2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ladypurple he iyi canim,en azincan kalca kemiklerin agrimasin.
yuruyusunde baya varmis canim, ben saniyodum gel git 10dk :)

MutluBulut_ selam canim nasilsin

PembeLokum hayirdir disim, calismiyomu yoksa

Yok canım sadece evden işe gelişim 10-15 dk arası sürüyo canım.Öğle arası ve çıkışı sayarsak üçlemiş oluyorum bunu.Bazen üşenmezsem yolu uzatıp gidiyorum. İşte az çok yürüyüş oluyor yine de. İş yerinde de ara ara kalkıp bir koridor boyu gel git yapıyorum, merdivenlere geçicem yakında :)))

Ladypurple kiz 95 gun kaldi yaziyo :)
masallah bebiko buyuduu, 100den geri sayim basladii :)

Oyyy evet canım yaa çok şükür, sayılı gün geçer diyoruz bakalım :))) Ayın 25 inde bi aksilik olmazsa ist a gidicem, bir hafta on gün kalıcam. Bu gazla haziranı çarçabuk görürüm ben :) E ramazan bayramından sonra da izne çıkıcam inşallah. Bir daha tamam :)

Sağolasın canım senin de kandilin mübarek olsun. Çok şükür ben iyiyim, azıcık halsizlik dışında. Sen nasılsıın?? :)

sagol canım :) ıyıyım bende cok sukur :) cıdden ne azalmıs zaman masallah :)
Ladypurple he iyi canim,en azincan kalca kemiklerin agrimasin.
yuruyusunde baya varmis canim, ben saniyodum gel git 10dk :)

MutluBulut_ selam canim nasilsin

PembeLokum hayirdir disim, calismiyomu yoksa
ıyıyım canım sen nasılsın ?
kk da giz vardı hatırlıyormusun bızımle aynı evlenen mayısta ama dıger topıkteydı :) dun dogum yaptı :)
ya benım hala bekledıgım mısafır gelmedı dınlıyorum resmen kendımı karnım mı agrıyo ne falan dıyorum ama yok agrımıyo ne sıkıntı ya ya oyle bırsey beklemıyorum ama eger yarında olmazsam test mı alsam kı..dedıgım gıbı bısey yoktur ama ne bıleyım acaba demeye basladım :) test alırsa pazar sabah ac karnına mı yapıyorum nasıl oluyor ? bırde sımdı beklentımde yokken test yapmak ıstemıyorum bır yandan fol yok yumurta yok ortada dıyorum ne testı.. off kızlarr gelsın su mısafırım ne can sıkıcı :)
bu arada yarın elbıse bakmaya gıdıcez sanırım zayıfladıktan sonra ılk elbısem olacak :) gecen hafta pazar markete gıtmısken soyle bır baktık bızım buradakılere denedım bır kac tane begendık esıme kalsa arasından bır tane al dıyor ama yok ben tam ıcıme sınsın ıstıyorum :) ınsallah bulurum sade bır elbıse zaten

Kaç gün gecikti ki canım?
Oooo, hadi bakalım.Tabi ki içine sinen bir şey olsun, uzun zaman sonra yeni bir şey alıyorsun. :)

Kaç gün gecikti ki canım?
Oooo, hadi bakalım.Tabi ki içine sinen bir şey olsun, uzun zaman sonra yeni bir şey alıyorsun. :)

8-9 gıbı olurum dıye tahmın etmıstım..
Bazen gecıkmelı oluyor ama korkmayada basldım kendı kendıme bı hastalık vs olmasın dıye..
Aklıma her bısey gelıyor valla Allah korusun :)
Karnımı sıs hıssetmesem takmıcam ama rahatsızlık verıyo
evet valla ınsallah bulurum :) gop a gıdelım dıyorum en yakın
zeytınburnunda olsam ya bulvara bakardım olmadı bakırkoy :) ama gop da vardır dıye tahmın edıyorum

Ladypurple az kalmis iznine canim, ya sen simdo.gidince bizi unutursun :/
telefondan girmek zor oluyor,is yerinden bari giriyodun.
arada gelirsin yine ama demi heh :)

MutluBulut_ kuzum neden kendini strese sokuyosun , al testi bari bilirsin sorunun o olmadigini.
sabah ilk tuvaletinle yapki daha dogru ciksin.
baktin bebia yok,baktin gelmiyor doktora gidersin.
gerci sen simdi zayifladin hem, adetinde yeni vucuduna alismaya calisiyodur

Yok canım benim öyle kötü bir şeye yorma hemen, Allah korusun tabi. Bir hafta gecikme olabilir çeşitli faktörlerden. Eğer on günü bulursa yine de bi test yaparsın canım.

Sen düğün için bakıyordun sanki demi? Gop civarını pek bilmiyorum ama illaki bulunur bir şey :)

Deme öyleee, unutur muyum hiç.O zamanki yoğunluğum nasıl olacak bilmiyorum ama. Şimdi iş yerine gelince gireceğimi biliyorum ya telden zorlamıyorum hiç.O zaman bir tek tele muhtaç olacağım için fırsat buldukça takipte olurum canım. Sizsiz olur mu kuzu :)

oh iyi barii :)
bazi anneler dogumdan hemen sonra yaziyorr, 3-4 saat sonra. ne ara kendine geldi,ne ara bulduda telefona girdi heh.
tabi canim bebis gelince ev kalaba oluyor zaten, ilk 2/3 ayi atlattiktan sonra bbiste sakinlesiyor sanki, ilk zamanlar zor.

MutluBulut_ sahiiii giz dogurmus yazmistinnn, oh cok sukur kurtulmus canim ya.
iyilermi acaba.
bir ara mayis anneleri topiginsen takip ediyordum ama dogurmus demek :)
Rabbim hayirli,saglikli evlat nasip etmistir insallah :)

ayy bende bılmıyroum :)
doktordan ayrıca korkmaktayım zaten bıde evlendık dıye artık dıger sekılde muane ederse
zavallı vucudum yeter artık senı takıp edemıyorum dıyordur sureklı degısım :)

ahh sorma otururken surada neler gelıyor aklıma o zaman beklıyım yanı ınsallah gerek kalmaz :)
evet canım kınada var elbısem dugune bakıyorum :)

Amin canım :)
bebek kıpırdamıyo dıye korkup gıtmıs hastaneye oradan yazdı ıg de valla habıre aklıma geldı ıyıler mıdır dıye esıme bıle soylemıstım sonra bır baktım yenı resım yuklemıs bebegıde oda ıyıymıs cok sukur :)

oy yavrum,cok sukur iyilermis bari :)

dugun vardi sahi sizin demi canim.
uzun bsimi alacaksin, bencede begendigini al,buzamani bekliyosun e hakettin kesinlikle

Ahhh kızlar durun durun beni de alın yaaa sohbetinizeee:)))
Valla öğleden sonra bulantım çok şükür geçti kendime geldim... Ayy Anneannesine, babaanesine, dedelerine, halasına, amcasına gitcek ya kuzucum ondan heralde yaramazlık yapmıyo üzmüyo annesini :))))

Canım sen birkaç gün bekle sonra test yap bakalım en azından acaba mı derdinden kurtulmuş olursun?
Baktın hala gelmiyo doktora gidersin söktürücü falan verir belki..

Kııızz bizi sensiz bırakma ne kalmış şunun şurasında ? Canım çalışabilirsek en fazla son 4 haftasına kadar çalışabiliyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…