2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

aynen oyle valla :)
neee tatasınımı :))

Canim bana verdigin 30.cuzu okudum. Biliyorum baya gec oldu ama esim rahatsiz biraz onun icin namaz kilip dua ediyodum cuzude okuyum dedim anca bu zamana nasip oldu. Umarim bi an once iyilesir morelim cok bozuk oluyor onu boyle gordukce...

aman maşallah o zaman
yavaş yavaş azalır zaten artık
Kuşumm...
Bugun uzaktan okudum yazdıklarınizi :)
Telefon döndü durdu sinir oldum yazasim gelmedi...
Şu kakasini koyan komşuda sıfır akil varmış yaa...o ne oyle...
Bende sevmem paylaşim.yapmayı resim vs. Face de karşıyimdir zaten...ama sizlere güvenince paylaşmıştim iste , eşim bilse kızar diye düşünüyorum..ama hayırlısı artık :)
Ondan gizli iş çevirmisim gbi hissetmedim hiç nedense...

Onceden vardi biraz ama daha yok ☺
Hoşgeldin aramıza...:)
Bebisin sağlıkla büyüsün kucağına almak nasip olsun inşaAllah tatlim:)

Bende 2013 ekim de 8 yıllık sevdicegimle evlenmiştim..kızımız geeliyor nasipse 9.ayima girdim...:)
24 yaşındayim... Doğum günüm haftaya ama artık alistirayim kendimi 24 e :))

Canim bana verdigin 30.cuzu okudum. Biliyorum baya gec oldu ama esim rahatsiz biraz onun icin namaz kilip dua ediyodum cuzude okuyum dedim anca bu zamana nasip oldu. Umarim bi an once iyilesir morelim cok bozuk oluyor onu boyle gordukce...
Geçmiş olsun tatlim ya..
Ciddi bir sey yoktur umuyorum ki...
Tamam canim... Haber verdiğin için sağ ol..

ah bu telefonları ne etsek
evet ya kokusu çıktı iyice netinde heh

yok canım ya tabikide herkez farklı, demiştim ya birara problemler yaşandı diye, yaşanmasaydı belkı bende net alemine bayaa bir bağlanırdım sanırım,genelde sevmem gizlenmeyi.
ama varmş bunda bir hayır demekki, korkmuşum birkere şimdi yanaşamıyorum

sobam yakmadığım halde çok tütedi yaa, kaç keredir aynı şeyi yapıyo. bir koku aldım, bakayım dedim amaan o ne biçim duman
havalardan dicem ama öncedende yapıyodu ara ara
evde olmasam düşünemiyorum odanın halini.

siz kaldırnınızmı esmam sobayı, bu haftasonu kaldırmayı dusunuyoruz bakalım

olsun kuzum biz böyle de severiz seni

canım durup durup kendi başına nasıl tütüyor soba ya.. yani yakmadan nasıl tüter hiç anlamıyorum
biz yakmadık 2 gündür... bugün de yakmasak olurdu ama evin içi kırılsın hasta olmayayım diye yaktı kociş..
aslında soğuk değil artık ev... yine de mayısın ortasında kaldırırz gibi duruyor kuzum..yani 2 hafta daha durur herhalde...

Bende mayisin 16 sinda 21 oluyorum ☺sizinde hayirli olsun bizimkinin daha cinsiyeti belli degil onu bekliyoruz heycanla allahim sizin bebeginizde hayirli olsun bu arda hosbuldum ☺

Alismak zordur tabi canim cift soyisim icin dilekce vermistim ben sonra tekrar gitme sansim olmadi halen daha kararsizim buna esimin ailesiyle ayni soyismi tasimaya cok hevesli olmamam neden oluyor onlari sevmiyorum ya :) ha diyeceksin esini seviyorsun evet ama o ailenin bir parcasi olmayi istemiyorum sadece esimin esi olmak istiyorim onlarla ayni soyadi tasimayi istemiyorum :)

Canim nikah islemi yaparken cift soyisim dilekcesi vermistim zaten sonradan bi kafam karisti bi kararsiz oldum bi yanim butunluk diyor bi yanim onlardan bir parca olmayi istemiyor onlarla ayni soyismini tasimayi istemiyor hic degilse benim iki soyismim olsun diyorum keske esimin soyadi ailesinden farkli olsaydi :)

Tesekkur ederim gorup de es gecmedigin icin
Ben daha meslege bile baslamadim hic taninmadim henuz babam taniniyor baya hem de
Sanirim benim problemim nisanlimi es olarak ailesini de ailem olarak benimseyememek ve onlarla ayni soyadi tasimaya can atmamak :)
O yuzden eski soyadimdan kopamiyorum bir yandan da kopmalisin kocanla butun olmalisin diyorum
Oyle karisik yarin nikahim var ne guzel :)
Acaba cift soyisim dilekcesi vermeme ragmen daha sonra nufusta vazgecebilir miyim

Ben de mesleki acidan boyle dusundum iste ama sonra iki soyisim yuk olur mu dedim her yerde sorulunca iki soyisim soylemem gerekecek ve ilk basta anlasilmayacak gibi hep aciklama yapmam mi gerekecek acaba biri ilk soyismim digeri ikinci fln dye

Kuzum hıc oyle dusunme ve sevmıyorum sevmıyorum dıyerek uzaklastırma kendını onlardan artık sevsende sevmesende senınde aılen onlar.. bıde dusun sevmıyorum dıye ıstemıyo olabılırım dıyosun ya ben kızlık soyadımla ortak olan akrabalarımı daha da hıc sevmıyodum ama hıc bagdastırmadım artık sen dılekceyıde vermıssın bu saatten sonra gerı cekılır mı kı yarın dugunun var bu arada yaa senın bugun kınan yokmu ? gelın hamamın nasıl gectı ve ne ısın var senın burada :)

merhaba kizlar araniza yeni katldm

merhaba hosgeldın kendını tanıtmak ıstermısın tanısalım :)

aman bir bilsem, 4.kez böyle yapıyo.
baca açıcı atıyorduk acaba onlarmı temizlenip ,düşünce öyle duman yaptırıyo.

iyi olmus canım akşamları serin oluyor yinede, biz 1 haftadır yakmadık nerdeyse, sıcağı çekemez oldum.

boşver boşver çok düşündün bu konuyu, hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah
ki sen dilekçeyi vermişsin, bişi olmaz 1 isim daha fazladan

kınan var nasipse bu akşam, ona odaklan, inşallah herşey çok güzel geçer kuzum.
hadi evlende geeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…