- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.761
Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bizeşaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah
Ben ben ben ben işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel
Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafasenin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.
Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun amaayarlayalım ve görüşelim
BİRGÜN PİLATES YAPAYIM DEDİM ÜSTÜME ATLADI GIDIKLAMAYA BAŞLADI SENCE KUZEYLE YOGO NASIL OLUR TAHMİN ET SES VERMEZSEN HAYATIM GÜZELİM NEDEN KONUŞMUYORSUN DER GÜLDÜRÜR BİZİ:)))))
TABİ CANIM ORUÇ TUTMADIĞIM BİRGÜN OLUR ŞÖYLE KARIŞIKLI YEMEK YİYELİM KAHVE İÇELİM..
CANIM ,BENİM DOKTOR TIP MERKEZİN KAÇ YILDIR AYNI YERDE O KADAR HASTASI VARKİ SAATLİ RANDEVU ALIYORSUN ,BAZEN TAM SAATİNDE BAZEN BİR ÖNCEKİ HASTAYAGÖRE SAAT KAYABİLİYOR ADI AYLİN BARBAROS BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEDİĞİM GİBİ 8 YILLIKDOKTORUM KUZEYİDE O DOĞURTTU.. HANGİ DOKTORA GİDERSEN GİT İNŞALLAH UMDUĞUNU BULURSUN VE İNŞALLAHHÇOK İYİSİNDİRR BENCE GAYET NORMALSİNN ÖZELLİKLE BİZE GÖREEE:)))
CANIM BEN YOĞURTLU ÇORBALARI ÇOKSEVERİMM VE ÇORBAYA GÖRE MENÜ OLUŞTURCAM ÖZELLİKLE ÇORBA ÇOK İSTİYOR CANIMM..SEBZE ÇORBALARIDA SEVERİMM SEN EN KEYİF ALDIĞIN ÇORBANIN TARİFİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM..
Yerim ben senin oğlunu yerim
Doktor konusunda en güzeli tanıdık vasıtasıyla bulmak aslında, o yüzden senin doktora sıcak bakıyorum şu an, ismini verdiğin için teşekkür ederim, internetten bir bakayım ulaşım durumuna, karar verince konuşuruz zaten seninle.
Hmmmm çorba konusunda isim yazdım, canının istediği vardır belki diyeben de hepsini seviyorum aslında. Sana yoğurtlu buğday çorbası önereyim o zaman.
1 bardak kadar haşlanmış buğday
yarım bardak haşlanmış nohut
yarım kg kadar yoğurt (süzme yoğurt kullanıyorsan daha az) (ben bol yoğurtlu seviyorum)
1 kaşık tereyağı, 1 kaşık zeytinyağı, pulbiber, nane
Eğer haşlanmış buğday ve nohutun varsa çok kolay bir çorba, yoksa önce haşlaman lazım. Tencereye biraz su koy, kaynayınca içine buğday ve nohutları at, birkaç taşım kaynat. Ayrı bir kapta yoğurdu güzelce çırp, sonra kaynayan sudan kepçeyle alıp yoğurdun içine yavaş yavaş dök ve karıştır, yoğurt ılıyana kadar devam et içine kaynar su katmaya. Sonra ılımış olan yoğurdu tencereye yavaş yavaş dök ve sürekli karıştır ki kesilmesin. Kaynayana kadar yavaş yavaş karıştır, sonra altını kapat. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını koy, tereyağı biraz eriyince içine pulbiber ve nane at, biraz kavrulunca bu karışımı da çorbaya kat ve karıştır, son olarak az da tuz koy, çorban hazırAfiyet olsun Ben yaklaşık ölçü verdim ama sen yaparken göz kararı da ayarlayabilirsin, bu ölçülerle orta boy bir tencere çorba elde edersin
yerim ben senin oğlunu yerim
Doktor konusunda en güzeli tanıdık vasıtasıyla bulmak aslında, o yüzden senin doktora sıcak bakıyorum şu an, ismini verdiğin için teşekkür ederim, internetten bir bakayım ulaşım durumuna, karar verince konuşuruz zaten seninle.
Hmmmm çorba konusunda isim yazdım, canının istediği vardır belki diyeBen de hepsini seviyorum aslında. Sana yoğurtlu buğday çorbası önereyim o zaman.
1 bardak kadar haşlanmış buğday
yarım bardak haşlanmış nohut
yarım kg kadar yoğurt (süzme yoğurt kullanıyorsan daha az) (ben bol yoğurtlu seviyorum)
1 kaşık tereyağı, 1 kaşık zeytinyağı, pulbiber, nane
eğer haşlanmış buğday ve nohutun varsa çok kolay bir çorba, yoksa önce haşlaman lazım. Tencereye biraz su koy, kaynayınca içine buğday ve nohutları at, birkaç taşım kaynat. Ayrı bir kapta yoğurdu güzelce çırp, sonra kaynayan sudan kepçeyle alıp yoğurdun içine yavaş yavaş dök ve karıştır, yoğurt ılıyana kadar devam et içine kaynar su katmaya. Sonra ılımış olan yoğurdu tencereye yavaş yavaş dök ve sürekli karıştır ki kesilmesin. Kaynayana kadar yavaş yavaş karıştır, sonra altını kapat. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını koy, tereyağı biraz eriyince içine pulbiber ve nane at, biraz kavrulunca bu karışımı da çorbaya kat ve karıştır, son olarak az da tuz koy, çorban hazırAfiyet olsun Ben yaklaşık ölçü verdim ama sen yaparken göz kararı da ayarlayabilirsin, bu ölçülerle orta boy bir tencere çorba elde edersin
bu arada ben de dün akşam evden çıkmadan çektiğim fotoğrafı koydum. Kilolarım da belli oluyor, incelmem lazım beniiim
vayy bu tarif tam benlikkmişş buğday aldırtayımm evde haşlanmış nohut vardı sanırım ama ilkkez buğdaydan birşey yapcam düdüklüde haşlasam kaç dk haşlanır neslimm tarif için çokkkk tşk ederimmm
ben resmi gördüm çok beğendimm kilo falan hiç dikkatimi çekmedi demekki yok..
Merhaba arkadaslar ins herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur yogun gunler geciyo
filizcim bi yorumunu okudum esraya yazmissin ve ben coook uzuldum ve alindim niyemi ben zeynepsuyun resmini seni uzecegini hic dusunmefen duyguya gonderdim etkilenecegini dusunemedim hicc kusuruma bskma lutfen ben merak edersiniz zannetmistim
herkesi opuyorum allaha rmanet olun
aslinda cok.baska seyler yaxacsktim ama onemi kalmadi cok uzuldum
filizcim bi yorumunu okudum esraya yazmissin ve ben coook uzuldum ve alindim niyemi ben zeynepsuyun resmini seni uzecegini hic dusunmefen duyguya gonderdim etkilenecegini dusunemedim hicc kusuruma bskma lutfen ben merak edersiniz zannetmistim
Neslicannnn yakaladım seni :) Nasılsın önceliklesana yogayı dormak istiyorum nasıl yapıyorsun bende yapmayı çok istiyorum beni biraz bilgilendirirmisin ? yani ne sıklıkla yapıyosun nerden yapıyosun falannn meraklıyımdır yogaya ama çok bilgisizim bu konuda
Neslisim Alinti yapamiyorumtelden bakiyorum menunu cok begendim ama sporuna bayildim helal olsun insallah karsiligini tartida gorursun canim.bu arada doktor bulmussun umarim iyi bi doktor denk gelir seninde icin rahat eder canim.
tatlım hoşgeldin meleğin çok tatlı maşalalhhh sağlıklı ömrü olsunnnMerhaba arkadaslar ins herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur yogun gunler geciyo
evet neslişin uzmanlık alanı akşama iftarim için yapcam inşallahhh tabi varsa aklındaa..
Nediyim flizcim inşallah bizimdeağrılı olurrr millet delü bukızlar dicekk ama bizimiçin bunu yeri ayrıı
canım eline emeğine sağlıkk valla ben anlamadım kaçamak yok spor varr dengeli beslendim neden sabitlendimm anlamadımm
hoşgeldin ercem fac.dende yazdım cerene çok mutlu oldum resimini benimlepaylaştığınaekledimde albüme cerenden numaranı istedim arıcaktım,tekrar ALLAH analı babalı büyütsünnn çok güzel bi bebek maşallahsubhanallahhh..
ercem tam olarak anlamadımm noldu bi yanlışanlama olmuş sanırım filiz aksine çok sevindi şuan gerçekden şaşırdımm sen hiç canını sıkmaa filiz burda senin için en çok dua edenlerden hatta telini bile istedi bende yok dedim hangi yazı bilmiyrum ama bi bakayım geçmişee melelğini benim için öp
Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bizeşaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah
Ben ben ben ben işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel
Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafasenin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.
Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun amaayarlayalım ve görüşelim
Filizcim ellerine sağlık canım. Kilo veren herkesi, başta Züleyha olmak üzere yürekten kutluyorum. Züleyhanın menülerini örnek alayım diyorum ama bütün gün yediklerini toplasam benim bir öğünüm yapmaz, o yüzden vazgeçiyorumCemrem maşallah çok güzel kilo vermeye devam ediyor, Esracık da öyle Kilosu sabit kalan bizlere de haftaya bol bol --- diliyorum
bence de canım sen duygunun doktorunu bır arastır ona gıt. benım de aklıma yattı. bu tur durumlarda tanıdık tavsıyesı kesınlıkle cok ıyı oluyor.
tatlım hoşgeldin meleğin çok tatlı maşalalhhh sağlıklı ömrü olsunnn
tebrik eden herkese teşekkür ederim uzun zamandır -- leri görmek çok mutlu ediyo beni
nesli cnm senin dietisyene ihtiyacın mı var sen yeteri kadar dikkatli bi kişisin dengelemeyi biliyorsun biraz daha sıkı tutman yeterli olur senin için
vee gelelim menümeee
sabah: 2 dilim ekmek,beyaz peynir ve kaşar peyniri, domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt,5 zeytin
ara: bi elma
öğle: 2 yemek kaş. pilav 4 yemek kaş. sebze yemeği,yarım su bardağı yoğurt,bi köfte,2 dilim ekmek,ve bi tatlı kaş. sıvıyağlı salata
ara: bi mandalina, 2 kuru kayısı, bi fincan nescafe
akşam: yemeğim de öğlenin aynısı oldu aslında karnıbahar yapıcaktım okuldan geç geldim bugün okulum vardı olmadı
ara: şekersiz çay,bi kuru incir
activite: spor yapamadım ama ev işleriyle uğraştım ,2,5 lt su, bi form çayı benden bu kadar herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?