canımm bilgiler sende daha taze diye sorayım dedim..önümüzdeki ayy bende iğneye geçicemm....bikaç sorum olsa yardımcı olurmusunn ??
iğneye adetin kaçıncı günü başladınn ?? ve kaç gün kullandın..iğneden kaç gün sonra çatlama iğnesi vuruldun..ve aşılamaa?? kısacası bu süreç kaç günden oluştu adetten sonra..?? sınavlarım var gelecek ay yinee..o yüzden hesap kitap yapıyorumdaa..şaşırma bu sorularımaa..
lulum canım benimde aşılamanın 7.günü bugün dün ve bugün adet sancısı gibi ağrım oldu korkma canım normal bu ağrılar inşallah sonumuz hayrolur
Kizlar benimde dun oldu asilamam biraz panik halindeyim kasiklarim cok agriyor ve inanilmaz gaz sancim var bu normal mi acaba ? Hsnnrcn bence kan testi yaptir cunku dr 12.gunde belli olur dedi :) hadi kizlar insallah hepinizin asilamasi tutar
Insallahh canim senin de tutmustur ve saglikla alirsin bebegini kucagina, bekle o zman pek bisey kalmamis zaten cumaya, 3 guncuk sabret canim :) bu arada ben pek yatamiyorum sen nasil cok dinlenmis miydin ? Banyo bile yaptim bu sabah :)
canımm bilgiler sende daha taze diye sorayım dedim..önümüzdeki ayy bende iğneye geçicemm....bikaç sorum olsa yardımcı olurmusunn ??
iğneye adetin kaçıncı günü başladınn ?? ve kaç gün kullandın..iğneden kaç gün sonra çatlama iğnesi vuruldun..ve aşılamaa?? kısacası bu süreç kaç günden oluştu adetten sonra..?? sınavlarım var gelecek ay yinee..o yüzden hesap kitap yapıyorumdaa..şaşırma bu sorularımaa..
ben 8 aydır doktora gıdıyoru bısey yok bende ve esımde ama olmadıda doktorum asılama yapalım dedı ve 3 yumurta olusumuyla asılama yaptı ılk gun dınlendım bıraz sonra normal yasantıma dondum asılamadan once banyomu yaptım ıkı gun asılamadan sonra yaptım ne olur ne olmaz dıye ahh bıde bana sor 3 gunu sankı haftalar var gıbı ustube ustluk bogazımda sısıyor kotuyum bıraz: .(((((
Kizlar benimde dun oldu asilamam biraz panik halindeyim kasiklarim cok agriyor ve inanilmaz gaz sancim var bu normal mi acaba ? Hsnnrcn bence kan testi yaptir cunku dr 12.gunde belli olur dedi :) hadi kizlar insallah hepinizin asilamasi tutar
hayırlısı olsun cnm allah gonlune gore versın ıns saglıklı elı ayagı duzgun bebısın olurrrr valla benım dokrorum benı sınır edıyor gecmesını bekle dıyor gununun bende cuma yapayım dedım 15.gun olur en azından ya benım hayatımda hıc gunu gunune adetım tutmadıkı hep 1 hafta one gelır ıns hasta olmamda cuma yaparımm
canım sonucunu çok merak ediyorum senle herşey aynı zamanda oldu inşllah mutlu haberimizde aynı olur. Kan verdim şimdi değerimin yükselmesi lazım inşllh yükselmiştir çok heycanlıyım
hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz
canım sonucunu çok merak ediyorum senle herşey aynı zamanda oldu inşllah mutlu haberimizde aynı olur. Kan verdim şimdi değerimin yükselmesi lazım inşllh yükselmiştir çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?