- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Alıntıyı bir ara deniycem canım.
Çok değişik bir duygu ya.
Ultrason da da çok değişik :)
Ayyy ağzından bal damlıyor canım benim.. :)Kalp atışını duyarsın yarın canım. Hem keseni hem bebeğini görürsün hem kalp atışını dinlersin nasipse :)
Zaten kalbi pırpır atıyor utrasonda da görüyorsun.
Çiğ Köfte, Kola, Sigara, Hamurişleri, tatlı :) Meyve bile 1 öğün sadece veriyor.
Saydı da saydı benimki anlayacağın.
Akşam 8 den sonra yemek yemek yasak. 3 ayda 1 kg alıcaksın dedi.
Kendini toplar die bekledikte gene altta bu haftada canımAlt kısımlardan tutunmş, ama düşük yapma riski daha yüksek böyle olunca işte.
:) tah
mıun etmeye calıssamda olmuyor :) sende yapsana okuruz senınkınıde :) ortalama aynıdır ama dımı
Ayyy ağzından bal damlıyor canım benim.. :)
Çiğköfte mi? Ahhh kaç gündür canımda istiyordu birtürlü alamıyordum almayım bari:)
3 ayda 1 kg valla keşke öyle olsa :) ilk aylar almyızda son aylara doğru alırız gibime geliyor.. Kaç kiloyla hamile kaldın ki?
Olsun canım dualarımız seninle Rabbim herşeyin en iyisini bilir...
Aminn canım benım :)En kısa zamanda istediğin vakit darısı başına bitanem.
Aynıdır birebir.
Ben tam doğum tahminini bilmiyorum 1 hafta geç olduğu için 31 aralık gösteriyor.
Ama yapsam mı
Çiğ ete bile dokunmak bile zararlıymış bir yerde okumuştum, bakterileri barındıra bildiğinden sakıncalıymışç
Söylemeyim canım ben kilolu kaldım
Bende takvim yapım dur :)
nıye oyle kı aynı gun gıbı gosterıyor :)Yaptım ki, değişik çıktı :)
Canım demek ki son adet tarihimiz farklıymış senin 25 Mart mıydı? Benim 27 Mart o yüzden farklı çıkabilirYaptım ki, değişik çıktı :)
Aaa öyle miymiş öğrendiğim iyi oldu bak canım :)En kısa zamanda istediğin vakit darısı başına bitanem.
Aynıdır birebir.
Ben tam doğum tahminini bilmiyorum 1 hafta geç olduğu için 31 aralık gösteriyor.
Ama yapsam mı
Çiğ ete bile dokunmak bile zararlıymış bir yerde okumuştum, bakterileri barındıra bildiğinden sakıncalıymışç
Söylemeyim canım ben kilolu kaldım
Bende takvim yapım dur :)
He yaaa belki başbakan altın takar:)kzlar desenize nasipse yeni yil hediyesi geliyor size. tam 31 aralik ve 2 ocak heh :)
yeni yilin ilk cocugu seysine girermissiniz birde heh
He yaaa belki başbakan altın takar:)
Yani başbakan mı bilmiyorum ama yeni yılın ilk doğan bebeğine takıyorlar altın:)
takiyomu normalde guluyorum ama
Yani başbakan mı bilmiyorum ama yeni yılın ilk doğan bebeğine takıyorlar altın:)
doğru dedin canım doğru dedin, hadi ya yağmur var o taraflarda..?hee :)
ay telefonum sarjdaydi , hava gurluyo zaten/dogrumu dedim/
koluma garip bir uyusma geldi elektrik gelmis gibi..
ne aptalim cikarsam ya telefonu ordan bn :/
doğru dedin canım doğru dedin, hadi ya yağmur var o taraflarda..?
Ahh bak benimde 2 haftadır çok çabuk uyuşuyor kollarım bacaklarım hamilelikle etkisi var mı acaba?
Canım birde çok telefonla görüşme kulaklık kullan
Bak o konuda çok haklısın her kafadan bi ses çıkıyor.. Yarın onu da sorayım:) Ayhhh yarın kesin hiçbişey soramıcam heyecandan:)heh gok gurultusuymus evet :)
sarjdayken kullaniyodum canim. aklimdanda geciyodu elektrik carpmasin diye ama cikarmadim.
insallah bisi yoktur.
bilmemki canim vardir belki, vucut degisiyo simdi hamilelige hazirliyo kendini.
nette bisi arastirmaya korkar oldum kotu seyleryaziyo sonra cok takiyorum kafama.
en iyisi doktora sormak sanirsam
Canım demek ki son adet tarihimiz farklıymış senin 25 Mart mıydı? Benim 27 Mart o yüzden farklı çıkabilir
kzlar desenize nasipse yeni yil hediyesi geliyor size. tam 31 aralik ve 2 ocak heh :)
yeni yilin ilk cocugu seysine girermissiniz birde heh
Günaydın canım, evet doğru söylüyorsun, su kısmı sıkıntılı.Neyse Allah izin verirse sonra kaza ederiz artık.sana yazmıştım sanki ben , acaba hayalimde mi yazdım
hani havalar sıcak , son ay , tansiyon sıkıntın olabilir Allah korusun sonra vücudun sussuz kalabilir...
doktoruna sor ama bence tutmaman gerekir kuzucum..çünkü sağlık her şeyden mühim dinimizde..
üstelik sen hamilesin :)
ayyy çok güldüüüm...
vallahi ben hiiiç bişey bilmezdim bu hamilelik beni 9 ayda opr.dr.yapmış baksana
bende seni çok seviyoruuummm
hazır aklıma gelmişken bişey daha dicem ben
muz bebeğin gelişimini öne taşıyor , çok besliyor ...
muzun fiyatlar uçuk ama elinden geldiğince yemeye bak
bende seniiiiiii
sende muz ye , sen her gün ye hatta
ben hamileliğimin başından beri seğirme hissediyordum...
sonra bu pıtpıtlara döndü...
gaz hareketi değil bebişti o
12.haftadaydım herhalde pıtpıta döndüğünde ... zaten bebişi görüyorsun ekranda nasıl hareket ediyor hızlı hızlı...
anne zayıf bir karın bölgesine sahipse bence de hissedeeeerrr
ama ilk elime tekme yediğimde 17+2 deydik...
çok güzeldi çoook...
Günaydın canım..Vay be daha neler duyucaz yahu.Ben de ilk kez duydum bunu :)nub teorisii sey canim bebisin ultrason fotigrafinda/11-12/ haftaliklen , daha o bolge iyice olusmadigi icin cikinti gibi duruyor.
eyer o cikintilar paralelse - kiz.
eger boyle yukari dogruysa erkek.
goglee yaz resimlerden anlarsin.
hani bu en erken ogrenme sekli, resim netse anlasiliyor.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız, ne yapıyosunuz?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?