Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
mrb arkadaşlar.topiğinizde yeniyim.bende 16 aralıkta aşılama yaptırdım ve regl tarihini bekliorum.ilk günler çok sancım vardı ama geçti.şimdi belimde ve kasığımda ara ara ağrı oluo.bide kahverengi az az akıntım oldu.bakalım umutla bekliyorum bende sizler gibi.
inş.hepimiz böyle oluruz

katılıyorum canım inşllah gerek kalmaz canım dualarımdaasınız

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

inşallah canım hayırlı haberler verirsin umut olursun inşllh

kızlar aşılama ile hamile kalındığında yine son adet tarihine göremi hesaplanıyor acaba bilginiz varmı ? biraz araştırdım ama konuyla ilgili bilgi bulamadım .

cnm sen hamilesin gözün aydınn allah sağlıklı bi evlat kucağına almayı nasip etsin inş.sen ne zaman yaptırdın aşılamayı benim 10 gün geçti üzerinden kan vermem için erkenmi ki daha??

çok teşekkür ederim canım , inşallah hepimize nasip etsin. benin aşılamam 26 kasımda yapıldı 7 aralıkta kan testı yaptırdım 26 küsürlü bir şeyy cıktı dr 2 gün sonra yine yaptırdı 69.99 cıktı bu cumada dr kontrolüm var . yani 11 gün olmuştu bi kaç gün daha bekle derim ıkıncı kez kan testı ıcın uğraşmazsın

anladm cnm sen 12 gün sonra yaptırmışsın.bende cuma günü yaptırayım tam 12 gün oluo çünkü.pazartesiyi bekleyemem valla haftasonu geçmez bana.:18:

bi yandan da korkuorum ama yaa negatif çıkarsa diyee.rabbim hayırlısını versin.

teşekkür ederim canım...Allah'ım bu yolda umutla bekleyen herkese sabırlar versin ve bebişler versin(Amin)
Zaman geçtikçe insan alışıyor ondan daha az üzülmeye başlıyorsun canım..bu herşey için geçerli...zaman herşeyin ilacıdır derler ya hani o hesap....

kızlar ben ağrıdan ağlıyorum resmen doktora mı gitsem acaba ya dayanılmaz oluyo, bide hiç dinlenmedm ben napsak

Canım bugün nasılsın?ağrıların devam ediyor mu?

Canım bende dinlenmedeyim...ocakta devam edicek tedavim ama inşallah gerek kalmaz :) bunu çok istiyorum...
kocama bu ay iyi bakmam lazım:) :) :) 10. gün den başlarız bizde napalım
İnşallah Rabbim bize de nasip eder...

hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz

Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.[/QUOTE]

canım hadi gözün aydın...kat ve kat artmaya devam etsin canım :)

Aşılaman hayırlı olsun..İnşallah bebeğin seninledir canım...

[/QUOTE]

teşekkür ederim kışlar.amin inşallah benimledir.

Canım bende dinlenmedeyim...ocakta devam edicek tedavim ama inşallah gerek kalmaz :) bunu çok istiyorum...
kocama bu ay iyi bakmam lazım:) :) :) 10. gün den başlarız bizde napalım
İnşallah Rabbim bize de nasip eder...

aminnn Insallah. Ben sabah aksam keci buynuzu pekmrzi iciriyorum bende kuru incir yemeye özen gösteriyorum.
Herhangi bi kür yapmaya kendimi hazir hissetmiyorum. Bu ay böyle olsun baklaim bi dahaki aya Allah Kerim :)

[/QUOTE]
canım hala ağrım var ve gezen ağrı bi kasıkta,karında, bel‘de iğnenin etkisi geçsede kurtulsam

Merhaba arkadaslar

iyi haberler alan arkadaslarin saglik ve mutlulugu daim olsunnnn darısı biz bekleyenlere olsunnn ;-)

İkinci aşılamami yaptirdim ve simdi hastane de birkac saatt daha istirahat edecegim... bir hafta da rapor alip evde dinlenmeye devam edecegiiimmm....

İnsaallah yeni bir yila umutla girerizzz....

amin canım inşallah 2014 bizim yılımız olur bebişli huzurlu mutlu sağlıklı :)

aminnn Insallah. Ben sabah aksam keci buynuzu pekmrzi iciriyorum bende kuru incir yemeye özen gösteriyorum.
Herhangi bi kür yapmaya kendimi hazir hissetmiyorum. Bu ay böyle olsun baklaim bi dahaki aya Allah Kerim :)

Canım ben incir kürü yapıcaktım hatta eşim aldı bile kilo kilo ama ondan önce soğan kürü yapılması daha iyi sonuç veriyormuş..hatta dün akşam bal,çörekotu,tarçın kürü için malzemeleri de aldım...ama dediğim gibi sıra sıra yapıcam...önce soğanla başlicam inşallah içebilirim
bide ben bundan bir sene önce sigarayı bıraktım ve arkasından acayip kilo aldım...biraz kilo vermem lazım...regli düzenim o yüzden değişti benim...biraz kilo verip spor da yapabilirsem muhteşem olucak...

canım hala ağrım var ve gezen ağrı bi kasıkta,karında, bel‘de iğnenin etkisi geçsede kurtulsam

canım evet iğnenin etkisinden dolayı...bişeyin kalmaz bir kaç güne....bu arada sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim

2.ci aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğin seninle olur

aminn canımm inşallahh..dualarınızı eksik etmeyimm lütfenn... çokk sağoll bilgiler içnnn...

canımmmm helal et hakkını ayrıntısıyla yazmışsınn çokk teşekkürlerrr...ve dualarını eksik etmee..beni en iyi siz anlarsınızzz..garip duygular içindeyimm..

yazdıklarına göre adetinin 11. günü aşılamanı olmuşsun sanırımm..bende hesaplara kitaplara başladımm..tam oo dönemde sınavlarım var o yüzden hesaplıyrumm..

rabbim seninde gönlüne göre versinn..keseyide görünn ...sizin haberleriniz bize umut oluyorr...

ohhh maşallahhhhh kat be katt artsın inşallah..keseyide gör kalp atışlarınıda duy..kucagınada al...güzel haberlerini bekliyoruzz...bizlerede dua etmeyi uunutmayınnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…