- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.721
Günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorumBugün topiğimizi Esra ve Duygu açmış Esracım haftasonunun güzel geçmesine çok sevindim canım. Duyguşum ev bakma işinde kolay gelsin diyorum, en kısa zamanda bulursun inşallah istediğin gibi bir ev
Benim Duygu'nun aksine haftasonu bol kaçamaklı geçti. Eşimle birbirimizi gaza getirdik, bugün sabah ta karar aldık dikkat edelim diyeBen dün spor yaptım, kendimi iyi hissettim, değerlendireyim bunu diye düşündüm, yarım saat koşu bandı, 15 dakika da bisiklet kullandım. Bu sabah ta erken kalkıp yoga yaptım 45 dakika, çok iyi geldi Sabah bir de problem yaşadım, arabanın anahtarını bulamadım, kaybetme olasılığım da çok düşük aslında ama 1 saat aradım, yok. Eşimi aradım artık, o erken çıkmıştı, gelip aldı beni İnşallah çıkar biryerlerden anahtar, sabah sabah stres oldum yani.
menun gayet güzel olmuş canım, spor salonunda 1.5 saat ne yapıyorsun sen, yani hangi hareketleri yapıyosun, hangi aletleri çalışıyosun :44::44:
Bu arada menüyü taksit taksit yazınca toplam adım sayımı yazmayı unuttum, 8200 adımsu tüketimim de 2,5 litre civarı.
ben geldiimmmmmm
sahi bugun topik ne kadar sessizmişş :44::44: ben murat boz a bakıyordum daa şimdi açtım ancak laptopu
hemen menumu yazayım
kahvaltı (07.30 )
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
5 yeşil zeytin
1 kk köy peyniri
1 dilim çavdar ekmegi
şekersiz çay
ara öğün ( 09.30 )
1 kupa mercimek çorbası ( okula gidip geldim çok üşümüştüm de içim ısınsın die içip uyudum zaten )
öğle yemegi ( 13.30 )
1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber
1 küçük kase yoğurt
ara öğün ( 16.00 )
1 porsiyon kazandibi
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kase domates çorbası
4 yk tavuk ciğeri, 2 dilim patates ( yemegin içinden )
marul salatası
1 küçük kase yoğurt
ara öğün ( 21.00 )
1 adet nar
toplamda 3 bardak yeşil çay içtim bugun, kendim demledim, içine de çubuk tarçın koydum. duyum 2.5 lt şuan. aktivite olarak da 50 dk tempolu yürüyüş var
canm ben ankaradayım şuan, bayramdan sonra 1 hafta daha kaldım o zamn demişimdir adapazarınsayım die. spor okulu ankarada zatenyurrt sorumlusu da arkadaşlarımı görmeye gitmiştim de yurda orda gördü de dedi
yapamadım zaten o ballı şeyi, sabahları midemi bulandırıyıo bidaha bütün gün de tadı agzımda oluyo, o yuzden onu da yapmayıvereyim dedim, spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorm tarçınlı balım da eksik kalsın
mikrop kapmışsındır o zamn filizim, ihmal etme doktor işini lütfen :44::44:
ben bu sefer hem çok ağrılı geçiriyorum canm hem de çok şiştim enteresan bi şekilde. resmen pantalonumun beli sıkıyo, ki incelmemiş olsam bile o pantalon normal oluyordu belimde, şimdi resmen kaskatı karnım falan :44: yarın o yuzden ++ olacagım gibi geliyor
Kızlar güzel geçen bir haftasonundan herkse selamlar
Ben bugün sabahtan annemle alışverişe çıktım çok keyifli oldu kendime yeni ciciler aldım hayatımda ilk defa elbisem oldukendimi mutlu hissettim uzun süre sonra bişeylerin içine girebilmek çok motive etti beni.Size tabiki gösteririm elbisemi çok güzel değil ama elbisem oldu yaaa olsun.Birde bot aldım siyah dolgu topuk.Daha dğrusu netten aldığım botumu mağazadan değiştim.Yani kısacası çok keyifli br gün geçirdim.
Bu arada dudağında uçuğu çıkan filizime çok geçmş olsun.Neslican doktora kontrole gidiyormuşsun.Çok iyi yapmışsın.Güzel haberlerini bekliyorum.Nurdanım senin artıların kesinlikle reglden dolayı rhat ol bak regl bittikten sonra çabalarının karşılığını tartıda alacaksın.Duyguşumm seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Cemrem derslerine konstanresin şu aralar çok da iyi ediyorsun valla aöf sınavda gözümüzün yaşına bakmıyor.Züleyha hocamı haftasonu göremedim umarım iyidir.
Son olarak ben menümü yazayım
sabah
bir haşlama yumurta
yarım kk peynir
3 dilim ekmek ( birine reçel sürdüm)
bir bardak çay
ara
4 adet susamlı çubuk kraker
öğlen
burger kıngde lıght chıken salata yedim
ayran
ara
bir bardak yeşil çay
bir şekersiz latte ( filizim kulaklarını çınlattım)
eve gelince toktum
2 bardak yeşil çay
2 fıstık sarma ( olmayaydı iyiydi )
bölgeselimide yaptım atrık uyuyayım kızlar güzel b ir sabaha uyanmak dileğiyle görüşürüzzz
Kızlar iyi geceler inanılmaz yorgunummm gözümden uyku akıyor ama bir bakmak istedim.Filizi aradım sinemadaydı.Artık yarın girer sanırım dudağıda kötüymüşDuyguş burda ama yinede Rabbim şimdiden kabul etsin tutacağın oruçları.Neslican operaya gitmiş,ne güzel birlikte keyif alabilmişsiniz.Bugün cemremin diyetisyen kontrolü vardı ne yaptı acaba ? Nurdan beni sormuştun iyim can merak etme beni :) Atladığım varsa kusura bakmayın canlar
sabah
2 dilim ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
dom sal
öğlen
6-7 lahana sarma
3-4 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek
ara
3 tane form bisküvi
bir olmamış kavun
akşam
3 kaşık kavurma
bir dilimden az beyaz ekmek
ara
3 kestane
kızlar benden bu kadar öpüyorum hepiniziii
Haa unutmadan Filizcim gelinlikle ilgili sabah bir mesajını okumuştum ama cevap verememiştim işte olduğumdan.Gelinlikle ilgili ben günlerce aylarca konuşup değerlendirme yapabilirim.Yüzlerce foto ekliyebilirim hatta çok seviyorum .Asssla öyle düşünme.Nurdanı güzel bir gelin yapacağız.Sizin resimlerinize ayruca bayıldım.Bende yarın elbiseli resmimi eklerim size.Bu konuda anlaşalım ben gelinlik saç toka detay dantel duvak ayakkabı çiçek herşeyi çok araştırırım bakarım yani ko nuşmayıda çok severim.Yinede ince düşüncen için teşekkür ederim.
günaydınlarr
nesli ve pomocum cnlarım kendime dikkat ettim bi kaç gündür hep c vitamini aldım şimdi iim beni düşünmüş arkadaşlarım
esra cnm derslerin seninde yoğun belli umarım kolay geçer ikimizinde
çeşmi aman cnm kendine dikkat et ben bi gün de sersem oldum üşüme titreme geli,nce haber veriyo tarçınlı yeşil çay biraz içini ferahlatmıştır ama güzelim dikkatli ol
duygu cnm annendeymişsin ohh ne güzel ya ev işiniz gene kalmış ama inan ki zamanı gelmemmiş sen daha da güzel bi eve sahip olacaksın bu bekleyişin gelişi daha da güzel olacak
Anamin evinden gunaydin hayirli saglikli mutlu gunler ve haftalartekrar ev bakmaya basladik malum mimari hatadan dolayi eksper onay vermiyor iki ev begendim biri satildi diger fiyattan dusmuyor,neyse ogleden sonra doncem insallah bu arada hafta sonunu sifir kacamakla gecirdim sporumu yaptim hersey yolunda yani kizlar ekran kucuk alinti yapamadim esracim cicilerin harika bayildim gule gule kullan bitanem.
Filizim niye girmemis acaba bi msj atayim hhadi duygu kacar.
sana da günaydın cnm evet daha iim bi kaç gün dikkat ettim kendime şimdi üzerimden attım o halsizliğigunaydın canım
bugun nasılsın daha ıyısın galıba.
vee dün dietisyene gittim anlatayım sizlere
evde tartılıp gittim orda elbiselerle tartıldığım için bi kaç gr fazla çıkıyorum haliyle ama dr. senin tartında doğru dedi. ordada tartıldım ve duruma göre menümde değişiklik yaptı sabah kahvaltım aynı öğle de aynı ama 4 yemek kaş. pilav veya makarna yı 2 yemek kaş. ına düşürdü birazcık üzüldümve sen artık alışma sürecimin bittiğini artık 1 ayda 4 kilo vereceğimi söyled menüye harfiyyen uyarsan diye ekledi:26: sporu hergün ister yürüyüş ister kardiyo yapabilirsin ama çok fazla yüklenmeden bedenine dedi.bitki çayı istersem günde bi fincan içebileceğim. ve öğle veya akşam yemeğinde bolca salataya izin verdi daha önce yoktu dr. 15 günde çok iyi bi sonuç aldık ve bundan sonra ayda bi kere konrtole gelirsin dedi aralık 11 inde kontrolum var bakalım dediği gibi 4 kilo verebilecekmiyim:26: gerçi ben az az kilo bile versem o bile yeter bana bu arada dietisyene ilk gittiğim de ben kendim beden ölçülerimi almıştım ve dün tekrar ölçtüm
göğüsten 4 belden 4 basenden de 2 cm incelmişim çok mutlu etti beni
inşlh 79 kiloyu görünce resim koyacağım bu sefer inşlhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada dün ki menümü yazmıyorum dün kendimi ödüllendirdim biraz kahvaltıda kaçırdım ama olsun nasılsa bi daha yok o yüzden dün ki yediklerimi yok sayıyorum şuan :)))))
sana da günaydın cnm evet daha iim bi kaç gün dikkat ettim kendime şimdi üzerimden attım o halsizliği
sen nasıslın dün topiğe gelmedin yoğundun galiba..
sağol cnm çizelgede güzel olmuşcanım cok guzel kılo verdın bu hafta da. ayrıca zaten hem dıyetısyenın dedıklerı hem olculerındekı ıncelmeler de ayrı bır guzellık olmus cok sevındım ıns boyle devam eder hem enerjın hem basarın hem guzel haberlerın.
anladım bazen hiç bişey yapmak istemez ya insan sen o dönemdeymişsin ii yapmışsın cnm kendine ii bak yeter ki..hımmmmm sevındım canım aman dıkkat et hastalanırsan duzenın de bozulur malum.
yok yogun degıldım keyfım yoktu sabah gırmek ıstemedım aksam da dısardaydım gec geldım eve.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,8 kg [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg [/td]
[td]24,2 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,3 kg[/td]
[td]97,3 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,9 kg[/td]
[td]68,9 kg ( regl ) [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]6,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,5 kg[/td]
[td]76,5 kg (regl)[/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]77,9 [/td]
[td]0,00 [/td]
[td]+4,00 kg (doğum)[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td]102,2 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,6 kg[/td]
[td]81,6 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]88,3 kg[/td]
[td]87,3 kg (regl)[/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]19,9 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]63,7 kg[/td]
[td]62,3 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]8,7 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
İyi geceler canım, yarın elbiseli fotonu bekliyorumayrıca sen biraz daha kilo ver, sonra izmire gel, sana çeşit çeşit elbise alalım
nurdancım ben sevmem kestane dün görünce birfden aldım baktım 100 gr 250 kcalmış yavaşca koyuverdim yemedim yani :)3 tane kestane miiiiiben kendimi durduramam asla die bu kış kestane yapmayı yasakladım evde sen nasıl durdurabildin kendini 3 kestaneyle yahuuu
canm akşam yemegin az geldi biraz bana, sebza falan da yok ya, bide protein alınca karbonhidrat da almamız gerekiyomuş sen küçük bi ekmek yemişsin sanırım, yani biraz daha fazla olabilirdi sanki
ayrıca anlayışın için çok teşekkür ederim canımcımm, rahatsız oldugun en ufak bişey oldugunda söyle lütfen, eğer rahatsız olmazsan da önce beni, sonra seni güzel gelinler yapacagızzelbiseli resimleri de merakla bekliyorummm
fıstık cıcılerını gule gule gıyyyyyyyy ılk elbıse heyecanını cok ıyı bılırım gecen yıl nasıl mutlu olmustum gercı elbıse gıyınce halen mutlu oluyorummmmmmmben elbısenı gıydım spor, genc, hoş bır tarzı var. sana da yakısmıs. bence baska elbıseler de al bulursan. elbıse gıyınce ben cok mutlu oluyorum emınım sen de cok mutlu olursunnnnnnnnn ayakkabılar da degısmıs o da gayet hostu.ç anne kız eglenılmıs avm gezılmıs cok guzel bır gun olmus senın ıcın. cok sevındım.
menune gelınce yetersız buldum cunku aksam yemek yok olmamıs. burger kıng e gıdıp salata yemıssın ne dıyım valla helal sanaaaaaaaaabenım zayıf noktammmmmmm ben dayanamazdım oyızden onunden gecmıyorum mesela yanı
latte mi ıctınnnnnnnnnnnnnnay agzım sulandı yaaaaaaaaaaaaa
fıstık sarma gelınce serbetlı tatlı sevmem ama yersem de fıstık sarma yerım ıste ben de. bayılırımmmmmm onaaaaa. afıyet olsunnnn yemesen ıyıymıs ama olmus kaldı kı uzun zamandır tatlı falan gormedım sen de. ama keske yemegını duzgun yeseydın ya.
sana burdan ucacam vallaaaaaaaaa bu nasıl menu boyle. ınsan oglen bır corba, bır salata ekler barı. aksam desen aynı sekılde. olmaz boyle az yeme sakın bır dahaaaaaaa haaaaaaaaa
canım on bucukta eve geldık zaten bız, tam senınle konusayım dıye dusunurken de dudagım kanadı acıdı baya. dısarı cıkarken krem surmedım malum. kurumus anlasılan, kanadı bırden. uykum da vardı oyuzden kremı de surup 11 bucuk gıbı uyudum konusamadık kusura bakma.
her zamankı gıbı guclu, olgun, pozıtıf karsılamıssın oyle yorumlar yapmıssın asıl ınce olan sensın canım.farkında olmadan senı uzecek bırsey yazarsak yaparsak lutfen bılelım bazen ınsan kendı dunyasına dalıyor karsındakının durumunu, sartlarını unutarak bırseyler yapıyor ya da yazıyor oyuzden senı uzmememız ıcın hassas noktalarını bıze soyle ya da uyar oldu mu canım oyle anlarda. cemremın ve benım bebegım olmuyor tamam bebek haberlerı resımlerı paylasıyoruz bu da bızım ıcın kolay degıl ama senın durumun daha da farklı. hayatı erteleyemeyız tabıkı, kımsenın hayatını durduramayız ama enazından ınsanların ıncınmesını engelleyebılecek sekılde dıkkatlı olabılırız
senı kocaman opuyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?