Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

waw canım ben ilk aşılamamı iğne tedavisiyle olmuştum adetin 3. veya 5.günü iğneye başlanıyor 6gün kadar iğne olmuştum yumurtaların durumuna göre 11.14.günlerde aşılaman olur canım RABBİM rastgetirsin

lulum canım benimde aşılamanın 7.günü bugün dün ve bugün adet sancısı gibi ağrım oldu korkma canım normal bu ağrılar inşallah sonumuz hayrolur

saol canım netten arstırdm yan etkilerini leğen kemiği ağrısı ohss belirtisi olabilir diyo ne yapsam bilemedm, sana da geçmiş olsn canım

ıyı aksamlar kızlar benımde bugun 12.gunum asılama gununude sayarsam 13 ben hala test yapmadım doktorum gecmesını bekle dedı adetın ama burda bırcogu arkadasta cıktı bende sasırdım kaldım yapsammı yapmasammı arada hafıfde agrı oluyor ama cok degıl bunun yanı sıra bogazım da agrıyor ne yapacagımı sasırdım ALLAHım yardımız olsunnn:44:

Kizlar benimde dun oldu asilamam biraz panik halindeyim kasiklarim cok agriyor ve inanilmaz gaz sancim var bu normal mi acaba ? Hsnnrcn bence kan testi yaptir cunku dr 12.gunde belli olur dedi :) hadi kizlar insallah hepinizin asilamasi tutar

Kizlar benimde dun oldu asilamam biraz panik halindeyim kasiklarim cok agriyor ve inanilmaz gaz sancim var bu normal mi acaba ? Hsnnrcn bence kan testi yaptir cunku dr 12.gunde belli olur dedi :) hadi kizlar insallah hepinizin asilamasi tutar

hayırlısı olsun cnm allah gonlune gore versın ıns saglıklı elı ayagı duzgun bebısın olurrrr valla benım dokrorum benı sınır edıyor gecmesını bekle dıyor gununun bende cuma yapayım dedım 15.gun olur en azından ya benım hayatımda hıc gunu gunune adetım tutmadıkı hep 1 hafta one gelır ıns hasta olmamda cuma yaparımm

hayırlısı olsun cnm allah gonlune gore versın ıns saglıklı elı ayagı duzgun bebısın olurrrr valla benım dokrorum benı sınır edıyor gecmesını bekle dıyor gununun bende cuma yapayım dedım 15.gun olur en azından ya benım hayatımda hıc gunu gunune adetım tutmadıkı hep 1 hafta one gelır ıns hasta olmamda cuma yaparimm

Insallahh canim senin de tutmustur ve saglikla alirsin bebegini kucagina, bekle o zman pek bisey kalmamis zaten cumaya, 3 guncuk sabret canim :) bu arada ben pek yatamiyorum sen nasil cok dinlenmis miydin ? Banyo bile yaptim bu sabah :)

Insallahh canim senin de tutmustur ve saglikla alirsin bebegini kucagina, bekle o zman pek bisey kalmamis zaten cumaya, 3 guncuk sabret canim :) bu arada ben pek yatamiyorum sen nasil cok dinlenmis miydin ? Banyo bile yaptim bu sabah :)[/QUOTE]

ben 8 aydır doktora gıdıyoru bısey yok bende ve esımde ama olmadıda doktorum asılama yapalım dedı ve 3 yumurta olusumuyla asılama yaptı ılk gun dınlendım bıraz sonra normal yasantıma dondum asılamadan once banyomu yaptım ıkı gun asılamadan sonra yaptım ne olur ne olmaz dıye ahh bıde bana sor 3 gunu sankı haftalar var gıbı ustube ustluk bogazımda sısıyor kotuyum bıraz: .(((((

ben 8 aydır doktora gıdıyoru bısey yok bende ve esımde ama olmadıda doktorum asılama yapalım dedı ve 3 yumurta olusumuyla asılama yaptı ılk gun dınlendım bıraz sonra normal yasantıma dondum asılamadan once banyomu yaptım ıkı gun asılamadan sonra yaptım ne olur ne olmaz dıye ahh bıde bana sor 3 gunu sankı haftalar var gıbı ustube ustluk bogazımda sısıyor kotuyum bıraz: .((((([/QUOTE]

Aman canim dikkat et grip falan olma su sureci atlatalim da bi, benim de oyle daha dun oldu asilamam nasil gececek 2 hafta diye dusunuyorum :) insallah sonuc pozitif cikar ikimizin de :) benim de esimin hareketli spermlerinde sorun var cok az sayi yok denilecek kadar hatta :s benim de ilk denemem biraz stresliyim :s

Insallahh canim senin de tutmustur ve saglikla alirsin bebegini kucagina, bekle o zman pek bisey kalmamis zaten cumaya, 3 guncuk sabret canim :) bu arada ben pek yatamiyorum sen nasil cok dinlenmis miydin ? Banyo bile yaptim bu sabah :)

ben 8 aydır doktora gıdıyoru bısey yok bende ve esımde ama olmadıda doktorum asılama yapalım dedı ve 3 yumurta olusumuyla asılama yaptı ılk gun dınlendım bıraz sonra normal yasantıma dondum asılamadan once banyomu yaptım ıkı gun asılamadan sonra yaptım ne olur ne olmaz dıye ahh bıde bana sor 3 gunu sankı haftalar var gıbı ustube ustluk bogazımda sısıyor kotuyum bıraz: .((((([/QUOTE]

canım sonucunu çok merak ediyorum senle herşey aynı zamanda oldu inşllah mutlu haberimizde aynı olur. Kan verdim şimdi değerimin yükselmesi lazım inşllh yükselmiştir çok heycanlıyım

canım ben cevaplıyayım istersen. Öncelikle herkeisn iğnelere verdiği tepki başka, rezerv durumun, PKO VS olup olmadığına bakarak değişik miktar ve sürelerde iğne olacaksın.

Ben adetimin 2. günü başlamıştım iğneye ama öncesinde aşılamaya karar verdiğimizde doktorum adetinin 2. yada 3. günü için randevu al demişti bana 2. günü uydu. Dolayıysla 3. günü de başlanabiliyor.

Ben ilk önce 5 gün boyunca kullandım kontrole gittim. 2 yumurtam gelişmişti ama istenilen büyüklükte olmamıştı henüz. 3 doz daha verdi doktorum ve 3 gün daha iğne oldum. SOnrasında kontrole gittiğimde yumurtlarım olmuştu ve akşamında 2 adet çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 35,5 saat sonra da aşılamamı oldum. hepsi bu kadar. Sonradan da progesteron desteği almadım.

canım sonucunu çok merak ediyorum senle herşey aynı zamanda oldu inşllah mutlu haberimizde aynı olur. Kan verdim şimdi değerimin yükselmesi lazım inşllh yükselmiştir çok heycanlıyım[/QUOTE]

hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz

canım normal aynı şeyleri bende yaşadım panik yapma

canım bencede cuma yaptır çünkü diğer türlü bu seferde değer katladımı acaba derdine düşüyorsun sonrada kese görünecekmi(benim gibi:) ) 15. gün yaptır sonra belki tekara test yaptırmana bile gerek kalmaz.diğer türlüde biraz yıpratıcı oluyor

canım sonucunu çok merak ediyorum senle herşey aynı zamanda oldu inşllah mutlu haberimizde aynı olur. Kan verdim şimdi değerimin yükselmesi lazım inşllh yükselmiştir çok heycanlıyım

hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz[/QUOTE]

ya fıstığım ben dış gebelik olmadığına eminim. Ve gör bak değerin katmerlenmiş olacak. Ben de sabah test yaptırıdm tekrar. Doktorum değer 1500 ü geçene kadar tekrarlıcaz dedi. Umarım benim ki de en az 2 katı artmıştır. 10 dakikaya öğrenmiş olurum.

Peki sen bir daha ne zaman kese görmeye gideceksin.

ya fıstığım ben dış gebelik olmadığına eminim. Ve gör bak değerin katmerlenmiş olacak. Ben de sabah test yaptırıdm tekrar. Doktorum değer 1500 ü geçene kadar tekrarlıcaz dedi. Umarım benim ki de en az 2 katı artmıştır. 10 dakikaya öğrenmiş olurum.

Peki sen bir daha ne zaman kese görmeye gideceksin.[/QUOTE]

canım yazılar karıştı ben kan testi yaptırmıycam başka bi cevaba alıntı yaptım :) canım haftaya salı randevu aldım zaten bu değerden sonra daha kan testi yaptırmam.bu doktorlar insanlara olumsuz şeylerden bahsetmeye bayılıyorlar. kadına 1822 değerle gittim bana hala hamilesin diyemem diyo yaaa manyak sanki düşük olsa dış gebelik olsa sevinecek gibi bi hali var

merhaba canım sancılarının olması çok normal benimde çok sancım oldu tabı gazda :) ilk 3 gün yatarak geçirmeye çalış canım . benim doktorum gün aşırı ilişki demişti seninki söyledimi bilmiyorum tabi inşallah hayırlı haberlerini alırız .

Bi kac gün sizi yanliz biraktim neler olmus neler... Hep aklimdaydiniz..
Yeni gebelik hbr lerine Hayirli olsun bizlere de nasip olsun dyierekden insallah yola devam.
Benim gibi bu ay dinlenip Ocak´da tekrark tedaviye baslayacak olanalar varmis aramizda,
Insallah gerek kalmaz insallah Rabbim bize de dogal yola nasip eder.
Ama Ben bu ay söyle deniyecegim sizlere de sunamak istedim.
Adetin ilk günü sayarak onuncu günü itibariye mümkünse her gün iliski öneriliyo
ki bizim kulnadigimiz ilacalarin etkisi hala üzerimizde oldugunu da baz alarkadan diyorum bunu.
Nete cok arastirdim ve genelde ki insallah bizlerde de öyle olur tedavi sonrasidogal yola hamile kalma sansi cok artiyormus.
Ben denicem sizlerle de paylasmak istedim.

hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz[/QUOTE]

Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.

aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.[/QUOTE]

canım değerin güzel artmış gözünaydın

aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.[/QUOTE]

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkı olarak kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…