Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
arkadaşlar yarın test günüm aşılamamım 13. günü kanda bakılacak dua edin benim içinde ..idrarda baktım ama negatif çıktı maalesef umarım kanda çıkar..

arkadaşlar yarın test günüm aşılamamım 13. günü kanda bakılacak dua edin benim içinde ..idrarda baktım ama negatif çıktı maalesef umarım kanda çıkar..

Hadi hayırlısı olsun...İyi haberlerini alırız inşallah...inşallah kanda pozitif sonuç alırsın...

Kızlar, bugün aşılamadan sonraki 11. günüm idi, regl oldum :26:
Bu da olmadı yani

Ocak ayında tüp bebeğe geçiyoruz nasipse

Kızlar, bugün aşılamadan sonraki 11. günüm idi, regl oldum :26:
Bu da olmadı yani

Ocak ayında tüp bebeğe geçiyoruz nasipse

Hayırlısı olsun canım...yeni tedavinde inşallah bebişin ya da bebişlerin gelir de seninle olur... :) Malum tüp bebek bu bakarsın ikizlerin olur...

Hayırlısı olsun canım...yeni tedavinde inşallah bebişin ya da bebişlerin gelir de seninle olur... :) Malum tüp bebek bu bakarsın ikizlerin olur...

Amin canım, inşallah

Taaa evlenmeden önceden beri hep ikiz geçirmişimdir kalbimden, inşallah ki öyle olur

Ben bi tablomuzu güncelleyeyim kızlar

Salepp arkadaşımızdan haberiniz var mı? Belli olmuştur onun da?

Amin canım, inşallah

Taaa evlenmeden önceden beri hep ikiz geçirmişimdir kalbimden, inşallah ki öyle olur

Ben bi tablomuzu güncelleyeyim kızlar

Salepp arkadaşımızdan haberiniz var mı? Belli olmuştur onun da?

o zaman inşallah ikizlerin olur :):)

Canım salepp arkadaşımızın da negatif maalesef..

mrb arkadaşım bende senin gibi iğnemi dün 00:00 'da yaptım yarın aşılamam var bendede oldu sancılar sanırım iğnenin etkisi çatlamaya hazırlanıyor allahım kolaylık versin hepimize de

benımde yarın cnm ıkımız aynı anda bekleyecegız desene allahım ınsaallah hepımızın kucagını doldurur heyecanlıyım bayagı yaa

Canım çok normal böyle hissetmen...Herşeyin hayırlısını dile...Allah'ım yarın o şaşkınlığını mutluluğa çevirsin inşallah... :):):)umarım bebişin seninledir...

Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin canim

canım burada okuduktan sonra bende kalktım ovulasyon testini yaptım ikincii çizgi vardı ama koyu değildi benimkide tutmadı galiba ((

...MEsaj Tekrarı...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr sabah idrar testi yaptim negatif cikti sasirmadim tahmin ediyodum simdi kan varmeye geldim hastanedeyim hayirlisi allahtan bakalim icim bi garip acelecilige ne gerek var dimi iste benim akilsiz kafam sabirdizligimin cezasi bu saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…