Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
efce senin sancın var mı şimdi ben bir brupta yzdım sancım yok diye ilginç buldular illa çoık sancı olmalı mı ki ??

yok canım ben sancının olmamasını hayra yoruyorum şimdi benim geçen ayki aşılamamda inanılmaz sancım oldu dibim düşücek kadar ve kist oluştı yumurtalarım çatlamamış öyyyle kala kalmış sancıyıda bunlar yapıyo ozaman 3 tane yumurtam vardı (şimdi 2 tane idi inşallah ikiside çatladı patladı biri gitti biri spermle buluştu dileğim ) hem yumurtanın az olması hemde çatlamış olmaları sancı olayını ortadan kaldırıyo bence ilk hamileliğimdede hiç sancım yokken tutmuştu aşılamam

o zaman iyi :) korkuttular beni sancım olmaınca benmde 3 yumurtam vardı çatladılar herhalde sancım yok öyle..

o zaman iyi :) korkuttular beni sancım olmaınca benmde 3 yumurtam vardı çatladılar herhalde sancım yok öyle..

benimde çok şükür bu sefer olmadı sancım ama geçen ay 5 gün boyunca resmen kasıklarım patlıycak gibiydi öldüm sancıdan yürüyemedim bile

bugün 10. günün sen içini rahatlatmak için git bi kan ver derim

Simdi baktim gene silik cizgi yok oldu ama dijitaldeki test hala pozitife burada kan veremiyorum catliycam ya bugün onuncu gunumse sayet ilacin etkisi gecmusfir dimi ara nizda hic boyle sey yaşayan varmi

simdi baktim gene silik cizgi yok oldu ama dijitaldeki test hala pozitife burada kan veremiyorum catliycam ya bugün onuncu gunumse sayet ilacin etkisi gecmusfir dimi ara nizda hic boyle sey yaşayan varmi

cumartesiye kadar sen daha çok test yaparsın bence :)) takma okadar kafana sabret cumartesi kan ver kurtul inşallah pozitiftir

cumartesiye kadar sen daha çok test yaparsın bence :)) takma okadar kafana sabret cumartesi kan ver kurtul inşallah pozitiftir

Kiz toplam 9tane test yapmışım bi hafta icindeeeeeee clearblue pahalida canni cikacisa 8 euro pazartesi donunce kan vereyimde kurtulayim forumda rahat etsin sorularimdan

bende dün regli oldum aslında bugün gidecektik dr.a ama ameliyatı varmış yarın gideceğiz nasipse .bakalım ne kullanacağız ne yapacağız inşallah herşey yolunda gider.

Evet canım ben de doktoruma gider gitmez galiba biz geç kaldık akıntım oldu dünden beri çatladı herhalde dedim. O da sanmıyorum öyle bişey olacağını dedi ve muayene esnasında bak gördün mü hepsi yerli yerinde dedi görüdm rahatladım :))

Seninle tam aynı zaman aşılama oluyoruz. Ben de 2. günü başladım ve 12. günü aşılamam olacak kısmetse. Kaç yumurtan olmustu ve kaç mm olmuslardı hatırlıyomusun

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum ben yatıp uyumam gerek :)...malum yarın sabah aşılamam olucak...en kısa zamanda yazmaya çalışırım..kendinize iyi bakın en kocamanından...DUA EDİN NOLURRRRR ...

tikita nasılsın oldumu aşılaman nasıl geçti :)

3 yumurtam oldu 20 19 18 mm di canım

arkadaslar nasıl buraya tablo olusturyorsunuz benımde asılama olabılır bu ay konusacagız acaba bende katılabılırmıyım bu gruba

arkadaslar nasıl buraya tablo olusturyorsunuz benımde asılama olabılır bu ay konusacagız acaba bende katılabılırmıyım bu gruba

tabiki katıla bilirsin sen bilgilerini yaz tabloya eklenirsin hayırlı olsun kararınız :)

hemen anlatayım size neler olduğunu :)

Sabah 9 da eşimle hastanedeydik..maalesef uzmanların sınavı mı ne varmış bayağı bi bekledik 3 saat..saat 12'de eşimi aldılar spermler için...sonra dediler ki örneğiniz saat 13:30 da hazır olur..sonra yoğunluktan hazırlayamamışlar taa saat 14:15 de hazırdı..saat 14:25 de aşılamam gerçekleşti..sonrasında 1.5 saat yattım kalkmadan yat dediler...hastaneden 16:10da çıktık eve geldim şuan uzanıyorum..günlük hayatına dönebilirsin dediler ama ben bir kaç gün hiç bişey yapmicam...bu akşam progesteran hapımı içmeye başlicam...
böyle şimdilik
bu arada aşılamam çatlatma iğnesinden 44.5 saat sonra yapıldı geç mi kaldılar bilmiyorum ama hayırlısı böyleymiş diye dşünüyorum..

tabiki katıla bilirsin sen bilgilerini yaz tabloya eklenirsin hayırlı olsun kararınız :)

tesekkur ederım
ısmım:hsynnrcn
sehır:ıstanbul
yas:28
kullandıgım ılaclar: klomen,glıfor, ecoprın
yaklasık 10 aydır tedavı goruyorum hsgde tupler acık cıktı
esımın muayenesınden sonra galıba ılk asılma yapılacak
ıns asılamam yapılır da bende yazarım buraya :)))

Gec kalindigini dusunme 48saate kadar yoluvar bak erkenmi diye dudunurken nadip bu saateymis hayirli ugurlu olsun insallah vardir bir hayir bakalim sonuclarimiz insallah guzel cikar beklemek cok zor

Insallah sansin bol olsun

Hoşgeldin canım aramıza
Hemen ekledim seni de listemize, ama son adet tarihini de yazarsan iyi olur

Son düzenleme:

Oyy, hadi hayırlı olsun arkadaşım

İnşallah bebeklerin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…