2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

iyi akşamlar herkese, yeni gelen tüm arkadaşlara da HOŞGELDİNİZ

Kahvaltı ve öğle yemeğimi yazmıştım. Öğleden sonra 3.5-4 gibi 1 portakal 1-2 kaşık da yoğurt yedim. Akşam yemeğinde daha az yemeği planlamıştım fakat biraz fazla oldu.
4 kaşık yoğurt çorbası,1 büyük parça ızgara biftek, 3-4 yemek kaşığı salata.
Bu kadar şey yememe rağmen gözüm masadaki diğer yemeklerde kaldı sofradan yarı aç kalktım.
Dikkat etmeyi bıraktığımdan beri iştahım tavan yapmış, önceden bu kadar yemek fazla bile gelirdi.Kendimizi neye alıştırırsak o rutinimiz oluyor kızlar, ama bu rutinlerimizi kıracağız

Günaydın arkadaşlar, dün biraz bahsetmiştim. Tekrar giremedim. 15 kilo vermiş biri olarak zayıflamak çok güzel bir duygu. İnsan istediği her şeyi giyebiliyor. Bir arkadaşım Bahardı galiba 2 öğün az değil mi demiş. Baharcım aslında herkesin bünyesi farklı ben öyle alıştırdığım için benim için zor değildi. Ama herkes için aynı şeyi söyleyemem. Dyet yaparken insanın kendini ve vücudunu iyi tanıması gerekiyor. Ama en önemlisi irade ve az yemek, inanın insan alışıyor. Ve yemek istemiyor. Bugün benim günüm var. O yüzden sabah yoğurt yicem. Öğleden sonra da artık kalorisi düşük olanlardan yicem. Lütfen azimli olun . Hiçbir zaman bırakmayın. Sporu unutmayın.

Günaydııın,bugün okulda sınavım var ve kaç saatte giderim naparım bilemediğim için güzel bir kahvaltı yaptım açıkcası
1 yumurta,peynir,1 tatlı kaşığı bal 1dilim ekmek,1 tane etimek yedim şekersiz çayla
öğlen büyük ihtimalle bir şey yemicem belki form mısır patlağı falan yerim sınavdan önce 5te sınavım bitince de sağlıklı bir şeyler yersem güzel olur inşallah.

siz de durumlar ne herşey yolunda mı?

Seni çok çok çok tebrik ederim . Herkes başka bir şey söylüyor zaten bende anlamadım hangisi doğru mesela ara öğünler olmalı diye biliyordum hep metabolizmanın hızlanması için . Ama canan karatayın diyet kitabına baktım ve öğrendim ki ara öğünler olmasa daha iyi olurmuş kafam soru işaretleriyle doldu . Bize destek olduğun için de çok sağol umarım darısı başımıza :)

Bende her şey yolunda. Sende o kadar abartılcak bi kahvaltı yapmamışsın ve iyi etmişsin bence sınavın var başarılar dilerim :)

Ben bi ara günde 1 saat spora gidiyordum aksamları. Saat 18.00 dan sonra yemek işini bırakıp üstüne spor.. Eve geldiğimde dünyaları yiyecek gibi olsam da bir kase yogurt ve cok acıktıysam bir tane gün kurusu yiyerek akşamı sonlandırıyordum..
Çok faydasını gördüm. Tabiii sabahları da poğaça simit yemeyi bıraktım. 1 dilim ekmek peynir yeterli oluyor.. Öğlen de yemekte ne varsa yiyorum ama ekmeksiz.. Akşam tamamen kısıyorum..Bu sekilde zayıfladım ama sonra istikrarsızlık söz konusu .. cok bi kilom olmadıgı için de bu söylediklerimi sonrasında bıraktım ama cok faydasını gördm :)

Günaydın kızlar geç uyandım ve günün en önemli ögününü kaçırdım :2:
birazdan yogurt ve 1 tane etimek yiyecegim

Önerilerin için teşekkür ederiz :)

Günaydın kızlar geç uyandım ve günün en önemli ögününü kaçırdım :2:
birazdan yogurt ve 1 tane etimek yiyecegim

Bende geç uyandım ama kahvaltımı ettim canım bence öğün atlamak çok yanlış . Ve şu ara öğün olmalı mı olmamalı mı gerçekten kafam çok karıştı .

Merhabalar,

7:30'da kahvaltımı 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık ve 1 kk beyaz peynir ve şekersiz çay ile yaptım.
10:30 gibi 1 tane ekşi elma yedim,
12:00 da öğle yemeğinde avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğüsü, küçük (marul-havuç-mor lahana) salatası, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek yedim.
Dün yazmöayı unutmuşum akşam dizi izlerken stepperla 500 adım yaptım. Bu akşam gidip kendime yeni eşortman altı falan alacağım belki spor için biraz daha moral olur.

Süpersin :) Kızlar hepiniz süpersiniz tam gaz devam çok iyi gidiyoruz :)

Arkadaslar cok gec kalktim yaa ama yinede normal kahvalti yapyim oglen yemegi niyetine ve ac ac tartildim, bi kac gram vermisim hic yoktan iyi :))
Ve spor salonuna yazilmayi dusunuyorum, ama kararsizim isbyerindekinarkadasimla haftaya bi gun gidip spor yapcaz ve bi bakcam nasil bi yer.

Son düzenleme:
Kesinlikle olmalı canım

Canan Karatay çok başarılı bi diyetisyen olduğu için kafama takıldı yoksa hiç kafama takmazdım çünkü bugüne kadar herkesten aynı sözü duyuyodum az az sık sık ye diye . Neyse ben ara öğün yapıcam gene . Sağol canım yardımcı olduğun için .

Arkadaşlar merhaba...
Ben de siteye önceden üye olmuştum ama çok yazma fırsatım olmadı...Aldığım kilolardan dolayı ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 ay önce evlendim, ve ben de 6 ayda 5,5 kilo aldım. boyum 1.60, kilom tok karnına 59.1. Kıyafetlerime sığamayınca moralim alt-üst oluyor ( Hedefim 51 kilo olmak. Yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazacağım ve sizlere katılacağım... İnşallah istikrarlı olabilirim ve hedefime ulaşabilirim...

Herkese sabır,istikrar ve başarılar diliyorum...

Slm arkadaslar gec kalktigim icin gec kahvalti yaptim oglen kwark yedim (yogurt) bir kase , su ictim 1 saat sonra aksam yemegini yicem firinlanmis balik dilimi, cok az patates ve bezelye.kavurdum :SS ve ondan sonra yemeyi bugunluk kescem sadece su ve cay tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…