2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

akşamki tatlı ümidini bir kenara atarsan kesinlikle işe yarar :) akşam için sana tavsiyem keçiboynuzu 1 tanesi tüm tatlı istedğini kesiyor veya bir activia falan :)

kızlar bugünün devamını yazıyım
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim kepek ekmeği,2-3 parça kaşar,kırmızı biber
ara: sütlü şekersiz nescafe,2-3 tane badem,2 kuru kayısı
akşam:tavuk sote ve yoğurt
şimdi yeşilçayımı içiyorum 1 tane keçi boynuzuyla :)

tamam ins onu cikarayim bakalim.
keci boynuzu yok da bi seyler bulurum ins kemirecek :)
masallah cok guzel olmus menun!!!

tamam ins onu cikarayim bakalim.
keci boynuzu yok da bi seyler bulurum ins kemirecek :)
masallah cok guzel olmus menun!!!

teşekkür ederim canım, muzlu süt diyor bir de seren serengil gece ou içebilrisn ya da yeşil elma falan ama bu kuru kayısı,hurma falan şekerli ya öğlen ara öğünlerinde tercih et bence kuru yemişte yağlı gece öğünü en önemlisi süt,yoğurt falan daha sağlıklı :)

bence programın gayet iyi tatlıyı öğlen yersen sorun kalmaz. Bunalrın yanında metabolizmayı hızlandırıcı şeyler tüketmelisin. Kahvenin hızlandırdığını okudum. Sade kahve Birde günlük min 250 kalori spor yapmalısın.Böylece normal yemenden 250 kalori arttırıp min 250 kalori yakarsan günlük 500 kalori açığa çıkar ki bu min değer. Haftada 3500 kalori ayda 14000 kalori buda 2 kilo demek yani yemeği çok kısmadan sporla desteklemek en güzeli

hmm muzlu sut kendim yapabilirim galiba, kucuk kucuk elmalarmiz da var.
yogurt ben her gun yiyorum da yagli yogurt, light sevemiyorum bi turlu.
kuruyemis derken pisirilmemis badem mesela, olmaz mi o da yagli mi acaba?

hmm ayda 2 kilo benim icin gayet uygun, yaza kadar 60 olmak istiyorum cunku.
spor jillian 30 day shred e basladim ama kac kalori oluyor bilmiyorum, 250 yoktur saniyorum, 27 dakika suruyor cunku.
ama spor yapmamak icin hicbir bahanem yok. o yuzden bu konuda bi sey diyemiycem, tembelim sadece :/

bende de aynı sorun var. Öğretmenim dersimin geç olduğu günler yatabildiğim kadar yatıyordum, kahvaltı yapmıyordum okulda simit falan geçiştiriıordum. Okulda bütün gün ayaktayım yoruluyorum zaten kilo veririm die düşünüyordum. Su çok az içiyordum. Nette araştırmalara başladım okudukça ne kadar hata ettiğimi anladım. Uyandıktan en geç 1 saat içinde kahvaltı yapılmalıymış. Uyku düzensizliği kilo alma sebeplerinin başındaymış. Şimdi sporada başladım haftada 3 gün kardio+ fitnes+ minder hareketleri yapıyorum. Alınan kaloriyi harcanan kaloriyi hesaplıyorum şimdi günlük 500-800 arası fark oluyor. Buda ayda 2 kilo demek benim için kafi kısa sürede vermek niyetinde değilim 4 ay da versem nisan mayısa 57-58 olsam yeter

Güzel olmuş da sen de benim gibi tatlısız yapamıyosun sanırım :)

gunaydın arkadaslar forumu takıp ettım menulerınız cok uygun bence
bende sabah işe gıttıgım için saat 7.30 da kahvaltı yapıyorum
sabah:1 dılım ekmek bıraz krem peynır 3 zeytın yedım
iş yerınd eara ogun etı form yıycecegım
bı sorum olcak kabak tatlısı kılo yapar mı az yenirse?

günaydın hanımlar.benımde vermem gereken 10 kılom var.boyum 168 , kılom 65. bende bugun ıtıbarıyle bu dıyete baslıyorum.her aksam yazarım yedıklerımı.ınsallah sızınle motıve olup hepberaber ıncecıkk hatunlar oluruz..

worldqueen etimek tok tuutyor mu?

Kabak tatlısı kilo yapar kalorisi fazla diye biliyorum ama 15 günde bir kaçamak yapabliyoruz kaçamak hakkın olduğu zaman abartmamak kaydıyla ye bence . Etimek tok tutuyo ve çok lezzetli .

Gunaydin herkese hosgeldiniz diyorum ilk olarak, :)
Bugun sabah erkenden kalktim 8 gibi annemleri havaalanina gotururken ceyrek simit yedim
11de 1 dilim kepek ekmegi,3 parca kasar,3 zeytin,1 yumurta sekersiz cay
Simdi spora gidiyorummm

Öğle yemeğim : 50 gr falandı heralde tahin helvası ve yarım simit , Ara : 1 elma . Canım çok tatlı çekiyo nerdeyse 3 aydır regl olmadım . Yazılanları okudum keçiboynuzu önermişler . Şu an evde yok pek de sevmem ama alıcam

Sabah 1 kk peynir, 1 yumurta,2 zeytin, 1 dilim kepek ekmek, 1 bardak çay
öğlen 4 köfte ice tea yedim
arada bir şekersiz kahve
akşam ayran çorbası salata ve melemen olacak
1 litre su içildi ancak bugün spor yapamayacağım yazılı okuyup notları sisteme girmem lazım.
herkese kolay gelsin

Aa öğretmen misin ?

Akşam : yarım simit , 3 kepçe mercimek çorbası ve çok az kara lahana dolması . Kızlar keçiboynuzu aldım . İstediğim kadar yiyebilir miyim ?

Güzel olmuş da sen de benim gibi tatlısız yapamıyosun sanırım :)

evet malesef ama ayin hangi doneminde olduguma bagli olarak bazen kontrol edebiliyorum bazen edemiyorum :)

kizlar masallah hepinize cok iyi gidiyosunuz!!

ben de inss bugun basladim artik

kahvatim
1 haslanmis yumurta (kayisi kivaminda) = 80 kal
2 dlm tam bugday ekmegi = 120 kal
1 domates = 30
1 salatalik = 8
1 kk beyaz peynir = 75
9 zeytin = 30

aslinda benimki cok olmus ama ilk gun icin yine de iyi sanirim.
toplam 343 olmus.. hmmm ins dikkat edicem gun icerisinde.

Kızlaaaar ben de geldim aranıza kilom hakkında sonradan bilgilendiririm ama 70in üstünde veya 70 tam bilmiyorum boyum 1.64 ve 54-55 kiloya kadar düşmek istiyorum sizi aslında ben iki diyet grubundayım ama olsun neyse bugün diyetimin ilk günü neler yediğime gelirsek:

Sabah:2 dilim kızarmış ekmek,1 elma,1 tane yaprak sarma
Öğlen:1 dilim kızarmış ekmek,1 kaynamış yumurta,biraz marul,
Ara:1 elma
Akşam:2 yk yağsız erişteyle yaptığım marul domates ve kara lahanadan oluşan bir tabak salata,1 dilim salatalık turşusu
Ve tabii ki bol su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…