- Konu Sahibi worldqueen
-
Zayiflik iyi bisey degil fazla kasmayin bacilar
selam canım nasılsın?
bikaç gündür yazamadım kusura bakma pazartesi misafir geldi bozuldu diyet biraz bugün spora başladım ama yarın tam gaz seren serengille diyete başlıyorum :) kendisi twitterda listelerini paylaşıyo da bakalım inşallah bu sefer verebiliriim.
seni takip ediyorum ama bomba gibi gidiyosun maşşallah
merhaba kizlar ben de sizlerle diyet yapabilir miyim?
gecen sene bu zamanlar baslayip baya bi zayiflamistim ama sonra tekrar kilo aldim.
ins yaza kadar 60 kiloya inmek istiyorum.
bugun menum cok kotuydu bunu saymayalim yarin basliyorum ins ben de.
sabah
1 ince ev yapimi bazlama ve peynir
oglen
1 porsiyon somon, 4 minik kirmizi patates 1 muz, 1 ince bazlama
aksam
et doner ve pilav, yaninda yogurt
cay saati
cay badem yaban mersini kurusu, potibor arasi bal
kotu oldugunu soylemistim
Sağol canım idare ediyorum . Bugün diyetimin 1.ayı bitti 7 kilo vermeyi beklerken 5 kilo verebildim ama yine de şükür . Şu an 59.7 yim . Şu seren serengille diyet işini merak ettim biraz anlatırsan iyi olur :)
hedef kilona yaklaştıkça zorlaşıyor işte bu işler ama 5lileri görmüşşün canım bu da süper değil mi :)
deneyimlerimiz başlığına bir konu açtım ayrıntılı oraya bakabilirsiin. Ama seren serengil çok iddialı bu listeyle herkesi 2 ayda zayıflatacığnı söylüyor :)
Kahvaltımı yaptım:
4 ince dilim kızarmış ekmek
10 adet siyah zeytin
5-6 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak az şekerli bitki çayı
ama çok fazla olmuş
birgünde yenecek olan ekmeği bir öğünde yemişsin
bende diyet yapıyorum nedense yazma ihtiyacı duydum 4 ayda 10 kilo verdım son aydır baya salladım dıyeti ve yıne azımlendım hedefim 56 suan 61,5 kiloyum hepimize basarılar ne diyim bende varım zayıflamaya :)
sabah: 1 dilim kepek ekmek, kk beyaz peynir, 5 zeytin, çeyrek yumurta ve bir bardak şekersiz çay
öğlen: haşlanmış tavuk, bir dilim ekmek
akşam: nesfit ( akşam kurstaydım yemek yiyebileceğim bir yer olmadığı için gitmeden yedim)
arada yarım elma bir şekersiz kahve
6 bardak su
Birde telefonuma bir program yükledim yediklerimi yaptığım sporları yazyorum aldığım ve harcadığım kalorileri gösteriyor. hoşuma gitti az yedim gibi görünürken ne kadar çok kalori aldığımı farkettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?