kızlarrrr testim elime ulaştı yapı versemmi ki birtanesini ne dersiniz
kaç tane test var elinde. sırf denemek için yapabilrsin (ama sonucu olumlu yada olumsuz seni etkilemicek tamam mı anlaştık mı)
ahhh saol caım benim ağzından bal damlıyor gerçekten. Evet aslında arkadaşım 40 yaşında ve istediği ay tak diye hamile kalabiliyor ama onun sorunu da maalesef bebek tutunamıyor 7-8-9 da bebek düşüyor. Doktoru da keşke bana çocugum olmuyor diye gelsen demişti.
Allah başka dert vermesin
ikitane var tamam söz etkilemiycek hadi gidiyom ben yapmaya :))))
EFCE senin yüzünden bende gaza gelcem yakında ...
kızlar dun catlatma ıgnesı vuruldum ve yarın asılamam var kasıklarımda ara ara agrı var hafıf daha baslamadan agrı strestenmı acaba yada yumurtalar catlıyor ondanmı:44:
EFCE senin yüzünden bende gaza gelcem yakında ...
hadiiiiiiiiiiiiiii f5 basmakdan bi hal oldummm SONUC??
Kesinlikle çok haklısın..Benim eşimde öyle benden daha temkinli aman şöyle yapalım aman böyle yapalım:)mesela bazı anlar olmadı tutmadı hissediyorum diyorum acayip kızıyor...Tutmadıysa bir sonrakinde olur canını sıkma moralini yüksek tut diyor..eşim bu dünyadaki en büyük desteğim..annem babamda öyle tabii..
Bu arada bizde karı koca sigara içiyorduk ben 18imde başladım 28imde bıraktım..eşim de 20 yıllık içiciydi...biz geçen sene ilaçla bıraktık canım..sağlık bakanlığının verdiği ilaçla ama onların aracılığula değil kendimiz gidip aldık eczaneden..en son içtiğim sigara 11 kasım 2012 deydi...bir daha ağızıma sürmedim..
Sende ne güzel bırakmşsın içme sakn..unutma bebeğin için herşeye değer canım....
canım bu durumlarda genelde kan pıhtılaşması çıkıyor sorun arkadaşına sulandırıcı iğne başladılarmı
o ilaçla eşim 2 yıl kadar önce sigarayı bırkatı 3-4 ay kadar ama sonra maalesef yine başladı. ben bırakmak istemiyorum ki diyerek :)
arkadaşlar sonuç pozitif fakatttttt ilaçların etkisimidir gerçekten pozitifmidir bilmiyorum yarın kan vericem eger değer düşük çıkarsa buda burdaki herkese ders olsun :))))))
inşllah kan değerinde pozitif çıkar hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun...arkadaşlar sonuç pozitif fakatttttt ilaçların etkisimidir gerçekten pozitifmidir bilmiyorum yarın kan vericem eger değer düşük çıkarsa buda burdaki herkese ders olsun :))))))
arkadaşlar sonuç pozitif fakatttttt ilaçların etkisimidir gerçekten pozitifmidir bilmiyorum yarın kan vericem eger değer düşük çıkarsa buda burdaki herkese ders olsun :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?