2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

aman kuzum MASALLAH
ee dinlesin annesini minik sipaaa :)
annenemi gideceksin canim.
ay insan anne evinde daha bi nazlaniyo sanki hep yatasim geliyor gidince benim

aman kuzum MASALLAH
ee dinlesin annesini minik sipaaa :)
annenemi gideceksin canim.
ay insan anne evinde daha bi nazlaniyo sanki hep yatasim geliyor gidince benim
MaşAllah canım MaşAllah... Canım bugün kayınvalidemlere gitcez, yarında annemler ankarada dayımların yanında onlara gideceğim kısmetse:)) Toptan hepsini görmüş olcam yani:)))

Heeee o performansı gösteremeyebilirim tabi :))

Evet hatta dört ay oldu mu tamam, bence korku atlatılıyor :)

ben sizden bisi rica etsem kizlar ya.
dusunuyorum dusunuyorum bulamadim.
odevim var, masal yazmam gerek icinde "para" gecen,hani konusu para olsun.

ogretmen degil sanki yazar olmaya gidiyoruz okula , cok sinir oldum, bisi aklima gelmiyor.
belki 4-5 kafadan bisi cikar bir sorayim dedim

Oh oh maşallah iyi gezentililk yapacak kuzu :)) Annen orda mı canım hala?

Kııızz bizi sensiz bırakma ne kalmış şunun şurasında ? Canım çalışabilirsek en fazla son 4 haftasına kadar çalışabiliyoruz değil mi?
Yok canım inşallah fırsat buldukça takılırım size, o zaman da sürekli evde olucam zaten :)

Raporla son üç haftaya kadar çalışabiliyorsun canım.Toplam 18 hafta zaten, sonrasına kalır 15.

oy yavrum,cok sukur iyilermis bari :)

dugun vardi sahi sizin demi canim.
uzun bsimi alacaksin, bencede begendigini al,buzamani bekliyosun e hakettin kesinlikle
evet canım cok sukur :)
oglu oldu bılıyorsundur
kısa almak ıstıyorum canım, hem uzun ıstemıyorum dıye hemde cok pahalı uzunlar yaa fazlasıyla hemde..bırde ben sacımı makyajımı evde yapıcam ama uzun alırsam gosterıslı bırseyler olması lazım bırde kuafor masrafı

hosgeldın canımm :)
masallahh sulaleyı gezeceksınız haftasonu sanırım masallah ne guzel :)

Canım sen birkaç gün bekle sonra test yap bakalım en azından acaba mı derdinden kurtulmuş olursun?
Baktın hala gelmiyo doktora gidersin söktürücü falan verir belki..

Kuzum 10 dk once sok oldum halada oluyorum
uzman tv dekı bır uzmandan bu sekılde hamılelık rıskının %40 oldugunu ogrendım ben ıhtımal yok derken hadı sımdı olmasam bıle bundan sonrası ıcınde..yada sımdı beklemek ıstıyoruz ama olsada mutlu oluruz tabi ama dusunsene 3 cocuktan sonra oldu suanda kk da okuyorum benım ımkansız dedıgım ıle hamıle kalan cok cok kısı varmıs..Rabbım can verınce oluyor demek kı ıste bırı bu sekılde olur, bırı yıllarca olmaz bakalım bızım nasıl olacak hayırlısı..
Burada moddan moda gıren bır arkadasınız var
bu arada gelecekte bu yazıları gulerek gerı donusum yapar okurum hep yapıyorum ayy ne panık yapmısım zamanında dıye buda oyle olacak bıde kılo alma korkusu var tabı karnım sıs kaldıkca kılo mu aldım dıyorum ahh sısmanlık

Heeee o performansı gösteremeyebilirim tabi :))

Evet hatta dört ay oldu mu tamam, bence korku atlatılıyor :)

zatennn 4-5 aydan sonra artik tam minciklama zamanlari basliyor, oh soyle bacagini al isir o popo yanlarini heh :)
hayirlisiyla dogsalar,minciklasak :)

duman91 heiyi bari canim, hasret gderirsiniznhic yoktan :)
kv daha iyimi, hep soracagim.unutuyorum

Hmmm hani anaokulu öğretmenliği ya masal uydurma potansiyelinizi ölçüyorlar heralde :)

Bir düşünelim..

para varlıgı bır dert yoklugu yaraaaa
2 cocuk olsun para cın kavga etsın o benım ben seker alıcam hayır benım dıye sonra bır dede gelsın nasıhat versın onemlı olan arkadaslık para degersız vs dıye yaratıcılık 0

Yok canim makinayi bosaltmaya useniyordum ki annemi yardima cagirdim ben uzaniyorum o evde is yapiyor nasil ama
kızz yenı gelın yorma anneyı bakalım :)
alıskanlık olmasın sonra
bende makıneyı hemen bosaltmazsam bır daha yapmaya usenıyorum sagolsun yıkıyor kuruluyor bırde makıneden dızmesını beklıyoruz

Çocuğun biri annesinden sürekli bir şeyler almasını istiyormuş. Annesi de artık buna bir çözüm bulmak istemiş. Tamam evladım istediklerini alıcaz ama alacağın şeyin parasını kendin biriktiriceksin demiş. Yaptığın her iyilik ve güzel davranışında kumbarana bir miktar para atıcaz ve bu şekilde paran biriktiğinde istediğini alabileceksin demiş. Çocuk da kabul etmiş.Sonuç olarak hem iyi güzel davranışlar biriktirip düzgün bir çocuk olmuş, hem de parasını biriktirip istediği şeylere kavuşmuş Yazarken iyi hoş geldi de, çocugu para ile ödüllendirmek doğru bir şey mi onu bilemedim :)))

Hmmm hani anaokulu öğretmenliği ya masal uydurma potansiyelinizi ölçüyorlar heralde :)

Bir düşünelim..
aman olcmesinler, istemem ama soran yok tabii..

MutluBulut_ e dedik sana amaa sen inatla ihtimal yok diyosun :)
hersey mumkun o yizden yaptestini rahat durursun bari, ben olsam 3-4 test yapmistim.bile heh :)
buarada uzun almamakla iyi yapmisin canim, herzamanda giyilmiyor uzun. dedigin gibi kuafor masrafiydi,oydu,buydu..

PembeLokum kiz daha dun bir,bugun iki hemen doydunnu ev islerine heh :)
yat bakalim yat :)
kv deyle nasil araniz, cat kapi geliyomu

Allah iyiliğini versin kız, sende keyifler kebap.Ben de istiyorum bi yardımcı, yemek yapsa yeter şimdilik :)))

Ben annemi yardimci olarak kullaniyorum valla sadece yemek yapiyorum

Canim sen kac dogumluydun unuttum bir de calisiyorsun degil mi ne mezunusun esinle kac yillik evliydin esin kac dogumlu bi de evlenmeden once kac yil flort ettiniz

Annem toz aliyor su an supurgeyi bitirdi kvye bir tek el opmeye gittik onun disinda hic aramadi hic gelmedi de zaten soylemisti onceden ben gelip gitmem gonul koyma diye

MutluBulut_ canim bi hamilelik testi yap artik

Ya ovu. Doneminde degilim ama dun yine de olur mu acaba diye bir korunmayalim dedik ben boyle bi heyecanlandim ya kizlar boyle planlayarak yapmak zor herhalde surpriz olsa keske ama :)

Allahiim cok tatlisin kuzum ya , iyi guldum :)
nasihat verme kismi iyiymis, pnu yazayim .
hos para olunca mesele illa nasihat oluyor heh :)

Ladypurple masallah akilli kadin :)
begendim bunu ,dogrusu mogrusunu bosver ,hic yoktansa yapayim.
du vakalim baska fikir gelmezse bunu yapayim, bol nasihatli bisiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…