Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
inşallah canım. İlk defa NST'ye de girmiş oldum çok şükür sancı da sıfır çıktı. Henüz doğum emareleri yok yani çok şükür. Umarım daha yolumuz vardır gidecek.
canım mrb nasılsın haber alamıyorum epeydir sizden izne ayrıldın dimi durumlar nasııl evin keyfi başka dimi haberdar et bizi

canım mrb nasılsın haber alamıyorum epeydir sizden izne ayrıldın dimi durumlar nasııl evin keyfi başka dimi haberdar et bizi
Merhaba canim evet cok sukur cuma gunu izne ayrildim :) evde yatiyorum simdi pek bir rahat ama calisan biri olarak evde ne yapilir bilmiyorum sabahtan beri yemek yapayim kek yapayim tarif kovaladim :)

Bebisin dogum cantasini hazirlamistim ama benimki duruyordu bugun onu aradan cikardim tek yapmam gereken viberon emzikgogus pompasini sterilize rtmek onu da yarin yaparim artik

Sen bapiyosun yoksa sen hala calisiyomusun

Ay canım forumda değişiklik olmuş bir türlü anlam veremdim alışsamadım yazı yazacak yeri bile yeni buldum nasılsın iyi misin?
İyiyim canım rapor aldım bir hafta evde dinleniyorum sen napıyosun nasılsın sizden haber alamayınca dedim bebişlermi geldi :) nasılsın canım bebek nasıl sıkıntı yoktur inşallah

Evet canım çalışıyorum bu hafta son cumartesi ayrılıyorum inşşalh bende evime kavuşacağım günü beklerken geriye kalan günlerimi de nasıl geçiricemi düşünüyorum bi taraftan çalışırken zaman bi şekilde geçip gidiyo da evde nasıl olacak bilmiyorum

Cnm çok şükür igneden sonra iyi oldu bacaklarim yarin gidiyorum bakalim ne olacak haber veririm eve geldiğimde sizlerde durum nedir bu site değişmiş yine bisey anlasilmiyor
Çok şükür canım iyi olmana sevindim desene bugün bize haberler vericeksin kesin gün vericek doktorun öyle hissediyorum hayırlı haberlerle gel inşallah canım habersiz brıakma

İyiyim canım rapor aldım bir hafta evde dinleniyorum sen napıyosun nasılsın sizden haber alamayınca dedim bebişlermi geldi :) nasılsın canım bebek nasıl sıkıntı yoktur inşallah
iyiyiz canım ikimizde site değişmiş bi türlü yazamadım tlf da giremedim meraktanda çatladım bi yandan bende senin gibi merak içindeydim rapor niçin aldın dinlenmek amaçlı mı bi sorun yoktur umarım

iyiyiz canım ikimizde site değişmiş bi türlü yazamadım tlf da giremedim meraktanda çatladım bi yandan bende senin gibi merak içindeydim rapor niçin aldın dinlenmek amaçlı mı bi sorun yoktur umarım
Dinlenmek için aldım canım şükür sorun yok sırt ve bel ağrılarım çok oluyodu o yüzden evet site değişmiş bende telden yazıyorum bi garip geldi

merhaba kızlar. uzun zaman oldu görüşmeyeli. bugün bende doktora gittim. kızım 3100 gram olmuş. ilk kez NST ye girdim. birkaç sancım çıktı. ama doktorum birşey söylemedi. pazartesi tekrar çağırdı.

siz nasılsınız, bebişleriniz nasıl. umarım hepiniz iyisinizdir. benim midemde çok fazla yanma var gece yatınca çok baskı hissediyorum. yanmadan dolayı geceleri uyuyamıyorum. bugün doktorum lansor verdi

hamilelik boyunca kaç kilo aldınız. ben toplamda 7 kilo aldım

Ne güzel doğuma az kalmış :) çok değil ama benimde midemde zaman zaman yanma oluyor bu arada 7 kilo çok az alnışsın ne güzel ben 11 kilo aldım şimdiden 25 haftalığım 62 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum sen kaçla hamile kalmıştın canım

Canım Hoşgeldin ne iyi ettin hep merak ediyoruz sizleri kilosu artık sonlara geldik çok şükür kavuşmak nasib olsun hepimizede sağlık sıhhatle mide yanması için bende Pulcet 40 mg kullanıyorum her sabah almadığım zaman hayat cehenneme dönüyor çok geçmiş olsun canım haberler vermeye devam et bize

bu arada ben kilo verdim canım

Ben 56 ile hamile kaldim. Simdi 63 kiloyum

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben de evde dinleniyorum bebisin keyfi yerinde herhalde sesi cikmiyor aman cikmasin honlum 39 haftalari gormekten yana acikcasi bi 12 gun daha dayanirsa deymeyin keyfime

Herkesin iyi olmasina cok sevindim bu arada 7 kilo ne guzel ne kadar az almissin maviiklim ben 20 kg almis bulunmaktayim vatana millete hayirli oksun

Kızlar hadi bakalım Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun,sağlıkla gelsin bebişler,sağlıkla kucağınıza alın inşallah,sizlerin adına çok mutluyum,kendinize çooooooooooooooooooook iyi bakın...Allah'a emanet olun

Merhaba canım epeydir yazmadın merak ettik seni bende cumartesi ayrılıyorum izne rapor için gittiğimde doğumla ilgilide görüşücem doktorumla bakalım tarih verecek mi ne dicek son hazırlıklarımı bitirmek için biraz zaman da lazım en az bir hafta daha geçmesi bebeğim için iyi olur hem bu arada isimler belli mi hiç bu konuyu konuşmadık sizlerle biz Elif Ada dedik bakalım değişmezse nasıl sizce _??

çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın inşallah. bizde Zeynep Sena düşünüyoruz. kayınvalidem son zamanlarda Ecrin ismini söylüyor. sanırım göbek ismide Ecrin olacak

nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. normal mi sezaryen mi

çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın inşallah. bizde Zeynep Sena düşünüyoruz. kayınvalidem son zamanlarda Ecrin ismini söylüyor. sanırım göbek ismide Ecrin olacak

nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. normal mi sezaryen mi

canım sezaryen düşünüyorum ben normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum ...

Canim benim kizimin adi kismetse Ece olacak. Kisa ve oz olsun istedik adiyla yasasin saglikli mutlu cocuklar olsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…