Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Bugun hastaneye kontrole gittim. Kendi doktorum senelik izinde olunca baska doktora muayene oldum. Ben normalde bugun 40 haftama yeni girdim doktor s.a.t gore 40+4 gunluksun dedi. Pazartesi gel suni sanci verelim dedi.
pazartesi kendi doktorum geliyor ona gidicem bakalim sonuc ne olacak

Bana cok dua edin arkadaslar.

Canım inşallah suni sancıyla felan uğraşmazsın sonuçta miadını doldurmuş artık doktorun da gelsin bakalım o ne dicek allahım kolayca kurtarır inşallah

Canım inşallah suni sancıyla felan uğraşmazsın sonuçta miadını doldurmuş artık doktorun da gelsin bakalım o ne dicek allahım kolayca kurtarır inşallah

Guzel dileklerin icin sagol arkadasim.
Doktorum ve ben normal dogum dusunuyorduk Dun nst baglandim hic sanci cikmadi. Ben Nasil olacak anlamadim

Cnm benimde sütüm gelmedi halen sabır göstericez napalım
Aynen canim benimde yok sagdihim zaman bile 10 cc ancak cikiyor oyle olunca ac kalmasin aman sarilik olmasin diye surekli mama takviyesi halindeyiz. Bir kisir dongunun icinde sutumun iyice azalmasindan ve baslamadan butmesindeb korkuyorum. Hayirlisi tabi yeterki kizim iyi saglikli olsun

Cnm benimde yoktu bol bol su için ve corba yiyin sicak su ile dus alip göğüslerinize masaj yapin korkmayin ilk günlerde gelmiyor ama dikkat edin pes etmeyin sağın insanin cani acıyor ama geliyor bide eczaneden humalanin cayini aldim ben rezene anason aktardan aldim kaynatip iciyorum bildiğim bunlar umarım yardimim dokunur

Cok saol canim bu solediklerinin hepsini yapiyorum hatta fazlasini iciyorum malt icecekleri hap haline getirilmis oakmaya falan. Neyseki bu sabah daha iyi geliyor sanki sutum okucak insallah sen nasil oldun yavruslar nasil

kızlar herkese günaydın kaç gündür okuyamamıştım şimdi tek tek okudum yazdıklarınızı doğum yapan arkadaşların iyi olmalarına çok sevindim bu arada süt gelmesi için erik hoşafını duymuştum kızlar çok güzel geliyormuş süt bi deneyin derim. maviiklim bugün doğuma gireceksin sanırım allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. darısı bize bu arada :) hayırla sağlıkla ve zamanında tabi

Hayırlısıyla inşallah tabbim sağlıkla kavuştursun öyle güzel ki gözlerin görünce bambaşka

Bugun buyuk gun. Bana bol bol dua edin arkadaslar

Kızlar hadi yavrularınıza kavuştunuz,Allah'ım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına artık...

Maviiklim sende bizi habersiz bırakma Allah'a emanet ol canım...

Gunaydin canimmm basilsin nasil olduuun?
Canım daha iyiyim bugün kontrole gittim ada'mın da kontrolü vardı işitme testi vs yavrum nasıl ağladı kan alınırken bide ordan topuk kanı için a.s.m ye gittik içim eridi resmen bugün şimdi sarılık için sonuçları bekliyorum biraz yüksek çıkabilir dedi dr. Sen nasıl oldun peki ağrılar ne durumda ecem napıyo

Agrilarda ciddi bi azalma var ara ara ayaga kalkarken halen sol tarafta yogun yanma hissi oluyor ama tabi vaslarda hissettigimin yaninda devrde kulak hic onemli diil.

Benim kizimda topuk kani alinirken ueri gogu yikti aglamaktan o agladi ben agladim allah onlarin uzuntulerini gostermesin bize. Onun disinda sutum halen cok az bir turlu artmiuor bende mama destegi veriyorum mecburen.

Sende durumlar nasilne kadar emiyor ne kadar mama veriyosun canim

Kızlar hadi yavrularınıza kavuştunuz,Allah'ım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına artık...

Maviiklim sende bizi habersiz bırakma Allah'a emanet ol canım...
canım merhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik doğum iznine ayrıldın mı

Ya cnm o sol tarafta ağrı ve yanma hissi hayatımın kabusuydu ki halen benimde devam ediyor
Emmeye gelince maks. 3 saatte 25 cc kadar mama veriyorum mamayla beraber de emziriyorum dr. Beslenmesi 3 saati geçmesin dedi
Bizde acemiyiz daha yaşayarak öğrenicez allahım sağlıklarını eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…