aaa burası da 2013 gelinciklerinin..
yahu niye ayrı ayrı 10 tane topik açıyosunuuz bir yerde toplaşsaydık yaa![]()
vallahi açıkçası diğer topikler çok ilerlemişti bi kopukluk olmasın yeni yeni kaynaşmalar olsun istedim:) kötümü etmişim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo topic coşmuş 2 gün ara verdim çok şey kaçırmışım![]()
bende dün yoktum ama toparlarız panik yokkk :) tekrar hoşgeldin
hoşbuldukkkkkeyifler nasıl
ne hoş anılar. insanın o günleri düşününce yüzünde bi tebessüm olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin...
bende aileyi tanıyorum ama sanırım o gün odadan çıkamicam :) kahveleri birinin üzerine dökmezsem iyidir.:) bu arada sen tuzlu kahve yaptınmı damat beye :))
oooo topic coşmuş 2 gün ara verdim çok şey kaçırmışım![]()
aminnnnnn canımmmmmm szinde
ohohohoooo sen ne diyosunnnn 3 kuzeniim girdi mutfaga 3 üdü ayrı ayrı doldurdu kahveleri yengem yapıodu tadına baktı ıyyy dedi yazık cocuga
onun kahvesini herkesden sonra özel olrak götürdüm içeri girdim herkes anladı tabi oooo damat kahvesi geldi diyebenim kuzum bir dikişte hepsini içti kıpkırmızı da oldu amaaa kıyamammm
![]()
sonra da herkes alkısladı tabi haketmişti artık... yengem de buda size kapak olsun valla dedim ben icer bizim damat diye dedi
burası yaz gelinleri kuzummmmgel sen de gel
![]()
çok iyi canım yukarıda yazdım atarsa 5 diye keyfime dicekk yokkk :)) sen nasılsın bakalım :)
hoşgeldin canım:)
tşk ederim canım benimde biraz canım sıkkın ama idare ediyoruz işte
hayırdır canım , önemli bişey değildir umarım![]()
kronik bir hastalığım var maalesef uzun zamandır unutmuştuk birbirimizi 1 haftadır hatırlattı yine uğraşıyoruz öle evlilik arefesi moralim yerlerde yani![]()
kronik bir hastalığım var maalesef uzun zamandır unutmuştuk birbirimizi 1 haftadır hatırlattı yine uğraşıyoruz öle evlilik arefesi moralim yerlerde yani![]()
teşekkür ederim kızlar ikinizede anklozan spondilit adında bir hastalık iltihaplı romatizmanın bir türü maalesef tamamen kurtulabilinecek bir tedavi henüz yok sadece hastalığı yavaşlatıyorlar ilerlemesini önlüyorlar bol ağrılı günler çekiyorum yani![]()
teşekkür ederim kızlar ikinizede anklozan spondilit adında bir hastalık iltihaplı romatizmanın bir türü maalesef tamamen kurtulabilinecek bir tedavi henüz yok sadece hastalığı yavaşlatıyorlar ilerlemesini önlüyorlar bol ağrılı günler çekiyorum yani![]()