2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayyy ağzından bal damlıyor canım benim.. :)
Çiğköfte mi? Ahhh kaç gündür canımda istiyordu birtürlü alamıyordum almayım bari:)
3 ayda 1 kg valla keşke öyle olsa :) ilk aylar almyızda son aylara doğru alırız gibime geliyor.. Kaç kiloyla hamile kaldın ki?
Olsun canım dualarımız seninle Rabbim herşeyin en iyisini bilir...

:) tah
mıun etmeye calıssamda olmuyor :) sende yapsana okuruz senınkınıde :) ortalama aynıdır ama dımı

En kısa zamanda istediğin vakit darısı başına bitanem.
Aynıdır birebir.
Ben tam doğum tahminini bilmiyorum 1 hafta geç olduğu için 31 aralık gösteriyor.
Ama yapsam mı

Çiğ ete bile dokunmak bile zararlıymış bir yerde okumuştum, bakterileri barındıra bildiğinden sakıncalıymışç
Söylemeyim canım ben kilolu kaldım
Bende takvim yapım dur :)

Aminn canım benım :)
yap tabı yaa :)

Aaa öyle miymiş öğrendiğim iyi oldu bak canım :)
bende çok zayıf sayılmam sanırım yakın zamanda 60 olmuşumdur

kzlar desenize nasipse yeni yil hediyesi geliyor size. tam 31 aralik ve 2 ocak heh :)
yeni yilin ilk cocugu seysine girermissiniz birde heh

Yani başbakan mı bilmiyorum ama yeni yılın ilk doğan bebeğine takıyorlar altın:)

hee :)
ay telefonum sarjdaydi , hava gurluyo zaten/dogrumu dedim/
koluma garip bir uyusma geldi elektrik gelmis gibi..
ne aptalim cikarsam ya telefonu ordan bn :/

hee :)
ay telefonum sarjdaydi , hava gurluyo zaten/dogrumu dedim/
koluma garip bir uyusma geldi elektrik gelmis gibi..
ne aptalim cikarsam ya telefonu ordan bn :/
doğru dedin canım doğru dedin, hadi ya yağmur var o taraflarda..?
Ahh bak benimde 2 haftadır çok çabuk uyuşuyor kollarım bacaklarım hamilelikle etkisi var mı acaba?
Canım birde çok telefonla görüşme kulaklık kullan

heh gok gurultusuymus evet :)
sarjdayken kullaniyodum canim. aklimdanda geciyodu elektrik carpmasin diye ama cikarmadim.
insallah bisi yoktur.
bilmemki canim vardir belki, vucut degisiyo simdi hamilelige hazirliyo kendini.
nette bisi arastirmaya korkar oldum kotu seyleryaziyo sonra cok takiyorum kafama.
en iyisi doktora sormak sanirsam

Bak o konuda çok haklısın her kafadan bi ses çıkıyor.. Yarın onu da sorayım:) Ayhhh yarın kesin hiçbişey soramıcam heyecandan:)
Hadi görüşürüz canım iyi akşamlar..:)

Canım demek ki son adet tarihimiz farklıymış senin 25 Mart mıydı? Benim 27 Mart o yüzden farklı çıkabilir

Yok canım normalde 18 Mart ama benim 35 günde bir oluyordu, ondan mıdır bilmiyorum 1 hafta geç oluşmuş. Tarihime göre olsa 7 haftalık olmalıydık tam

kzlar desenize nasipse yeni yil hediyesi geliyor size. tam 31 aralik ve 2 ocak heh :)
yeni yilin ilk cocugu seysine girermissiniz birde heh

İnşallah canım, gerçi değişir diyorlar 3 aydan sonra asıl yaklaşık doğum tarihi bilinir diyorlar ama bilmiyorum.

Günaydın canım, evet doğru söylüyorsun, su kısmı sıkıntılı.Neyse Allah izin verirse sonra kaza ederiz artık.

Bu arada canım benim nice mutlu yaşlar diliyorum.Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin sana güzel ailenle ve tüm sevdiklerinle..

Günaydın canım..Vay be daha neler duyucaz yahu.Ben de ilk kez duydum bunu :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız, ne yapıyosunuz?????????

Sana da günaydın canımm, hayırlı cumalar..Maşallah bir gün girmedim kaç sayfa atmış :)) Oku oku ancak bitirebildim :)) Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın??Dün yaptırdım şeker yükleme testini, bakalım bugün çıkacak sonuç..

MutluBulut_ Günaydın canımmm...Ne alemdesin devam ediyor mu hala boğazındaki acı?

Bu arada kızlar ben kendimde bir şey farkettim.Aslında çoğu zaman farkındayım ama toparlayamıyordum.Nasıl desem sürekli bir telaşe hali var içimde, sanki hiç bir şeye yetişemiycekmişim gibi bir stres var sürekli içimde.Hani huzursuz olduğunuzda içinize bir şey oturur ya çoğu zaman bu haldeyim. Mesela çoğu sabah bir hışım yataktan kalkarım acele acele yatağı toplamaya , sonra giyinmeye çalışırım.Hemen kahvaltı hazırlayım diye mutfağa koştururum vs.. Ve bunları hep stres halinde yapıyorum.Ve bu da çok yoruyor bünyemi.Mesela bu sabah kalktım, gayet bir sakinlik var üzerimde.Rahatça giyindim de kahvaltı da hazırladım, o an kafama takacağım sinir olacağım bir şey varsa hemen savurdum kafamdan. Acaip sakin başladım anlayacağınız.Ve gayet rahat da hallettim her bir şeyi.İşten çıkıp eve gittiğimde yapacağım bir şeyler varsa sıraya koyayım derken strese giriyorum. O telaşeyle tabi çoğunu yapamıyorum da. Farkettim ki çoğu zaman o huzursuz, stresli hissiyatı atamıyorum üzerimden ben yaa.. Bir şeyleri gözümde çok büyütüyorum. Bir tezcanlılık var üzerimde. Mesela çok ilginç. Gün içinde kafamda plan yapıyorum iş çıkışı için.Artık yürüyüş yapmam gerekiyor ya, diyorum ki kendi kendime iş çıkışı şöyle bir saat yürürüm, sonra eve gider biraz ortalığı toparlarım, yemek yaparım .. Ki diyorum ya hep eşim geç geliyor , rahat rahat herşeyi yetiştiririm sorun olmaz.Ama bu anlattıklarım dağ gibi gözümde büyüyor stres oluyorum, hemen kendimi eve atasım geliyor. Yürüyüş falan yatıyor tabi , geri kalan yapılacakları da sakince yapamıyorum. Ne ki bu, niye oluyor ki böyle?Kendimde tespit ettiklerim bunlar ama niye böyleyim anlam veremiyorum.Şöyle sakin bir kafayla ne yapmak istiyorsam yapmak istiyorum ama bir günüm stressiz geçsin, yok..Şuan da mesela içime bir şey oturdu gitmiyor, ama hiç nedensiz yanii.. Bu ara ara geliyor gidiyor. Ya daa bir süredir konuşmadığım, görüşmediğim biri telefonla arıyor beni diyelim ve yahut ben aynı şekilde aramak istiyorum onu diyelim.İsmini gördüğüm an telefonda ya da aramak istediğim anda ''eyvah ne konuşucam ki ben şimdi'' deyip stres oluyorum birden. Hele ki bu çok çok ilginç.Gördüğünüz gibi de çok basit konular bunlar.Ama niye böyleyim ben?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…