2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

anahtarı bulabıldınız mı canım ? gecmıs olsun dıyeyım. evde bıryerdedır kesın ıyıce bır bak bakalım.,,dun spor yapılmıs bugun spor yapılmıs harıka valla demek kı grıbı tamamen atlatıyorsun canım ohhhhh maaşallah

menun gayet güzel olmuş canım, spor salonunda 1.5 saat ne yapıyorsun sen, yani hangi hareketleri yapıyosun, hangi aletleri çalışıyosun :44::44:

ben normalde 1 saat ıle basladım sen 1,5 saat yapma kesınlıkle. benım ramazandan sonra 1,5 oldu hoca cıkardı. ama uzun zamandır 1,5 yapamıyordum hem eve gec kalıyorum hem de yemek yıyıp spor yapmaya alısamadım ramazanda ac karnına spor yapmak daha kolaydı neyse ne yapıyoruma gelınce;

yarım saat kosu bandı tempolu yuruyus
15 dk normal bısıklet
10 dk twıst
100 mekık
dumble ıle kol aletlerı calısıyorum hocanın gosterdıgı
kelebek ve ona benzeyen aletler ıle kol calısıyorum
kelebek ve onun dısında ıkı tane daha alet var ama adlarını bılıyorum ıste.
bır de boyle ustune cıkıp kendını saga sola egerek calıstıgım bır alet var 30 saga 30 sola egılıyorsun oncelerı boyle calısıyordum uzun zamandır hoca elıme 4 kıloluk agırlık da verıyor

nurdancıgım spora guzel basladın menulerıne de dıkkat edıyordun hatta oruc tutarken menulerın cok guzeldı ama gozleme, tatlılı seyler falan gormeye basladım buaralar. bılıyorum regl donemındesın ama yaptıgın spora yazık etme bence ayrıca totem vardı onu da unutma bakemmmmmmmmmm

hımmmmm anladım canım ben senı halen adapazarında sanıyorum vallaaaaaa

saglıgı bozmayacak ve sureklı yapabılecegımız seylerı yapmamız lazım bence de. ben mesela bu sabah cevız + sarımsak suyuna basladım ama mıdeme dokunursa kesınlıkle bırakırım kaldı kı ben sık sık duraklama donemı yasayan zor kılo veren bırıyım benım degısık seyler denemem normal. ama sen ıse sıkıca tutunmaya baslayalı yenı oldu. oyuzden kendıne zaman ver sadece guzel bır beslenme ve spora odaklanarak kılo vermeye calıs bence. duydugun herseyı deneme. dedıgım gıbı kılo olarak da surec olarak benden farklısın kendıne zaman tanı.

sen bence usutmussun ondan okadar sıstın ve agrılı oluyor ama bundan sonrakı regl donemlerın de boyle gecerse doktora gorun muhakkak oldu mu. ıhmal etme bu tur seylerı. duzenlı kontrole gıtmeye basla sen de bızler gıbı.

fıstık cıcılerını gule gule gıyyyyyyyy ılk elbıse heyecanını cok ıyı bılırım gecen yıl nasıl mutlu olmustum gercı elbıse gıyınce halen mutlu oluyorummmmmmm ben elbısenı gıydım spor, genc, hoş bır tarzı var. sana da yakısmıs. bence baska elbıseler de al bulursan. elbıse gıyınce ben cok mutlu oluyorum emınım sen de cok mutlu olursunnnnnnnnn ayakkabılar da degısmıs o da gayet hostu.ç anne kız eglenılmıs avm gezılmıs cok guzel bır gun olmus senın ıcın. cok sevındım.

menune gelınce yetersız buldum cunku aksam yemek yok olmamıs. burger kıng e gıdıp salata yemıssın ne dıyım valla helal sanaaaaaaaaa benım zayıf noktammmmmmmben dayanamazdım oyızden onunden gecmıyorum mesela yanı

latte mi ıctınnnnnnnnnnnnnn ay agzım sulandı yaaaaaaaaaaaaa

fıstık sarma gelınce serbetlı tatlı sevmem ama yersem de fıstık sarma yerım ıste ben de. bayılırımmmmmm onaaaaa. afıyet olsunnnn yemesen ıyıymıs ama olmus kaldı kı uzun zamandır tatlı falan gormedım sen de. ama keske yemegını duzgun yeseydın ya.

günaydınlarr
nesli ve pomocum cnlarım kendime dikkat ettim bi kaç gündür hep c vitamini aldım şimdi iim beni düşünmüş arkadaşlarım
esra cnm derslerin seninde yoğun belli umarım kolay geçer ikimizinde
çeşmi aman cnm kendine dikkat et ben bi gün de sersem oldum üşüme titreme geli,nce haber veriyo tarçınlı yeşil çay biraz içini ferahlatmıştır ama güzelim dikkatli ol
duygu cnm annendeymişsin ohh ne güzel ya ev işiniz gene kalmış ama inan ki zamanı gelmemmiş sen daha da güzel bi eve sahip olacaksın bu bekleyişin gelişi daha da güzel olacak

sana burdan ucacam vallaaaaaaaaa bu nasıl menu boyle. ınsan oglen bır corba, bır salata ekler barı. aksam desen aynı sekılde. olmaz boyle az yeme sakın bır dahaaaaaaa haaaaaaaaa

canım on bucukta eve geldık zaten bız, tam senınle konusayım dıye dusunurken de dudagım kanadı acıdı baya. dısarı cıkarken krem surmedım malum. kurumus anlasılan, kanadı bırden. uykum da vardı oyuzden kremı de surup 11 bucuk gıbı uyudum konusamadık kusura bakma.

her zamankı gıbı guclu, olgun, pozıtıf karsılamıssın oyle yorumlar yapmıssın asıl ınce olan sensın canım. farkında olmadan senı uzecek bırsey yazarsak yaparsak lutfen bılelım bazen ınsan kendı dunyasına dalıyor karsındakının durumunu, sartlarını unutarak bırseyler yapıyor ya da yazıyor oyuzden senı uzmememız ıcın hassas noktalarını bıze soyle ya da uyar oldu mu canım oyle anlarda. cemremın ve benım bebegım olmuyor tamam bebek haberlerı resımlerı paylasıyoruz bu da bızım ıcın kolay degıl ama senın durumun daha da farklı. hayatı erteleyemeyız tabıkı, kımsenın hayatını durduramayız ama enazından ınsanların ıncınmesını engelleyebılecek sekılde dıkkatlı olabılırız

senı kocaman opuyorummmmmmmmmmmm

gunaydın canım

bugun nasılsın daha ıyısın galıba.

canım sana da cok guzel bır hafta olsun ınsaallah senden boyle her an haber alacagım gıbı gelıyor boyle ıcımde bır hıs varrrrrrr ınsaallah hayırlısı olsun canım o cok begendıgın ev olur ınsaallah adam fıyatı dusurur umarım . eve gelınce de temızlık yapmıssın zaten hemen deluuuuuuuuuu senııııııııı bugun dınlen, kendıne zaman ayır fılm ızle. sen seversın haftasonu yapamadın annendeydın.

sıfır kacamak ve spor ve anne evıııııııııııııı bravo canım sanaaaaaaaaaaaaaa

vee dün dietisyene gittim anlatayım sizlere

evde tartılıp gittim orda elbiselerle tartıldığım için bi kaç gr fazla çıkıyorum haliyle ama dr. senin tartında doğru dedi. ordada tartıldım ve duruma göre menümde değişiklik yaptı sabah kahvaltım aynı öğle de aynı ama 4 yemek kaş. pilav veya makarna yı 2 yemek kaş. ına düşürdü birazcık üzüldümve sen artık alışma sürecimin bittiğini artık 1 ayda 4 kilo vereceğimi söyled menüye harfiyyen uyarsan diye ekledi:26: sporu hergün ister yürüyüş ister kardiyo yapabilirsin ama çok fazla yüklenmeden bedenine dedi.bitki çayı istersem günde bi fincan içebileceğim. ve öğle veya akşam yemeğinde bolca salataya izin verdi daha önce yoktu dr. 15 günde çok iyi bi sonuç aldık ve bundan sonra ayda bi kere konrtole gelirsin dedi aralık 11 inde kontrolum var bakalım dediği gibi 4 kilo verebilecekmiyim:26: gerçi ben az az kilo bile versem o bile yeter bana bu arada dietisyene ilk gittiğim de ben kendim beden ölçülerimi almıştım ve dün tekrar ölçtüm

göğüsten 4 belden 4 basenden de 2 cm incelmişim çok mutlu etti beni
inşlh 79 kiloyu görünce resim koyacağım bu sefer inşlhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada dün ki menümü yazmıyorum dün kendimi ödüllendirdim biraz kahvaltıda kaçırdım ama olsun nasılsa bi daha yok o yüzden dün ki yediklerimi yok sayıyorum şuan :)))))

Son düzenleme:
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]24,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]97,3 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,9 kg ( regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]6,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,5 kg (regl)[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]77,9 [/td]
[td]0,00 [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td]102,2 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]81,6 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]88,8 kg[/td]
[td]88,3 kg[/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]18,9 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]63,7 kg[/td]
[td]62,3 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]8,7 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

canım cok guzel kılo verdın bu hafta da. ayrıca zaten hem dıyetısyenın dedıklerı hem olculerındekı ıncelmeler de ayrı bır guzellık olmus cok sevındım ıns boyle devam eder hem enerjın hem basarın hem guzel haberlerın.

sana da günaydın cnm evet daha iim bi kaç gün dikkat ettim kendime şimdi üzerimden attım o halsizliği
sen nasıslın dün topiğe gelmedin yoğundun galiba..

hımmmmm sevındım canım aman dıkkat et hastalanırsan duzenın de bozulur malum.

yok yogun degıldım keyfım yoktu sabah gırmek ıstemedım aksam da dısardaydım gec geldım eve.

sağol cnm çizelgede güzel olmuş gerçi bu hafta herkes aynı kilo da kalmış ama bu bile güzel + görmemek bile ii geliyor insana
evet cnm bende çok mutlu oldum hemde dediğin gibi motive oluyorum moralim yüksek oluyo bakalım inşl emekelrime değecek
hımmmmm sevındım canım aman dıkkat et hastalanırsan duzenın de bozulur malum.

yok yogun degıldım keyfım yoktu sabah gırmek ıstemedım aksam da dısardaydım gec geldım eve.
anladım bazen hiç bişey yapmak istemez ya insan sen o dönemdeymişsin ii yapmışsın cnm kendine ii bak yeter ki..

gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım herkes bugun daha ıyıdır ınsaallah ben bugun dune gore her acıdan daha ıyıyım ama tam toparlanamadım modum dusuk keyfım pek yok dudagım da hem goruntu olarak hem agrı olarak ek olarak canımı sıkıyor hayırlısı bakalım. benı merak etmıssınız tskler cıcıslerrrrrrrr. aksam gırecektım aslında ama ısten cıkmadan plan yaptım sınemaya gıttık esımle. ıyı de geldı degısıklık. zaten bır baktım saat 10 bucuk. ardından hem uyku hem dudagımdakı kanama derken o saatten sonra da gırmek ıstemedım. kurtarıcı bır mesaj attım malum esraya haber verebılır dıye.

cızelgeyı de yayınladımmmmmmmm zuleyha hocamana kocaman bır tebrık benden. harıka kılo vermıs maasallah. genel olarak dıgerlerımız aynı kıloda kalmısız telefonum evde kaldıgı ıcın duygusun kılosunu da ogrenemedım esos ve duygus esımın telefonunu bılıyorsunuz bana ordan ulasabılırsınız oldu mu fıstıklar. duygusum kılonu bana bır sekılde soyleyebılırsen gun ıcınde guncellerım yenıden cızelgeyı.

buarada esosun kılosunu ılk cızelgede duzeltmeyıo unutmusum oyuzden ıkıncı kez yayınladım cızelgeyı. kusura bakmayın

zuleyha hoca, cemrem ve esosa kocaman tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benım cıkmam lazım, patron erken gelmıs opuyorummmmmm hepınızıııııııııı

menum:

bır bardak su
ıkı dılım ekmek
bır bardak yarım yaglı sut
bır kk beyaz peynır

ara: yarım nar, bır kupa yesıl cay, bır bardak su

oglene kadar suyum 1 lt oldu

oglen: bır kepce mercımek corbası, bır dolmanın dışı, 3-4 dılım turp, bır salatalık, bır domates, 3-4 adet marul, avuc ıcı kadar kofte, ıkı adet bruksel lahana

ara: yesıl elma, 500 ml ılık su, bır bardak yarım yaglı sut

aksama kadar suyum 2 lt oldu

aksam: bır kase yogurt, 6 kasık tavuk sote, ıkı dılım tam bugday ekmegı

suyum 2,5 lt oldu

actıvıte: 8250 cıvarı adım olması lazım.

İyi geceler canım, yarın elbiseli fotonu bekliyorum ayrıca sen biraz daha kilo ver, sonra izmire gel, sana çeşit çeşit elbise alalım

teşekkür ederim neslicannn bugün ekliyorum fotoyu :)

nurdancım ben sevmem kestane dün görünce birfden aldım baktım 100 gr 250 kcalmış yavaşca koyuverdim yemedim yani :)

bu aralar az yiyormuşum siz öyle dedniz korktum yine ben anlaşılan tamam salata falan çorba eklicem üstelik evde var yani ama çok olur diye yememiştim

asıl ben sana facede bir sayfa adı vereyim onu beğen düğünle ilgili herşeyi paylaşıyorlar özellikle gelinlik saç duvak falan sayfanın adı düğün saçları :) çok güzel şeylere denk geleceğinden eminim fıstığımmmmm

Evet can bugün kendime bakmadan duramıyorum sabah işe gelirkende herkes bana bakıyordu salağın biri peşime takıldı hatta mercedesiyle bugün iyi hissediyorum bu aralar tarzımı değiştirdim artık daha şık giyiniyorum bu da beni motive ediyor hele benim gibi elbise aşığı birinin ilk elbisesini bugün giymesi ayrı bir güzel teşkkür ederimmm ayrıca

evet o gün akşam yemedim cnm istememişti bu ara az yemeye başlamışım dikkat edicem tamam :) burgerde salat hiç güzel değildi ama doyurucuydu cann belki bigün denemek istersin

fıstık sarmaaaa bi bitmedi evde nasıl sinir oluyorum Allahtan duyguşun tatlı yemini imdadıma yetiştide yemiyorumm

ahhh canımmm çocuk konusunda sizin kadar olamasamda ben de özlem çektim bilirsin hala daha anne olmayı canıo gönülden istiyorum bir gün evlenirsem yeniden eğer sanırım birinci nedeni bu olacaktır Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsn Yani bu konuda ben sizi anlıyabiliyorum.Gelinlik mevzusuna asla takılmayın gerçekten çok sevdiğim bir konu.İnce düşüncen için asıl ben teşekkür ederim.

Sinema güzel geçmiş sevindim dudağın bugün nası? bir de filmi sevdn mi