keşke çalışmıyo olup evde olsaydım en azından uyuyarak geçirirdim günlerimi :) çalışamıyorum ben arkadaşlar yaaa aklım hep aşılamada iş yapamaz oldum valla bilgisayar başında sabahtan akşama burdayım nolcak halim :)))
canım sende mi ayın 5 inde aşılama oldun?
Arkadaslar malesef b hcg düsük cikti is
yerinde ögrendim sonucuuu agliyamiyorum bileeee...
keşke çalışmıyo olup evde olsaydım en azından uyuyarak geçirirdim günlerimi :) çalışamıyorum ben arkadaşlar yaaa aklım hep aşılamada iş yapamaz oldum valla bilgisayar başında sabahtan akşama burdayım nolcak halim :)))
Bak ben çalışmıyorum :) evdeyim ... uyuyabiliyormusun diye sorKoskocaman bir Hayır .... gidip gelip F5 tuşuna basıyorum
Ben 4 aralıkta oldum canım sen 5 inde mi oldun
çalışmıyo olsaydım ben kesin uyurdum akşama kadar :)
Dr la görüstüm 0.100 küsürlerde cikmis ....progesteron yüksek olup yumurtan iyi de olsa döllenme olmadiktan sonra olmuyooomussss :-(
Canım değerin kaç çıktı ki? Nolur biliyorum her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin...Ama bak yeni ay yeni umutlar...sakın umudunu kaybetme...savaşıcaz hep beraber...En azından bizim çaremiz var ya olmasaydı....ya asla anne olamazsınız deselerdi...Allah'ım yardımcımız olsun...kendini üzüp yıpratma sakın....
5 aralık canım ...
hadi gel yer değiştirelim o zaman zaten hava buz gibi ellerim dondu yaw
Dr la görüstüm 0.100 küsürlerde cikmis ....progesteron yüksek olup yumurtan iyi de olsa döllenme olmadiktan sonra olmuyooomussss :-(
Dr la görüstüm 0.100 küsürlerde cikmis ....progesteron yüksek olup yumurtan iyi de olsa döllenme olmadiktan sonra olmuyooomussss :-([/QUO
canım çok üzülme buradaki herkes senin duygularını paylaşıo hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inanki ama işte olmayınca olmuyor ne yapalım allah daha yazmamış daha zamanı gelmemiş demekki
Ayy beni güldürdün ya Allah'ım seni de güldürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?