- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ınsallahh :)Yok canım öyle deme kendine... Hımm dene bakalım tatlıyla geçer İnşAllah..
Yok canım henüz aşermiyorum, yani hamilelikten dolayı istemiyo canım ben hep istiyorum dondurma da hani çok severim çünkü, eşim inat etti bu ara:) Kız eritince de hiç tadı olmaz ki
o kadar cok ınsallah kasınmazOlabilir canım, valla kaşımaktan gözlerim acıyor bazen.
Bu arada birden fazla alıntı yapamadm ya. Uğraşmadım da ama çoklu alıntıya tıkladım cevaplarken çıkmadı hepsi
Neyse bugün yine şansımı deneyim bakayım, full time yürüyüşlere başladık... gözlerimden uyku akıyo ama hala yürüyorum... :) yoksa eşim tek gidecek o fit olacak ben şişecem olmaz öyle değil mi kızlar:)ınsallahh :)
ne bıleyım kuzum hamılesın ya en azından oyle ye dıye tadı cıkmaz tabı :) gercı erıterek sevenlerde var hafıf :)
o kadar cok ınsallah kasınmaz
aaa neden olmadı acaba tekrar basıp alıntıyı gerı mı aldın kı
oooo super valla evelsı gun esıme azıcık yuruyus yapalım dedım oralı bıle olmadı gel sarılalım dedıNeyse bugün yine şansımı deneyim bakayım, full time yürüyüşlere başladık... gözlerimden uyku akıyo ama hala yürüyorum... :) yoksa eşim tek gidecek o fit olacak ben şişecem olmaz öyle değil mi kızlar:)
Neyse bugün yine şansımı deneyim bakayım, full time yürüyüşlere başladık... gözlerimden uyku akıyo ama hala yürüyorum... :) yoksa eşim tek gidecek o fit olacak ben şişecem olmaz öyle değil mi kızlar:)
Oyyy Oyyy MaşAllah canım, valla bana kalsa hemen yatıp uyucam ama hiç fırsat vermiyor ki, yemeği yiyoruz daha bulaşıkları hemen arıtıyo(artık eşim yapıyo) :), hadi gidiyruz diyooooooo super valla evelsı gun esıme azıcık yuruyus yapalım dedım oralı bıle olmadı gel sarılalım dedıbırakma tabı olmaz oyle :)
Doğru diyorsun bende duymuştum... listeme onu da ekleyim bakayım:))canim ilk aylar yuruyuste pek onerilmiyor ya ..
eside az sabretse sonra senle ciksa.
yoksa tabiki cok iyi yuruyus ama iste ilk.aylar fazla yormamak gerek vucudu.
veya bak onuda sor doktora
Oyyy Oyyy MaşAllah canım, valla bana kalsa hemen yatıp uyucam ama hiç fırsat vermiyor ki, yemeği yiyoruz daha bulaşıkları hemen arıtıyo(artık eşim yapıyo) :), hadi gidiyruz diyooo(((( Ama İnşAllah çok kilo almam yaaa
Ya bana sen yat dinlen ben gezeyim geleyim diyor, ee bende yalnız gitmesini istemiyorum, takılıyorum peşineohh masallah canım esıne yormuyor karısını :) aslında ıyıdde her aksam kotu tabı :) tutkunun dedıgıde var tabı cok bılgım yok ama esın bunu duyunca gıtmez bence :)
Ya bana sen yat dinlen ben gezeyim geleyim diyor, ee bende yalnız gitmesini istemiyorum, takılıyorum peşine
gezmeyı sevıyor demek kı mesela bende evelsı aksam oldugu gıbı arada dolasalım dıyorum esıme bazen cıkıyoruz bazen vazgecırıyor benı :) ama her aksam cıkmak ıstemem acıkcası sık gezmeyı sevmem ev hanımı oldugum halde :)) cok tempolu falan mı yuruyor
Yok canım öyle tempolu yürümüyoruz, ben olmasam koşacakmış falan ama ben varım diye koşamıyormuşta beyfendi:) Hergün hergün sıkılıyor insan tabi... :)Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir.
duman91 okudun mu su mucızeye bak ya kursun kalem arkasında kı sılgıye henuz sıgabılıyormus oyyy teyzemmm :)
Yok canım öyle tempolu yürümüyoruz, ben olmasam koşacakmış falan ama ben varım diye koşamıyormuşta beyfendi:) Hergün hergün sıkılıyor insan tabi... :)
Ahh canım okumaz olur muyum her sabah okuyorum.. sonra orada yazılanları eşime mesaj atıyorum:) daha mini minnacık teyzesi.. Bakalım yarın doktor ne dicek dua edin olur mu
:))) Ay inşAllah canım benim yaaa.. Strese girdim bir anda şu saate kadar gayet sakindim oysaki:):) valla oyle mınıgınde mınıgı :) ınsallah canım hatta sende ınsallah kalp atısını duyarsın perım gıbı :)
:))) Ay inşAllah canım benim yaaa.. Strese girdim bir anda şu saate kadar gayet sakindim oysaki:)
İnşAllah canım benim...oyy ben dıyınce mı :) gırme gırme yarın hersey cok guzel olacak bır ılk senın ve yavrun ıcın not dus :) tek mı gıdeceksın
orasıda var tabı ınsallah sokarlar :) babasıda merak eder tabı :)İnşAllah canım benim...
Evet tek gideceğim, haftaya çağırırsa o zaman eşimle gidicem, birde meltemin gittiği devlet hastanesinde ultrasona eşleri sokmuyorlarmış onu da öğrenmem gerek, eğer burda da öyle birşey varsa haftaya özele gideriz:)
Aynen öyle canım, Rabbim isteğin zamanda sana da hayırlı evlat versin İnşAllahorasıda var tabı ınsallah sokarlar :) babasıda merak eder tabı :)
Kalp atışını duyarsın yarın canım. Hem keseni hem bebeğini görürsün hem kalp atışını dinlersin nasipse :)Evet canım çalışıyorum..
Ayy şimdi sadece kesesini mi görcem, keşke kalp atışlarını da dinletse eğer oluşmuşsa tabi..
ben bi kağıda yazdım valla soracaklarımı:) tabi o kağıdı unutursam bilemiyorum..
Mesela neler yasakmış yememek lazımmış onu öğrenebiliriz senden:)
İnşAllah sorunun da en kısa zamanda geçer canım.. ilk aylar dikkat et kendine..
Aminn canım ınsallah :)Aynen öyle canım, Rabbim isteğin zamanda sana da hayırlı evlat versin İnşAllah
Bugüne kadar bebeğinizin boyu için başından kuyruğuna kadar ibaresi kullanılırken artık başından poposuna kadar olan mesafe kullanılacak. Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir. Bebeğinizin minik kalbi dakikada 65 kere kasılıp gevşeyerek, yeni oluşan kan hücrelerini gelişmekte olan dokuları beslemek için dolaştırırlar. Ultrasonda bebeğin kol ve bacak yumruları artık fark edilebilir.
duman91 okudun mu su mucızeye bak ya kursun kalem arkasında kı sılgıye henuz sıgabılıyormus oyyy teyzemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?