kızlar dun catlatma ıgnesı vuruldum ve yarın asılamam var kasıklarımda ara ara agrı var hafıf daha baslamadan agrı strestenmı acaba yada yumurtalar catlıyor ondanmı:44:
Yumurtalıklarınla alakadır canım...hadi bakalım hayırlı olsun aşılaman...
Kızlar merhaba bi kaç sorum olacaktı sizlere... Bu ay sonunda adetim 2 yada 3. gününde dr um görmek istemiş aşılama yapacakta nasıl bi süreç olacak o konu hakkında fikir verebilir misiniz bana
aminn cnm ınş valla sımdıden heyecandan ölücem aşilama sonrası ne yapıcam acaba
ara ara belime bir ağrı girmeye başladı hayır olsun inşallah :))))))))
hayırdır o hayıııırrr :))))
Hyaatım bugun senin 9. günmüydü 10. gün müydü
bu arada bana da ilaç vermedi.
Öncesinde ben zaten 1 yıldır folbiol kullanıyordum, bu merkeze başvurunca bana yanına bir de coraspin başlattı doktorum. Aşılamadan sonra da bunlara devam dedi ki rutin herkese bu şekilde deniyor zaten. Onun dışında progesteron vs verilmedi[/QUO
Sizlerin yazdiklarini okudukca benim doktorun basdan savma davrandigini görüyorum sanki..
Bana progesteron 200 mg verdi günde iki defa vajinal al dedi.. 14 gün sonra kan testi dedi hepsi bu..
Asilanma yapmadan ne ultrason yapti ne daha sonra yumurtalar catladimi diye cagirdi..
bende devlette yaptırdım. benimde yumurtalarıma bakılmadı, çatlatma iğneside vurulmadım. önce doktorum ve en başta rabbime güveniyorum. rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
aşılama olduğum günüde sayarsam 10 saymazsam 9 sinegin yağını çıkartmaca :))))))))))
Kızlar size de oluyor mu?
Bazen umut doluyum hatta hamile olduğumdan eminim. Karnımı falan seviyorum :)))
Bazense tıpkı şimdi hissettiğim gibi bu iş olmadı diyorum. Gel gitler yaşıyorum.
Ya duygularımı nötrleme çabası bu ya da aslında tamamen panikten. Olması istatiksel olarak çok da büyük bir olasılık değil, ama neden olmasın, o %15'in içinde ben neden olmamayım, siz neden olmayasınız değil mi :)
İyi düşün iyi olsun, bunu ilk önce kendime sonra tüm arkadaşlarıma söylüyorum. İyi düşünelim ki bebeklerimiz bizi bekletmesin.
Mesela ben olursa aile eşrafına nasıl söyleyeceğimin hayalini kuruyorum.
Annem babam kardeşimle aynı şehirde oturmuyorum maalesef. Onlara yüz yüze mi söylemeliyim bir sürpriz mi hazırlamalıyım bilemiyorum.
Ama kayınvalidemler ve başka ülkeden christmas dolayısyla gelecek görümcemler burda olacaklar. Ben de bu sebepleee şöyle bir sürpriz düşündüm.
21 aralık benim test günüm ama bu tarihte kimseye bişey demicem (tabiki olumlu olursa). Taki 31 Aaralık'a kadar.
31 aralıkta hep beraber yeni yılı kutluyor olucaz. Ben de bunun için özel tasarım bir pasta yaptırmayı düşünüyorum.
Üzerinde bebek figürü yada ne bileiym bebek eşyalarının bulunduğu bir pasta olacak, bebiş bir eliyle bacak arasını kapatacak (bu tabiki henüz cinsiyetinin belli olmadığına vurgu olacak) yüzünde şaşkın bir ifade, diğer elinde de "çok bekletmedim inşallah" yazıcak!!!
Allah bana böyle bir mutluluğu yaşatırsa o gün ailedekilerin yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Gerçekten yeni yılın bize uğur getirdiğine inanmış olucaz hepimiz.
Siz böyle hoş güzel planlar yapıyomusunuz, eşinize dostunuza ailenize bu mutlu haberi nasıl vereceğinize dair?
Kızlar size de oluyor mu?
Bazen umut doluyum hatta hamile olduğumdan eminim. Karnımı falan seviyorum :)))
Bazense tıpkı şimdi hissettiğim gibi bu iş olmadı diyorum. Gel gitler yaşıyorum.
Ya duygularımı nötrleme çabası bu ya da aslında tamamen panikten. Olması istatiksel olarak çok da büyük bir olasılık değil, ama neden olmasın, o %15'in içinde ben neden olmamayım, siz neden olmayasınız değil mi :)
İyi düşün iyi olsun, bunu ilk önce kendime sonra tüm arkadaşlarıma söylüyorum. İyi düşünelim ki bebeklerimiz bizi bekletmesin.
Mesela ben olursa aile eşrafına nasıl söyleyeceğimin hayalini kuruyorum.
Annem babam kardeşimle aynı şehirde oturmuyorum maalesef. Onlara yüz yüze mi söylemeliyim bir sürpriz mi hazırlamalıyım bilemiyorum.
Ama kayınvalidemler ve başka ülkeden christmas dolayısyla gelecek görümcemler burda olacaklar. Ben de bu sebepleee şöyle bir sürpriz düşündüm.
21 aralık benim test günüm ama bu tarihte kimseye bişey demicem (tabiki olumlu olursa). Taki 31 Aaralık'a kadar.
31 aralıkta hep beraber yeni yılı kutluyor olucaz. Ben de bunun için özel tasarım bir pasta yaptırmayı düşünüyorum.
Üzerinde bebek figürü yada ne bileiym bebek eşyalarının bulunduğu bir pasta olacak, bebiş bir eliyle bacak arasını kapatacak (bu tabiki henüz cinsiyetinin belli olmadığına vurgu olacak) yüzünde şaşkın bir ifade, diğer elinde de "çok bekletmedim inşallah" yazıcak!!!
Allah bana böyle bir mutluluğu yaşatırsa o gün ailedekilerin yüz ifadelerini çok merak ediyorum. Gerçekten yeni yılın bize uğur getirdiğine inanmış olucaz hepimiz.
Siz böyle hoş güzel planlar yapıyomusunuz, eşinize dostunuza ailenize bu mutlu haberi nasıl vereceğinize dair?
hahahahaha 9 diyelim biz bence :)))
yarın kan ver ama bak kasım topiğinde hem delideni hem yyy deniz'in 10. günde pozitif sonuc alınmıştı değer düşük de seyretse
canım bu tarz hayaller oluyor tabiiki hepimizde oluyordur özellikle ilk öğrendiğim anda ne hissederim eşime nasıl söylerim vb... ama bunları düşünmekde istemiyorum hayal kırıklığım daha büyük oluyor
ayyy çok güzel düşünmüşsün allahım inşallah bu mutluluğu bu tarihte yaşatır sana valla benim ikinci olduğu için bir plan yapmadım hatta ilk üç ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü oğlum çok istiyo bir kardeşi olmasını olurda bir aksilik olursa kaybedersem çocuğa açıklayamam sonra o nedenle üç aylık tehlikeli süreci atlatıp sonra söylerim diye düşünüyorum
Benim bugün 7. gün ve ilk aşılamam yarın senden çok güzel haberler bekliyoruz inşallah idrar testi falan yaptın mı hiç ay ben çok sabırsızım duramıyorum test yapmadan birde kasıklarımda birşeyler batıyormuş gibi iğne batmaları gibi birşeyler oluyor bunlar normal mi?
eğer kırmızılar gelmezse vericem yarın kan
teşekkür ederim hayatım inşallah hayallerimi gerçekleştirme fırsatı bulurum. Son güne kadar umudum devam edecek.
Aslında sen de haklısın bu konuda ben de çok gidip geldim. Ama örnek olarak iş yerini düşündüm. Türk kahvesi içmeden duramam, kolaya bayılırım, sucuktur tavuktur yemeğe bayılırım.
Hamile kaldığımı öğrenirsem ne olacak, bunları direkt bıçak gibi kesicem. İnsanlar da aptal deil zaten istediğimi biliyolar hoooppp kulaktan kulağa yayılacak ve herkes anlıcak.
Ay neyse tek derdim bu olsun önce pozitifi görelim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?