canım pazartesi yada salı bende bakarım idrardan hatta aynı anda bakarı nasıl fikir:)
canım pazartesi yada salı bende bakarım idrardan hatta aynı anda bakarı nasıl fikir:)
canım ağrılardan ne haber varmı ağrın sızın oluyomu arada
:d :d
canım sen aşılama gününü de mi saydın kan verirken ? Yoksa bir gün sonrasında mı başladın saymaya?
Canım valla 3 gündür ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok...gerçi en son Salı akşamı biraz ağrım vardı sağ tarafımda bir de belim ağırıyordu...herşeyim kesildi..ne ağrı ne sızı,ne bel ağrısı ne de akıntı hiç birrşey yok ?
Sen ne durumdasın?
canım enim arada kasık ağrım oluyor göğüslerimde acıyor adet belirtileri yani anlıcağın onun için ümidim pek yok
Canım ama adet belirtileri demişsin .. hamilelik ve adet belirtileri aynı...kız belki vardır birşeyler...
Bak benim hiç yok mesela...sadece benim adet öncesi değişik bir şey oluyordu onu hissetmeye başladım...tarif et desen edemem yani ilginç bir şey...herhalde regli olucam ben canım aama içimde kalmasın bii idrar testi patlatırım yine deayıp olmasın o kadar emeğe....,
canım bende sen gibi hissediyorum yani bana yaşadıklarım direk adet belirtilerini hissettiriyor ama bi taraftanda dediğin gibi bence hamile olduğumuzdada adet belirtisi yaşayıp olacakmışız gibi geliyor ama ne bileyim canım yaa işte tek çizgiye alıştık nasıl olsa benim çok bi beklentim yok bir kere daha tek çizgi görelim bişey olmaz. zaten önümüzdeki yıl ağustostan sonra kendime tüp bebek merkezi seçmeye başlarım
canım bende sen gibi hissediyorum yani bana yaşadıklarım direk adet belirtilerini hissettiriyor ama bi taraftanda dediğin gibi bence hamile olduğumuzdada adet belirtisi yaşayıp olacakmışız gibi geliyor ama ne bileyim canım yaa işte tek çizgiye alıştık nasıl olsa benim çok bi beklentim yok bir kere daha tek çizgi görelim bişey olmaz. zaten önümüzdeki yıl ağustostan sonra kendime tüp bebek merkezi seçmeye başlarım
canım birde şimdiye kadar hiç hamilelik yaşamadım ya düşük falan olmadı yani hamile kalmak imkansız ben hamile kalamazmışım sanki bende rahim yokmuş gibi hissediyorum.bi işte ultrasona girince yumurtaları çok görünce hoşuma gidiyo ama sonra fıss diye sönüyorum tekrar
canım elimden gelse kanla beraber bende giricem labratuvara :) ama beklemekten başka çarem yok artık
Bak dün akşam işte aynen böyleydim ben karamsardım....karamsar olma....olumlu düşünelim ki iyi olsun...
canım birde ben çalışıyorum aynı odamda bir arkadaş var benle yaşıt hamile ve o kadar gıcık konuşuyorki anlatamam devamlı ay midem bulamdı ay tekme attı çocuğum istiyor yememi falan modunda.birde ilk hamile olduğunda hiç yumurta takibi yaptırmadan hamile kaldım falan demişti benim gittiğimi biliyodu sonra söylediğime çok pişman oldum zaten. bende durum bu bi doğum iznine çıksada kurtulsam diyorum bu seferde dönünce çocuğunu anlatıp duracak büyük ihtimalle kurtuluşum yok yani
Senin şuan neler yaşadığını biliyorsa ve bilmesine rağmen bu şekilde davranıyorsa çok ayıp ediyor....Sen sen ol bir daha birşeyini paylaşma onunla...
Tamam hamile olabilir mutludur da eminim ama biraz senin yaşadıklarına saygı göstermesi lazım....
canım ben olsamda olmasamda abartı şeylerden hoşlanmıyorum.tamam sonuçta güzel bişey yaşıyor ama aynı odadayız ve ben devamlı onun bu şeylerini dinlemek istemiyorum sadece ben değil herkese saygı göstermesi lazım tabi benim birde ekstra bi durumum var bana daha çok batıyo söyledikleri.aşılamayla olan çocuklara yapay çocuk gibi dedi o günden beri gıcığım aslında
merhaba kızlar test yaptıranlar hepinizi hayırlısı olsun güzel sonuç verirsiniz inşallah da bizede umut olur benm size sorularım var ??
bnmde bugün aşılma sonrası 10.günüm ben aşılamadan beri ESTROFEM diye bir hap kullanıorum 8 saat arayla şimdi sizze sorum hap bugün bitecek s-doktor bana adete kadar kullan dedi amma bebek yoksa boşuna kullanıcasm ben bu hapı bildiğim kadaryla bu hap düşük önleyici bazı hamileler ilk 3 ayında kullanıyormuş ama ben diyorum ki...
Yarın 11.gün ya test yapsam çıkarsa içeyim çıkmazsa içmiyim diyorum sonuçta bu da hormon değil mi ??
ama çoğunuzda aşılama sonrası sanırım bişey kullanmadı bir fikir verir misiniz bana ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?