2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladm canım, baktm zaten hemen canım. Hayırlısı. İlk şu tehlikeli günleri geçirip sonrada cinsiyetini öğrenmek istiyorum :)

hayirlisi canim insallah geceek bu gunler :)
bol bol dinlen, yormaakendini

MutluBulut_ amaaan bende ne cahildim ama insan ogreniyo iste hergun bisiler.
onuda zate doktor dedi anlamamistim, sonra burda ogrendim ne demek istedigini heh

hayirlisi canim insallah geceek bu gunler :)
bol bol dinlen, yormaakendini

MutluBulut_ amaaan bende ne cahildim ama insan ogreniyo iste hergun bisiler.
onuda zate doktor dedi anlamamistim, sonra burda ogrendim ne demek istedigini heh
ben sızın sayenızde gelıstırıyorum kendımı haha :)
doktora tam soramazda ınsan bırde bebegını gorme heyecanı tabı :)
bugun kızlar nerede ya

kizlar evet nirde bugun.
ogle yemegine gidip donen yok hh :)

MutluBulut_ Allah korusun canim yoktur bisi. belki o sicakla, o panikle stresledin iyice kendini simdi bulantisini cekiyosun.

kizlar evet nirde bugun.

MutluBulut_ Allah korusun canim yoktur bisi. belki o sicakla, o panikle stresledin iyice kendini simdi bulantisini cekiyosun.
Kızlar geldim geldim de yazdıklarınızı okuyordum, ayy bu yazıyı görünce diğerlerini alıntılayamadım birden:))) Nasılsınız iyisinizdir İnşAllah:)

Canım merhaba hoşgeldin... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini, duydumki aynı haftalardaymışız..
Gerçi ben henüz ultrasona girmedim belki benimde geç döllenme falan olur dicem ama beta hcg değerim 3 gün önce 8615 çıkmıştı pek ihtimal vermiyorum da :) Hayırlısı bakalım..

kizlar evet nirde bugun.

valla ya :)
duman donmus neysekı :)
belkı canım su ıcınce gecıyor sonra yıne aynı oluyor :) 4 de dondurma saatım belkım o zaman gecer tatlı yıyınce :)

Kızlar geldim geldim de yazdıklarınızı okuyordum, ayy bu yazıyı görünce diğerlerini alıntılayamadım birden:))) Nasılsınız iyisinizdir İnşAllah:)
hosgeldın canım ıyı sagol sen nasılsın :)

hosgeldin taze anne :)
doyurdunmu bebisini :)
buna sukur iyilik.bizden :)

yaptım bıseyler :) ne yapsam gecmıyo bu tat mı dıyım ne dıyım :)
dayanamaz tabı ınsan :) bende dayanamam sanırım
Canım geçmş olsun ne acelen vardı kız, dikkat et bir daha bende bilirim onun acısını yoğurt falan iyi gelir mi acaba? denedin mi

Tutkum amin bitanem.
Hiç birşey yapasım gelmiyor ama sorma bir anda gözüm dönüor iş yapıyorum.

Sağolasın canım benim, aynıyız demek çok sevindim ki :)
Hoş bulduk bu arada :)
Oyy Maşallah canım 8 bin li çıktı demek, Maşallah bebişine.
İnsan gerçekten değişik oluyormuş kalp atışını duyduğunda.
Sende duyarsın canım
Değerin yüksek çünkü.

Kızlar bu arada sizde de kirpikleriniz karışıyor mu ya. Benim çok kaşınıyor...

Hoşbulduk canım benim çok şükür iiyim bende:)
Dondurma mı ahhh yaa, kaç gündür eşime diyorum bi ikna edemiyor almıyo adam yaa, gizli gizli alcam en sonunda, hasta olcam diye

Ayy inşAllah canım, çünkü yarına randevu aldım aslında haftaya alacaktım ama yoğun ısrarlar üzerine vazgeçtim,, çok heyecanlıyım ilk defa gitcem.. Ne sorcam ne yapcam hiç bilmiyorum biraz tüyo versen :)

hosgeldin taze anne :)
doyurdunmu bebisini :)
buna sukur iyilik.bizden :)
Hoşbulduk canım, doyurdum doyurdum... Valla hala çok şişim geçmedi birtürlü.. Muz hakkında söylediklerne kesinlikle katılıyorum, muz yedkten sonra kuru kayısı yemek lazım sanırım:) bilemiyorum tabi ne kadar faydalı olur:))))))

Canım geçmş olsun ne acelen vardı kız, dikkat et bir daha bende bilirim onun acısını yoğurt falan iyi gelir mi acaba? denedin mi

sorma ıste pıs bogaz ben 1 saat once yedım yogurt bana mısın demedı
hamılelık ıle mı alakalı bu :)
Hoşbulduk canım benim çok şükür iiyim bende:)
Dondurma mı ahhh yaa, kaç gündür eşime diyorum bi ikna edemiyor almıyo adam yaa, gizli gizli alcam en sonunda, hasta olcam diye
ayy demeseydım keske bısey olmaz bence ya havalarda ıyı artık arkasından su ıcersın tabı yınede bunyenı bılmıyorum olmadı cok cekerse canın azcık erıtır oyle yersın hamıssın sımdı :)

Yok canım benim kaşınmıyor ama bazı hamileliklerde olabiliyormuş kirpik kaşıntısı ve birbirinin üstüne biniyormuş kirpikler öyle okumuştum:)

Yok canım öyle deme kendine... Hımm dene bakalım tatlıyla geçer İnşAllah..

Yok canım henüz aşermiyorum, yani hamilelikten dolayı istemiyo canım ben hep istiyorum dondurma da hani çok severim çünkü, eşim inat etti bu ara:) Kız eritince de hiç tadı olmaz ki

Canım ben bugün baya baya soru sordum kadını bıktırmış olabilirim :)
Aslında o konuda bende çok tecrübesizdim denilebilir.
Zaten yarın ilk keseni ve bebişini görürsün.
Sonrada kalp atışını dinlettirir.
Kalp atışı diyince heyecandan soracağın varsada unutuyorsun inanki
Benim biraz sıkıntılı, aşağıda ve sorularım hep bu yönde oldu, şuanda tek derdim sağlıkla ilk 3 4 ayımızı atlatmak Allah'ım nasip ederse.
Folikasit verir zaten.
Neler yasak diye sormuştum ben, saymıştı da saymıştı canım :)
onun haricinde bende çok soru sormadım sanırım genel anlamda
Pek yardımcı olamadım ama
Çalışıyor musun canım ?

Olabilir canım, valla kaşımaktan gözlerim acıyor bazen.

Bu arada birden fazla alıntı yapamadm ya. Uğraşmadım da ama çoklu alıntıya tıkladım cevaplarken çıkmadı hepsi

Evet canım çalışıyorum..
Ayy şimdi sadece kesesini mi görcem, keşke kalp atışlarını da dinletse eğer oluşmuşsa tabi..
ben bi kağıda yazdım valla soracaklarımı:) tabi o kağıdı unutursam bilemiyorum..
Mesela neler yasakmış yememek lazımmış onu öğrenebiliriz senden:)
İnşAllah sorunun da en kısa zamanda geçer canım.. ilk aylar dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…