- Konu Sahibi worldqueen
-
Valla defalarca bozdum zamanında . Artık hırs yaptım diyeti bozacak gibi olduğumda gıcık olduğum bi kız var incecikona bakıyorum ve devam ediyorum :))) Ve bir de dar paça pantolonlara bakıyorum acayip hırslanıyorum :)))
kilon kç cnm senin :)
64.7 ydi bugün itibariye 60.2 :)
:) ins istediğimz kiloya düşerz
Günaydın arkadaşlar, dün biraz bahsetmiştim. Tekrar giremedim. 15 kilo vermiş biri olarak zayıflamak çok güzel bir duygu. İnsan istediği her şeyi giyebiliyor. Bir arkadaşım Bahardı galiba 2 öğün az değil mi demiş. Baharcım aslında herkesin bünyesi farklı ben öyle alıştırdığım için benim için zor değildi. Ama herkes için aynı şeyi söyleyemem. Dyet yaparken insanın kendini ve vücudunu iyi tanıması gerekiyor. Ama en önemlisi irade ve az yemek, inanın insan alışıyor. Ve yemek istemiyor. Bugün benim günüm var. O yüzden sabah yoğurt yicem. Öğleden sonra da artık kalorisi düşük olanlardan yicem. Lütfen azimli olun . Hiçbir zaman bırakmayın. Sporu unutmayın.
Günaydııın,bugün okulda sınavım var ve kaç saatte giderim naparım bilemediğim için güzel bir kahvaltı yaptım açıkcası
1 yumurta,peynir,1 tatlı kaşığı bal 1dilim ekmek,1 tane etimek yedim şekersiz çayla
öğlen büyük ihtimalle bir şey yemicem belki form mısır patlağı falan yerim sınavdan önce 5te sınavım bitince de sağlıklı bir şeyler yersem güzel olur inşallah.
siz de durumlar ne herşey yolunda mı?
Ben bi ara günde 1 saat spora gidiyordum aksamları. Saat 18.00 dan sonra yemek işini bırakıp üstüne spor.. Eve geldiğimde dünyaları yiyecek gibi olsam da bir kase yogurt ve cok acıktıysam bir tane gün kurusu yiyerek akşamı sonlandırıyordum..
Çok faydasını gördüm. Tabiii sabahları da poğaça simit yemeyi bıraktım. 1 dilim ekmek peynir yeterli oluyor.. Öğlen de yemekte ne varsa yiyorum ama ekmeksiz.. Akşam tamamen kısıyorum..Bu sekilde zayıfladım ama sonra istikrarsızlık söz konusu .. cok bi kilom olmadıgı için de bu söylediklerimi sonrasında bıraktım ama cok faydasını gördm :)
Günaydın kızlar geç uyandım ve günün en önemli ögününü kaçırdım :2:
birazdan yogurt ve 1 tane etimek yiyecegim
Merhabalar,
7:30'da kahvaltımı 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık ve 1 kk beyaz peynir ve şekersiz çay ile yaptım.
10:30 gibi 1 tane ekşi elma yedim,
12:00 da öğle yemeğinde avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüsü, küçük (marul-havuç-mor lahana) salatası, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek yedim.
Dün yazmöayı unutmuşum akşam dizi izlerken stepperla 500 adım yaptım. Bu akşam gidip kendime yeni eşortman altı falan alacağım belki spor için biraz daha moral olur.
Bende geç uyandım ama kahvaltımı ettim canım bence öğün atlamak çok yanlış . Ve şu ara öğün olmalı mı olmamalı mı gerçekten kafam çok karıştı .
Kesinlikle olmalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?