Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
tikita canım sen ne yaptın doktora falan gidecekmisin bugün?

bende merak ediyorum tikita yı

Kızlar bugün gidemedim hastaneye,dün akşam test yaptım negatif çıktı yine..anlicağınız üzere bebek yok canım...adetim gelmediği için yarın sabah saat 8:30 da hastanede olucam...bi baksınlar bakalım,tarlusal verirler büyük ihtimalle sökülsün diye...
benden haberler böyle :) sizlerin de değerleri güzel güzel artıyor,artmaya da devam etsin inşallah.Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...ben denemeye devam edicem bakalım hayırlısıyla...
şimdiye kadar vermiş olduğunuz bütün destekler ve moraller için hepinize çok teşekkür ederim...(iyiki varsınız)

Kızlar merhaba,

ben perşembe günü aşılama yaptırdım, bugün 5. günümdeyim,
aşılamadan sonra 3 gün yattım, dün hareketlenmeye başladım,
benim çok ağrım var, hatta karnım çok şişti, midem bulanıyor, doktorum devam ederse hastaneye yatma durumun var dedi,
yumurtaların aşırı tepki vermesi durumunda oluyormuş.

Benim çok fazla yumurtam oldu, doktor sayısını bile söylemedi benim gördüğüm 4 taneydi, bir de küçükler vardı, e2 değerim 2500 e çıkmıştı, şimdi coraspin ve progestan kullanıyorum,

Ağrım çok, göğüslerim çok sızlıyor,
31 aralıkta sonucu öğreneceğim, sabırsızlanıyorum, 31 aralıga kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum

aşılaması tutanların nasıl belirtileri vardı yazabilirler mi?

canım çok teşekkür ederim güzeş dileklerin için,
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah..dualarımdasınız..

tikita ben çatladım burda inş kist falan yoktur, nedense seni üzmek istemem ama negatif çıkmasına rağmen keseyi görücen gibi geliyor Rabbim hayirlisini versn hepimize

ayy cnm ya ınankı cok heyecanlıyım senın adına sende pozıtıf olursa umıtlencem bende ayy ne yaptın verdınmı sonuc ne zaman alıcan

canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu

canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu

ınankı cok sevındım allahım bana ve ısteyen herkese nasıp etsın cok guzell ya bende yaptırsammı acaba doktorumu arasammı valla cok sevındım

ay ay ay bir hamişimiz daha olduuu meğer hep sonlara saklanmışızz :)

Güzelim kaçıncı günündü değerin kaç çıktı

ınankı cok sevındım allahım bana ve ısteyen herkese nasıp etsın cok guzell ya bende yaptırsammı acaba doktorumu arasammı valla cok sevındım

canım seni yönlendirmem doğru olmaz aşılama durumuna göre doktorun ne zaman dediyse o zaman yap canım

canım lütfen belirtileri düşünüp kendini germe.
Birincisi herkesin belirtisi farklı olabilir. İKİNCİSİ ise en azından kendimden örnek vereyim regl ağrılarıyla birebir aynı olarak başldı.

tikita ben çatladım burda inş kist falan yoktur, nedense seni üzmek istemem ama negatif çıkmasına rağmen keseyi görücen gibi geliyor Rabbim hayirlisini versn hepimize

üzülmüyorum canım,hayırlısı böyleymiş.. :)

Canım tebrik ederim...
Allah'ım tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına ...

Şimdi sıra sizde hamişler biz olmayanlar için dua edin nolurrr ... hamişlerin duası kabul olur derler...

allahım hepinizden de razı olsun inşşallh canım az önce de söyledim haberi aldığımda gözlerimi kapadım ve rabbime dedim ki benim yüzüm güldü isteyen herkesin de yüzünü güldür allahım dedim... çok içten dua ettim inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…