Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Ben de sezeryan dusunuyordum acikcasi ama doktorum beni kormal doguma ikna etti simdi kizimin ne zaman gelecegini merakla bekliyorum bakalim hayirlisi

Canim benim kizimin adi kismetse Ece olacak. Kisa ve oz olsun istedik adiyla yasasin saglikli mutlu cocuklar olsunlar insallah
Amin canım amin inşallah bizde aslında tek isim düşünüyorduk aynı senin düşündüğün gibi kısa ve öz bi isim olsun Ada olsun dedik ama sonradan daha önce k.validem bi rüya görmüştü bana rüyamda kızın oldu adını elif koyduk demişti o zamanlar kızımız olursa koyarız demiştim öylece iki isme dönüştü yani ama isimler çok güzel maşallah kızlarımıza

zeynep ismi çok güzel canım zarif naif maşallah kuzucuğuna

herkes iyi mi acaba Hsynrcn dan haber bekliyorum doğum yaptı mı ki acaba kendinize dikkat edin bugün izne ayrılıyorum ama takipteyim hep allaha emanet olun

Slm kizlar ancak zaman buldum sali günü kontrolum vardi gece karnim ağrıdi sabaha karşı baktim nişan gelmiş annemlerde kaliyordum esime haber verdim geldi topluca gittik sanci vardi ama okadar yoğun değil di hastahaneye gittim muayenede 9 cm acilma var dedi önce normal deneyeceksin dediler ne yaptimsa ikna edemedim nihayetinde 3 saat sanci cektim ve olmadi sezaryane aldilar apar topar ve sonucunda yiğitim ve yağızım oldu cok şükür iyiler ama iki yöntemi de yasadim cok zordu normal allah yardimciniz olsun

Canım hadi gözün aydın bebeklerine kavuştun sağlıkla gerisi önemli değil,güle güle büyütün tatlım analı babalı...Allah'ım bağışlasın ....

canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün maşallah bebişlerine :)

Ah canim benim cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah. Kocaman bir aile oldunuz hep mutlu hizurlu saglikli olun insallah:) darisi bizlerin basina

Ah canim benim cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah. Kocaman bir aile oldunuz hep mutlu hizurlu saglikli olun insallah:) darisi bizlerin basina
Kizlar gunaydin:)

Ben de stresli gunler geviriyorum tansiyonum yuksek mi degil mi bilemiuorum. Doktor randevum vardi cumartesi doktorumda 14-9 ve 15-9 olculdu 3kez rekrarlanmasina ragmen.

Ama evdeki tansiuon aletimle oyle olmuyor hep sinirlar icinde cikiyor. Doktorumda oyle olunca evdekini dikkate aliyor hic hamle yapmiyor. Ya evdeki alet bozuksa diye icim icimi yiyor. Esimrahat evdeki alet bozuk diil diyor ve baska bir olcum yaptirmiyor bana. Doktorum zaten ultrasona nerdese 2 aydir sokmuuor bebegim iyimi diilmi kilosu nasil bilmiuorum cildiriyorum kendimi yiyorum. İs yerinde olsam basar gidrim bir hastaneye baktiririm rahatlarim ama simdi evdeyim araba kullanmayi buraktim ve esim surekli kontrollerde habersiz de cikip basima tansiyondan bisey gelsin istemiyorum bi sicakta.

Offf yani offf icim sikiliuor bana ve kizima dua edin olurmu. Eger kizim beklerse hayirlisi ile haftaya sali yani 26 si gibi sezeryan olucam.

Allah hepimie bu kadar mesakatli gunlerden sonra saglikla evlatlarimiza kavusmayi nasip etsiiin

canım kendini sıkma bebişinide strese sokma derim doktorun senin için en iyisini uygular diye düşünüyorum ama sormadan edemiycem ankaradaymışsın ankarada böyle ultrasona sokmayan doktor varmı yaa hangi hastanede ismi ne merak ettim, bu arada canım hangi hastanede doğum yapacaksın? benim şöyle bir sorunum var bu konuda bana yardımcı olur musun ben tüple hamile kaldım çok para harcadım öncesinde aşılama geçmişim var biliyorsun doktorum çok iyiydi normalde ondan başka hiç bir doktora güvenemedim muayene ücretleri 200 tl ve doğum 5.000 tl idi dolayısıyla onu 4. aydan itibaren bırakmak zorunda kaldım istemeye istemeye doğum ücreti pahalı olduğu için yani. tabi ben bu arada kararsız kaldığım için 3- 4 doktor denedim tavsiye üzerine etlik zübeyde hn hastanesine gittim memnun kalmadım vazgeçtim bilgi hastanesine gittim doktoru sevdik hem tecrübeli hem ilgili idi fakat bilginin yeni doğan ünitesi olmadığı için vazgeçtik en son sincan lokman hekim hastanesine gittik ordada bilirsin yenidoğan ünitesi çok iyi fakat doktoru yeterli bulmadık açıkçası bana güven vermedi şimdi bilgi ve lokman hekim arasında kararsızım aslında bilgi ağır basıyor ama yeni doğanının olmaması kafamı karıştırıyor allah korusun bebek doğduğunda hastalık filan olursa ordan oraya gezdirmek istemiyorum yada bana önerebileceğin bir doktor yada hastane varmı çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum bir yandan da 26. haftamdayım biran önce doğum yapacağım doktoru bulmak istiyorum geç olmadan kızlar bana yardım edin!!!

Of canim seni cok iyi anliuorum allah kolaylik versin ama inan cok fazla dokto bilgim yok yani var ama hepsi ozel hastane dontorlari ve hepsi pahali.

Benim doktorum muayenehanesi var oraya gidiyorum ama dogumu guven hastanesi de yapicam. Guven dogum icin 3,500 tl aliyor. Doktorum da 5,500 tl aliyor

Ama egerki guvenin bir doktoru ile dogum yapsaydim sanirim hepsi toplam 5000 yada 5500 gibi bisey olacakti. Keza Tobb dada fiyatlar bu yonde
Sen tupu kime yaptirmistin

canım ben tüpü cemil kaya ya yaptırdım muayenehanesi var öğleye kadarda tobbda duruyor 5.000 tl benim için çok pahalı bir rakam en fazla bütçem 2.000 tl civarında yani nerden baksan aşılama ve tüpe 10.000 tl para harcadım elimde avucumda ne varsa yani, dolayısıyla doğum için o kadar yüksek rakamlara çıkamıyorum eğer bu kadar para harcamasaydım kendi doktorumdan asla şaşmazdım inanılmaz bir güven veriyor onun gibi bir doktorda bulamadım açıkçası. bu arada güven hastanesini aramıştım doğum ücreti için 8-9.000 tl toplam para istiyorlar

ha tabi söylemeyi unututm benim özel sağlık sigortam oldugundan dolayı guvende bu fiyata geliyor canım, kurumla anlasmalı oldugu için. Yoksa ham fiyatları oldukca pahalı maalesef.

Cemil Kayayı cok duydum ben de evet. Hayırlısı olsun keşke sana yardımcı olabileceğim bişey olsaydı, ama maalesef hiç baska hastane ve doktor bilgim yok maalesef

Gözun aydın canım. cok sevindim bebeklerini sağ salim kucagına aldın cok sukur. Allah analı babalı büyütsün inşaallah

anladım canım umarım hayırlısı olur yinede teşekkür ederim bu arada sende durumlar nasıl doğum hangi gün olacağı belli oldumu

anladım canım umarım hayırlısı olur yinede teşekkür ederim bu arada sende durumlar nasıl doğum hangi gün olacağı belli oldumu
Canimsezeryana karar vereim ve haftaya olacak kismetse ama tabi gunu henuz net diil. Gonlumuzdr gecen 26 si olmasi ama bakalim kismet

slm kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu ama inanın sizleri unuttuğumdan değil mecburiyetten.ben doğum yaptım kızlar 3 hafta oldu bile kuzularıma kavuşalı.darısı sizin başınıza artık sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrularınıza

aaa ne kadar güzel allah analı babalı büyütsün gözün aydın ikiz sanırım allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…