teşekkür ederim hayatım inşallah hayallerimi gerçekleştirme fırsatı bulurum. Son güne kadar umudum devam edecek.
Aslında sen de haklısın bu konuda ben de çok gidip geldim. Ama örnek olarak iş yerini düşündüm. Türk kahvesi içmeden duramam, kolaya bayılırım, sucuktur tavuktur yemeğe bayılırım.
Hamile kaldığımı öğrenirsem ne olacak, bunları direkt bıçak gibi kesicem. İnsanlar da aptal deil zaten istediğimi biliyolar hoooppp kulaktan kulağa yayılacak ve herkes anlıcak.
Ay neyse tek derdim bu olsun önce pozitifi görelim de :)
benmm hiç bu tarz hayallerim yok... sonuç negatf çıkarsa tedaviye ara vercem kendş halişne bırakcam tüp bebeği düşüncem ama ya yaza yada seneye bu zamanlar. çok karışık duygularmış bunlar ya çok sıkıcı beklemek..
benmm hiç bu tarz hayallerim yok... sonuç negatf çıkarsa tedaviye ara vercem kendş halişne bırakcam tüp bebeği düşüncem ama ya yaza yada seneye bu zamanlar. çok karışık duygularmış bunlar ya çok sıkıcı beklemek..
ben aşılamadan 18 gün sonra doktora gideceğim. zaten ertesi gün regl günüm
cANIM ne kadar güzel ifade etmişsin kendini az önceki yazına bayıldımç..İnşallah Rabbim yüzünü güldürür de o istediğin pastadan yersin yedirirsin
Tabii ki zaman zaman bende hayal kuruyorum...biz eşimle olmayan çocuğumuzun ismini bile tartışıyoruz hahahaçok heyecan verici yawww..
Bu arada türk kahvesi,cola ve sucuğa bende bayılırım oofff mis misss.....
aMA herşey bebeğimiz için..sağlıklı beslenicez napalım :)) Allah^'ım o günleri nasip etsin de ...
Arkadaslar ben 5 gun igne kullandim ve bugun kontrole gittim hic yumurtan gelişmemiş dedi doktor ve 2 gun daha kullanicam cok moralim bozuldu ben normalde adet oluyorum ama yumurtam hic gelişmese adet olmam deilmi neden boyle olmus olabilir boyle olan varmi aranizda cok canim sıkıldı nolur cevap yazin genelde sorularima kimse cevap yazmio
Arkadaslar ben 5 gun igne kullandim ve bugun kontrole gittim hic yumurtan gelişmemiş dedi doktor ve 2 gun daha kullanicam cok moralim bozuldu ben normalde adet oluyorum ama yumurtam hic gelişmese adet olmam deilmi neden boyle olmus olabilir boyle olan varmi aranizda cok canim sıkıldı nolur cevap yazin genelde sorularima kimse cevap yazmio
dayanabilirsin inşallah aşılamadan 18 gün sonrasına :)
sevgikelebeği inşallah cnm bu planını uygularsın.en güzel yeni yıl hediyesi senden gelir eşine demi söylemeyeceksin
kaç aydır olmuyor senin bebeğin.
ilk hamileliğimde kandaki değer 12,75 di aşılamanın 15. günü yaptırmıştım testi ilk aşılamada tutmuştu hiç keseyi bile görmeyi beklemeden duyurdum herkese şimdi oğluma açıkmala yapma gereği duymıcamı bilsem (yani ilk üç ayda bir tehlike olmıycanı ki inşallahda olmaz ) yine herkese hemen duyururdum hiç saklama herşey allahtan oğlum henüz 5 yaşında o anlamaya bilir neden ne olduğunu o nedenle duyurmamayı düşünüyorum o üzülmesin diye yoksa olurda pozitifi görürsen şölenlerle söyle herkese hiç düşünme :))))))))
Aslında 1 yıl desem daha doğru olur, niyetine daha önce girmemize rağmen hep bi engeller çıktı başlayalım dedik başlayamadık falan.
Eşimde ve bende bir sorun yok yaş faktörü dışında. Ben 32 yaşındayım maalesef.
ben bu yasaklara 6 aydır uyuyorum. kola, şekersiz çay, nescafe, türk kahvesi, acı biber, acılı yiyecekler, hiçbir içecek soğuk içilmeyecek özellikle su, kırmızı etten uzak durulacak, yumurtanın sarısı yenmeyecek
bunların hepsi yumurtaların oluşmasını ve çatlamasını engelliyor
cANIM ne kadar güzel ifade etmişsin kendini az önceki yazına bayıldımç..İnşallah Rabbim yüzünü güldürür de o istediğin pastadan yersin yedirirsin
Tabii ki zaman zaman bende hayal kuruyorum...biz eşimle olmayan çocuğumuzun ismini bile tartışıyoruz hahahaçok heyecan verici yawww..
Bu arada türk kahvesi,cola ve sucuğa bende bayılırım oofff mis misss.....
aMA herşey bebeğimiz için..sağlıklı beslenicez napalım :)) Allah^'ım o günleri nasip etsin de ...
canım 32 yaş faktörü falan sayılmaz. daha çok gençsin öyle düşünme millet 40 ından sonra hamile kalıyo aldırıyo
Amin canımcımmmm aminnn nasıl içten geldi temennin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah :))) Ben sigara da içiyordum çok olmasa da. Günde 2-3 tane ama 1 ay kadar önce onu da bıraktım. Eşim çok içiyor. Günde 1,5 paket. Aşılama ile birlikte o da evin içinde içmeyi bıraktı. Tabiki bebeklerimiz için canımız feda.
Ben tedavilere başladığımda eşim çok tedirgin oldu. Ben doktor ne derse ne ilaç verirse gözüm kapalı atlıyorum herşeye razıyım diyerek. Am eşim günler gecelerce araştırdı, herhangi bir organa zarar verir mi, kanser olurmuyum öylemi böylemi diye. Bi<z tabiki biyolojik saatimizin de etkisi ile gözümüz kapalı bebiş için herşeyi yapmaya hazırız ama erkekler daha temkinli oluyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?