Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Insallah guzel haber veririm canim sabah idrarda negatif cikinca canim sikildi ama uzulmedim nasip allahim dedim bakalim verdim kani ogleden sonra belli olur hayirlisi

ben de 1 saate çıkıcam, ofiste olmıcam toplantım var. Öğleden sonra geldiğimde mutlu haberi görmek istiyorum inşallah

ben de 1 saate çıkıcam, ofiste olmıcam toplantım var. Öğleden sonra geldiğimde mutlu haberi görmek istiyorum inşallah

inşallah canım çok heyecanlıyım sona geldim sanırım bugün neyin ne olduğu belli olucak ben kadar heyecan yapan telaş yapan olmadı :))))))))

arkadaşlar yarın test günüm aşılamamım 13. günü kanda bakılacak dua edin benim içinde ..idrarda baktım ama negatif çıktı maalesef umarım kanda çıkar..

hayırlısı olsun arkadaşım bende verdim kan bugün bakalım inşallah en azından ikimizden birinden güzel haber çıkar rabbim ikimizde güzel sonuçlar versin inşallah

Kızlar, bugün aşılamadan sonraki 11. günüm idi, regl oldum :26:
Bu da olmadı yani

Ocak ayında tüp bebeğe geçiyoruz nasipse

hayırlısı olsun arkadaşım allah yardımcın olsun tez zamanka kavuşursun inşallah sağlıklı bir bebeğe yada iki yada üççççç :)))))))

tikitaa uyuyomusun canım hala nerelerdesin arkadaşın ölüyo heyecandan sen hala yatıyosun :) birde uyuyamıyorum diyodun :)))

Kızlar, bugün aşılamadan sonraki 11. günüm idi, regl oldum :26:
Bu da olmadı yani

Ocak ayında tüp bebeğe geçiyoruz nasipse

canım belirsizlik daha kötü şimdi daha rahatlamışsındır. tüp bebekte olasılık daha yüksek ama burdan paylaş ne kullanıcaksın ne yapıcaksın gelişmeleri yaz buraya bizde bilgi sahibi olalım malum bu konuyla ilgili pek bişey bilmiyoruz.canım şu tek embriyo yasasıyla ilgili konuştunmu merkezinle?

tikitaa uyuyomusun canım hala nerelerdesin arkadaşın ölüyo heyecandan sen hala yatıyosun :) birde uyuyamıyorum diyodun :)))

canım inşallah güzel haberler verirsin bende birazda kan vermeye gidecem ama heyecandan ölmezsem

canım inşallah güzel haberler verirsin bende birazda kan vermeye gidecem ama heyecandan ölmezsem

ayyyy hadi üçküşü olduk bak bugün kan veren hadi git hemen ver ama ben kendime söz verdim negatif çıkarsa üzülmiycem ağlamıycam herşey allahtan bakma bukadar heyecan yapmama sağdece sonuç iyi yada kötü biran evvel onu öğrenmek istiyorum :)

bugün test günü desenize kızlar efce canım sonucun ne zaman çıkar

canım sağlık ocağında verdim kanı mutemelen 2 gibi çıkar ama internetten bakıcam sonuca kanı verdiğimden beri üç kere girdim siteye hepsindede sonuç henüz yok dedi haliyle :))))))

Negatif haber alanlara bekleyenlere herkese sabır diyorum inşallah tüp bebekte hayırlı haberler alırsınız. Aşılamada tutma olasılığımız zaten çok düşük, nasip işte tutanlarda şans diyelim ya da daha az sorunlu oldukları için tutu diyelim ya da Allah ın yazısı diyelim.

Bende kısmetse yarın sabah 2. aşılamaya gidiyorum. yarın 12.günüm. dün akşam çatlatma iğnemi yaptım. merkez dün akşam birlikte olmamızı istedi ama bzi olmadık. valla olacak ne keyif ne de fırsat oldu bilmiyorum bu etkiler mi yarın ki sperm durumumuzu. sonrası için iki günde bir birliktelik diyorlar ama bizim hiç isteğimiz yok. yani böyle dedikleri için strese girdim biraz. bakalım yarın bir olsun daç hiç heyecan yok.

KAsmıyorum kendimi, tüp öncesi prosedür, yine de kısmet işte olursa mucize, olmazsa da ne yapalım hakkımızda hayırlısı. Dua edin .hepimiz için hayırlısını versin allah.

Az önce işe gelirken alt kat komşumu gördüm daha haziran ayında evlendi karnı burnuna gelmiş. ilk gece bebeği olabilir. çokda karşılaşmıyoruz ya daha bir ay önce öğrenmiştim hamile olduğunu, içim bir tuhaf oldu. tahmin edersiniz.

allah yardımcın olsun hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun hepimiz için

kendime ikiye kadar oyalancak bişeyler bulmam lazım yoksa her an bayıla bilirim kalbim güm güm gözlerim dürbünnnnnnnnnn :)

yAw öldüm gülmekten uyuyodum valla sölemesi ayup ohh miskin miskin hadi kan sonucunu bekliyormuşsun hayırlısı olsun arkadaşım :):)):)

canım bence şu an rüya görüyodur

valla görüyorum galiba ama sonra pek hatırlamıyorum

cAnım seninde hayırlı olsun..güzel haberlerini alırız inşallah..

Hayırlısı olsun ... Herşey Allah tarafından...sabredicez hep beraber...

Bu arada kızlar dün gece ağlamaktan içim şişti....gözlerim de tabii...sebebi ne derseniz BİLMİYORUM :s

şimdi iş yerindemisin ?

evet işyerindeyim canım uyu uyu sen dün geçe uyudum uyandım rüyamda test yaptım hepsinin sonucu pozitifti habire fotoğrafını çekip size göndermeye çalıştım :))) koca gece fotoğraf çekmekle uğraştım :)) canım ağlamanın nedenini söyliyim ben sana aldığımız ilaçlar başkada bir nedeni yok geçen ay bende ota b.. A ağladım ama bu ay tık yok

Evet canım sanırım haklısın....herşeye olumsuz bakıyorum bir kaç gündür özellikle son 3 gündür...herşeye bızıklanır oldum..olan kocama oluyor...gün aşırı ilişki dedilerdi bize aşılamadan sonra...2 kere fanfin oldu işte gün aşırı...bir daha yapmadım,istemedim....karman çormanım...
şimdi bana saçmalama diyebilirsin ama ben şiddetle olmadığını hissediyorum belki de bundan dolayıdır,huzursuzluğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…