Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Canim tebrik ederim ne guzel bir duygudur kimbilir allah bizede saglikla nasip etsin insallah

Canım çok sevindim senin adına,Allah'ım analı babalı büyütsün :)

Canim tebriklet hayirli olsub ben tahmin ettim bekliyordum haberini saglk sihhat dilerim ucunuzunde iyi oldugunu duymaktan moral buldum darisi bizlere duani eksik etme

canim yaa stres oluyo ister istemez baska seylerle ilgilensen rahatlar misin acaba? Tansiyon cok da onemli ne yapmak lazim bilemedim sicaklarda bogucu bazen benimde kalbim yerinden cikacak gibi hissediyorum bende bu cuma kontrole gidicem dogumumuz ayni gun olursa sasirmam pzazartesi sali olur diye dusunuyorum bende
Kendine ve kuzuma iyi bak annesi allaha emanetiniz iyi olun insallah

Arkadasim iyi kotu gunlerimizi mutluluklarimizi endiselerimizi paylastik. Allah vir de mutlu saglikli dogum haberimizi paylasmayi nasip etsin bizlere insallah.

Dog tarihi kesinlesince haber ver bize olur mu?

Opuyorum cok

Arkadasim iyi kotu gunlerimizi mutluluklarimizi endiselerimizi paylastik. Allah vir de mutlu saglikli dogum haberimizi paylasmayi nasip etsin bizlere insallah.

Dog tarihi kesinlesince haber ver bize olur mu?

Opuyorum cok
Âmin inşallah o güzel haberi paylaşmak dileğiyle sağlıkla mutlulukla

Canım tebrik ederim ne mutlu sana yavrularını kucağına aldın darısı bize dualarınızı eksik etmeyin

Gunaydin canim

Benim sezeryan gunum belli oldu. Pazartesi gunu allah kismet ederse sabah 10:30 da sezeryana giricem. Bana dularinizi esirgemeyin olur mu?
Canım yaaa güzel güzel ecemize kavuşalım inşallah benim doktorum ne dicek bakalım erkenden gitcem hastaneye anestezi şeklini konuştun mu canım genel anestezi mi olacak spinal mi

Canım yaaa güzel güzel ecemize kavuşalım inşallah benim doktorum ne dicek bakalım erkenden gitcem hastaneye anestezi şeklini konuştun mu canım genel anestezi mi olacak spinal mi
Hayir canim konusmadik. Bende ne olacak merak ediyorum bir turlu firsat olmadi konusmaya. Herhalde pztsi gunu anestezi uzmani ile birlikte karar verilecek

Hayir canim konusmadik. Bende ne olacak merak ediyorum bir turlu firsat olmadi konusmaya. Herhalde pztsi gunu anestezi uzmani ile birlikte karar verilecek
Hayırlısı olsun canım hastanede genel anesteziye çok yaklaşmıyorlar bebeğini görürüsün felan gibi yönlendiriyorlar bide genel bebeğe geçiyo felan diye söyleniyor bakalım nasıl olucak bide canım doktor normal doğuma yönelmişti son anda karar değişmiş sen mi değiştirdin kararını ?

Canim doktorumun sekreteri ile konustum. Zaten hastaneye de epidural diye bildirmisler. Daha once normal dogum dusundugum kisimda epidural uygulanir diye konusmustuk doktorumla sezeryana donunce de ona gore haber vermis hastaneye zaten.

Bu arada evet dokyorum beni jormal icin ikna eder gibi olmustu bir ara ama ben dusundukce kotu oluyordum bir turlu tam benimseyememistim bu fikri. Son gidismdede bunu dile getirdim heyecandan ransiyonum ve nabzim da yuksek seyrediyordu en sonunda dokyorumda ikna oldu. Sonuc pztsi allah izin verirse hayirlisiyla ve saglikla kizima kavusucam. Sen de gunun belli olunca haber ver olurmu canimcim bekliyorum

Canım doktorumla konuştuk cumaya gün verdi bir sorun çıkmazsa cumaya doğum biraz daha zaman var diye sakinim şuan ama yaklaşınca nasıl olur bilmiyorum heycanım sende durumlar nasıl bide doğum yapan arkadaşlar hiç ankatmadı neler yaşadılar

Doğum yapan arkadaşlar tecrübelrrinizi anlatmadınız heycanımız yatışır belki bizi neler bekliyor bilmiyoruz

Hayatim bir tuhagim dun kesinlestigi an cok garip oldum gulsem mi aglasammi bilemedim oyle tuhaf hallerdeydim. Karnimi seviuorum bol bol, kizimi icimde hissedebildigim sayili ginler var sonucta. O zaman duygulaniyorum ama grnel itibari ile cok sakinim. Ben kendimi biliyorum o sabah kalktigimda elim ayagim birbirine girecek oncesinde cok soguk kanli sanicak herkes beni hahahaha :)

Canim senin cuma olmasi notmal sanki takvimin benden ileri gozuksede aslinda sanki duzeltme olmustu degilmi, ben pztsi 38+6 olucam yani aslinda 39 diyelim tam olsun:)

Evet canım tam bende 38+6 da oluyorum cuma günü dayanabilirsek inşallah bende bitkaç gün sonra bana ait olan bişeye kavuşma heycanı yaşıyorum diyorum ki artık üç kişi olucaz ya bi garip oluyorum işte doğum heycanı ayrı bi durum zaten ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…