- Konu Sahibi worldqueen
-
merhaba kızlar bu kutlu yolda bende sizinle yürümek istiyorumbende 6 gündür diyetteyim ama ben genelde iki öğün yiyebiliyorum kendime bir kase belirledim o kase kadar yiyorum herşeyi sabah kahvaltısı bazen öğleye kayıyor ama muhakkak günde birdilim ekmek yiyorum yoğrut mutlaka hergün bir iki kase yiyorum şimdi de yeşil çay içmeye başladım bazı sabahlar aç karna ılık su içiyorum iki bardak hiç su içmezdim şimdi 2ltre 2,5 litre kadar su içiyorum kızartma ve hamur işini abur cuburu pilavı makarnayı bıraktım ama mesela misafirliğe felan gidersem azcık bi iki çatal alıyorum insanlar o kadar emek vermiş ayıp olmasın neyse bunun dışında hergün en az 5 km en fazla 8 kilometre tempolu yürüyüşle yürüyorum 200-250 kere ip atlıyorum şimdi trambolin sipariş verdim gelsin birde onda zıplıycam durum bu kızlar sizce yaza kadar 30 kilo verebilirmiyim önümüzde 5-6 ay var :/ henüz hiç tartılmadım sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum olur mu dersiniz ?
merhaba kızlar bu kutlu yolda bende sizinle yürümek istiyorumbende 6 gündür diyetteyim ama ben genelde iki öğün yiyebiliyorum kendime bir kase belirledim o kase kadar yiyorum herşeyi sabah kahvaltısı bazen öğleye kayıyor ama muhakkak günde birdilim ekmek yiyorum yoğrut mutlaka hergün bir iki kase yiyorum şimdi de yeşil çay içmeye başladım bazı sabahlar aç karna ılık su içiyorum iki bardak hiç su içmezdim şimdi 2ltre 2,5 litre kadar su içiyorum kızartma ve hamur işini abur cuburu pilavı makarnayı bıraktım ama mesela misafirliğe felan gidersem azcık bi iki çatal alıyorum insanlar o kadar emek vermiş ayıp olmasın neyse bunun dışında hergün en az 5 km en fazla 8 kilometre tempolu yürüyüşle yürüyorum 200-250 kere ip atlıyorum şimdi trambolin sipariş verdim gelsin birde onda zıplıycam durum bu kızlar sizce yaza kadar 30 kilo verebilirmiyim önümüzde 5-6 ay var :/ henüz hiç tartılmadım sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum olur mu dersiniz ?
kızlar bugün diyetimin 3. günü ve korkmaya başladım çünkü şimdiye kadar 100 kere diyet yapmışımdır ve bunların çok büyük bi kısmı en fazla 4 gün hatta 3 gün sürdü sadece 1 kere yemin edip 10 gün dayanabilmiştim napıcam ben :18:
Ya boğazımızı tutucaz ya boğazımızı tutucaz başka çaremiz yok !
kızlar bugün diyetimin 3. günü ve korkmaya başladım çünkü şimdiye kadar 100 kere diyet yapmışımdır ve bunların çok büyük bi kısmı en fazla 4 gün hatta 3 gün sürdü sadece 1 kere yemin edip 10 gün dayanabilmiştim napıcam ben :18:
canım yeşil çay içmekle çok iyi yapıyosun metabolizmayı hızlandırıyomuş ama ben içemiyorum her türlü bitki çayını bayıla bayıla içerim-özellikle papatya çayını- ama bunu içmeyi beceremiyorum kokusuna hiö tahammülüm yok yoğurtta yağ yakımına faydalıymış bildiğim kadarıyla çok doğru şeyler yapıyosun valla bu tempoyla gidersen harika sonuçlar alırsın Hadi bakalım yola devam :)
bende yeşil çayı içemiyordum pek ama çaykurun bir çayı var bergomatlı onu çok severek içiyorum böyle tomurcuk kutuları gibi yeşil bir kutuda bir dene belki onu seversin yoğurduda boş yiyemiyorum mesela onunda içine karabiber , pul biber atıp yiyorumbizimkilere biraz tuhaf geldi önceleri ama şimdi alıştılar birde keten tohumu tozu alıp atayım diyorum oda iyi diyorlardı hazır yoğurt yemişken onuda aradan çıkartırım şubatın birinde tartılcam 15 gün felan olmuş olucak bakalım inşallah harika sonuçlar alırım :18:
Çok değil sana öyle geliyor . Ne kadar korkuyoruz yemeklerden böyle ya :)alırsın aslırsın merak etme bub arada saol canım o çayı ben bi deneyim iyisi mi ama neden bilmiyorum ama bugün kendimi biraz abartmış gibi hissediyorum en iyisi ben tüm gün boyunca yediklerimi bi yazıyım:
-1 kase yoğurt
-3 ince dilim kızarmış ekmek
-1 kaynamış yumurta
-1 domates
-yaklaşık 1 kk beyaz peynir
-1 erik
-1 elma
-1.5 yk bulgur pilavı
-4 yk yeşil fasulye
-biraz tavuk göğüsü
aslında miktarlar çok fazla değil ama çok çeşit çok olunca gözüme dağları yemişim gibi geldi
Çok değil sana öyle geliyor . Ne kadar korkuyoruz yemeklerden böyle ya :)
Merhaba kizlar, bayagidir yazamadim isimden dolayi.
Bu arada biletide aldik tr ye 4 ay icinde kesinlikle kilo vermem lazim :)))) buaralar yogunum misafirlerim cokngeliyor kosusturma felan dikkat ediyorum arada kacamaklar oluyor ama sinirli yani abartmadan) Bide diyet arastiriyorum 1500 kalori diyet buldum ama kalori cok geliyor zatrn gunde alman gereken kalori 2000 , diyetteki kaloriyi 1000 indirsemmi diye dusunuyorum kararsizim pff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?