2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

kızlar bişey sorcam şimdi diyetimin üzerinden yaklaşık 1 ay geçince belirgin şekilde bi fark olur mu? yani beni o zaman yeni görecek insanları şaşırtacak kadar şimdi 69-70 kg arasıyım şimdi

Seni her gün görenler anlamayabilir ama görmeyenler kesin farkeder. Benim teyzem bizden habersiz böyle bir işe kalktı. Kardeşim biraz rencide etmişti kilo yüzünden hırs yapmış. bir gördük zayıflamış farkediliyor diyet mi yapıyorsun diyoruz yok diyor. Aradan biraz daha geçti yine gördük iyice incelmiş neyse 8 ayda 10 kiloya yakın verdi ve artık durunca evet ben diyet yaptım dedi. Bende teyzoşumu örnek aldım kendime

wordlqueen ben de geldim basladım dün 66,3 le bakalım ne olcak regl falan dınlemedım basladım cok kararlıyım!!!:))

Teyzeni tebrik ederim gerçekten çok azimliymiş :128: biz de onu örnek alalım o zaman vee kızlar bugün sabah itibariyle öğrendim kilomu nihayet :
68.8

Kahvaltım : 2 etimek , 2 kk peynir , Ara : 1 mandalina ve keçiboynuzu , Öğle : 1 kase yoğurt , çeyrek simit . Kızlar çok mutsuzum dün kaçamak yaptım çok abarttım o kadar emeğim boşa gitmiş gibi geldi bidaha kaçamak yok nası üzüldüm bilemezsiniz bi regl olabilsem de şu tatlı isteğim bitse artık . (((((

daha yenı uyanadıgım ıcın ancak kahvaltı yapabılıorum 1 etımek peynır bergamotlu yesıl cay bugun sabah tartıldım 64,7 dedı sanırım regl odemım gıttı

korkma canım sen kaçamağını dünde bırakmışsan hiç bi emeğin boşa gitmemiştir hiç bişey olmamış gibi devam et diyetine hem ara sıra olur öyle şeyler merak etme bi günle kilo alınmaz :82:

kahvaltıda nesfit ( geç kalmışım mecuren kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek ice tea
ara 1 krep 1 kk beyaz peynir bir çay

Böyle erken okula gitiiğimde ara öğünlerde çok acıkıyorum ve zor tutuyorum kendimi bugün kreple bastırdım

pazartesi tartı günüm 64,5 olmuşum

haftaya pazartesi 64 olmayı hedefliyorum

kahvaltıdan sonra bısı yemedım uyuyakalmısım :101: akşam menüm ise ; yarım tabak ton balıklı kepekli makarna / lıght yogurt / marul salata

biraz önce akşam yemeğimi yedim
tüm gün yediklerim:
Sabah:
-1 erik,
-domates,
-1 kk peynir,
- 4 zeytin,
-2 dilim ince kızarmış ekmek
-sade kahve,
-1 erik

Ara:1 salatalık

Öğle:
-2 yk yoğurt(dolu kaşıkla),
-2 dilim ince kızarmış ekmek ve biraz peynirle yaptığım yağsız tost:126:
-Domates,salatalık

Ara:
-1 portakal

Akşam:
-2 dilim ince kızarmış ekmek
-6 yk kuru patlıcan yemeği

ve tabii ki bol su daha sonra da acıkırsam meyve ya da salatalık falan hafif bişeyler yerim :125:

off bugün tartıldım hiç gram bile verememişim 1 haftadır o kadar dikkat ediyodumki meyve bile yemedim resmen ya diyeti bozmiyim diye
internetten okuyorum ilk hafta herkes 2şer 3er vermiş kilolalrı ama çok da gerginim regl olmam lazım inşallah olunca birden gider bozmak istemiyorum sporada başladım 1 haftadır herşey o kadar iyi gidiyoduki tartı tüm moralimi bozdu resmen

yemek yedikten ve su içtikten sonra tartıldıysan belki de o yüzdendir yarın yataktan kalkar kalkmaz ağızına hiç bişey sürmeden tartıl bi de, ayrıca ne yapmıyoruz moralimizi bozmuyoruz merak etme o bende de oldu ama artık verebiliyorum kilo ama bu durum uzun sürerse bi doktora git metabolizmanla ilgil bi sorun falan da olabilir yalnız dediğim gibi sakın pes etme ve diyetine devam et canım

Kesinlikle bozma. Herkesin bünyesi aynı değil. Evlenmeden önce bende spora başlamıştım hocam diet programıda vermişti bir ay sonra sadece 1 kilo verdim hoca çok kızmıştı. ikinci ay 4 kilo verdim. Aynı yeme ve spor düzeniyle.Sters çok etkiliyor kilo vermeyi öncelikle kafana takma vereceksin ve istediğin kiloya düşeceksin. Ama azmedersen

Akşam yağsız sebze çorbası
ara kahve

bugün su çok az içtim yatmadan onu tamamlamalıyım

canım bu diyeti yapan arkadaş ıkıncı hafta 6 kılo verdıgını farketmıs , sen de sakın pes etme,,regl dönemınde 3 kıloya yakın ödem olusuyor cunku bende dun oldum ve sabah bır tartıldım 2 kılo yok..regl sonrası hersey daha rahat olur kafana takma

Kızlar bugün ben bi hata yaptım ve tekrar tartıldım dün 68.8 dim bugün 69.4 çıktım ilk başta bi moralimi bozdum dedim hiç de diyetimi bozmadım neden böyle oldu diye motivasyonum bi düştü ama pes etmiycem çünkü biliyorum ki eğer pes etmezsem bi kaç hafta içinde 64-65leri görcem yani bu 68ler 69lar mazide kalıcak bugün diyetimin 5.günü bunlar riskli günler hadi hayırlısı :)

dün akşam hasta oldum çok rahatladım valla ya
dün yediklerimm:
-1,5 dilim çavdar ekmeği,beyaz peynir,1 kaşık acılı ezme,menemen,iki üç parça sucuk,şekersiz çay

-1 tabak ıspanak,yoğurt,1 dilim tam buğday ekmek

- 3 tane kuru kayısı,yeşil çay

-1 kase domates çorbası

regl bitince tartılırım artıkk
bu sabahta 1,5 dilim çavdar ekmeği,beyaz peynr,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık yedim şekersiz çayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…