heheh aynen öyle oldu canım yaaa :) havada bozdu zaten iyiki yıkamamışım:)oturup kalkmakta bi zordur şimdi
eşim akşam haftaya pazar gitsekmi dedi ama bakalım kuzum, kv deler ise gitmeyin diyip duruyo, gezme zamanı değil şimdi diyo.
nasipse gelirsek bukez mutlaka haber veririm
arabayla olunca evet benımde arabada dınlenmek aklıma geldi, kısmet bakalım
canım ilerde pişman olacağına, 2 sinide kullan bence.
sonuçta işinle alakalı hem, ikisini kullanmakla sana ağırlık yapcak değillki.
nikah işlemlerini yaparken seçmiyomusunuz hangini kullanacağınızı, aynı gunmu seçiliyo
evet nerdeee o gunler
oh iyi etmişsiniz canım,ne iyi demişsin.
bak battaniyeye zaman bile kalmamış.
kuzumm benımde aynı durum hatta kk da cok kısı anlamadı benı bu sebepleiyi barı herseyını hazırlamışsın canım.
temızlık varmış yorma kendini tamammı
sağlık olsun bebiş gelince nasipse zaten ortalık dağılacak, o uyudukça toparlarsın.
buna şükür kuzum bizde işte.
aman canım içim rahat etmiyor, birkere koyayım dedim aman aman
uykularmı kaçmadı, tum gun aklımaydı dayanamadım soyledım.
öyleyim ya nebıleyım bişi saklıyamıyorum, kötü bişi yapmışım gibime geliyo.
ya esmam boyle bazen az bıle yemek yesem karnım öyle geriliyoki patlıcak sanki, bu buyumeden dolayımıdır ki.
çok rahatsız ediyo, şuanda öyle gerildi, şişlik var halbuki yemeği 2-3 saat once yedim, iyiydim
Şükür tatlim benim şükür...
Sen nasılsın edamm...iyisin inşaAllah...
İnstagramda o yemekleri,sofraları öyle süsleyip pusleyip hazirlaman var ya, o resimlere bakıp Ayyy bu kiz nasil uğraşıyor diyorum bazen :)))
Evet canim Allah izin verirse bu cumartesi
Eşlerinizin soyadına nasıl alıştınız?
Ya benim kızlık soyadım çok güzel bence Türkiyedeki en güzel soyisimlerinden
Nişanlımın soyadını sevmiyorum
Halen daha çift soyisim-tek soyisim kararsızlığı yaşıyorum 2 gün sonra nikahım var ya
Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar nasılsınız?
Ben kıpır kıpırım açıkcası havalar çok güzelleşti MaşAllah... yarında tatil ohh daha ne isteyim:)
gunaydın hosgeldınn :)Gunaydinn ☺
Gunaydinn ☺
kuzumm benımde aynı durum hatta kk da cok kısı anlamadı benı bu sebepleama yapım boyle napıyım gercı ıyıkıde boyle :) ıg de bır tane var ıste profıl resmı o ıznı kopardım ya ona sukur :)
günaydın canım hoş geldin
tanıt bakayım kendini
diimi ya anlayan yok bu durumu sanırsam
evet sen ig de izin koparmışsın, hatta dun soracaktım.
çevremdende çok tepki alıyorum bu konuda ama çokta tınn
hiiiç tekrar o problemleri yaşayasım yok, ben böyle iyiyim
evet ya o ılk ve son oldu zaten
bende cok tepkı alıyorum valla hatta soyle bır durumda var esım ( bu konuda sonsuz hak vrıyorum gercı ınternete koymayada hak verıyorum) arkadaslarımın vs bızım fotolarımızı koymasını ıstemıyo..
ınternete sıteye koyarım aynı hesap tanımadıgım bır suru kısı goruyo o resmı dıyo
Hatta once ayıp olmasın dıye bsey demıyodu nişan fotolarını koyanlara ıstemesede..
Sonra bır arkadasım nısan fotolarımızdan kocamannnn bır album yapmıs 100-150 fotoluk belkı fazlatonlada arkadası var lıstede esım cok kızdı ızın bıle almadı ustelık dıye kaldırtmıstık
Sonra bu konuda daha cok katı oldu bende sınır olmustum bu ızınsız koymalara gercekten..
Tabı bu konuda cevrem benı kırmaya devam ettı dugun ve kına gunumde bıle morelımı bozdular sagolsunlar
Cumartesi sizde gidn canım bak ne güzel orta yol bulmuşsunuz, sıkıntı etme kendine çok..kuzumm benımde aynı durum hatta kk da cok kısı anlamadı benı bu sebepleama yapım boyle napıyım gercı ıyıkıde boyle :) ıg de bır tane var ıste profıl resmı o ıznı kopardım ya ona sukur :)
ıyım kuzum bende :) yok kuzum ya valla hıc ugrasmıyorum acıkcası :) hatta cogu zaman dur cekeyım barı dıyorum ılk evlılıgımızden berı ozenıyorum hosuma gıdıyor :) bebıs vs olursa durum ne olur bılemıyorum tabı :)
ohh yarın yada bugunde kınan unutuyorum ben ya hemencecık :)
artık pazartesı evlı hatun olarak gelırsın yok hemen gelmezsın once balayı :)
dıger msjda da yazdıgım gıbı cok zor alıstım eskı soyadım cok kıbardı hostu sankı ne bıleyım :) alıskanlıktan dolayı yada ama sımdıkı soyadım oyle degıl ıg de gormussundur zaten burada yazmayayım :) ama suan alıstım ee zaten bı zahmet 1 yıl oldu dımı ama :)
bence ıcınden gecen senın tek soyısım kullanmak..ıcınden gecenı yap bosver aılenın dedıgını falan sonucta bır omur sen tasıyacaksın
ohhh tabı ızın olunca yarın kıpır kıpır olursun ne guzel akrabalarında gelıyo :)
bızde sonunda kararlastı bu cumartesı gıdıyoruz annemlere ınsallah
gunaydın hosgeldınn :)
evet ya o ılk ve son oldu zaten
bende cok tepkı alıyorum valla hatta soyle bır durumda var esım ( bu konuda sonsuz hak vrıyorum gercı ınternete koymayada hak verıyorum) arkadaslarımın vs bızım fotolarımızı koymasını ıstemıyo..
ınternete sıteye koyarım aynı hesap tanımadıgım bır suru kısı goruyo o resmı dıyo
Hatta once ayıp olmasın dıye bsey demıyodu nişan fotolarını koyanlara ıstemesede..
Sonra bır arkadasım nısan fotolarımızdan kocamannnn bır album yapmıs 100-150 fotoluk belkı fazlatonlada arkadası var lıstede esım cok kızdı ızın bıle almadı ustelık dıye kaldırtmıstık
Sonra bu konuda daha cok katı oldu bende sınır olmustum bu ızınsız koymalara gercekten..
Tabı bu konuda cevrem benı kırmaya devam ettı dugun ve kına gunumde bıle morelımı bozdular sagolsunlar
Ay harbiden kızlar ne kadar dertliymişsiniz bu konuda.. :)ohhh yalnız olmadığıma nasıl sevindim anlatamamm
arkadaşında hakkaten izinsiz sizin nişan fotolarını neden koyduysa, isteseniz kendinize açar koyarsınız yani.
kızmakla haklılar evet, tanıdığından bile zarar geliyor artık
başta kızıyodum neden böyle yapıyo diye ama hak veryorum.
eşimde başkalarının koymasını istemiyor, abim bile koysa soyluyodu kaldırırmısın diye.
tabii düğünde falan bunun önüne geçemedik, hangıne birine koyma dicen
geçende sinir oldum, sınıfta biri oğlunun saçını kestırmye gitmiş eşimin yanına, o da eşiyle.
oğlunu çeker gibi yapıp eşimle beraber çekmiş fotoyu, birde çekmedim diyomuş, eşim zorla almış bakmış,tabi tablo super
ertesi gun kadın geldı bana dıo ne korkak eşin varmış diyo, yedik sanki resim çekmele fln dedi. ayy kaynar sular dokuldu başımdan aşağı.
dedim o kadar istesek kendimiz koyarız foto, çok kıskançsın diyo.
dedim hangı kadın kıskanmaz,seven kıskanır .
ben kıskanmamm dedi birii, ee dedim demekki sevmiyosun eşini.
sustu kaldı, bişi diyemeden.
ay sinir oldum yine, herkez garip olmuş.
ne dertliymişim yahu bu konuda
ohhh yalnız olmadığıma nasıl sevindim anlatamamm
arkadaşında hakkaten izinsiz sizin nişan fotolarını neden koyduysa, isteseniz kendinize açar koyarsınız yani.
kızmakla haklılar evet, tanıdığından bile zarar geliyor artık
başta kızıyodum neden böyle yapıyo diye ama hak veryorum.
eşimde başkalarının koymasını istemiyor, abim bile koysa soyluyodu kaldırırmısın diye.
tabii düğünde falan bunun önüne geçemedik, hangıne birine koyma dicen
geçende sinir oldum, sınıfta biri oğlunun saçını kestırmye gitmiş eşimin yanına, o da eşiyle.
oğlunu çeker gibi yapıp eşimle beraber çekmiş fotoyu, birde çekmedim diyomuş, eşim zorla almış bakmış,tabi tablo super
ertesi gun kadın geldı bana dıo ne korkak eşin varmış diyo, yedik sanki resim çekmele fln dedi. ayy kaynar sular dokuldu başımdan aşağı.
dedim o kadar istesek kendimiz koyarız foto, çok kıskançsın diyo.
dedim hangı kadın kıskanmaz,seven kıskanır .
ben kıskanmamm dedi birii, ee dedim demekki sevmiyosun eşini.
sustu kaldı, bişi diyemeden.
ay sinir oldum yine, herkez garip olmuş.
ne dertliymişim yahu bu konuda
haklısın canım gıdelım ınsallah hava guzel olur vee trafıksızCumartesi sizde gidn canım bak ne güzel orta yol bulmuşsunuz, sıkıntı etme kendine çok..
Evet yavaş yavaş gelmeye başladılar bileee nasılda özlemişim yaa :)
aslında dogruda canımAy harbiden kızlar ne kadar dertliymişsiniz bu konuda.. :)
Benimde kayınbabam istemedi eşime çok kızdı sakın kızın resimlerini koyma, namahrem dedi, birsürü adam görür dedi. :)
Ama dediğiniz gibi düğünde hiçbirine engel olamadık, albüm yapan yapanaydı :) hani çok yakınına söyleyebiliyorsun ama kime ne diyeceksin, artık eşimde koyuyor benim resimlerimi :) eli ayağı durmuyo yani
Ay harbiden kızlar ne kadar dertliymişsiniz bu konuda.. :)
Benimde kayınbabam istemedi eşime çok kızdı sakın kızın resimlerini koyma, namahrem dedi, birsürü adam görür dedi. :)
Ama dediğiniz gibi düğünde hiçbirine engel olamadık, albüm yapan yapanaydı :) hani çok yakınına söyleyebiliyorsun ama kime ne diyeceksin, artık eşimde koyuyor benim resimlerimi :) eli ayağı durmuyo yani
Heheh ay canım millet sizi bekliyor heralde yaaa :) baksana hemen kopyalamışlar..valla bızım gormedıklerımız var mı bılmıyorum :)
ohh ınsanlara bak tamam belkı anı olsun dıye kuaforde oglunu cektı ama esının yuzunu cekmemelıydı oldu kı oda hatıra kalsın dedı soylemelıydı cekeyım mı bı resım dıye
bıde gelıp sana kıskanc dıyor haa
yavv bende kıskancım bu arada oyle boyle degılbı sarkı vardı ya gecen esım bana onu dınletıyo sarkı soylee ' henuz 3 yasında bır kardesım varrrrr senı ondan bıle kıskanıuyorum kıskanıyorumm ' tam benlık
valla cevremde hıc benı haksız cıkaracak ornekler gormedım su yasıma kadar
kimseye guvenmıcen bu devırde
esını kıskanmayanı gercekten anlamıyorumhele baska kadınlarla yada adamlarla sarmas dolas canımlı cıcımlı olup esını yıne kıskanmayanı hatta normal gorenı hıc anlamıyorum
haklısın canım gıdelım ınsallah hava guzel olur vee trafıksız
ne guzel ya ne kadar kalacaklar burada
aslında dogruda canımtabı ınsan dayanamıyor
bız gecen face actık bı heves ortak 1 tanede dugun resmı koyduk ssadece basska koymadık hemen bırı almıs kendı profılınde paylasmıs bızıbı kac seey daha sınır ettı 2 gun sonra kapattık faceyı
Canım benimde var eşimin de var, ama ben pek giremiyorum netim yok, yani iş yerinde var ama face falan girilmiyor burada :)hakkaten ya
he eşinin varmı canım, ay nasıl izin veriyodunkii
ya ikimizin resmini koysun, ya tamamen kapatsın
valla bızım gormedıklerımız var mı bılmıyorum :)
ohh ınsanlara bak tamam belkı anı olsun dıye kuaforde oglunu cektı ama esının yuzunu cekmemelıydı oldu kı oda hatıra kalsın dedı soylemelıydı cekeyım mı bı resım dıye
bıde gelıp sana kıskanc dıyor haa
yavv bende kıskancım bu arada oyle boyle degılbı sarkı vardı ya gecen esım bana onu dınletıyo sarkı soylee ' henuz 3 yasında bır kardesım varrrrr senı ondan bıle kıskanıuyorum kıskanıyorumm ' tam benlık
valla cevremde hıc benı haksız cıkaracak ornekler gormedım su yasıma kadar
kimseye guvenmıcen bu devırde
esını kıskanmayanı gercekten anlamıyorumhele baska kadınlarla yada adamlarla sarmas dolas canımlı cıcımlı olup esını yıne kıskanmayanı hatta normal gorenı hıc anlamıyorum
aslında dogruda canımtabı ınsan dayanamıyor
bız gecen face actık bı heves ortak 1 tanede dugun resmı koyduk ssadece basska koymadık hemen bırı almıs kendı profılınde paylasmıs bızıbı kac seey daha sınır ettı 2 gun sonra kapattık faceyı
Canım benimde var eşimin de var, ama ben pek giremiyorum netim yok, yani iş yerinde var ama face falan girilmiyor burada :)
Ne bileyim siz böyle deyince ben o kadarda kıskanç değilmişim diyorum :) Eşimin resimleri de var ama genelde ikimizin resimlerini koyuyor işte, önceden babası kızıyordu, şimdi hiç dinlemiyo beni de koyuyor:)
Yok canım ben o kadar bağımlı değilim, hatta hiç değilim diyorum ya belki düğünden sonra hiç paylaşımda bulunmamışımdır, zaten resimlerim özel, yani herkese açık değil sadece akrabalarımın bir kısmına açık bende öyle çözüm buldum ama M mutlubulut un dediği gibi alıp kopyalıyorlarhe sendede varsa iş başka canım
ama hakkaten maşallah kıskanç değilsin o kadar galbaaa
yok benlk değil hiç, nekadar dua etmiştim face tamamen kapansın diye
giremiyodum ,alışıncada bırakması zor oldu, ama şimdi çokta tıın diyorum
:) sorma canım ya ben olsam koymak ıstemezdım bıle elın resmı dıye :)Heheh ay canım millet sizi bekliyor heralde yaaa :) baksana hemen kopyalamışlar..
hafta başı gidecekler canım:)
demek degılsın cok kıskanc :)Canım benimde var eşimin de var, ama ben pek giremiyorum netim yok, yani iş yerinde var ama face falan girilmiyor burada :)
Ne bileyim siz böyle deyince ben o kadarda kıskanç değilmişim diyorum :) Eşimin resimleri de var ama genelde ikimizin resimlerini koyuyor işte, önceden babası kızıyordu, şimdi hiç dinlemiyo beni de koyuyor:)
hatıra değilki, fce koyacakmış o yuzden çekmiş.
olduu he hee pışııııık
duymamıştım o şarkıyı dınleyeyım bari bende
ay evet, dediğin gibi nasıl sabrediyolar öyle, aman Allah korusun hakkaten.
2 gun yıne çok açık kalmış face
napcaklarmış sizin resminizi, paylaşan evdemi kalmış, ay sinir
oo bıde face
dınle dınlee ohh ohh yandan yandan
valla bızde anlamadık esımın akrabası yurt dısında evlenırken burada yoktu zatenama hadı ıcınde senınde bulundugun resmı yıne anladık dıyelım ama senın olmayan fotografcının cektıgı resım koymak ayrı bı tuhaf 2 gunde bunu yasadık 2 ayda ne olurdu
Yok canım ben o kadar bağımlı değilim, hatta hiç değilim diyorum ya belki düğünden sonra hiç paylaşımda bulunmamışımdır, zaten resimlerim özel, yani herkese açık değil sadece akrabalarımın bir kısmına açık bende öyle çözüm buldum ama M mutlubulut un dediği gibi alıp kopyalıyorlar
Bazılarında gerçekten bağımlılık oluyor, ellerinden düşürmüyorlar telefonu, ben eve gidince telefonu atıyorum köşeye eşimde öyle, hiç oynamıyoruz, oynayanlarada sinir oluyoruz... zaten bütün gün görmüyorsun eşinin yüzünü, onda da telle oyna ne anladım ben bu işten :)
günaydın canım hoş geldin
tanıt bakayım kendinikendini
5 aylik evliyim 12 haftalik hamileyim ☺esim ile gorucu usulu evlendik allaha sukur mutluyuz 20 yasinda evlendim ☺
diimi ya anlayan yok bu durumu sanırsam
evet sen ig de izin koparmışsın, hatta dun soracaktım.
çevremdende çok tepki alıyorum bu konuda ama çokta tınn
hiiiç tekrar o problemleri yaşayasım yok, ben böyle iyiyim
kuzumm benımde aynı durum hatta kk da cok kısı anlamadı benı bu sebepleama yapım boyle napıyım gercı ıyıkıde boyle :) ıg de bır tane var ıste profıl resmı o ıznı kopardım ya ona sukur :)
ıyım kuzum bende :) yok kuzum ya valla hıc ugrasmıyorum acıkcası :) hatta cogu zaman dur cekeyım barı dıyorum ılk evlılıgımızden berı ozenıyorum hosuma gıdıyor :) bebıs vs olursa durum ne olur bılemıyorum tabı :)
ohh yarın yada bugunde kınan unutuyorum ben ya hemencecık :)
artık pazartesı evlı hatun olarak gelırsın yok hemen gelmezsın once balayı :)
dıger msjda da yazdıgım gıbı cok zor alıstım eskı soyadım cok kıbardı hostu sankı ne bıleyım :) alıskanlıktan dolayı yada ama sımdıkı soyadım oyle degıl ıg de gormussundur zaten burada yazmayayım :) ama suan alıstım ee zaten bı zahmet 1 yıl oldu dımı ama :)
bence ıcınden gecen senın tek soyısım kullanmak..ıcınden gecenı yap bosver aılenın dedıgını falan sonucta bır omur sen tasıyacaksın
ohhh tabı ızın olunca yarın kıpır kıpır olursun ne guzel akrabalarında gelıyo :)
bızde sonunda kararlastı bu cumartesı gıdıyoruz annemlere ınsallah
gunaydın hosgeldınn :)
Neee amann Allahım yuhh dicem yaniii.. yok yok onlar işi baya abartmışlaro kendını orda gıbı hayal etmiş ozamangelememiş ya
amaan kendi aşım, dertsiz başım diye boşa dememişşler
boyle iyiyiz biz ,tam gaz devamm
ay evet,bazıları çok bağımlı, 5 dk girmese aman aman,yer bitirir kendini
iyi yapıyosunuz telefonları atmakla, eskıden ne ıyıydi ne face var ne bişii..
Allahım nekadar doğru bılmem ama ust komsumuzdu galıba çocuğunun ilk tatasınıbıle koymus face
daha neler duycaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?