Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

arkadaşım olduysada allahtan olmadıysada allahtan bak ben sonucumu çok merak ediyorum telaşlanıyorum biliyosun ama inan içimde hiç hüzün yok olmadıysada çok şükür diycem neden biliyomusun allahım bana hayırlı bir evlat sağlıklı bir evlat ver diye çok dua ediyorum eğer sonucum olumsuz çıkarsa allahım dualarımı kabul ettiki benim için hayırlı olmayan evladı bana göndermedi diye şükredicem inşallah herkes benim gibi düşünüp üzülüp yıpranmaz çünkü çok ama çok yıpratıcı bir hal içindeyiz şükredelim dua edelim canım bozma moralini

Yazdıklarınla çok haklısın,çok doğru...Tabii ki herşey Allah tarafından...Bende herkese burda bunu söylemeye çalıştım hep...ilaçlar bizi mahvediyor canım herhalde.....Çok teşekkür ederim bana morall verdin valla sabah sabah...iyi geldi...DOPPİNG GİBİSİN KIZ

körler sağarlar birbirini ağarlar diyelim biz buna kimin canı sıkkınca ona moral olmaya çalışıyoruz burdaki herkesi tanımadan çok sevdim düşünceler amaçlar aynı olunca birbirimizi çok iyi anlıyoruz dün sen bana moral oldun bugün ben sana moral olabildiysem ne mutlu bana :)

:):):)
Aynen de dediğin gibi oluyor..körler sağırlar
Bende sevdim...en büyük sebebiyse dışarısı gibi değil burası...herkes samimi ve çıkarsız...çünkü kimse birbirini tanımıyor..Zaman zaman bende moral olabiliyorsam ne mutlu bana da

canım sen ne zaman test yaptırıcaksın ya da öncesinde idrarda bakıcakmıısn?

canım senle hep aynı şeyleri yaşamışız.aşılamamız aynı gün oldu banada günaşırı ilişki dediler 2 kere oldu sonrada olmadı.bu ağlamalar bu hormonlar bize oyun yapıyor ondan bence.hamilelik hormonu alıyoruz ama çocuk yok düşünsenize vücudumuzu.vücutta ne hissedeceğini şaşırıyor bence

canım sen ne zaman test yaptırıcaksın ya da öncesinde idrarda bakıcakmıısn?

canım ben kan testi yaptırmıcam.zaten adetin 3. günü gittiğimde her ay hormonlar için alıyorlar 2 aydırda gebelik için aldırıyorum sıkıldım artk damarlarda heba oldu.bunların işin fasa fisosu aslında canım içimde birazcık ümit olsa 10. gün gider kan testi yaptırırdım.13 yada 14. gün idrardan bakarım heralde

kesinlikle haklısın canım....çok doğru bir tespit...

canım elimden gelse kanla beraber bende giricem labratuvara :) ama beklemekten başka çarem yok artık

Ya ne espirili hatunsun sen yaaa

anladım canım...ben de dayanabilirsem adetimi beklicem zaten adet günüme denk gelicek 5-7 gün sonra regli olurum büyük ihtimal..
ama eğer dayanamicak gibi olursam pzt veririm kan...

anladım canım...ben de dayanabilirsem adetimi beklicem zaten adet günüme denk gelicek 5-7 gün sonra regli olurum büyük ihtimal..
Ama eğer dayanamicak gibi olursam pzt veririm kan...

ben sizi bekletmem ki '' hadi ongün oldu hadi verin kanınızı diye diye verdiririm '':)

Hastane beni sistemden silcek şimdi elli kere baktım haa :))))

ama eğer dayanamicak gibi olursam pzt veririm kan...

canım zaten bu düşünce acaba versemmi dediğin anda soluğu hastanede alıyorsun:) yani sen en geç pzrtesi kan verirsin diyim ben sana :)

hahaha bak nasıl da biliyor cümlelerimin altında neler yattığını heheheh

aslında canım yakınımda rahatça test yaptırabileceğim bir yer olsa bende veririm ama etrafım özel hastanelerle dolu ve gebelik testini 45 liraya yapıyorlar.bana onun için birazzda gereksiz geliyor

aslında canım yakınımda rahatça test yaptırabileceğim bir yer olsa bende veririm ama etrafım özel hastanelerle dolu ve gebelik testini 45 liraya yapıyorlar.bana onun için birazzda gereksiz geliyor

yaa çokmuş 45 tl .. bende şimdi eşimle telefonda konuştum...önce idrarda bakarsın dio bilmiş bilmiş tipini yediğim tamam dedim prof sen daha iyi bilirsin... :):):)bende cts eczaneden test alayım da barii ...pazartesi bakarım

canım pazartesi yada salı bende bakarım idrardan hatta aynı anda bakarı nasıl fikir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…