Cnm benimde sütüm gelmedi halen sabır göstericez napalımAh kiyamam yahu nryse sag salim aldin kizini kucagina obrmli olan bu. Kilolari dert etmiyorum vir sekilde toplayacaklar insallah. Sutum gelmiuor ona uzuluuorum insallah iyi olacak hersey
Canım inşallah suni sancıyla felan uğraşmazsın sonuçta miadını doldurmuş artık doktorun da gelsin bakalım o ne dicek allahım kolayca kurtarır inşallahBugun hastaneye kontrole gittim. Kendi doktorum senelik izinde olunca baska doktora muayene oldum. Ben normalde bugun 40 haftama yeni girdim doktor s.a.t gore 40+4 gunluksun dedi. Pazartesi gel suni sanci verelim dedi.
pazartesi kendi doktorum geliyor ona gidicem bakalim sonuc ne olacak
Bana cok dua edin arkadaslar.
Canım inşallah suni sancıyla felan uğraşmazsın sonuçta miadını doldurmuş artık doktorun da gelsin bakalım o ne dicek allahım kolayca kurtarır inşallah
Hayirla saglikla kucagina al insallah canim. Sancin belki pztsiye kadar kendinden gelecek belki hic belli olmuur bu islerGuzel dileklerin icin sagol arkadasim.
Doktorum ve ben normal dogum dusunuyorduk Dun nst baglandim hic sanci cikmadi. Ben Nasil olacak anlamadim
Aynen canim benimde yok sagdihim zaman bile 10 cc ancak cikiyor oyle olunca ac kalmasin aman sarilik olmasin diye surekli mama takviyesi halindeyiz. Bir kisir dongunun icinde sutumun iyice azalmasindan ve baslamadan butmesindeb korkuyorum. Hayirlisi tabi yeterki kizim iyi saglikli olsunCnm benimde sütüm gelmedi halen sabır göstericez napalım
Hayirla saglikla kucagina al insallah canim. Sancin belki pztsiye kadar kendinden gelecek belki hic belli olmuur bu isler
Cnm benimde yoktu bol bol su için ve corba yiyin sicak su ile dus alip göğüslerinize masaj yapin korkmayin ilk günlerde gelmiyor ama dikkat edin pes etmeyin sağın insanin cani acıyor ama geliyor bide eczaneden humalanin cayini aldim ben rezene anason aktardan aldim kaynatip iciyorum bildiğim bunlar umarım yardimim dokunurAynen canim benimde yok sagdihim zaman bile 10 cc ancak cikiyor oyle olunca ac kalmasin aman sarilik olmasin diye surekli mama takviyesi halindeyiz. Bir kisir dongunun icinde sutumun iyice azalmasindan ve baslamadan butmesindeb korkuyorum. Hayirlisi tabi yeterki kizim iyi saglikli olsun
Cok saol canim bu solediklerinin hepsini yapiyorum hatta fazlasini iciyorum malt icecekleri hap haline getirilmis oakmaya falan. Neyseki bu sabah daha iyi geliyor sanki sutum okucak insallah sen nasil oldun yavruslar nasilCnm benimde yoktu bol bol su için ve corba yiyin sicak su ile dus alip göğüslerinize masaj yapin korkmayin ilk günlerde gelmiyor ama dikkat edin pes etmeyin sağın insanin cani acıyor ama geliyor bide eczaneden humalanin cayini aldim ben rezene anason aktardan aldim kaynatip iciyorum bildiğim bunlar umarım yardimim dokunur
Gunaydin canimmm basilsin nasil olduuun?Günaydın güzel anne ve bebişler ...,
Hayırlısıyla inşallah tabbim sağlıkla kavuştursun öyle güzel ki gözlerin görünce bambaşka
Kizlar selam
Ben cok sukur pztsi gunu kizimakavustum.
Epidural sezeryan oldum cok huzel visey. Ama genel itibari ilesezeryan zor. Yeni yeni kendime gelebiliyorum ama hala oturup kalksrken yuruken agrilarim var. Keske normal yapaaydim diyorum acikcasi.
Canim yarin doguma giriyosun saglikla al kizini kucagina insallah.
Bugun buyuk gun. Bana bol bol dua edin arkadaslar
Canım daha iyiyim bugün kontrole gittim ada'mın da kontrolü vardı işitme testi vs yavrum nasıl ağladı kan alınırken bide ordan topuk kanı için a.s.m ye gittik içim eridi resmen bugün şimdi sarılık için sonuçları bekliyorum biraz yüksek çıkabilir dedi dr. Sen nasıl oldun peki ağrılar ne durumda ecem napıyoGunaydin canimmm basilsin nasil olduuun?
Cnm anca yazabildim aklımdaydın ama hep kontrol vardı bugün hastanedeydim inşallah güzrl haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle cnm sağ salimBugun buyuk gun. Bana bol bol dua edin arkadaslar
Kızlar hadi yavrularınıza kavuştunuz,Allah'ım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına artık...
Maviiklim sende bizi habersiz bırakma Allah'a emanet ol canım...
Amin canım bekleyenleri sağlıkla sıhhatle kavuştursun rabbim inşşlh
Agrilarda ciddi bi azalma var ara ara ayaga kalkarken halen sol tarafta yogun yanma hissi oluyor ama tabi vaslarda hissettigimin yaninda devrde kulak hic onemli diil.Canım daha iyiyim bugün kontrole gittim ada'mın da kontrolü vardı işitme testi vs yavrum nasıl ağladı kan alınırken bide ordan topuk kanı için a.s.m ye gittik içim eridi resmen bugün şimdi sarılık için sonuçları bekliyorum biraz yüksek çıkabilir dedi dr. Sen nasıl oldun peki ağrılar ne durumda ecem napıyo
canım merhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik doğum iznine ayrıldın mıKızlar hadi yavrularınıza kavuştunuz,Allah'ım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına artık...
Maviiklim sende bizi habersiz bırakma Allah'a emanet ol canım...
Ya cnm o sol tarafta ağrı ve yanma hissi hayatımın kabusuydu ki halen benimde devam ediyorAgrilarda ciddi bi azalma var ara ara ayaga kalkarken halen sol tarafta yogun yanma hissi oluyor ama tabi vaslarda hissettigimin yaninda devrde kulak hic onemli diil.
Benim kizimda topuk kani alinirken ueri gogu yikti aglamaktan o agladi ben agladim allah onlarin uzuntulerini gostermesin bize. Onun disinda sutum halen cok az bir turlu artmiuor bende mama destegi veriyorum mecburen.
Sende durumlar nasilne kadar emiyor ne kadar mama veriyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?