- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
aynen oyle valla :)o kendını orda gıbı hayal etmiş ozamangelememiş ya
amaan kendi aşım, dertsiz başım diye boşa dememişşler
boyle iyiyiz biz ,tam gaz devamm
ay evet,bazıları çok bağımlı, 5 dk girmese aman aman,yer bitirir kendini
iyi yapıyosunuz telefonları atmakla, eskıden ne ıyıydi ne face var ne bişii..
Allahım nekadar doğru bılmem ama ust komsumuzdu galıba çocuğunun ilk tatasınıbıle koymus face
daha neler duycaz acaba
Neee amann Allahım yuhh dicem yaniii.. yok yok onlar işi baya abartmışlar
aynen oyle valla :)
neee tatasınımı :))
Canim bana verdigin 30.cuzu okudum. Biliyorum baya gec oldu ama esim rahatsiz biraz onun icin namaz kilip dua ediyodum cuzude okuyum dedim anca bu zamana nasip oldu. Umarim bi an once iyilesir morelim cok bozuk oluyor onu boyle gordukce...Ayy evet Haklisin kuzum...özellikle karin ağır geliyor bazen...bi oturuyorum yayila yayila ohhhh diyorum yani:))
Seninki de düşükse iç kuzum hep, bende çok severim ayrani gerçekten misss hem bebeğe de faydalı :)
Evet bende yemek yerken basen öyle diyoeum kocise valla kızdan mideme yer kalmadı diyorum :)))
Mayısa kaldı di mi.. ah yaa keşke gorusebilsek bi görsem yeter Hehe :)
Araba olunca yorulmazsin bence yani yorulursan arabada dinlenme imkanin var ama çok sicaklamadan gelirseniz daha iyi olur tabii, edirne çok bunaltıcı olur hava sicakken:)
Onceden vardi biraz ama daha yok ☺
Kuşumm...aman maşallah o zaman
yavaş yavaş azalır zaten artık
Hoşgeldin aramıza...:)Onceden vardi biraz ama daha yok ☺
Geçmiş olsun tatlim ya..Canim bana verdigin 30.cuzu okudum. Biliyorum baya gec oldu ama esim rahatsiz biraz onun icin namaz kilip dua ediyodum cuzude okuyum dedim anca bu zamana nasip oldu. Umarim bi an once iyilesir morelim cok bozuk oluyor onu boyle gordukce...
Kuşumm...
Bugun uzaktan okudum yazdıklarınizi :)
Telefon döndü durdu sinir oldum yazasim gelmedi...
Şu kakasini koyan komşuda sıfır akil varmış yaa...o ne oyle...
Bende sevmem paylaşim.yapmayı resim vs. Face de karşıyimdir zaten...ama sizlere güvenince paylaşmıştim iste , eşim bilse kızar diye düşünüyorum..ama hayırlısı artık :)
Ondan gizli iş çevirmisim gbi hissetmedim hiç nedense...
olsun kuzum biz böyle de severiz seniah bu telefonları ne etsek
evet ya kokusu çıktı iyice netinde heh
yok canım ya tabikide herkez farklı, demiştim ya birara problemler yaşandı diye, yaşanmasaydı belkı bende net alemine bayaa bir bağlanırdım sanırım,genelde sevmem gizlenmeyi.
ama varmş bunda bir hayır demekki, korkmuşum birkere şimdi yanaşamıyorum
Bende mayisin 16 sinda 21 oluyorum ☺sizinde hayirli olsun bizimkinin daha cinsiyeti belli degil onu bekliyoruz heycanla allahim sizin bebeginizde hayirli olsun bu arda hosbuldum ☺Hoşgeldin aramıza...:)
Bebisin sağlıkla büyüsün kucağına almak nasip olsun inşaAllah tatlim:)
Bende 2013 ekim de 8 yıllık sevdicegimle evlenmiştim..kızımız geeliyor nasipse 9.ayima girdim...:)
24 yaşındayim... Doğum günüm haftaya ama artık alistirayim kendimi 24 e :))
kuzumm benımde aynı durum hatta kk da cok kısı anlamadı benı bu sebepleama yapım boyle napıyım gercı ıyıkıde boyle :) ıg de bır tane var ıste profıl resmı o ıznı kopardım ya ona sukur :)
ıyım kuzum bende :) yok kuzum ya valla hıc ugrasmıyorum acıkcası :) hatta cogu zaman dur cekeyım barı dıyorum ılk evlılıgımızden berı ozenıyorum hosuma gıdıyor :) bebıs vs olursa durum ne olur bılemıyorum tabı :)
ohh yarın yada bugunde kınan unutuyorum ben ya hemencecık :)
artık pazartesı evlı hatun olarak gelırsın yok hemen gelmezsın once balayı :)
dıger msjda da yazdıgım gıbı cok zor alıstım eskı soyadım cok kıbardı hostu sankı ne bıleyım :) alıskanlıktan dolayı yada ama sımdıkı soyadım oyle degıl ıg de gormussundur zaten burada yazmayayım :) ama suan alıstım ee zaten bı zahmet 1 yıl oldu dımı ama :)
bence ıcınden gecen senın tek soyısım kullanmak..ıcınden gecenı yap bosver aılenın dedıgını falan sonucta bır omur sen tasıyacaksın
ohhh tabı ızın olunca yarın kıpır kıpır olursun ne guzel akrabalarında gelıyo :)
bızde sonunda kararlastı bu cumartesı gıdıyoruz annemlere ınsallah
gunaydın hosgeldınn :)
oturup kalkmakta bi zordur şimdi
eşim akşam haftaya pazar gitsekmi dedi ama bakalım kuzum, kv deler ise gitmeyin diyip duruyo, gezme zamanı değil şimdi diyo.
nasipse gelirsek bukez mutlaka haber veririm
arabayla olunca evet benımde arabada dınlenmek aklıma geldi, kısmet bakalım
canım ilerde pişman olacağına, 2 sinide kullan bence.
sonuçta işinle alakalı hem, ikisini kullanmakla sana ağırlık yapcak değillki.
nikah işlemlerini yaparken seçmiyomusunuz hangini kullanacağınızı, aynı gunmu seçiliyo
evet nerdeee o gunler
oh iyi etmişsiniz canım,ne iyi demişsin.
bak battaniyeye zaman bile kalmamış.
Alakasız bir şekilde bu konuyu gördüm bir şey yazmak istedim
ben de avukatım ve 2 soy ismimi de kullanıyorum o nedenle hala daha tam alışamadım eşimin soyadına ki 2 sene oluyo evleneli nerdeyse
ancak ben kendi soyadımla tanınmıştım meslek hayatımda o nedenle 2 soyismi kullanmayı tercih ettim(gerçi evlendiğimde henüz 1.5 yıllık avukattım çok bi tanınmışlık da söz konusu değildi ama yine de kendi soyadımla anılıyordum)
hala daha kendi soyadımla seslenirler duruşmaya çağırırken
bazen 2 soyisim birden yazmak yahut görüşmelerde ikisini birden söylemek zor geliyo, keşke tek soyisim kullansaymışım dediğim oluyo
çok bi kayıp değil bence 2 soyisim birden kullanmamak
bu arada mutluluklar dilerim
Canım alışmak biraz zaman aldı ama çok değil, ancak sen avukat olacakmışsın ne güzel ve babanla beraber çalışacakmışsınız o yüzden bence çift soyisim kullanmanı öneririm... Nişanlının da seni anlayışla karşılayacağını düşünüyrum hem kötü birşey değil ki kızlık soyismini kullanmak
Kuzum hıc oyle dusunme ve sevmıyorum sevmıyorum dıyerek uzaklastırma kendını onlardan artık sevsende sevmesende senınde aılen onlar.. bıde dusun sevmıyorum dıye ıstemıyo olabılırım dıyosun ya ben kızlık soyadımla ortak olan akrabalarımı daha da hıc sevmıyodum ama hıc bagdastırmadımAlismak zordur tabi canim cift soyisim icin dilekce ve
rmistim ben sonra tekrar gitme sansim olmadi halen daha kararsizim buna esimin ailesiyle ayni soyismi tasimaya cok hevesli olmamam neden oluyor onlari sevmiyorum ya :) ha diyeceksin esini seviyorsun evet ama o ailenin bir parcasi olmayi istemiyorum sadece esimin esi olmak istiyorim onlarla ayni soyadi tasimayi istemiyorum :)
merhaba kizlar araniza yeni katldm
aman bir bilsem, 4.kez böyle yapıyo.olsun kuzum biz böyle de severiz seni
canım durup durup kendi başına nasıl tütüyor soba ya.. yani yakmadan nasıl tüter hiç anlamıyorum
biz yakmadık 2 gündür... bugün de yakmasak olurdu ama evin içi kırılsın hasta olmayayım diye yaktı kociş..
aslında soğuk değil artık ev... yine de mayısın ortasında kaldırırz gibi duruyor kuzum..yani 2 hafta daha durur herhalde...
Canim nikah islemi yaparken cift soyisim dilekcesi vermistim zaten sonradan bi kafam karisti bi kararsiz oldum bi yanim butunluk diyor bi yanim onlardan bir parca olmayi istemiyor onlarla ayni soyismini tasimayi istemiyor hic degilse benim iki soyismim olsun diyorum keske esimin soyadi ailesinden farkli olsaydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?