2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Insallah kv ve gorumce musaade eder de her sey cok guzel gecer canim :) dua edin bana ya Allah kv ve gorumceme akıl fikir versin bu aksam ve yarin aksam :)

Stres atmaya geliyorum buraya
Bu aksam kınam var evet canim kuafordeyim kafamda bi makina var :)

Bak sen deyince akloma geldi bnm de ayni soyadi tasiyip sevmedigim nefret ettigim akrabalarim var

Ben de mesleki acidan boyle dusundum iste ama sonra iki soyisim yuk olur mu dedim her yerde sorulunca iki soyisim soylemem gerekecek ve ilk basta anlasilmayacak gibi hep aciklama yapmam mi gerekecek acaba biri ilk soyismim digeri ikinci fln dye
oy çok kafana takmışsın..
bence istemiyorsun ikinci soy ismini...
madem istemiyorsun yaptırma derim
yani benim anladığım bu...

gerçi senin en büyük sorunun eşinin ailesinin soy ismiyle...
o halde kendi ismini tut onunkini alma
ne diyeyim kuzum hayırlısı olsun...
sonuçta eşinin soy ismi o , ailesiyle evlenmiyorsun merak etme :)

Bak sen deyince akloma geldi bnm de ayni soyadi tasiyip sevmedigim nefret ettigim akrabalarim var
gellin hanıma bak makinalar kafada elde telefon...
şu dizilerdeki hatunlar geldi aklıma...

ohhhh heyecan tavandır şimdi , eğlen güzelce akşama kuzum.. en güzel günlerin bu gün ve yarın :)

bak ondan olabilir..
biz atmıyoruz onu canım..

belki de temizleyip duman yapıyor kuzum , 1 haftadır yakmıyorsanız kaldırabilirsiniz , artık siz alışmışsınız yani sobasızlığa demek oluyor bu hehe :)
havalar da bir daha soğumaz çok zannımca...
ama biz garanti olsun diye 2 hafta daha tutacağız işte..
doğuma az kala hasta olmayayım :)

Haha evet ya ben esimin soyisimi istemiyorum aslinda ayni kalmak istiyorum daha alisamadim sanirim yillardir hic hevesim olmadi onun soyismine :)

gellin hanıma bak makinalar kafada elde telefon...
şu dizilerdeki hatunlar geldi aklıma...

ohhhh heyecan tavandır şimdi , eğlen güzelce akşama kuzum.. en güzel günlerin bu gün ve yarın :)

Her bir araya geldigimizde can sıkan eş ailesiyle ilgili ne diyorsun peki tavsiyen var mi canim :)

Eheh evet dizierdeki gibiyim parmaklar da ojeli

Oooo gelın hanım
Bu aksam ve yarın aksam kım ne yaparsa yapsın hıc bırseyı takma kafana hıcc ustund durma unutma sadece bır kere yasayacaksın bu gunlerı eglenmene bak sen hıc oturma gelın- damat mamasını sandalyesını gormesın toton bugun senın gun ohh prensesler gıbı yasa gununu herkese ve herseye ragmen..harıka bır gun olsun senın ıcın ınsallah.. kınayı getır aneyyyyy yuksek yuksekkk tepelere ev kurmasınlarrrrrrr

geldim kuzum..
ama biraz kaybolup tekrar geleceğim

nasılsın bakiiim :)
hosgeldın canımmm nerelere gıttın ıyıyım sen nasılsın yıgenım nasıl :)

Geçmiş olsun tatlim ya..
Ciddi bir sey yoktur umuyorum ki...
Tamam canim... Haber verdiğin için sağ ol..
Cok sukur atlattik canim saolasin. Bu arada ben senin sayfandan bi msj uzerinden alintila yaptim haziran anneleri topigi sandim sonradan farkettim bu topige yazdigimi. Kafa yerinde degil resmen.

Kocise en sevdigi pogacayi yaptım..bende yedim hatta Amaan son ay zaten başlıcam kilosuna
Sonra da muffin yaptım..şimdi çıkardım fırından.. onlar da kocise ama bende yedek olur bi iki tane di mi

Yeğenin iyi kuzum habire tuvalete tasiriyor beni, sığmıyor içeriye kuzucum... :)
Sen nasılsın Caniim..

Cok sukur atlattik canim saolasin. Bu arada ben senin sayfandan bi msj uzerinden alintila yaptim haziran anneleri topigi sandim sonradan farkettim bu topige yazdigimi. Kafa yerinde degil resmen.
Ne olacak kuzucum...sende 2014 gelini değil miydin, buraya da bekleriz

Her bir araya geldigimizde can sıkan eş ailesiyle ilgili ne diyorsun peki tavsiyen var mi canim :)

Eheh evet dizierdeki gibiyim parmaklar da ojeli
Başıma gelmedi bu durum ama yakinlarimdan çok yaşayan oldu tek tavsiyem sana şu olabilir ; altta kalma, küçük şeylerde bile sen istediğini yapmaya çalış ama onlarla muhatap olarak değil git kendin yap eşine soyle öyle yapin, yani kısacası sizi takmıyorum edasında takil,, laf dalaşına girme haksız sen olursun, evlenince ise sizin sorunlarinizin en ufagini bile bilmesinler... Keyfinize bakın, elbette görüşeceksiniz ama evinizin içini onlara acmayin, çok guzel kullanır bazı insanlar bunları :)
Bu kaddaa :)

ohh afıyet olsun cnım ve ellerınıze saglık ana kız
son gunlerı artık orada
ıyı ıste bende anneme tatlı yaptım sabah yarın goturmek ıcın unum azdı ama yeter sandım yınede yetmedı hemen ustunu degıs koss markete un al sonra bır baktımkı 1 tepeleme yemek kasıgı ekleyınce tamam oldu yavv dedım 1 kasık cıkamadı bende hamurundan yedım kakolu olunca hamuru pek bır guzeldı azcık yedım tabıkı ama barı pısmısını yeseydım dımı

Senin de ellerine sagliiikkk...yarin mi gidiyorsunuz :)

Ayy bir kasık için mi o kadar çıktın geldin yazık ya, komşu yok muydu isteyebileceginn...:))) ve evet kuzucum pişmişinden yiyeydin ya bi dilimcik

Senin de ellerine sagliiikkk...yarin mi gidiyorsunuz :)

Ayy bir kasık için mi o kadar çıktın geldin yazık ya, komşu yok muydu isteyebileceginn...:))) ve evet kuzucum pişmişinden yiyeydin ya bi dilimcik

evet canım yarın gıdıcez :)
vallahı sorma dusundum acaba yerıne ne koysam olur dıye sonra cozum bulamadım :)) evde mıdır degılmıdır dedım bırde cekınıyorum ben bırsey ıstemeye :)

evet canım yarın gıdıcez :)
vallahı sorma dusundum acaba yerıne ne koysam olur dıye sonra cozum bulamadım :)) evde mıdır degılmıdır dedım bırde cekınıyorum ben bırsey ıstemeye :)
Oy ya.. çekinme kiz ,yakın bir komşunsa iste sonra geri verirsin :)
Unun yerine de pek bisey konmuyor ki maalesef... Ben unu çuvalla aldığım için baya gidiyor canim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…