canım bencede cuma yaptır çünkü diğer türlü bu seferde değer katladımı acaba derdine düşüyorsun sonrada kese görünecekmi(benim gibi:) ) 15. Gün yaptır sonra belki tekara test yaptırmana bile gerek kalmaz.diğer türlüde biraz yıpratıcı oluyor
mrb arkadaşlar.topiğinizde yeniyim.bende 16 aralıkta aşılama yaptırdım ve regl tarihini bekliorum.ilk günler çok sancım vardı ama geçti.şimdi belimde ve kasığımda ara ara ağrı oluo.bide kahverengi az az akıntım oldu.bakalım umutla bekliyorum bende sizler gibi.
inş.hepimiz böyle oluruz
mrb arkadaşlar.topiğinizde yeniyim.bende 16 aralıkta aşılama yaptırdım ve regl tarihini bekliorum.ilk günler çok sancım vardı ama geçti.şimdi belimde ve kasığımda ara ara ağrı oluo.bide kahverengi az az akıntım oldu.bakalım umutla bekliyorum bende sizler gibi.
Inş.hepimiz böyle oluruz
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
cnm sen hamilesin gözün aydınn allah sağlıklı bi evlat kucağına almayı nasip etsin inş.sen ne zaman yaptırdın aşılamayı benim 10 gün geçti üzerinden kan vermem için erkenmi ki daha??
çok teşekkür ederim canım , inşallah hepimize nasip etsin. benin aşılamam 26 kasımda yapıldı 7 aralıkta kan testı yaptırdım 26 küsürlü bir şeyy cıktı dr 2 gün sonra yine yaptırdı 69.99 cıktı bu cumada dr kontrolüm var . yani 11 gün olmuştu bi kaç gün daha bekle derim ıkıncı kez kan testı ıcın uğraşmazsın
anladm cnm sen 12 gün sonra yaptırmışsın.bende cuma günü yaptırayım tam 12 gün oluo çünkü.pazartesiyi bekleyemem valla haftasonu geçmez bana.:18:
bi yandan da korkuorum ama yaa negatif çıkarsa diyee.rabbim hayırlısını versin.[/QUOT
iyi sonuçlar cıkacak inşallah canım kötü şeyler düşünme :)
41 kere maşallahh diyorumm sanaaa....sana sürtüneyimde banada bulaşsınn birazzz....ne bu sabır var bendee nede bukadar pozitifimm...allah banada versinn...gerçi yavaş yavaş bende alışıyorum galibaa...benimm ağlamalar sızlamalar daha çokdu eskidenn..artık azıcık ağlayıpp atlatıyorumm...
Allah gönlüne göre versn,benim çok ağrım var belim kopuyo sanki 5 gün oldu benmde ilk aşılamam ne zaman geçer acaba aşılamayı unutturdu bu ağrı bna bide sigarayı bıraktım 5 gndür of of sizden baska destekçim yok
kızlar ben ağrıdan ağlıyorum resmen doktora mı gitsem acaba ya dayanılmaz oluyo, bide hiç dinlenmedm ben napsak
Bi kac gün sizi yanliz biraktim neler olmus neler... Hep aklimdaydiniz..
Yeni gebelik hbr lerine Hayirli olsun bizlere de nasip olsun dyierekden insallah yola devam.
Benim gibi bu ay dinlenip Ocak´da tekrark tedaviye baslayacak olanalar varmis aramizda,
Insallah gerek kalmaz insallah Rabbim bize de dogal yola nasip eder.
Ama Ben bu ay söyle deniyecegim sizlere de sunamak istedim.
Adetin ilk günü sayarak onuncu günü itibariye mümkünse her gün iliski öneriliyo
ki bizim kulnadigimiz ilacalarin etkisi hala üzerimizde oldugunu da baz alarkadan diyorum bunu.
Nete cok arastirdim ve genelde ki insallah bizlerde de öyle olur tedavi sonrasidogal yola hamile kalma sansi cok artiyormus.
Ben denicem sizlerle de paylasmak istedim.
hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz
inş.hepimiz böyle oluruz
teşekkür ederim canım...Allah'ım bu yolda umutla bekleyen herkese sabırlar versin ve bebişler versin(Amin)
Zaman geçtikçe insan alışıyor ondan daha az üzülmeye başlıyorsun canım..bu herşey için geçerli...zaman herşeyin ilacıdır derler ya hani o hesap....
Canım bugün nasılsın?ağrıların devam ediyor mu?
Canım bende dinlenmedeyim...ocakta devam edicek tedavim ama inşallah gerek kalmaz :) bunu çok istiyorum...
kocama bu ay iyi bakmam lazım:) :) :) 10. gün den başlarız bizde napalım
İnşallah Rabbim bize de nasip eder...
Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.
anladm cnm sen 12 gün sonra yaptırmışsın.bende cuma günü yaptırayım tam 12 gün oluo çünkü.pazartesiyi bekleyemem valla haftasonu geçmez bana.:18:
bi yandan da korkuorum ama yaa negatif çıkarsa diyee.rabbim hayırlısını versin.[/QUOT
iyi sonuçlar cıkacak inşallah canım kötü şeyler düşünme :)
inşallah cnm inşallah.hamilesin sen bizlere dua et olur mu bacım?
inşallah cnm inşallah.hamilesin sen bizlere dua et olur mu bacım?
ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah bence iyi haberlerini alacağız :)
teşekkür ederim canım...Allah'ım bu yolda umutla bekleyen herkese sabırlar versin ve bebişler versin(Amin)
Zaman geçtikçe insan alışıyor ondan daha az üzülmeye başlıyorsun canım..bu herşey için geçerli...zaman herşeyin ilacıdır derler ya hani o hesap....
Canım bugün nasılsın?ağrıların devam ediyor mu?
Canım bende dinlenmedeyim...ocakta devam edicek tedavim ama inşallah gerek kalmaz :) bunu çok istiyorum...
kocama bu ay iyi bakmam lazım:) :) :) 10. gün den başları
İnşallah Rabbim bize de nasip
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.
Merhaba arkadaslar
iyi haberler alan arkadaslarin saglik ve mutlulugu daim olsunnnn darısı biz bekleyenlere olsunnn ;-)
İkinci aşılamami yaptirdim ve simdi hastane de birkac saatt daha istirahat edecegim... bir hafta da rapor alip evde dinlenmeye devam edecegiiimmm....
İnsaallah yeni bir yila umutla girerizzz....
aminnn Insallah. Ben sabah aksam keci buynuzu pekmrzi iciriyorum bende kuru incir yemeye özen gösteriyorum.
Herhangi bi kür yapmaya kendimi hazir hissetmiyorum. Bu ay böyle olsun baklaim bi dahaki aya Allah Kerim :)
canım hala ağrım var ve gezen ağrı bi kasıkta,karında, bel‘de iğnenin etkisi geçsede kurtulsam
Merhaba arkadaslar
iyi haberler alan arkadaslarin saglik ve mutlulugu daim olsunnnn darısı biz bekleyenlere olsunnn ;-)
İkinci aşılamami yaptirdim ve simdi hastane de birkac saatt daha istirahat edecegim... bir hafta da rapor alip evde dinlenmeye devam edecegiiimmm....
İnsaallah yeni bir yila umutla girerizzz....
waw canım ben ilk aşılamamı iğne tedavisiyle olmuştum adetin 3. veya 5.günü iğneye başlanıyor 6gün kadar iğne olmuştum yumurtaların durumuna göre 11.14.günlerde aşılaman olur canım RABBİM rastgetirsin
canım ben cevaplıyayım istersen. Öncelikle herkeisn iğnelere verdiği tepki başka, rezerv durumun, PKO VS olup olmadığına bakarak değişik miktar ve sürelerde iğne olacaksın.
Ben adetimin 2. günü başlamıştım iğneye ama öncesinde aşılamaya karar verdiğimizde doktorum adetinin 2. yada 3. günü için randevu al demişti bana 2. günü uydu. Dolayıysla 3. günü de başlanabiliyor.
Ben ilk önce 5 gün boyunca kullandım kontrole gittim. 2 yumurtam gelişmişti ama istenilen büyüklükte olmamıştı henüz. 3 doz daha verdi doktorum ve 3 gün daha iğne oldum. SOnrasında kontrole gittiğimde yumurtlarım olmuştu ve akşamında 2 adet çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 35,5 saat sonra da aşılamamı oldum. hepsi bu kadar. Sonradan da progesteron desteği almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?