Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
keşke çalışmıyo olup evde olsaydım en azından uyuyarak geçirirdim günlerimi :) çalışamıyorum ben arkadaşlar yaaa aklım hep aşılamada iş yapamaz oldum valla bilgisayar başında sabahtan akşama burdayım nolcak halim :)))

Bak ben çalışmıyorum :) evdeyim ... uyuyabiliyormusun diye sor Koskocaman bir Hayır .... gidip gelip F5 tuşuna basıyorum

Arkadaslar malesef b hcg düsük cikti is
yerinde ögrendim sonucuuu agliyamiyorum bileeee...

canım hiç üzülmeden ağlamadan sızlamadan bütün moralini toplayarak yeniden kolları sıva lütfen bozma moralini yeni bir ay seni bekliyor tertemiz ve kocaman yumurtalar rahat ol mutlu başla mutlu bitsin lütfen

Bende aynı bende iş yapamıyorum sürekli kk daki yazıları okuyorum düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum çatlıycam meraktan az kaldı

Son düzenleme:
Arkadaslar malesef b hcg düsük cikti is
yerinde ögrendim sonucuuu agliyamiyorum bileeee...

Canım değerin kaç çıktı ki? Nolur biliyorum her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin...Ama bak yeni ay yeni umutlar...sakın umudunu kaybetme...savaşıcaz hep beraber...En azından bizim çaremiz var ya olmasaydı....ya asla anne olamazsınız deselerdi...Allah'ım yardımcımız olsun...kendini üzüp yıpratma sakın....

Ben 4 aralıkta oldum canım sen 5 inde mi oldun

5 aralık canım ...

çalışmıyo olsaydım ben kesin uyurdum akşama kadar :)

hadi gel yer değiştirelim o zaman zaten hava buz gibi ellerim dondu yaw

Dr la görüstüm 0.100 küsürlerde cikmis ....progesteron yüksek olup yumurtan iyi de olsa döllenme olmadiktan sonra olmuyooomussss :-(

Herşey Allah tarafından canım demek ki daha zamanı var...üzülmeeeeeeeeeeeee nolur...Hayırlısı böyleymiş diye düşün...

ayyyy evde sıcacık battaniyenin altına gir geç tv karşısına aradada f5 yapmayı unutma :))))))

Dr la görüstüm 0.100 küsürlerde cikmis ....progesteron yüksek olup yumurtan iyi de olsa döllenme olmadiktan sonra olmuyooomussss :-(

bu daha ilk aşılaman sıkma canını ikinci aşılamada şansın daha yüksek moralini yüksek tut olurmu canım

ara ara belime bir ağrı girmeye başladı hayır olsun inşallah :))))))))

kızlar dun catlatma ıgnesı vuruldum ve yarın asılamam var kasıklarımda ara ara agrı var hafıf daha baslamadan agrı strestenmı acaba yada yumurtalar catlıyor ondanmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…