Ahhh kızlar durun durun beni de alın yaaa sohbetinizeee:)))
Valla öğleden sonra bulantım çok şükür geçti kendime geldim... Ayy Anneannesine, babaanesine, dedelerine, halasına, amcasına gitcek ya kuzucum ondan heralde yaramazlık yapmıyo üzmüyo annesini :))))
MaşAllah canım MaşAllah... Canım bugün kayınvalidemlere gitcez, yarında annemler ankarada dayımların yanında onlara gideceğim kısmetse:)) Toptan hepsini görmüş olcam yani:)))aman kuzum MASALLAH
ee dinlesin annesini minik sipaaa :)
annenemi gideceksin canim.
ay insan anne evinde daha bi nazlaniyo sankihep yatasim geliyor gidince benim
oh iyi barii :)
bazi anneler dogumdan hemen sonra yaziyorr, 3-4 saat sonra. ne ara kendine geldi,ne ara bulduda telefona girdi heh.
tabi canim bebis gelince ev kalaba oluyor zaten, ilk 2/3 ayi atlattiktan sonra bbiste sakinlesiyor sanki, ilk zamanlar zor.
MutluBulut_ sahiiii giz dogurmus yazmistinnn, oh cok sukur kurtulmus canim ya.
iyilermi acaba.
bir ara mayis anneleri topiginsen takip ediyordum ama dogurmus demek :)
Rabbim hayirli,saglikli evlat nasip etmistir insallah :)
Oh oh maşallah iyi gezentililk yapacak kuzu :)) Annen orda mı canım hala?Ahhh kızlar durun durun beni de alın yaaa sohbetinizeee:)))
Valla öğleden sonra bulantım çok şükür geçti kendime geldim... Ayy Anneannesine, babaanesine, dedelerine, halasına, amcasına gitcek ya kuzucum ondan heralde yaramazlık yapmıyo üzmüyo annesini :))))
Yok canım inşallah fırsat buldukça takılırım size, o zaman da sürekli evde olucam zaten :)Kııızz bizi sensiz bırakma ne kalmış şunun şurasında ? Canım çalışabilirsek en fazla son 4 haftasına kadar çalışabiliyoruz değil mi?
evet canım cok sukur :)oy yavrum,cok sukur iyilermis bari :)
dugun vardi sahi sizin demi canim.
uzun bsimi alacaksin, bencede begendigini al,buzamani bekliyosun e hakettin kesinlikle
Ahhh kızlar durun durun beni de alın yaaa sohbetinizeee:)))
Canım sen birkaç gün bekle sonra test yap bakalım en azından acaba mı derdinden kurtulmuş olursun?
Baktın hala gelmiyo doktora gidersin söktürücü falan verir belki..
Heeee o performansı gösteremeyebilirim tabi :))
Evet hatta dört ay oldu mu tamam, bence korku atlatılıyor :)
ben sizden bisi rica etsem kizlar ya.
dusunuyorum dusunuyorum bulamadim.
odevim var, masal yazmam gerek icinde "para" gecen,hani konusu para olsun.
ogretmen degil sanki yazar olmaya gidiyoruz okula , cok sinir oldum, bisi aklima gelmiyor.
belki 4-5 kafadan bisi cikar bir sorayim dedim
Aleyküm selam canım :) O niyee,, kıyamıyor musun kullanmaya? :)))
paraben sizden bisi rica etsem kizlar ya.
ogretmen degil sanki yazar olmaya gidiyoruz okula , cok sinir oldum, bisi aklima gelmiyor.
Allah iyiliğini versin kız, sende keyifler kebap.Ben de istiyorum bi yardımcı, yemek yapsa yeter şimdilik :)))Yok canim makinayi bosaltmaya useniyordum ki annemi yardima cagirdim ben uzaniyorum o evde is yapiyor nasil ama
Ladypurple he iyi canim,en azincan kalca kemiklerin agrimasin.
yuruyusunde baya varmis canim, ben saniyodum gel git 10dk :)
MutluBulut_ selam canim nasilsin
PembeLokum hayirdir disim, calismiyomu yoksa
kızz yenı gelın yorma anneyı bakalım :)Yok canim makinayi bosaltmaya useniyordum ki annemi yardima cagirdim ben uzaniyorum o evde is yapiyor nasil ama
ben sizden bisi rica etsem kizlar ya.
aman olcmesinler, istemem ama soran yok tabii..Hmmm hani anaokulu öğretmenliği ya masal uydurma potansiyelinizi ölçüyorlar heralde :)
Bir düşünelim..
Allah iyiliğini versin kız, sende keyifler kebap.Ben de istiyorum bi yardımcı, yemek yapsa yeter şimdilik :)))
aman olcmesinler, istemem ama soran yok tabii..
MutluBulut_ e dedik sana amaa sen inatla ihtimal yok diyosun :)
hersey mumkun o yizden yaptestini rahat durursun bari, ben olsam 3-4 test yapmistim.bile heh :)
buarada uzun almamakla iyi yapmisin canim, herzamanda giyilmiyor uzun. dedigin gibi kuafor masrafiydi,oydu,buydu..
PembeLokum kiz daha dun bir,bugun iki hemen doydunnu ev islerine heh :)
yat bakalim yat :)
kv deyle nasil araniz, cat kapi geliyomu
paravarlıgı bır dert yoklugu yaraaaa
2 cocuk olsun para cın kavga etsın o benım ben seker alıcam hayır benım dıye sonra bır dede gelsın nasıhat versın onemlı olan arkadaslık para degersız vs dıyeyaratıcılık 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?