arkadaşlar yarın test günüm aşılamamım 13. günü kanda bakılacak dua edin benim içinde ..idrarda baktım ama negatif çıktı maalesef umarım kanda çıkar..
arkadaşlar yarın test günüm aşılamamım 13. günü kanda bakılacak dua edin benim içinde ..idrarda baktım ama negatif çıktı maalesef umarım kanda çıkar..
Kızlar, bugün aşılamadan sonraki 11. günüm idi, regl oldum :26:
Bu da olmadı yani
Ocak ayında tüp bebeğe geçiyoruz nasipse
Bu da olmadı yani
Hayırlısı olsun canım...yeni tedavinde inşallah bebişin ya da bebişlerin gelir de seninle olur... :) Malum tüp bebek bubakarsın ikizlerin olur...
hayırlısı olsun canım.umarım 2014 de bebeğini kucağına alırsın.
Amin canım, inşallah
Taaa evlenmeden önceden beri hep ikiz geçirmişimdir kalbimden, inşallah ki öyle olur
Ben bi tablomuzu güncelleyeyim kızlar
Salepp arkadaşımızdan haberiniz var mı? Belli olmuştur onun da?
Bu da olmadı yani
mrb arkadaşım bende senin gibi iğnemi dün 00:00 'da yaptım yarın aşılamam var bendede oldu sancılar sanırım iğnenin etkisi çatlamaya hazırlanıyor allahım kolaylık versin hepimize de
Canım çok normal böyle hissetmen...Herşeyin hayırlısını dile...Allah'ım yarın o şaşkınlığını mutluluğa çevirsin inşallah... :):):)umarım bebişin seninledir...
canım burada okuduktan sonra bende kalktım ovulasyon testini yaptım ikincii çizgi vardı ama koyu değildi benimkide tutmadı galiba((
normal gebelik testlerinde olduğu gibi mi olması gerekiyormuş?
Kızlar, ovulasyon testi gebelik testinden daha önce gösteriyor gebeliği (Asıl işlevi bu olmasa da gebelikle birlikte LH tıpkı yumurtlama dönemi gibi yükselir, zirve yapar, o yüzden).
Ovulasyon testini gebelik var olarak yorumlayabilmemiz için (beklenen adet tarihinden mesela 4-5 gün önce) her iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor, ya da t çizgisi daha koyu olmalı.
Bu durumda gebelik var yorumu yapabiliyoruz
kızlar slm bu ay inş bende aşılama olcam doktor folik asitle serophene verdi 1 hafta sonra çağırdı, beni de topiğe yazsanız olur mu?
Hoşgeldin canım.
Listeye ekledim ancak bilgilerini gönder bize lütfen
arkadaşlar aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırmak doğru sizce doktorum 12 yada 13 aralıkta kan testi yaptır dedi ama bi yerde okudum on beşinci gün yaptırmalı diyor kafam karıştı. siz aşılamadan kaç gün sonra yaptırmayı düşünüyorsunuz
Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra yapılması kafi.
Aşılamadan sonra 11. gün de olur
Merhaba arkadaslar. Ben bugun doktora gittim ultrason ve kan testim sonucunda yumurtamin catladigini soyledi ve bu yuzden asilamami iptal ettiler. Cumartesi gitmistim doktora birsey dememisti. Pazar gunu bir sancilanmam oldu. O zamam suphelenmistim zaten acaba yumurtam mi catliyor diye. Insallah listedeki diger arkadaslarda hic bir aksilik olmadan hamile kalirlar.:2:
Üzülme canım, doğal beraberlik olmadı mı ki üzülüyorsun?
Çatlasa da 24 saat ömrü var yumurtaların, mik mik yapıverseydiniz hemen o gün
Çatlama öncesi de vardır beraberlik, sonuçta aşılama öncesi yumurta boyutuna göre doktor beraberlik planı yazıyor ya, aşılama da zaten bi 2 günlük perhizle yapılıyor, e daha ne olsun
naber kızlar nasılsınız kim ne durumda tatlil yapan varmı bende iş yok adet oldum 4 aşılamaya hazırlanıyorum perşembe kontrolum var herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim merakla takip ediyorum sizi güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
Hadi hayırlısı canım, listenin altına transfer edelim seni son adet tarihini yaz da
ben aşılamadan 18 gün sonra doktora gideceğim. zaten ertesi gün regl günüm
Çok geç, aşılama sonrası 11 gün yeterli, hele ki kan testi için...
Ben sanırım olumsuz olursa direkt tüp bebeğe geçicem. Tabi ki eşimin fikri de önemli. İlkinde de ben aşılama ile uğraşmdan tüp düşünmüştüm ama eşim doğal olanla başlayalım diyince onu kırmadım tüp olsun diye ısrar etmedim.
E tabi bir taraftan da şu an aşılama bitmişken söylüyorum 1000 TL aşılama, 650 TL ilaçlar toplamda 1650 TL tuttu. Ama tüp bebek deyince maliyetlerde hamile kalma olasılığı gibi katlıyor.
Nerden baksanız 7000-8000 TL (en azından benim gittiğim merkezde fiaylar böyle). Bunların hepsini artı eksi hesaplayıp hareket etmekte fayda var.
Ben de tüpe geçiyorum canım.
Bugün regl oldum, kontrolüm vardı, bir ay sonraki siklusta tüp bebek yaptırıyoruz inşallah
Bizim 2500 dolar tüp bebek ücreti...
İlaç için rapor yok, zaten hastanede SGK geçmiyor, ama ben iğnelerimi forumdan bi arkadaştan buldum.
925 liralık iğneyi 250 liraya alıyorum arkadaştan.
Çatlatma iğnemi ve tüp bebek için gerekli olan yumurta baskılayıcı iğnemi de araştıracağım aynı şekilde.
Maliyetimiz böyle olacak aşağı yukarı nasipse
canım hakkından hayırlısı olur inşallah çifter çifter kucağına alırsın:)
Ayyy, amin canım inşallah, şimdiden heyecan yapıyorum valla
Bu 1 siklus için doğum kontrol hapı verdi doktorum, kist gördü çünkü muayenede, devam edersek iğneler normal kiste dönüştürür diye onun için verdi, tüp de o yüzden 1 ay ertelendi
Sömestr öncesi tüpoşlar olmuş bitmiş olur inşallah, tatil sonrası da sonucu öğrenirim hayırlısıyla
Bu da olmadı yani
Canım kan testini yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?