- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi worldqueen
-
kızlar bişey sorcam şimdi diyetimin üzerinden yaklaşık 1 ay geçince belirgin şekilde bi fark olur mu? yani beni o zaman yeni görecek insanları şaşırtacak kadar şimdi 69-70 kg arasıyım şimdi
Seni her gün görenler anlamayabilir ama görmeyenler kesin farkeder. Benim teyzem bizden habersiz böyle bir işe kalktı. Kardeşim biraz rencide etmişti kilo yüzünden hırs yapmış. bir gördük zayıflamış farkediliyor diyet mi yapıyorsun diyoruz yok diyor. Aradan biraz daha geçti yine gördük iyice incelmiş neyse 8 ayda 10 kiloya yakın verdi ve artık durunca evet ben diyet yaptım dedi. Bende teyzoşumu örnek aldım kendime
wordlqueen ben de geldim basladım dün 66,3 le bakalım ne olcak regl falan dınlemedım basladım cok kararlıyım!!!:))
Kahvaltım : 2 etimek , 2 kk peynir , Ara : 1 mandalina ve keçiboynuzu , Öğle : 1 kase yoğurt , çeyrek simit . Kızlar çok mutsuzum dün kaçamak yaptım çok abarttım o kadar emeğim boşa gitmiş gibi geldi bidaha kaçamak yok nası üzüldüm bilemezsiniz bi regl olabilsem de şu tatlı isteğim bitse artık .(((((
kahvaltıdan sonra bısı yemedım uyuyakalmısım :101: akşam menüm ise ; yarım tabak ton balıklı kepekli makarna / lıght yogurt / marul salata
off bugün tartıldım hiç gram bile verememişim 1 haftadır o kadar dikkat ediyodumki meyve bile yemedim resmen ya diyeti bozmiyim diye
internetten okuyorum ilk hafta herkes 2şer 3er vermiş kilolalrı ama çok da gerginim regl olmam lazım inşallah olunca birden gider bozmak istemiyorum sporada başladım 1 haftadır herşey o kadar iyi gidiyoduki tartı tüm moralimi bozdu resmen
off bugün tartıldım hiç gram bile verememişim 1 haftadır o kadar dikkat ediyodumki meyve bile yemedim resmen ya diyeti bozmiyim diye
internetten okuyorum ilk hafta herkes 2şer 3er vermiş kilolalrı ama çok da gerginim regl olmam lazım inşallah olunca birden gider bozmak istemiyorum sporada başladım 1 haftadır herşey o kadar iyi gidiyoduki tartı tüm moralimi bozdu resmen
afiyet olsun canım ben Yozgat'ta yaşıyorum kepekli makarnayı hiç bi yerde bulamamıştım sen iyi ki bulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?