2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

ne hoş anılar. insanın o günleri düşününce yüzünde bi tebessüm olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin...
bende aileyi tanıyorum ama sanırım o gün odadan çıkamicam :) kahveleri birinin üzerine dökmezsem iyidir.:) bu arada sen tuzlu kahve yaptınmı damat beye :))

aminnnnnn canımmmmmm szinde :16:

ohohohoooo sen ne diyosunnnn 3 kuzeniim girdi mutfaga 3 üdü ayrı ayrı doldurdu kahveleri yengem yapıodu tadına baktı ıyyy dedi yazık cocuga

onun kahvesini herkesden sonra özel olrak götürdüm içeri girdim herkes anladı tabi oooo damat kahvesi geldi diye :1: benim kuzum bir dikişte hepsini içti kıpkırmızı da oldu amaaa kıyamammm :1::1:

sonra da herkes alkısladı tabi haketmişti artık... yengem de buda size kapak olsun valla dedim ben icer bizim damat diye dedi :1:

aaa burası da 2013 gelinciklerinin..
yahu niye ayrı ayrı 10 tane topik açıyosunuuz bir yerde toplaşsaydık yaa :40:

burası yaz gelinleri kuzummmm :1::1: gel sen de gel :8:

aminnnnnn canımmmmmm szinde :16:

ohohohoooo sen ne diyosunnnn 3 kuzeniim girdi mutfaga 3 üdü ayrı ayrı doldurdu kahveleri yengem yapıodu tadına baktı ıyyy dedi yazık cocuga

onun kahvesini herkesden sonra özel olrak götürdüm içeri girdim herkes anladı tabi oooo damat kahvesi geldi diye :1: benim kuzum bir dikişte hepsini içti kıpkırmızı da oldu amaaa kıyamammm :1::1:

sonra da herkes alkısladı tabi haketmişti artık... yengem de buda size kapak olsun valla dedim ben icer bizim damat diye dedi :1:

burası yaz gelinleri kuzummmm :1::1: gel sen de gel :8:

vayy beee ne damat bizimki içmez valla helala olsun enişteye :))))

teşekkür ederim kızlar ikinizede anklozan spondilit adında bir hastalık iltihaplı romatizmanın bir türü maalesef tamamen kurtulabilinecek bir tedavi henüz yok sadece hastalığı yavaşlatıyorlar ilerlemesini önlüyorlar bol ağrılı günler çekiyorum yani:43:

teşekkür ederim kızlar ikinizede anklozan spondilit adında bir hastalık iltihaplı romatizmanın bir türü maalesef tamamen kurtulabilinecek bir tedavi henüz yok sadece hastalığı yavaşlatıyorlar ilerlemesini önlüyorlar bol ağrılı günler çekiyorum yani:43:

çok çok geçmiş olsun , yağmurlu havalarda tetikliyor sanırım , :(

çok çok geçmiş olsun , yağmurlu havalarda tetikliyor sanırım , :(

çokçok geçmiş olsun...

Back
X