bende 11 mayıs 2014 de evlendım :) 1 yıla azıcık kaldı. Çalışıyormusun ev hanımımısın ? kac yasındaydınhosbuldukk bende 12.10.2014 de evlendm
günaydın hanımlaar
aman bir bilsem, 4.kez böyle yapıyo.
baca açıcı atıyorduk acaba onlarmı temizlenip ,düşünce öyle duman yaptırıyo.
iyi olmus canım akşamları serin oluyor yinede, biz 1 haftadır yakmadık nerdeyse, sıcağı çekemez oldum.
boşver boşver çok düşündün bu konuyu, hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah
ki sen dilekçeyi vermişsin, bişi olmaz 1 isim daha fazladan
kınan var nasipse bu akşam, ona odaklan, inşallah herşey çok güzel geçer kuzum.
hadi evlende geeeel
Kuzum hıc oyle dusunme ve sevmıyorum sevmıyorum dıyerek uzaklastırma kendını onlardan artık sevsende sevmesende senınde aılen onlar.. bıde dusun sevmıyorum dıye ıstemıyo olabılırım dıyosun ya ben kızlık soyadımla ortak olan akrabalarımı daha da hıc sevmıyodum ama hıc bagdastırmadımartık sen dılekceyıde vermıssın bu saatten sonra gerı cekılır mı kı yarın dugunun var bu arada yaa senın bugun kınan yokmu ? gelın hamamın nasıl gectı ve ne ısın var senın burada :)
merhaba hosgeldın kendını tanıtmak ıstermısın tanısalım :)
oy çok kafana takmışsın..Ben de mesleki acidan boyle dusundum iste ama sonra iki soyisim yuk olur mu dedim her yerde sorulunca iki soyisim soylemem gerekecek ve ilk basta anlasilmayacak gibi hep aciklama yapmam mi gerekecek acaba biri ilk soyismim digeri ikinci fln dye
gellin hanıma bak makinalar kafada elde telefon...Stres atmaya geliyorum buraya
Bu aksam kınam var evet canim kuafordeyim kafamda bi makina var :)
Bak sen deyince akloma geldi bnm de ayni soyadi tasiyip sevmedigim nefret ettigim akrabalarim var
bak ondan olabilir..aman bir bilsem, 4.kez böyle yapıyo.
baca açıcı atıyorduk acaba onlarmı temizlenip ,düşünce öyle duman yaptırıyo.
iyi olmus canım akşamları serin oluyor yinede, biz 1 haftadır yakmadık nerdeyse, sıcağı çekemez oldum.
boşver boşver çok düşündün bu konuyu, hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah
ki sen dilekçeyi vermişsin, bişi olmaz 1 isim daha fazladan
kınan var nasipse bu akşam, ona odaklan, inşallah herşey çok güzel geçer kuzum.
hadi evlende geeeel
geldim kuzum..
oy çok kafana takmışsın..
bence istemiyorsun ikinci soy ismini...
madem istemiyorsun yaptırma derim
yani benim anladığım bu...
gerçi senin en büyük sorunun eşinin ailesinin soy ismiyle...
o halde kendi ismini tut onunkini alma
ne diyeyim kuzum hayırlısı olsun...
sonuçta eşinin soy ismi o , ailesiyle evlenmiyorsun merak etme :)
gellin hanıma bak makinalar kafada elde telefon...
şu dizilerdeki hatunlar geldi aklıma...
ohhhh heyecan tavandır şimdi , eğlen güzelce akşama kuzum.. en güzel günlerin bu gün ve yarın :)
Stres atmaya geliyorum buraya
Bu aksam kınam var evet canim kuafordeyim kafamda bi makina var :)
Bak sen deyince akloma geldi bnm de ayni soyadi tasiyip sevmedigim nefret ettigim akrabalarim var
hosgeldın canımmm nerelere gıttıngeldim kuzum..
ama biraz kaybolup tekrar geleceğim
nasılsın bakiiim :)
Cok sukur atlattik canim saolasin. Bu arada ben senin sayfandan bi msj uzerinden alintila yaptim haziran anneleri topigi sandim sonradan farkettim bu topige yazdigimi. Kafa yerinde degil resmen.Geçmiş olsun tatlim ya..
Ciddi bir sey yoktur umuyorum ki...
Tamam canim... Haber verdiğin için sağ ol..
Kocise en sevdigi pogacayi yaptım..bende yedim hatta Amaan son ay zaten başlıcam kilosunaOooo gelın hanım
Bu aksam ve yarın aksam kım ne yaparsa yapsın hıc bırseyı takma kafana hıcc ustund durma unutma sadece bır kere yasayacaksın bu gunlerı eglenmene bak senhıc oturma gelın- damat mamasını sandalyesını gormesın toton bugun senın gun ohh prensesler gıbı yasa gununu herkese ve herseye ragmen..harıka bır gun olsun senın ıcın ınsallah.. kınayı getır aneyyyyy yuksek yuksekkk tepelere ev kurmasınlarrrrrrr
hosgeldın canımmm nerelere gıttınıyıyım sen nasılsın yıgenım nasıl :)
Ne olacak kuzucum...sende 2014 gelini değil miydin, buraya da beklerizCok sukur atlattik canim saolasin. Bu arada ben senin sayfandan bi msj uzerinden alintila yaptim haziran anneleri topigi sandim sonradan farkettim bu topige yazdigimi. Kafa yerinde degil resmen.
Başıma gelmedi bu durum ama yakinlarimdan çok yaşayan oldu tek tavsiyem sana şu olabilir ; altta kalma, küçük şeylerde bile sen istediğini yapmaya çalış ama onlarla muhatap olarak değil git kendin yap eşine soyle öyle yapin, yani kısacası sizi takmıyorum edasında takil,, laf dalaşına girme haksız sen olursun, evlenince ise sizin sorunlarinizin en ufagini bile bilmesinler... Keyfinize bakın, elbette görüşeceksiniz ama evinizin içini onlara acmayin, çok guzel kullanır bazı insanlar bunları :)Her bir araya geldigimizde can sıkan eş ailesiyle ilgili ne diyorsun peki tavsiyen var mi canim :)
Eheh evet dizierdeki gibiyim parmaklar da ojeli
Kocise en sevdigi pogacayi yaptım..bende yedim hatta Amaan son ay zaten başlıcam kilosuna
Sonra da muffin yaptım..şimdi çıkardım fırından.. onlar da kocise ama bende yedek olur bi iki tane di mi
Yeğenin iyi kuzum habire tuvalete tasiriyor beni, sığmıyor içeriye kuzucum... :)
Sen nasılsın Caniim..
Senin de ellerine sagliiikkk...yarin mi gidiyorsunuz :)ohh afıyet olsun cnım ve ellerınıze saglık ana kız
son gunlerı artık orada
ıyı ıste bende anneme tatlı yaptım sabah yarın goturmek ıcın unum azdı ama yeter sandım yınede yetmedıhemen ustunu degıs koss markete un al sonra bır baktımkı 1 tepeleme yemek kasıgı ekleyınce tamam oldu yavv dedım 1 kasık cıkamadı bende hamurundan yedım kakolu olunca hamuru pek bır guzeldı azcık yedım tabıkı ama barı pısmısını yeseydım dımı
Senin de ellerine sagliiikkk...yarin mi gidiyorsunuz :)
Ayy bir kasık için mi o kadar çıktın geldin yazık ya, komşu yok muydu isteyebileceginn...:))) ve evet kuzucum pişmişinden yiyeydin ya bi dilimcik
Oy ya.. çekinme kiz ,yakın bir komşunsa iste sonra geri verirsin :)evet canım yarın gıdıcez :)
vallahı sorma dusundum acaba yerıne ne koysam olur dıye sonra cozum bulamadım :)) evde mıdır degılmıdır dedım bırde cekınıyorum ben bırsey ıstemeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?