- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Daha çok yeni biraz zaman geçsin o zaman bakarız :)
Evet sobadan tez kurur, gerçi şimdi kapıyı pencereyi falan açsa da kurur heralde havalar düzeldi baya baya çünkü..
Ya ben ya ben :))
kız azcık sabret bakiiimmm Opr. Dr. Esma Sultan birazdan söyler heralde :) doktorumu çok seviyorum ben yaaa,,
Ben de ben dee :))))
geldiiim
ay yahu buaylarda bebiş hareketi hissedilirmii?
2 haftadır nerdeyse var işte, kıpırdıyo bişii.. hele bugun anlatamam.
bir ara hatırlıyosanız staj yapıyodum, bugun staj yaptık diye bişiler verdiler bize. nasıl heyecanlıyım zaten, karnımda kıpır kıpırr, hissetti herhalde..
hadi gaz dicem ama hergunmu olur.
güvenilir bir yerden güzelce kaynatip içersen mis gibi olur merak etmeAyy bende size bişey sorayım eşim süt alcak.. Acaba açık hani pazarda satılanlardan mı alsa(çok güvenemiyorum), yoksa marketten pastörize edilmiş sütlerden mi ve hangi marka?
Haklısın kesinlikle canım, ben bile hamile kalmadan önce ne çok şey öğrendim, o kadar cahilmişim ki bazı konularda :)sana yazmıştım sanki ben , acaba hayalimde mi yazdım
hani havalar sıcak , son ay , tansiyon sıkıntın olabilir Allah korusun sonra vücudun sussuz kalabilir...
doktoruna sor ama bence tutmaman gerekir kuzucum..çünkü sağlık her şeyden mühim dinimizde..
üstelik sen hamilesin :)
ayyy çok güldüüüm...
vallahi ben hiiiç bişey bilmezdim bu hamilelik beni 9 ayda opr.dr.yapmış baksana
bende seni çok seviyoruuummm
hazır aklıma gelmişken bişey daha dicem ben
muz bebeğin gelişimini öne taşıyor , çok besliyor ...
muzun fiyatlar uçuk ama elinden geldiğince yemeye bak
bende seniiiiiii
sende muz ye , sen her gün ye hatta
ben hamileliğimin başından beri seğirme hissediyordum...
sonra bu pıtpıtlara döndü...
gaz hareketi değil bebişti o
12.haftadaydım herhalde pıtpıta döndüğünde ... zaten bebişi görüyorsun ekranda nasıl hareket ediyor hızlı hızlı...
anne zayıf bir karın bölgesine sahipse bence de hissedeeeerrr
ama ilk elime tekme yediğimde 17+2 deydik...
çok güzeldi çoook...
Canım dedem alıyor, anneannem hemen kaynatıyor bende eve götürüyorum aslında iyi ama yine de bende pek içemiyorum ama yoğurt güzel yiyorum:)güvenilir bir yerden güzelce kaynatip içersen mis gibi olur merak etme
ben içemiyorum maalesef taze süt
onun yerine onunla yoğurt yapıp yiyorum...
onu çok severim... ama sütü içemiyorum...
pastörize olunca lıkır lıkır gidiyor valla çok seviyorum...
Ayyyy şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım yaa...benim ayıptır söylemesii cuma günü doğum günüm..
kociş de sağ olsun salı izin günü diye beni yemeğe götürdü dün...
çok güzel dolaştık , yemek yedik ardından tatlı...oh esma da aldı tabii en az 1 kilo
ama çok güzeldi çok şükür Rabbime...
ondan ancak girebildim , bugün temizlik filan yaptım...yoruldum :)))
benim ayıptır söylemesii cuma günü doğum günüm..
çok güzel dolaştık , yemek yedik ardından tatlı...oh esma da aldı tabii en az 1 kilo
kuzucukumm hosgeldınnn :) bende tam sana yazacaktım doktora gıttın mı dıye :) nasılsınSelam kizlar uzun bir aradan sonra nasilsiniz, ozledim sizi.
Gittim canım, 2 gün raporluyuz :)kuzucukumm hosgeldınnn :) bende tam sana yazacaktım doktora gıttın mı dıye :) nasılsın
Gittim canım, 2 gün raporluyuz :)
Selam kizlar uzun bir aradan sonra nasilsiniz, ozledim sizi.
Zaman çabuk geçiyor canım, baksana yarm günü bitti bile :))ohhh evde keyıf haftasonuyla bırlıkte tam 4 gunn :)
Canım benim iyiyim sen nasılsın, hamileymişin çok sevindim bitanem, sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşallah.ollleeyyy perim gelmiss :)
nasilsin caniim seni sormalii, nasil gidiyor
ay cok ozlettin kendiniii :)
varmi.bebis sende
benim ayıptır söylemesii cuma günü doğum günüm..
ollleeyyy perim gelmiss :)
nasilsin caniim seni sormalii, nasil gidiyor
ay cok ozlettin kendiniii :)
varmi.bebis sende
valla oyle :) yakın bırının ı nıkah olsun gezmıs olursunuz hem aılece :)Zaman çabuk geçiyor canım, baksana yarm günü bitti bile :))
Pazarda nikah var.
Ama olsun gene dinleneceğim :)
oy Allahimm bir hamis dahami vaar :)Canım benim iyiyim sen nasılsın, hamileymişin çok sevindim bitanem, sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşallah.
Evet canım daha çook küçüğüz ama bende hamileyim canım 6 haftalık
perımı gordu bana selam bıle yok
valla oyle :) yakın bırının ı nıkah olsun gezmıs olursunuz hem aılece :)
perımı gordu bana selam bıle yok
valla oyle :) yakın bırının ı nıkah olsun gezmıs olursunuz hem aılece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?