2013 yılında doğum yapan anneler hadi gelin hem biz hem yavrularımız dost olsun :)

merhaba isilay çığım evet epeydir giremedim.kaan hastaydı.şimdi de büyük oğlum hasta.kaan üstten 4 diş birden geldi.o da çok yaramaz .çekmeceler kapaklar çok bayılıyor:)

çok geçmiş olsun canım kuzucuklarına Allah şifa versin bizde hasta olduk kurtulunmyor maalesef yaa 10 aydır 5 kere olmuştur hasta dişler bizimde üstte 4 altta 2 ama çok krem sürüyorum mecburen

8 subat dogum yaptım oglumun adı eren boynu tutmuodu 5 aylıkken hatırlarsan.benim oglumda artık tutunup yürüo yürütece artık koymama kararı aldık cünki bir bakıyorum yürütec ters benim oglan kacmıs cekmeceye gitmiş ve elini kıstırmıs oluyor.kendini atıyor asagı yürütecten birde cok sinirli kablolou aletlere gidio ve oynuo elinden alınca resmen kriz gecirio cok sinirli anlam veremiyorum bu kadarına normalmi elinden bişi alamıoz sinirinden.abiside cok büyük degil 2.5 yasında ama anlayıslı abisi akıllı oglum benim cişini 2 yasını doldurunca ögrettim bebekle zor oldu ama oldu erenin sinirini oda bilio aglamadan oyuncak verio erene canım korkuyorum 3.cüye hamiş olmaktan neyle korunuonuz hemsiremiz hap önermio ben spiral takamam cift rahimim yarın adet günüm ve cok korkuyorum hamileyim die 1 kere kaza oldu ama esim cok rahat olsun askım dio istio napcam varsa bilmiyorum korkuyorum yoksadsa bi korunma yolu bulmam gerekio esime bırakamam böle birseyi.

canım ben 5 aylıkken kkda yoktum bız facede grup açmıştık ozaman ama çok sevındım düzeldiğine canım Allah başka dert vermesin asabi olması karakter yapısını gösteriyor belkide ya mesela bende bızımkı tutuyor bırakmıyor deliriyor mesela inat ediyorum oda edıyor sonunda çekip alıyorum hayır diyee ozaman pes ediyor ve ağlamıyor benden daha inatçı olmıycak demekkı dıyorum :) birde şunu denedim sinirlenip kızıp bağırayıp oda bağırıp sinirlenip ağlıyor ama hep sabırla ve iyilikle söyleyim hiç ağlamıyor ne verirsen onu alıyor Allah bağışlasın yavrularını canım millet 1 tane bulamıyor çift rahim iyimiş :) hayırlısı olsun hakkında merak ettım

bende bilmiodum sezeryandan sonra dr söyledi cift rahimsin dedi içerde 2 ye ayrılıomus kalp seklinde yani rahmim ama rabbim bana bebek nasip etti aratmadı cok sükür normalde cift rahimlarin anne olması hemen hemen imkansızmıs bir rahim ikiye bölünmesi mesele daralıo rahim.kk da burdada var cift rahimli arkadaslar yıllardr anne olamayan ins onlarda anne olurbenim bir rahim digerine göre birazdaha büyük onun sayesinde bebegim oldu ins tüm isteyenlere versin rabbim bebekler.benim oglanlar yazdırmıo küçük dat dat dat dat dio büyügü bişi istio kızlar girmeye calısın kk ya yaa

21şubat doğumlu dünya çirkini bir kızım var..
sıralama yapıyoruz ve 2 dişimiz var 3sü de patladı yolda..
darısı tüm bebişlere..

tosunlarımı uyuttum geldim ama kimsecikler yok burda yaa

maşallah kk da evet çok sorunlu hanımlar var genelde herkes derman arıyor Allah aratmasın herkese nasip etsın kuzucuklardan ınşallah canım evde ne çekmece ne dolap kalıyor çok hareketli benım velet maşallah şu dönem yerde surunuyorlar benımkı halıarda öksürüyor örtü serip sureklı temız tutmaya çalışıyorum külkedısı gıbıyım peşinde dolanıyorum, uyursa dinleneceğime ya yemek çamaşır temızlık ne yapcağımı şaşıyorum gece 2,5 aralıklarla en fazla uyuduğu saat uyanırsa mama dıyee bina ayağa kalkıyor 3 dakıkada eşim hazırlarken delırıyoruz kaşık maması meyvelı dokunuyor ülkerin kavanoz mamaları hep dokunuyor tüm vücudu kabardı hipp iyi sadece ben evde hazırlamayı pek beceremiyorum. Kansızlık var kan ilacı vitamin öksürük egzama kremlerı diş ilacı derkenn doğduğundan berı ılaç ustune ilaç yavrum çok sıkılıyorum

21şubat doğumlu dünya çirkini bir kızım var..
sıralama yapıyoruz ve 2 dişimiz var 3sü de patladı yolda..
darısı tüm bebişlere..
canım Allah bağışlasın çirkinimizi hoş geldin armıza şu bızı esır ettıkklerı dönemden dolayı sık gıremıyoruz ama güzel arkadaşlıklar kuracağımıza emınım 5 kişi olduk hangi şehirden canım
diş ilacı ben 4. tüpe geçtim sende kullanıyormusun 6 diş çıktı ama bıtmıyor çilemız:2:

işılaycım valla bu aralar cok stres yapmaya basladım bilion benm cocuk 2 tane ama büyük masallah akıllın abilik yapıo kardesine hep ama küçük baya fena artık gece aglıyacak duruma geliyorum inan bazen iyi uyuyor bazen de saat bası bi bebek uyanırmı ve gündüz 1 kere 25 dk uyuyor anla"mI"YORUM simdi caps lock tusuna o bastı bana bişi yaptırmıo yürüteci kaldırdık kendini asagı atıo sürünmek istio koltukta tutup yürüo genelde amacok yaramaz gündüz uyusa işimi ozaman yapcam ama uyumuyorda mecbur oglumu ihmal ediyorum küt küt düşüyor komidin vs cekmecelerin en ü"ST cekmecelerini acıo ayaga kalkıp küt düsüo sonrada nese yazdırmıo laptop kırcak az kaldı birde cok sinirli tlf da ninni acıyorum kendini sallıo oturup dinlioelinden alınca resmen bayılıo aglarken nese kızlar babası ardayı gezdirio bende bu sıpayla yalnızım anca bu kadar yazabiliyorum cıkıyorum ben eren bırakmıo umarım bebişleriniz iyidir kızlar kib

sevyeter canım ben yürüteç kullanmadım hiç ev küçük zaten tutunarak yürüyor ellerini bırakıp 1 dakıka kadar ayakta duruyor ama henüz ilk adımı atmadık dün laptopu yere attı bızımkı sonunda şükür bişiy olmadı tüm tuşlara basıp kapatıp ısırıyor :) tüm evi alt üst ediyoruz peşinden topluyoruz tüm çekmeceler açılıp içleri boşaltılıyor gardroptkaı gıysılere yere atılıyor damacanaya yalak gıbı ağzını dayıyor :) baby Einstein açıp mama sandalyesınde oyuncaklarıyla bazen yarım saat oyalanıyor denemenı tavsıye ederım. Hiç birşey yiyemiyoruz herşeye ağzını açıp gözümüzün içine bakıyor wc yw gırsek kapıları yumruklayıp girmeye çalışıyor dün gece mahvettı gece uykusu çok kötü diş olayı nasıl sizde cnmm

benimkide aynı ama bakıyorum gelecek diş görünmüo 4 üst 2 alt dişimiz var yeni görünmüo ama neden bu uykusuzluk hırcınlık bu gecede 3 te uyandı 5 ekadar uyumadı bende yer yatagı yaptım ben uyudum o gezdi odada tabi dolasıp yanıma gelio sacımı cekio ısırıo baktı bende tık yok tekrar odayı turluo sününerek en sonunda kızdım yeter yeter eren dedim ve dudagını bi büktü agladı için için bende üzüldüm içim sızladı öptüm sonrada ayagımda salladım uyuttum. yasına geldiler nie böyle benim diger yavrum gece 6 aydan sonra 1 kere bile kalkmazdı bn kalkar ac kalmasın die emzirirdim ama bu beni mahvedio nasıl yapcaz bilmiom

Allah yardım etsin canım ama sanırım hepsi uyanıyor gece bebeklerin kızlar nerdesınız? kımse katılmıyor herkes paylaşsa yaşadıklarını keşke amacım buydu sayfayı açarken aslında

23 şubat 2013 te bir kızım oldu sonra o kız tam bir düdüç oldu hayır yapma falan dediğinde hiiç duymamış gibi devam ediyo 10 aylık yürüdü zaten artık hiç tutamıyoruz ööle paralandık peşinde karı koca olarak bence boy kilo hiç karıştırmayın bunlar çok bünyeye yapıya özel durumlar yazık kimse çocuğunu gariip hissetmesin az mı kilosu yoksa çok mu uzun mu kısa mı diye naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…