- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Aynen canım ıvır zıvır odası resmen o oda :) Ama artık bu gidişe bir son vermek gerek :))))
Hayırlısı canım tabi sadece düşünce aşamasındayız o güne kadar neler neler değişir Rabbim bilir yinede...
Canım şimdi senin koltuklarını falan da silmen gerekecek.. hani baya baya dip köşe temizlik olması lazım.. eeee birde boya diyorsun işiniz var o zaman.. Kaldırmadınız mı sobayı canım?
Valla hatırlıyorum annemle temizlik yapıyorduk ayyy canımıza tak etti, terasımız vardı o zaman aldık hortumu, salon sandalyelerine kadar yıkadık, eee tabi sandalyeler tahta olunca tuttu suyu , kuruyunca oturduğunda çıt çıt kırıldı hepsi :) Fırınlı ocağı bile yıkamıştık :)
Ahh canım bugün hıdırellezdi değil mi,, havalar daha da ısınır artık bundan sonra...Muhakkak...
İki hafta içinde kaldırırız muhtemelen sobayı. Ondan sonra badana işi halledilir.Badanadan sonra girişirim temizliğe. Aynen canım evet koltuklar da kesin silinecek. Hahahaha siz ciddi ciddi yapmışsınız, oyyy yazık olmuş...Allah iyiliğinizi versin , ocagı nasıl taşıdınız da yıkadınız? :)))
Aslında ben salona masa almamıştım.Sonradan ihtiyaç oldu mutfaga aldıgım masayı koyduk salona. Onların da sanadalyelerin oturma yeri deri, ayakları metal.Aslında bak iyi dedin, onlar yıkanabilir.Yıkar hemen kurulayıveririm.Halıları yıkamaya vericem zaten. Storları da eşim yıkarız balkonda dedi.Bakalım şu sobayı kaldıralım başlarız.En azından ramazana kadar badana işi bitse iyi olur.
Ahh canım bugün hıdırellezdi değil mi,, havalar daha da ısınır artık bundan sonra...
Sadece oturduğunuz odayı boyayacaksanız eşinin de elinden geliyorsa sorun değil canım ya halledersiniz.. Ama temizliğe kardeşin ya da annen gelse hiç fena olmaz..
Valla o anki azimle nasıl taşıdık bilemiyorum.. aaa dur hatırladım biz eve de hortum tutmuştuk, taşımadık yani.. yerler bi değişikti yıkanabiliyordu cam parke gibi bişeydi,.. :)
ahhh canım yıkayın storu ayrıntıları bana da söyleyin benim de var bitane ama henüz pek kirlenmedi bende kışa doğru yıkarım :)
Olur canım olur herşey halledilir merak etme fazla da yorma kendini:)
Aleyküm selam canımm...Oooo siz erkencisiniz ne güzel :) Çok iyi anlayabiliyorum canım, bacayla boru arasındaki yerde bizde de öyle bir durum var.Şimdi soba çok tüttüyse duvarın diğer kısımlarına da is sinmiştir. Sadece o kısmı boyasanız ton farkı olabilir, denemek lazımkizlar selaam :)
Ladypurple meltmim sorma o badana isi bizdede var.. sobayi kldirdik, dip kose temizlik yapildi amaa o boruyla duvarin oldugu yer cok tuteyince.. sonuc iyi olmadi.
simdi.bitek orasi yuzunden tum.oda boyanacak galiba.
o yer boyansa belli olur degilmi
Ahh canım kötü olmuş sizin için rutubet...Hı hı öyleymiş , aynen bundan sonra rahatız inşallah :)
Yok canım her yer boyanacak.Bizim ev en üst kat, tavanlar rutubet yaptı.Bütün her yer elden geçecek. Valla ev temiz pak diye bir hevesle girmiştik, bir sürü iş açtı başımıza.Ama eşim boyama niyetinde her hafta bir yeri elden geçiririm diyor.
Hadi yaaa eve de he :) Değişikmiş, o zaman odalarında gideri olan evlerdendi sanırım.İlginç :)
Hıhııı tamam canım. Bizimkinde monte edildiği yerden çıkıyor.Rulo halinde ya, kısım kısım acıp, yıkayıp diğer taraftan yıkanan yeri sarar, öyle öyle bitiririz diyoruz ama bakalım babamdan alayım püf noktaları derim:))
Annem de öyle çok ağır iş yapamıyor da muhtemelen kıyı köşe için bir bayan alıcam, bakalım.
Ahh canım kötü olmuş sizin için rutubet...
Amanin her taraf boyancak yani... Allah kolaylık versin canım o zaman size :)
Evet canım bizimkisi de öyle, zaten bi tanecik çok dert olmaz diye tahmin ediyorum :)
Haklısın bayan şart aslında.. Bazen ben bile düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum :)
Günlüğüne ne kadara geliyrlarmış ki orda?Aynen canım her yer. Amin amin hepimize :)
Yok yok hallederiz :)))
Valla bi ara eşime kızıyordum ya onbeşte bir alıcam falan diyordum.Sonra sakin zamanımda da acıyorum, aman diyorum yavas yavas hallederiz biz :) Ama badanadan sonra sart tabi.Uf bayagı para istiyorlarmış canım yaa, gerçi kolay iş de değil de
120 diye hatırlıyorumGünlüğüne ne kadara geliyrlarmış ki orda?
geldiğimden berii ders yazıyorumm, bugun maşallah ilham geldi kendim yazdım
yeter bukadar yoruldum
sen napıyosun canım
o gosterdıgın besıgı bende cok begenıyorum ama bı yandanda cok kullanmayacak :)Evet canım yok henüz almayacağım daha var baya baya:) öyle fikir ediniyorum sadece
ohh ohh masallah calıs kuzum :) gunaydın
o gosterdıgın besıgı bende cok begenıyorum ama bı yandanda cok kullanmayacak :)
Gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım ana kızz :)Güüüünaaaaaydııııııın.. :)))
İyiyiz çok şükür canım yaaa, tıkınıyorduk şimdi azıcık :))) Öğle molasını bekliyorum son bir saat :)nasılsınız bakalım ana kızz :)
ohh tıkının canım :)İyiyiz çok şükür canım yaaa, tıkınıyorduk şimdi azıcık :))) Öğle molasını bekliyorum son bir saat :)
Sen nasılsın? :)
ohh tıkının canım :)
ıyıyım canım bende :) hava mıss valla sıcak ohh
Evet yaaa çok mesudum ben de bundan ötürü :)) Her yer ışıl ışıl :) Bir ay sonra yandım demeyelim de :))
Bence de olsun :)) Ömrüm işyerinde geçiyor zaten, burası da gayet serin :)tam yaza geldın tabı ama olsun :) gercekten ya camasırlar hemen kuruyunca hele mutluluguma dıyeccek yok
o zaman cok ıyı canım :)Bence de olsun :)) Ömrüm işyerinde geçiyor zaten, burası da gayet serin :)
Ay demi yaaaa , öğlen asıyorum aksam gelince topluyorum ben de , çoktan kurumuş oluyo süper :))
Hmm baya varmış canım... 120 deyince neyse ben yavaş yavaş yapayım bari diyordur insan tabi doğal olarak:)120 diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?