2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada ben de dün akşam evden çıkmadan çektiğim fotoğrafı koydum. Kilolarım da belli oluyor, incelmem lazım beniiim

vayy bu tarif tam benlikkmişş buğday aldırtayımm evde haşlanmış nohut vardı sanırım ama ilkkez buğdaydan birşey yapcam düdüklüde haşlasam kaç dk haşlanır neslimm tarif için çokkkk tşk ederimmm
bu arada ben de dün akşam evden çıkmadan çektiğim fotoğrafı koydum. Kilolarım da belli oluyor, incelmem lazım beniiim

ben resmi gördüm çok beğendimm kilo falan hiç dikkatimi çekmedi demekki yok..

Son düzenleme:

Ben de çok severim bu çorbayı, inşallah beğenirsin. Düdüklüde ne kadar sürede haşlanır bilmiyorum canım yaa, buğdaya göre değişir sanırım, bir de düdüklünün kullanma kılavuzunda benzer bir şey için süreye bak istersen.
Teşekkür ederim canım, ayyyy kilo falan görmemene çok sevindim, ben de görmesem sorun kalmayacak aslında ama

Tultanım hoş geldin canım, nasılsın? Sağlığın ne durumda? Duygucum ve Tultancım ben yemeğe çıkıyorum, öğleden sonra yine uğrarım

Merhaba arkadaslar ins herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur yogun gunler geciyo
filizcim bi yorumunu okudum esraya yazmissin ve ben coook uzuldum ve alindim niyemi ben zeynepsuyun resmini seni uzecegini hic dusunmefen duyguya gonderdim etkilenecegini dusunemedim hicc kusuruma bskma lutfen ben merak edersiniz zannetmistim
herkesi opuyorum allaha rmanet olun
aslinda cok.baska seyler yaxacsktim ama onemi kalmadi cok uzuldum

hoşgeldin ercem fac.dende yazdım cerene çok mutlu oldum resimini benimlepaylaştığınaekledimde albüme cerenden numaranı istedim arıcaktım,tekrar ALLAH analı babalı büyütsünnn çok güzel bi bebek maşallahsubhanallahhh..

ercem tam olarak anlamadımm noldu bi yanlışanlama olmuş sanırım filiz aksine çok sevindi şuan gerçekden şaşırdımm sen hiç canını sıkmaa filiz burda senin için en çok dua edenlerden hatta telini bile istedi bende yok dedim hangi yazı bilmiyrum ama bi bakayım geçmişee melelğini benim için öp

Ercem hoşgeldin canım, gözümüz yollarda kaldı, Zeynep Su'ya aşık olduk Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini görün sen de toparlanmışsındır inşallah biraz Ercem konuyu tam anlamadım ama ortada bir yanlış anlama olduğu kesin, Duygucum da yazmış zaten. Daha sık gel lütfen, henüz kilo verme hedefi koymamışsındır ama olsun, sohbet edelim

Kızlar ben bugün sporumu da yaptım, yeme içme olayını da az önce içtiğim kahve ile kapattım, günümü toparlayabilirim yani. Bu hafta bir aksilik çıkmazsa her gün spor yapmayı planlıyorum Bu arada perşembe günü için kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım. Mavişehirde bir tıp merkezi, memnun kalırsam iyi olacak, semt olarak bana çok uygun, memnun kalmazsam Duygucuğumun doktoruna giderim artık

Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk çemen
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase domates çorbası
- 2 kaşık bulgur pilavı (üzerine 1 kaşık nohut)
- 2 kaşık kereviz yemeği
- 2 kaşık yumurtalı ıspanak

Ara:
- 1 fincan sade kahve
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form tahıllı bisküvi (yarım paket:103 kalori)

Akşam:
- 6 kaşık fırında et (soğan, biber, domatesli)
- 1 kase salata
- 2 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 elma

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Su tüketimim 2-2.5 litre civarı.
Spor olarak, sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş dönüşü de salona gittim, 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, 10 dakika da bisiklet sürdüm Toplam adım sayım da 12000 oldu

Neslicannnn yakaladım seni :) Nasılsın öncelikle sana yogayı dormak istiyorum nasıl yapıyorsun bende yapmayı çok istiyorum beni biraz bilgilendirirmisin ? yani ne sıklıkla yapıyosun nerden yapıyosun falannn meraklıyımdır yogaya ama çok bilgisizim bu konuda

İyiyim Esoşum, teşekkür ederim, spor yapmış olmanın ve akşam yemek sonrası abur cubur yememiş olmanın huzuru içindeyim Sen nasılsın, çalışkan kızımız Yogaya ben ilk olarak 10 sene önce başlamıştım, uzun bir süre düzenli yapıyordum ama epeydir çok boşladım. İnşallah bu sefer düzenli devam edeceğim. Bende yoga kitapları var, hareketleri oradan bakarak yapıyordum. Şimdi bir web sayfası buldum, ücretsiz oradan video izlenebiliyor, iki gündür oradan yapıyorum, ilk yaptığım ağır gelmişti ama bugünkü iyiydi. O siteden başlangıç düzeyinde kısa bir video ile başlanabilir ama hiç yoga yapmamış biri için zor olabilir. Ben yine de adresi vereyim bir bak; doyogawithme.com

Neslisim Alinti yapamiyorumtelden bakiyorum menunu cok begendim ama sporuna bayildim helal olsun insallah karsiligini tartida gorursun canim.bu arada doktor bulmussun umarim iyi bi doktor denk gelir seninde icin rahat eder canim.

Neslisim Alinti yapamiyorumtelden bakiyorum menunu cok begendim ama sporuna bayildim helal olsun insallah karsiligini tartida gorursun canim.bu arada doktor bulmussun umarim iyi bi doktor denk gelir seninde icin rahat eder canim.

Sağol arkadaşım, ben de pek mutlu oldum spor dolayısıyla Tartıda da er geç sonuç çıkar nasılsa, düşünmemeye çalışacağım. Doktor da inşallah iyi çıkar, yeri benim için çok uygun çünkü. Sen nasılsın canım?

Kızlar bana müsade, pek yorulmuşum, yavaş yavaş yatma hazırlıkları yapayım, iyi geceler, tatlı rüyalar hepimize

tatlım hoşgeldin meleğin çok tatlı maşalalhhh sağlıklı ömrü olsunnn
tebrik eden herkese teşekkür ederim uzun zamandır -- leri görmek çok mutlu ediyo beni
nesli cnm senin dietisyene ihtiyacın mı var sen yeteri kadar dikkatli bi kişisin dengelemeyi biliyorsun biraz daha sıkı tutman yeterli olur senin için
vee gelelim menümeee

sabah: 2 dilim ekmek,beyaz peynir ve kaşar peyniri, domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt,5 zeytin

ara: bi elma

öğle: 2 yemek kaş. pilav 4 yemek kaş. sebze yemeği,yarım su bardağı yoğurt,bi köfte,2 dilim ekmek,ve bi tatlı kaş. sıvıyağlı salata

ara: bi mandalina, 2 kuru kayısı, bi fincan nescafe

akşam: yemeğim de öğlenin aynısı oldu aslında karnıbahar yapıcaktım okuldan geç geldim bugün okulum vardı olmadı

ara: şekersiz çay,bi kuru incir

activite: spor yapamadım ama ev işleriyle uğraştım ,2,5 lt su, bi form çayı benden bu kadar herkese iyi gecelerrr

aynen canım ya yemın ederım agrıdan aglamaya hazırım bennnnnnnnnnn bu ay ıcınde regl olursam kucuk bir adağım var cocuk sevındırecem ınsaallah

ben de anlamadım canım, zaten ne senı ne benı anlayamıyorummmmmm cıldırmaya az kaldı doktorum nerde derken doktorum geldı ıste, bıraz acıldım sayende

sagol canım benım, benım adıma cok guzel bır acıklama yapmıssın sımdı ben de yazacam erce ye cevap. cunku tamamen yanlıs anlama olmus ve bu konuda bu ılk degıl. erce benı hep yanlıs anlıyor buna benzer daha once de yasadık

canım hosgeldın nasılsın, guzel kızın nasıl ? senı ozledık. haberlerını duygudan aldık burda halaylar cektık resmen. kızını sevdık sevdık resımlerden. bayıldık. duygu da demıs telefon numarana bıle ulasmak ıstedım ben. kaldı kı dua eden, burda sevgılerını paylasan mutlulugunu paylasan bır ınsan oldum bence sen logusalık donemınden dolayı alınganlık yapmıssın yanlıs anlamıssın cunku ben serapın telefonu oldugu ıcın onun dogum anını aynı gun takıp ettım oglusunun resmını ozellıkle ıstedım gonderdı sagolsun suna dogum hıkayesını anlatmıs bıryerde. ben de okudum ve burda kızlara haber ettım. ben bu haberlerden alınsaydım mutsuz olsaydım bunları paylasmazdım ınsanlar ıle. ben kendımı kapatmak yerıne tam tersı ınsanların boyle anlarında daha cok yanında oluyorum benı uzun zamandır tanıyorsun oyuzden alınmana asıl ben cok uzuldum. zeynep suyun resmı uzecek olsaydı duygudan ozel olarak ılk ben ıstemezdım her yorumu okumadıgın bellı, sadece esraya yazdıgım yorumumu okuyorsun herkes burda gelınlıklı resım paylasırken o kız ay sonunda bosanıyor kendımı kotu hıssettım ona karsı ayıp ettıgımızı dusundum ne bılıyım ıste kotu nıyetımız olmasa da onu uzmusmuyuzdur dıye dusunerek yazdım ama sen konuyu nasıl anlamıssın dedıgım gıbı logusalıga verıyorum zaten boyle bır donem olmasa ve senın gıbı yumusak guzel bır huylu ınsan olmasa bunları yazan, tepkım de cok farklı olurdu

ALLAHA emanet olun canım, kendıne ve guzel kızına ıyı bak opuyorum

menun yıne guzel olmus. ınsaallah faydasını gorursun yıne.

okul ve dersler ıcın kolaylıklar dılıyorum canım.