Tünaydın canım benim evet daha derin düşünmek lazım ama bakalım öyle bi heves belki alabilirim:)ohh ohh masallah calıs kuzum :) gunaydın
o gosterdıgın besıgı bende cok begenıyorum ama bı yandanda cok kullanmayacak :)
Gunaydın kızlarrr
o zaman cok ıyı canım :)
kesınlıkle canım dun yıkadım sabah oglen topladım :) bugun yıne yıkadım astım toplarım ogleden sonra ohh ne rahat oluyor :) kısın hem gıydıklerımız kalın hemde balkona asayım kurusun yapamıyoruz sınırım bozulur benım :)
Aynen öyle diyor, onbeste bir 120 verilmez yani :) Buraya gelenim gidenim de yok, kendimi idare edecek kadar yapıyorum artık napayım :)Hmm baya varmış canım... 120 deyince neyse ben yavaş yavaş yapayım bari diyordur insan tabi doğal olarak:)
Hmm bilemiyorum canım ne derece sağlıklı ama hoşuma gitti sadece bakalım ilerleyen zamanlarda fikrim değişebilir:)duman91 canim benim bakigim besikte oyleydi ama altindan bir demirle tutuluydu,ve bebis hizli hareket etse ters donebilecek bicimdeydi. cok guzeldi ama iste, birde dedigin gibi kukkanilmayacak fazla.
Ladypurple deniycez bakalim canim ton farki olur evet ama oda asiri buyuk , istemiyorum simdi tum odayi boyatmayi ufacik yer yuzunden
sizin ecdede rutubet varmis, ilk ve son katlar malesef oyle canim. annemlerinde oyle.
isteyken balkon kapisi falan acik birakiyomusunuz genelde havasizliktan olur ya.
bozim mutfakta rutubetlenir diye yaz kis pencerem hep acik. kv delerindebizim gibi mutfak balkonu rutubetlenmis, dedim.biz bari yapmayalim.
Kız ben ayda bir bile veremem hani yılda 1-2 olabilir ama :) büyük temizliklerdeAynen öyle diyor, onbeste bir 120 verilmez yani :) Buraya gelenim gidenim de yok, kendimi idare edecek kadar yapıyorum artık napayım :)
duman91 canim benim bakigim besikte oyleydi ama altindan bir demirle tutuluydu,ve bebis hizli hareket etse ters donebilecek bicimdeydi. cok guzeldi ama iste, birde dedigin gibi kukkanilmayacak fazla.
Ladypurple deniycez bakalim canim ton farki olur evet ama oda asiri buyuk , istemiyorum simdi tum odayi boyatmayi ufacik yer yuzunden
sizin ecdede rutubet varmis, ilk ve son katlar malesef oyle canim. annemlerinde oyle.
isteyken balkon kapisi falan acik birakiyomusunuz genelde havasizliktan olur ya.
bozim mutfakta rutubetlenir diye yaz kis pencerem hep acik. kv delerindebizim gibi mutfak balkonu rutubetlenmis, dedim.biz bari yapmayalim.
Aynen öylee :))Kız ben ayda bir bile veremem hani yılda 1-2 olabilir ama :) büyük temizliklerde
Ayy canım benim bende bi yanıyorum bi üşüyorum bir türlü anlamadım, cildim sıcak ama bazen içten içe üşüyorum değişik bir durum:)kizlar ya sabahtan beri yaniyorum resmen, yuzum falan yaniyorr.
simdi ise usuyorumm..
atesimmi var anlamadim.
hormonlarmi is basinda.
Halsizlik falan yoksa sorun değil de canım o yanma bende de oluyor normal.Ama evde bir derece bulundur, cok fazla sıcaklık hissettiğinde ölçersin.38 i geçti mi sıkıntıkizlar ya sabahtan beri yaniyorum resmen, yuzum falan yaniyorr.
simdi ise usuyorumm..
atesimmi var anlamadim.
hormonlarmi is basinda.
Hmmm diğer kısım çok kirlenmediyse tabi gerek yok, denesen silmeyle bile çıkabilir belki canım
Banyo penceresi sürekli açık zaten bir faydası yok da, mutfakta canım pencere yok sadece bir kap var, onu da acık tutamıyorum kışın .
Aynen öylee :))
Halsizlik falan yoksa sorun değil de canım o yanma bende de oluyor normal.Ama evde bir derece bulundur, cok fazla sıcaklık hissettiğinde ölçersin.38 i geçti mi sıkıntı
kıyafet falanda bakılır sımdııı :)Tünaydın canım benim evet daha derin düşünmek lazım ama bakalım öyle bi heves belki alabilirim:)
Ohhh kebap :))) Rahat olmaz mı yaa :))
Evet canım dışarı asılmıyor malesef. Kışın sobanın yanını hep camasırlık işgal etti bizim. Diğer odalarda buz kurumuyor.Salonda birlikte yaşadık çamasırlıkla bütün kış :))
Daha çok yeni biraz zaman geçsin o zaman bakarız :)kıyafet falanda bakılır sımdııı :)
yıne sızın sobadan dolayı hemen kurur barı kombılı evlerde kendını ısıtamıyor daha :)
hadi ya, evet yetersiz galiba sadece banyo.
benim hol, mutfak,yatak odasi geriye kadar acik oh. Allah korusun isede oyle gidiyoruz, heryer acik.
tabi yni yeni jeton dusmeye basladi evim neden cabuk tozlaniyor diye.
ama napayim aliskanlik olmus.
canim sildik, defalarca sildik iyice icine ettik simdi rahatiz heh :)
Merak etme benim kapalıydı da noldu, yine de bir günden fazla tozsuz durmuyo :)
:))) İlahiii , evet bundan sonra şükür iyi böyle :)
oylemi iyi bari dert etmeyeyim.
toz tutmayan mobilya olsa keske heh :)
kusuma kafesine su koydum , Allahimm nasil inadina yapar gibi daliveriyor suyaa.. benimde atlayasim geldii :)
Keşke :))
Oyyy, o bile farkına vardı demek sıcakların geldiğinin :) Heheheh canını çektirir tabi insanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?