2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

iyi geceler kızlar, bende bugün yediklerimi yazıyım istedim.
Sabah : yağsız menemen, 1 kk peynir , domates , 2 zeytin , yeşil çay , 1dilim çavdar ekmeği
Ara : yağsız sütlü kahve
Öğlen :ızgara tavuklu salata,ayran
Akşam : et,salata,1 adet keşiboynuzu
Birde şekersiz türk kahvesi içtim :)

Aaa ne kadar güzel bi programmış o . Bende indirmek istiyorum adını söylemende bi sakınca var mı acaba ?

fittingo diye bir site var canım nette. Bazı telefonlarla uyumlu incelersin. bilgisayardan da girilebiliyor. içtiğin bardak sayısı suyu bile not aldırıyor. Ben sevdim şahsen

Son düzenleme:
fittingo diye bir site var canım nette. Bazı telefonlarla uyumlu incelersin. bilgisayardan da girilebiliyor. içtiğin bardak sayısı suyu bile not aldırıyor. Ben sevdim şahsen

Ya siteye girdim de telden nasıl giricem canım yardımcı olur musun . Netten bugün yediklerimi ekledim çook harika bi program fakat telden nası giricem ?

telefonunda internet var mı canım internet yoksa inderemezsin indirsende kullanamazsın. Online çalışan bir program. Bende iphone var appstore den programın adını aratıp yükleme yapıyorsun ücretsiz bir program

sabah: 6 da kalkıp nesfit yedim.
ara :10.30 bir dilim kepek ekmek ve bir kk kutusu peynir
öğlen: 2 dilim ekmek, 4 adet ızgara köfte ve ice tea

akşam ıspanak ve yoğurt var menümde arada kahve ve kiraz sapı içilecek

telefonunda internet var mı canım internet yoksa inderemezsin indirsende kullanamazsın. Online çalışan bir program. Bende iphone var appstore den programın adını aratıp yükleme yapıyorsun ücretsiz bir program

Sağol canım yapabilirsem yapıcam ama yapamasamda netten giriyorum çok sevdim bu programı :)

Öğlen : 1 kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği , Ara : 1 tane elma , Akşam : 2 dilim kepek ekmeği , yarım kase yoğurt , haşlanmış tavuk , Ara : 1 elma .

Selam kizlar bugun yediklerimi yaziyim
Sabah: 1 adet kati yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin ,domates ,1 dilim ekmek

Oglen: 5 kofte,salata,ayran uzerine 1 tane keciboynuzu yedim

Aksam: ton balikli salata, 1 kase yogurt
Nescafe iciyorum simdi sekersiz,sutlu

Pasta vardı yemedim ya hemde çikolatalı falan :) Kızlar ben bu zayıflama işini cidden kafama taktım ya :) Leslie devam günde 30 dk müthiş işe yarıyo :) Siz de gayet güzel gidiyosunuz valla böyle devamm :) Her gece zayıf halimi hayal ederek uyuyorum :)) Hadi kızlar herkesi kıskançlıktan çatlatalım ohhhhhh

sabah : yarım yumurta sahanda, bir dilim ekmek, 2 zeytin, bir kk beyaz peynir 2 bardak çay

öğlen nesfit yedim

akşam köfte ve salata olacak menümde

kiraz suyu içtim ve içmeye devam ediyorum
1 litre su içtim daha
1 saat spor yaptım salonda

Öğle : yarım ayçekirdekli simit ve 1 bardak ayran , Ara : 1 elma , Akşam : yarım ayçekirdekli simit , yarım kase yoğurt , 9 kaşık etli bezelye yemeği , Ara : 1 elma .

kizlar ya masallah size cok motivasyonlu gidiyorsunuz.
ben ise bir turlu baslayamadim yine.
kilom aldi basini gitti
sizin listeyi biraz degistrp uygulamaya calisayim ins.

kendime soyle bi liste yaptim, bakalim ins uygulayabilirim,
sanirim kahvaltiyi guzel yapinca gerisi de gelir insss.

HEDEF 60 kilo olmak hem de hemen!!

Sabah:
2 dilim ekmek, yumurta, peynir, domates, salatalık = 238 kalori

Ara:
Meyve veya badem ne varsa = max 90 kal

Öğle:
1 tabak yemek,bir kase yoğurt = (250 + 150)

Ara:
Meyve veya badem ne varsa = max 90

Akşam:
salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık. = (33 + 250)

Ara:
Az bi sey tatli cayin yaninda = max 90

Toplam 1200 u gecme. Bu sekilde 1191 ediyor.

nasil sizce ise yarar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…