Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım bu durumlarda genelde kan pıhtılaşması çıkıyor sorun arkadaşına sulandırıcı iğne başladılarmı

kızlar dun catlatma ıgnesı vuruldum ve yarın asılamam var kasıklarımda ara ara agrı var hafıf daha baslamadan agrı strestenmı acaba yada yumurtalar catlıyor ondanmı:44:

mrb arkadaşım bende senin gibi iğnemi dün 00:00 'da yaptım yarın aşılamam var bendede oldu sancılar sanırım iğnenin etkisi çatlamaya hazırlanıyor allahım kolaylık versin hepimize de

o ilaçla eşim 2 yıl kadar önce sigarayı bırkatı 3-4 ay kadar ama sonra maalesef yine başladı. ben bırakmak istemiyorum ki diyerek :)

canım bu durumlarda genelde kan pıhtılaşması çıkıyor sorun arkadaşına sulandırıcı iğne başladılarmı

yok canım yapılmadık test kalmadı, milyarlar verdi o testlere maalesef hiç bir problem de çıkmadı işte en kötüsü de sebepsiz olması zaten. Sebebi bilinse önlemi deolabiliyor. 5 yada 6 düşüğü var maalesef

o ilaçla eşim 2 yıl kadar önce sigarayı bırkatı 3-4 ay kadar ama sonra maalesef yine başladı. ben bırakmak istemiyorum ki diyerek :)

Biz istedik canım ama ben ilaçsız bırakamazdım herhalde canım...İnşallah içmezsiniz ya...bırakın hiç bir yararı yok ki....

arkadaşlar sonuç pozitif fakatttttt ilaçların etkisimidir gerçekten pozitifmidir bilmiyorum yarın kan vericem eger değer düşük çıkarsa buda burdaki herkese ders olsun :))))))

bu arada nedense hiç heyecanlanmadım sanki kan değeri düşük çıkıcak gibii erken kutlama yapmak istemiyorum sağdece merakımı azda olsa giderdim ama şüphelii

arkadaşlar sonuç pozitif fakatttttt ilaçların etkisimidir gerçekten pozitifmidir bilmiyorum yarın kan vericem eger değer düşük çıkarsa buda burdaki herkese ders olsun :))))))
inşllah kan değerinde pozitif çıkar hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun...

sizden başkada kimse bilmiycek buna eşimde dahil kimseyi umutlandırmak istemem

canım ilacın etkisi geçmiştir bence yaaa...hadi hayırlısı olsun şimdiden umarım kanda değerlerin yüksek çıkar da inşallah hamilesindir cnım....yarın mutlaka hemen yaz sonucunu lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…