Mesela ben iyiym sen nasılsın canım???
teşekkür ederim canım...sabah alarmı kurmuştum 7:30 a kalktım gittim wc ye...gülerek çıktım...hemen annemle eşimi aradım...ondan sonra pc yi açtım buraya yazdım ve hoooppp yatağa geri döndüm,mışıl mışıl uyudum...kalktıktan sonra kahvaltı biraz keyf yaptım ve gaza gelip camları sildim tül perde yıkadım vs.( millette bu kız bebek istemiyor galiba diye düşünücek nerdeyse...aksine yeni umutlarım başladığı için bu mutluluğum....)
umudunuzu kaybetmeyin...
canım aşılaman hayırlı olsun..inşallah tutar...
sevgikelebeğinin çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam ama bence sabret ve bekle derim 12.gün yaptırırsın...belki geç döllenme olur falan onu da hesaba kat canım...hayırlısı olsun şimdiden....
ben bugün sabah regli oldum,taş olsa çatlamıştı inatla gidip kan vermedim...aşılamanın üzerinden 3 hafta geçmişti düşün :)gerçi idrar testi yaptım arada ama olsun
Ya beklemek ne kadar zor....bugun 6. Gunum ve catliycam meraktan rabbim ins bekleyen isteyen herkese nasip etsin...bu arada ben testi 10. Gun ysptirsam cikarmi kizlar
bende iyiyim cnım, kaç sayfa okudm yazılarını hep haber bekledm kırmızıları görünce baya üzüldüm ama herseyn hayırlısı ne diyelim bu ay boş geçirirsn kafan rahat olsn birbirimzn destekçisyz
Seni takip ediyorum canim sabrin icin hayranim sana alkisliyorum valla ...rabbim hakkinda hayirlisini versin ins bidakinde tutarda sabirlarimizin sonu selamet olur
canım aşılaman hayırlı olsun öncelikle biraz serinlet yüreğini ben bunu yaptım ya vardır ya yoktur diyerek sonucuma razı oldum çok şükür ki güzel haber aldım inşllh daha da iyi olur sende korma vakti zamanı geldiyse olur allahımın izniyle şansınız bol olsun
teşekkür ederim canım...sabah alarmı kurmuştum 7:30 a kalktım gittim wc ye...gülerek çıktım...hemen annemle eşimi aradım...ondan sonra pc yi açtım buraya yazdım ve hoooppp yatağa geri döndüm,mışıl mışıl uyudum...kalktıktan sonra kahvaltı biraz keyf yaptım ve gaza gelip camları sildim tül perde yıkadım vs.( millette bu kız bebek istemiyor galiba diye düşünücek nerdeyse...aksine yeni umutlarım başladığı için bu mutluluğum....)
umudunuzu kaybetmeyin...
canım aşılaman hayırlı olsun..inşallah tutar...
sevgikelebeğinin çıkmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam ama bence sabret ve bekle derim 12.gün yaptırırsın...belki geç döllenme olur falan onu da hesaba kat canım...hayırlısı olsun şimdiden....
ben bugün sabah regli oldum,taş olsa çatlamıştı inatla gidip kan vermedim...aşılamanın üzerinden 3 hafta geçmişti düşün :)gerçi idrar testi yaptım arada ama olsun
mrb kızlar bende 5 gün önce 2. aşılamamı oldum eşimin degerler %95 e kadar çıktı ama doktorum her sonuca hazır dedi hayırlısı ama umutsuzda olmuyo ki
hakkında hayırlısıı olsunn canımmm...10 gün sonra güzell haberini alırızz inşallahh...
inş cnm ilk aşılamamda kendimdede umut yoktu ama bu daha profesyonelce yapıldı degerlerde yüksek olunca heycanlanıyorum ama yine de her sonuca hamd olsun diyorum
inşallah bebişin büyüyordur karnında.2. aşılamanda değişik yapılan ne cnm farklı birşeylermi yaptılar.
cnm hazırlık aşamasında doktorum ve ekibi çok titiz çalıştılar ayrıca ilk doktorum klomen snrası aşılama yapmıştı ama şimdi 5 gün iğne yptım kendime daha snrada çatlatma iğnesi şimdi de progesteron kullanıyorum ilk aşılamamdan farkı o hap tedavisi bu igne ama bakalım cnm hayırlısı degerler % 95 heycan yapmak istemyrm ama bilmyrum
Hayırlısı böyleymiş canım,ben üzülmedim açıkçası...daha ilk aşılamamdı..yolun başındayım...şimdiden üzülüp kendimi yıpratmak istemiyorum...bu ay boş geçicem,incir kürüne başlicam işte belki kendiliğinden gelir bebiş belli mi olur kızzz :) Allah büyük...Ol desin yeterki ...
Amin canım,,Rabbim hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
aynen arkadaşım sabrın sonu selamettir
Allah gönlüne göre versn,benim çok ağrım var belim kopuyo sanki 5 gün oldu benmde ilk aşılamam ne zaman geçer acaba aşılamayı unutturdu bu ağrı bna bide sigarayı bıraktım 5 gndür of of sizden baska destekçim yok
merhaba canım. ben aşılamayı ilk gün sayarsak 11. gün onu saymazsak 10. gün test yaptırdım ve değeirm 15 çıkmıştı.
Ama çıkmayanlar da var. Hatta bu defa acaba bu ilaçların etkisi mi yoksa gebelik var mı diye endişelere boğulmuştum. Gerek yok bence en ideali 12.gün. Bu kadar dayanan 2 güncük daha sabredebilir.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?bugün aşılamadan sonraki 5.günümdü çok iyidim ama akşam garip bişeyler oldu birden şiddettli bel ve kasık ağrım başladı oturduğum yerden kalkamadım direk yattım adet sancısı gibi çekiyorum.neden böyle oldu acaba sizdede böyle durumlar oldumu?
Benimde 6. Gunum aynen benimde belim kopuyodu bugun da iyiiyim ben de cok kokmustun acaba fitik mi igenermu die sende de varsa ins ignelerin yan etkisidir
kızlar ben ağrıdan ağlıyorum resmen doktora mı gitsem acaba ya dayanılmaz oluyo, bide hiç dinlenmedm ben napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?