adana başkent ankara unıversıtesi dunya ortadogu balkanlarda denedım
amın canım hepımıze kısmet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesın tedavısı ıyı yolda ılerlesin
canım bizdede erkek infertelitesi ve bizde 7.yıldayız 4.denememi yapıcam ama bu sefer bilinçliyim önce eşin tedavi olsun körü körüne para harcama erkek infertelitesinde 1 numara kaan aydos biz geçen şubatta ona gittik 1 yıldır tedavi oluyoruz eşimdeki ilerleme okadar güzelki doktor bize normal bebek sahibide olabilirisniz dedi şimdi normal de deniyoruz ama psikoloji bozuk olunca sanırım olmuyoır ama herşeyinn hayırlısı bakalım ocak şubat denicez geçsin tüp yapıcam gene ama önce sorununuzu çözün...
bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tüm yaşadığınız kötü günleri unutursunuz inşallah
ALLAH yardımcınız olsun bizde 4 kez başarısız tüp denedik bizimde sorun erkek infertilitesiydi
3 kez izmirde 1 kez istanbul da denedik olmadı
yazılardan hep okuyorum kaan aydosu fayda gördük diyorsunuz
bizim sperm sayısı çoğalsada hareket artmıyo acaba kaan aydosun bizede faydası olurmu
Selam arkadaşlar bende varımmmm, 2013 hepimize umut olsun inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bizim sorunumuz pco, 6 yıllık evliyiz ve 4 başarısız tüp bebek denemem oldu.
1. Deneme 30 yumurta toplandı, 18'i döllendi, 2 adet 5. Gün transferi yapıldı sonuç negatif.
2. Deneme 2 ay sonra yapıldı 9 yumurta toplandı, 5i döllendi, 3. Gün 2 adet transfer yapıldı sonuç negatif.
3. Deneme merkez değiştirdik farklı bir tedavi denendi costlama a tüm yumurtalarımın içi boşaldı, tedavi iptal.
4. Deneme 38 yumurta toplandı, 24 ü döllendi, 2 adet transfer 5. Gün transferi yapıldı, sonuç pozitif, keseyi de gördük ancak 8. Hafta kalp atışı olmadığından geçen ayın 16sında kürtaj oldum ne yazık ki, pozitifi görmek yetmiyor ama bu kadarını bile yaşayabilmek çok güzeldi....
Yeni denemem dondurulmuşlarla olacak, Nisan ya da Mayıs gibi planlıyoruz, benim hikayemde böyle, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, kucaklarımızı boş bırakmasın...
Arkadaslar merhaba:79:
bende ksmetse marttan sonra tekrar basliycam mucadeleme
Ama size yasadiklarimi yazmak istedim belki size yol gosteriri.
Ilk iki tup bebek denemem negatif
1. De 20 ad.yumurta toplandi ve 5. Gun 2 emb.ttansferi (1.kalite)
2. De 18 ad.yumurta toplandi ve 3. Gun 4 emb.transferi(1.kalite)
ama sonuc negatif sebep yok ama olmadi cevaplari
3. Deneme icin gorusmeye gittigimde fikrimi verdim bir sebebi olmaliydi ve merkez degistirdim.
Gittigim dr bu kadar kaliteli emb. Ile sonuc alamamamin bir sebebi olmasi gerektigini soyledi ve arastirmaya basladik.
genetik pihtilasma bagisiklik sistemi testleri yapildi hicbirinde sorun cikmadi
Tanisal histereskopi yapildi yine sorun yok.
En son laparoskopi islemi yapildi tuplerimden birinde yapisiklik oldugunu biliyorduk ve sonuc her iki tuprede agir defermasyon vardi ve cikartildilar.
Uzulmustum dogal hamile kalma sansim artik %0 di ama sorun bulunmustu.
bir ay aradan sonra 16/02/2011 de iki nakil yapildi ve 6 emb.donduruldu 5. Gun
sonuc hamileydim hemde ikiz
Ama 16. Haftada servikal yetmezlik sorunu cikti karsima ve dikis atildi.
ama bunaragmen bebeklerimi 24. Haftada erken dogumla kaybettim.
Ama yilmadim
ocak 2012 de tekrar tek emb.transferi ve kasim 2012 de iki emb.transferi yaptirdim dond.larla ama sonuc negatif
Simdi kismetse tekrar sifirdan basliycam
37 yasindayim ama tek sansim yumurtaliklarimin yasima gore iyi olmasi
Sizlere tek tavsiyem arastirma yapmadan baslamayin
hem paranizi en onemliside umudunuzu harcamayin
Insallah herkes en kisa zamanda bebegine kavusur bende
Rabbim emeklerinizi karsiliksiz birakmasin.
Merhaba kızlar ben hala toparlayamadım kendimi ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 15-20 gün sonra tedaviye yeniden başlayacağım ama çok yoruldum artık.Yumurtalık rezervlerim az.İncir kürüne başladım başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba kızlar ben hala toparlayamadım kendimi ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 15-20 gün sonra tedaviye yeniden başlayacağım ama çok yoruldum artık.yumurtalık rezervlerim az.incir kürüne başladım başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
Hayırlı olsun canım inşallah 2013 uğurlu gelir
hayıt tohumu yada şurubu çok faydalı ve gnc den argin max women ve omega 3 aynı seninle aynı sorunu olup çok olumlu sonuç alan insanlar var bu yazdıklarımla ve saraçoğlunun kürleride çok faydalı tavsiye ederim allah yardımcın olsun ...
kokocim topiğin hayırlı olsun eylül topiğinden hatırlıyom seni bende yazmak istedim o yüzden hatırlıyorsan bende negatif aldım bende şöyle sıralayayım:
23 yaşındayım 1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik maalesef negatif
sebep eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsizlik mevcut
17 yumurta toplandı 8 i döllendi 2 tane transfer edildi maalesef sonuç negatif dondurulmuşum yok =(
merkez florence ferticenter nuri delikara ydı.
Yarın tedaviye başlıyorummm
sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.23 aralık 2012 de nuri delikara tarafından transferim gerçekleşti. 17 yumurtam toplandı 13 tanesi kullanılacak kalitedeydi ama malesefki 13 yumurtadan 1 tanesi döllendi 3. gün transferim gerçekleşti ama sonuç negatifbenimde dondurulmuşum yok ve tekrar ayn şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Hayırlı olsunn
Allah kalbine göre versin..
Güzel dileklerin için çok teşekürlerrrr
Galiba sizdebenimle aynı merkezde tedavi görüyorunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?