Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Gunaydin canim

Benim sezeryan gunum belli oldu. Pazartesi gunu allah kismet ederse sabah 10:30 da sezeryana giricem. Bana dularinizi esirgemeyin olur mu?

Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım,sonunda prensesine kavuşucaksın sağlıkla inşallah....ECE BEBEK HOŞGELDİN ŞİMDİDEN DİYEYİM O ZAMAN :)

Allah'ım yar ve yardımcın olsun canım,sonunda prensesine kavuşucaksın sağlıkla inşallah....ECE BEBEK HOŞGELDİN ŞİMDİDEN DİYEYİM O ZAMAN :)
Canım zaman nasıl geçiyor şimdi farkettim 30 hafta olmuş maşallah inşşalh senin doğum habrinide alıcaz burdan hsyırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımızıa

Allah yar ve yardımcın olsun canım rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla kurtarsın kavuştursun evladına..
Cok tesekkur ederim arkadasim. İnsallah saglikla kucagima almayi nasip eder allahim bana da kizimi:)

Kendime gelir gelmez haberleri patlasicam sizlerle

Kizlar inş hepiniz sağlıkla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi hiç korkmayin çok değişik bi duygu sizden bi parça ama insan bi tereddütde kalıyor bende öyle oldu sarilik oldu bebegimin birinde onu hastahaneye birakirken yuregimin nasil yandigini anlatamam o gece sabaha kadar ağladım şükürler olsun ertesi gün aldim bebeğimi yani anlatilacak duygular değil güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum kendinize vr yavrulariniza cok iyi bakin

Çok şükür canım peki sezeryan nasıldı rahat geçti mi

Cnm sezaryan rahatti ilk gün biraz insan zorlaniyor ama yürüdükten sonra duzeliyorsun dikişlerde biraz ağrı oluyor ama oda normal
Spinal mi genel anestezi miydi ? Uyuttular mı yani biraz panik oluyorum ister istemez ameliyathane ekibini tanıyor olmama ramen heycanlanıyorum

Canım nasılsın yarın büyük gün senin kadar bende heycanlıyım
Canim valla inanmAzsin ama feci bir sakinlik var ustumde. Yani cok fazlasiyla soguk kanliyim su anda. Ama sabaha ne olurum nasil olurum bilmiyorum.

Sadece surekli allah saglikla kizimi kucagima almayi nasip etsin cumlesi beynimde tekrar tekrar donuyor

Amin canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle ben daha gün sayıyorum zor geliyo aslında beklemek dualarım sizinle canım kendini rahat hissettiğinde mutlaka yaz olur mu ...

herkese günaydın arkadaşlar sevgi kelebeği duaların seninle umarım sağlıkla hayırla evladını dünyaya getirirsin bize yaz mutlaka sgndmrv sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun

herkese günaydın arkadaşlar sevgi kelebeği duaların seninle umarım sağlıkla hayırla evladını dünyaya getirirsin bize yaz mutlaka sgndmrv sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun
Vslla cnm beklemekteyim gün sayıyorum cuma günüde benim sıram kısmetse sayılı gün çabuk geçiyo aslında güzel haberler aldık hep güzel haberler de vermek dileğiyle sen nasılsın herşey yolunda mı

iyiyim canım bende şükür idare ediyoruz seninde az kalmış senin normal doğum heralde değilmi cumaya kadar bekleyeceğine göre bu arada heyecanlımısın nasıl hissediyorsun :)

iyiyim canım bende şükür idare ediyoruz seninde az kalmış senin normal doğum heralde değilmi cumaya kadar bekleyeceğine göre bu arada heyecanlımısın nasıl hissediyorsun :)
Yok canım sezaryen olacak takvimim önde gidiyor ama ultrason ölçümüz farklı bugün 38+2 cuma günü az daha beklesem doğum sancılarım gelir belki

Yok canım sezaryen olacak takvimim önde gidiyor ama ultrason ölçümüz farklı bugün 38+2 cuma günü az daha beklesem doğum sancılarım gelir belki
rabbim yardımcın olsun canım :) bu arada kendi isteğinlemi sezeryan oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…