2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ahh kızlar beşiklere bakıyorum beni benden aldılar resmen... Şu sepet beşiklere çok özeniyorum, fazla kullanamıyorsun ama özeniyorum işte, bende forumdan ikinci ellerine bakıyorum, ayy çok acele ediyorum biliyorum ama insan hevesleniyor işte:)

canım onlara bende bakmıştım ama benim baktığım şeydi böyle bebiş hareket etse ters dönecek gibi duruyodu.
fazla güvenilr gelmedi bana, hepsi öylemi bilmem

ınsan kendını alamıyor tabı olsun bak canım hemen almada :)

Sana da hayırlı sabahlar tatlı annee :))

Oyyyy evet ben de bayılıyorum canım bunlara ama kısa süre kullanılacağı için düşünmedik malesef
Evet canım yani max 7-8 ay anca kullanabilirsin.. Bende dedim kii eee biz 3 çocuk düşünüyoruz o zaman 8x3=24 yani iki yıl kullanmış olacağız, hemde ikinci el alayım diyorum zaten kimse fazla kullanmadığı için çabuk da eskimiyor :) Ama tabi zaman ne gösterir bilemiyorum daha yeni araştırmala başladım:) Sen nasıl düşünüyorsun canım park yatak falan mı? Ayrı oda yapacak mısınız?

Evet öyle aslında doğru :))) O mantıkla düşünürsen alabilirsin tabii :)
Büyük ihtimal bizim park yatak olacak canım.Boşta küçük bir odamız var, bir baza bir çekyat var içinde . Orayı cocuk odası gibi süslemeyi düşünüyoruz ama beşik yanımızda olur. Ağustostan sonra bebişten ötürü soba yanabilir o yüzden ayrı odada durması olmaz. İşte bi dolabını koyarım heralde oraya da :) Sizin düşünceniz nedir?

Valla düşünceler çok ama ne yapacğız bilemiyorum...

Canım işte ben eğer o sepet beşiği alırsam o kendi yatak odamda olur ilk aylar için.. Bizimde küçük bir odamız var, yatak ve dolap var işte, yatağı misafirler için düşünüyorduk hani onu atamam :) dolabı da miniğimize sakladım zaten ona ait.. Sepet beşikle işi bittikten sonra normal mobilya beşik almak istiyorum ama hangisi daha kullanışlı bilemiyorum tabi.. Araştırmak lazım önce

O zaman iyi , dolap masrafın yok senin.Gerçi ben de öyle ahım şahım bir şey düşünmüyorum.Üç kapılı düz beyaz lake dolaplar var gayet uygun fiyatlı, ondan alır stikerla süslerim diyorum.Tabii hazırda olan yatak atılır mı hiç, büyük ihtiyaç onlar :) Daha vaktin var canım, bakınırsın iyice, karar verirsin gönlüne göre.
Puff ben izlemeyemiyorum yaa benim yerime de bakın :)
Video mu açamıyordun orada sen? Bir bebek var ne uykudan vazgecıyo ne yemekten :) Uyuklaya uyuklaya tıkınıyor :))

Evet canım dolap almayacağım yatağı da atmıcam:) Ama odada şekil değişkliği yapabilirim, çünkü benim açılmadık çeyizlerim de o odada:)
Evidea'da güzel dolaplar oluyor canım uygun fiyada senin istediğin tarzda ya da ikeada falan da bulabilirsin.. :)

Evet canım video açamıyorum çok kısıtlı yerlere girebiliyorum zaten.. Oyy oyy yerim ben onu yerim :)

Hmmmm, zaten bir evde küçük bir oda varsa ıvır zıvır herbirşey orda oluyor. :)
Hıhııııı aynen canım bakınmıştım öyle ,uygunlar :)

Hmmmm, zaten bir evde küçük bir oda varsa ıvır zıvır herbirşey orda oluyor. :)
Hıhııııı aynen canım bakınmıştım öyle ,uygunlar :)
Aynen canım yaaa bir türlü o odayı düzene sokamadım, şimdi bebiş te geliyor hepten bittim, gerçi eşimin ev alma isteği var tam doğum zamanı:) o da nasıl olur bilemiyorum bakalım zaman göstercek..

Aynen canım yaaa bir türlü o odayı düzene sokamadım, şimdi bebiş te geliyor hepten bittim, gerçi eşimin ev alma isteği var tam doğum zamanı:) o da nasıl olur bilemiyorum bakalım zaman göstercek..
Toplanır toplanır, şuana kadar o odanın tam bir adı olmadıgı için her türlü kullanılıyordur.Şimdi bebek odası niyetiyle düzene girer canım. :) Hadi yaaa hayırlısı olsun.İmkanlar el veriyorsa dogum zamanı da olsa sorun değil canım. Hadi inşallah diyeyim.

Oyyy oy bizde de bir dünya iş var. Baca çok sıkıntı yaptı bize , her yer is oldu, kurum kokuyor. Adamakıllı bir temizlik şart. Badana da yapmak gerekecek.En azından şu stor perdeler bir müddet daha gider diyordum ama sağolsun is onları da elden geçirdi :) Kısa yoldan alıcam her bir yere tutucam hortumu :))

Aynen canım ıvır zıvır odası resmen o oda :) Ama artık bu gidişe bir son vermek gerek :))))
Hayırlısı canım tabi sadece düşünce aşamasındayız o güne kadar neler neler değişir Rabbim bilir yinede...

Canım şimdi senin koltuklarını falan da silmen gerekecek.. hani baya baya dip köşe temizlik olması lazım.. eeee birde boya diyorsun işiniz var o zaman.. Kaldırmadınız mı sobayı canım?
Valla hatırlıyorum annemle temizlik yapıyorduk ayyy canımıza tak etti, terasımız vardı o zaman aldık hortumu, salon sandalyelerine kadar yıkadık, eee tabi sandalyeler tahta olunca tuttu suyu , kuruyunca oturduğunda çıt çıt kırıldı hepsi :) Fırınlı ocağı bile yıkamıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…