Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Mesela ben iyiym sen nasılsın canım???

bende iyiyim cnım, kaç sayfa okudm yazılarını hep haber bekledm kırmızıları görünce baya üzüldüm ama herseyn hayırlısı ne diyelim bu ay boş geçirirsn kafan rahat olsn birbirimzn destekçisyz

Seni takip ediyorum canim sabrin icin hayranim sana alkisliyorum valla ...rabbim hakkinda hayirlisini versin ins bidakinde tutarda sabirlarimizin sonu selamet olur

Ya beklemek ne kadar zor....bugun 6. Gunum ve catliycam meraktan rabbim ins bekleyen isteyen herkese nasip etsin...bu arada ben testi 10. Gun ysptirsam cikarmi kizlar

merhaba canım. ben aşılamayı ilk gün sayarsak 11. gün onu saymazsak 10. gün test yaptırdım ve değeirm 15 çıkmıştı.

Ama çıkmayanlar da var. Hatta bu defa acaba bu ilaçların etkisi mi yoksa gebelik var mı diye endişelere boğulmuştum. Gerek yok bence en ideali 12.gün. Bu kadar dayanan 2 güncük daha sabredebilir.

bende iyiyim cnım, kaç sayfa okudm yazılarını hep haber bekledm kırmızıları görünce baya üzüldüm ama herseyn hayırlısı ne diyelim bu ay boş geçirirsn kafan rahat olsn birbirimzn destekçisyz

Hayırlısı böyleymiş canım,ben üzülmedim açıkçası...daha ilk aşılamamdı..yolun başındayım...şimdiden üzülüp kendimi yıpratmak istemiyorum...bu ay boş geçicem,incir kürüne başlicam işte belki kendiliğinden gelir bebiş belli mi olur kızzz :) Allah büyük...Ol desin yeterki ...

Seni takip ediyorum canim sabrin icin hayranim sana alkisliyorum valla ...rabbim hakkinda hayirlisini versin ins bidakinde tutarda sabirlarimizin sonu selamet olur

Amin canım,,Rabbim hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
aynen arkadaşım sabrın sonu selamettir

saol canım yaa valla içime su serptin etrafımdakiler diyolar bi değişiklik hissediyomusuun falan die ama yok hissetmiyorum hissetmemmi lazımki acep?

mrb kızlar bende 5 gün önce 2. aşılamamı oldum eşimin degerler %95 e kadar çıktı ama doktorum her sonuca hazır dedi hayırlısı ama umutsuzda olmuyo ki

41 kere maşallahh diyorumm sanaaa....sana sürtüneyimde banada bulaşsınn birazzz....ne bu sabır var bendee nede bukadar pozitifimm...allah banada versinn...gerçi yavaş yavaş bende alışıyorum galibaa...benimm ağlamalar sızlamalar daha çokdu eskidenn..artık azıcık ağlayıpp atlatıyorumm...

mrb kızlar bende 5 gün önce 2. aşılamamı oldum eşimin degerler %95 e kadar çıktı ama doktorum her sonuca hazır dedi hayırlısı ama umutsuzda olmuyo ki

hakkında hayırlısıı olsunn canımmm...10 gün sonra güzell haberini alırızz inşallahh...

hakkında hayırlısıı olsunn canımmm...10 gün sonra güzell haberini alırızz inşallahh...

inş cnm ilk aşılamamda kendimdede umut yoktu ama bu daha profesyonelce yapıldı degerlerde yüksek olunca heycanlanıyorum ama yine de her sonuca hamd olsun diyorum

inş cnm ilk aşılamamda kendimdede umut yoktu ama bu daha profesyonelce yapıldı degerlerde yüksek olunca heycanlanıyorum ama yine de her sonuca hamd olsun diyorum

inşallah bebişin büyüyordur karnında.2. aşılamanda değişik yapılan ne cnm farklı birşeylermi yaptılar.

slm kızlar bugün 9.günümüzdeyiz c.tesi test günümüz.normal aylarda sabırsız olan ben aşılamdan sonra çok sakinim zamanda geçiyor.

inşallah bebişin büyüyordur karnında.2. aşılamanda değişik yapılan ne cnm farklı birşeylermi yaptılar.

cnm hazırlık aşamasında doktorum ve ekibi çok titiz çalıştılar ayrıca ilk doktorum klomen snrası aşılama yapmıştı ama şimdi 5 gün iğne yptım kendime daha snrada çatlatma iğnesi şimdi de progesteron kullanıyorum ilk aşılamamdan farkı o hap tedavisi bu igne ama bakalım cnm hayırlısı degerler % 95 heycan yapmak istemyrm ama bilmyrum

canımm bilgiler sende daha taze diye sorayım dedim..önümüzdeki ayy bende iğneye geçicemm....bikaç sorum olsa yardımcı olurmusunn ??

iğneye adetin kaçıncı günü başladınn ?? ve kaç gün kullandın..iğneden kaç gün sonra çatlama iğnesi vuruldun..ve aşılamaa?? kısacası bu süreç kaç günden oluştu adetten sonra..?? sınavlarım var gelecek ay yinee..o yüzden hesap kitap yapıyorumdaa..şaşırma bu sorularımaa..

Allah gönlüne göre versn,benim çok ağrım var belim kopuyo sanki 5 gün oldu benmde ilk aşılamam ne zaman geçer acaba aşılamayı unutturdu bu ağrı bna bide sigarayı bıraktım 5 gndür of of sizden baska destekçim yok

Benimde 6. Gunum aynen benimde belim kopuyodu bugun da iyiiyim ben de cok kokmustun acaba fitik mi igenermu die sende de varsa ins ignelerin yan etkisidir

Haklisin canim saol cevabin icin araya hafta sonu giriyo acaba cikarmi die merak iste ya aslinda hic umidim yok ama tum belirtiler adete isaret ediyor rabbim hakkimizda hayirlu olani razi eylesin senin durumunuda okuyorum ins bi problem olmasda bebisin yada bebislerin seninle olur...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?bugün aşılamadan sonraki 5.günümdü çok iyidim ama akşam garip bişeyler oldu birden şiddettli bel ve kasık ağrım başladı oturduğum yerden kalkamadım direk yattım adet sancısı gibi çekiyorum.neden böyle oldu acaba sizdede böyle durumlar oldumu?

Benimde 6. Gunum aynen benimde belim kopuyodu bugun da iyiiyim ben de cok kokmustun acaba fitik mi igenermu die sende de varsa ins ignelerin yan etkisidir

kızlar ben ağrıdan ağlıyorum resmen doktora mı gitsem acaba ya dayanılmaz oluyo, bide hiç dinlenmedm ben napsak

kızlar ben ağrıdan ağlıyorum resmen doktora mı gitsem acaba ya dayanılmaz oluyo, bide hiç dinlenmedm ben napsak

lulum canım benimde aşılamanın 7.günü bugün dün ve bugün adet sancısı gibi ağrım oldu korkma canım normal bu ağrılar inşallah sonumuz hayrolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…