2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

ben yeni geldim hemen atlamış gibi olmayım ama benim bildiğim kadarıyla bi zeytin 7 kalori yani uyarıyım dedim :)

ben yeni geldim hemen atlamış gibi olmayım ama benim bildiğim kadarıyla bi zeytin 7 kalori yani uyarıyım dedim :)

hosgeldin canim, ben de bugun basladim :)
dogru diyosundur, onu duzelteyim.
caloricount tan baktim 2 yemek kasigi zeytin 30 kalori yaziyordu,
bizim zeytinlerimiz de baya minik, 2 kasiga rahat sigar diye dusundum.

bu grup guzel bak kizlar cok gayretli masallah.. motivasyon iyi yani,
iyi yaptin gelmekle

Canım doktora gittin mi ya yoksa hayırlı bişey mi :)
Keçiboynuzu çok da gzel değil zaten ama kesiyor yani 2 tane falan ye genede :)

Gunaydin herkese hosgeldiniz diyorum ilk olarak, :)
Bugun sabah erkenden kalktim 8 gibi annemleri havaalanina gotururken ceyrek simit yedim
11de 1 dilim kepek ekmegi,3 parca kasar,3 zeytin,1 yumurta sekersiz cay
Simdi spora gidiyorummm

Spordan sonra çok acıktım
4 gibi ızgara piliç şiş,haşlanmış sebze ve haşlanmış makarna yedim dışarda 350 cal. diyoduu
arada 1 muz yedim şu an kahve falan içerim artık sanırım

saol canım birbirimize bu şekilde destek olarak kurtulucaz bütün gereksiz yüklerimizden inşallah :)

kizlar siz de ticker yapsaniza, kilo verdikce ilerletmek cok zevkli oluyorr :)

ben de simdi ogle yemegimi yiycem, 8 saat gerideyic biz tr den. o yuzden biraz gec yaziyorum ben.

ara yemegim:
1 hurma 35 kal (sabah yemistim yazmay unuttum)
6 badem = 42 kal
1 snickers fun size = 80 kal

toplam = 157 kalori ara.

kahvalti 376 ydi.

toplam 533 oldu su an..
in 1200 u gecmicem bugun, cok dikkat edicem.

Yeni gelen herkes hoşgelmiş. Haftasonu geldi aman dikkat. Kanmayalım tatlılara kahvaltılara arkadaşlar pazartesinden evvel haftasonu dış kuvveterden kendimi koruyup pazartesi tartılacağım. Hedefim haftada yarım kilo ile 18 haftada hedef kiloma inmek.

ay evet haftasonu nasil olcak bilmiyorum, ins problem olmaz, kahvaltiya misafirim var, ogleden sonra da arkadasa gidicem.
hadi bakalim..

ben her gun tartiliyorum. haftada yarim kiloyu opup basima koyarim ya keske verebilsem istikrarli bi sekilde..
ins bakalim bu sefer olcak.

Hoşgeldin :) Başarılar :)

Bi yapamadım şu ticker ı yapıyorum çizelgeyi koyuyorum kilo gözükmüyo arkadaş kaç saat uğraşmıştım .

Dayanamayıp bugün tartıldım. 64,7kg şoktayım. Gerçi reglimden hemen sonra başlamıştım ödem falan vardı. İlk zamanalrda hızlı olması normal Önemli olan direnç zamanları. Bu arada kiraz sapının zararı yok diymi. Hergün 2 bardak içiyorum ödem atıcı özelliği olduğunu biliyorum.

Gelelim kahvaltıya

1 dilim kepek ekmek, 4 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurta, tere, nane, maydanos,2 bardak şekersiz çay

herkese kolay gele

hanımlar dunku menumu yazıyorum..
sabah:
2 dilim tbu ekmek
2 kk peynır
1 domates
1 salatalık
sekersız cay

öğle:
yarım kase yogurt
1 dilim tbu ekmek

akşam:
1 kucuk baget
bol salata
2 dılım tbu ekmek
yarım kase yoğurt

gece: (sabaha karsı uyuyyorum)

1 bardak süt
3 kuru kayısı

Menün gayet iyimiş ama ekmek fazla gibi geldi bana gerçi ekmek dilimerlide değişiyor bazıalrı çok küçük oluyor. Birde kesinlikle uyku düzenini değiştirmelisin. Bende senin gibiydim gece geç yatıyordum dolayısıyla sabah geç kalkıyordum. Bir haftadır düzene girdim.

Forumda Leslie diye bir spordan bahsediyorlar.Nasıl işe yarıyormu gerçekten? Bunun videolarını nerden nasıl bulabilirim arkadaşlar. Bilen biri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Kızlar bugünkü menüm:
SAbah:2 dilim kızarmış ekmek,bikaç çatal patates kızartması,bir domates
Ara:1 kb elme
Öğlen:1/2 kase yoğurt,bir dilim salamla yapılmış küçük yağsız bir tost,sade kahve(tatlandırıcılı)
Akşam:1 ince dilim kızarmış ekmek,8 kaşık yeşil fasulye yemeği,1 tane de büyük mor eriklerden

Daha sonra da bi portakal veya elma falan bi meyve yerim heralde acıkırsam

Kahvaltım : 2 etimek , 2 kk peynir , Ara: Keçiboynuzu , Öğle : yarım simit , Ara : Keçiboynuzu , Akşam : yarım simit , 8 Kaşık turşu yemeği belki sonra da 1 tane elma yerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…