2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kuzucum sen cagırmıssın, ama onlar gelemıyoruz dıye bı haberr dahı vermemıs. Tekrarlama bence gelmek ıstıyorlarsa sana ugrayacagız dıye onlar desın artık

Kuzucum sen cagırmıssın, ama onlar gelemıyoruz dıye bı haberr dahı vermemıs. Tekrarlama bence gelmek ıstıyorlarsa sana ugrayacagız dıye onlar desın artık

esimde oyle dedi.
cagirmamdan yana degildi zaten cunki karsimda yasayan kuzenleride ayiramam kardesler zaten, 10;12 kisi olacaklardi ugrasmana degmez dedi.
artik kendileri gelir, ne varsa onu yer icerler diye dusunuyorum bende.

esimde oyle dedi.
cagirmamdan yana degildi zaten cunki karsimda yasayan kuzenleride ayiramam kardesler zaten, 10;12 kisi olacaklardi ugrasmana degmez dedi.
Ben de katılıyorum canım.Sen gerekeni yapmışsın zaten.

esimde oyle dedi.

diimi.canim takmayayim bari.
aglamakliyim cunki sinir oldum , onari bari duaunmeeyim.
gelirlerse kapim.acik umdugunu degil,buldugunu yesinler ne yapayim

Bosvr o zaman canım..
nıye agladın bu olaya mı farklı bırsey mı var

Canim beni de eklesene buraya evlilik tarihim 02/05/2015

Valla iyi olmaya çalışıyorum ama o kadar halsizim kii, işe gelmek benim için işkence resmen, afedersin banyomu bile yapamıyorum o derecedeyim yani((
Sen nasılsın?
Ah canım başta hormonlardan bi halsizlik oluyor, son zamanda da ağırlaşmaya başlıyorsun onun halsizliği oluyormuş.Doğrudur yanii, çok iyi anlıyorum seniiii Evde ağırlık çöküyordur, işte halsizlik oluyordur, Allah kolaylık versin.
Çok şükür iyiyim de otur otur belim tutuluyor. Ara ara kalkıp koridor boyu yürüyüş yapıp geliyorum. :) Bir de sürekli sandalye tepesinde ayaklar aşağıda ya , ayaklarımın canı sıkılıyo :) Oyyy oy yaşlı nene muhabbeti içinde gibi hissettim kendimiii

Valla aynen öyle olduk, hadi uyku hali olsa sadece anlarım o kadar sorun etmem de şu bulantı durumu beni mahvediyor... İyice sinirim bozuluyor ağlıyorum yaa o derece (((
Evet canım ara ara yürümek iyi gelir.. biz her akşam yürüyoruz 1 saate yakın umarım hep böyle devam eder:)))

Ah canım yaaa mide bulantısı biliyorum hiç hoş bir şey değil.Sabır.. İlk başlarda olan bir şey en azından.1-1 buçuk ay daha sabır.
Ne güzel canım, inşallah. En azından kışa girene kadar bol bol yürü canım. Benim en büyük sıkıntım o. Hafta içi ev iş arası ne yürüdüysem o. Allah tan evde bayağı kaçınıyorum.

Valla bu 5. günüm... Rabbim yardım etsin İnşAllah, umarım o kadar sürer, birde daha çok sürerse ne hale gelirim bilemiyorum(((
Evet canım ekim-kasıma kadar yürüsem tamam dır:)))
Sende öğle arası çıkışta falan gidip geliyorsun ya o da yine de etkili olur canım benim

Hmmm şu son bir haftadır başladı yani senin.Yok yok üç aydan sonra kalmaz canım inşallah.
İşte o git gel yürüyüşleri 40 dk ya yakın ediyor, yani hiç yoktan iyidir.

selam kizlar :)

MutluBulut_ dunku konu yuzunden canim ya,ama canimi sIktigima degmez iste.

PembeLokum kzum aklimda ekliycem nasipse, evdeki netim bitti gelince yaparim.
telefondan zor oluyor cunki

duman91 canim hani genelde 3 ay oyle gidiyor ama haftadan haftaya fark var. mesela 10.hafada azalacak, 11. yine buanti olur.. oyle iyle yavastan gececek insallah canim.
banyo bile yapamiyorum dedin ya bende ayniydim, banyodaki herseyy kokuyodu sanki. dus jelleri bilmem neler hep sekerli kokuyodu.
ay aklima geldi yine.
burda okumstum biri halsizlikten banyoya tabure koymus, oda iyi fikir cunki ayakta kalmak bile yoruyodu beni , sendenasil bilmem ama bir dene istersen.
sabir canim sabirr :*

Ladypurple camimcim sende iyi yapiyorsun yurumekle. tum gun otur otur zor oluyor.
benim daha simdiden belim agriyo hafiften seni dusunemiyorum bile :/
oturdugun sandalye yumusakmi bari

İş yerindeki son iki buçuk ayım Allah ın izniyle.Sabır..
Şu ofis sandalyelerinden kuzum.Ben arkama şu araba koltuklarına, sandalyeye falan takılan bel desteklerinden var ya ondan koydum, bir de minder aldım altıma.Ne kadar olursa işte.

Hmmm şu son bir haftadır başladı yani senin.Yok yok üç aydan sonra kalmaz canım inşallah.
İşte o git gel yürüyüşleri 40 dk ya yakın ediyor, yani hiç yoktan iyidir.
Evet canım yeni başladı, inşAllahh, çok kötü bir durummuş((
Ooo daha ne istiyorsun baya oluyormuş işte, iyidir iyidir merak etme sen:)

10. haftada azalacak mı nerden baksan 1 ayım var (((
Taburemiz var canım ama eşimin yardımıyla yapıyorum valla (( Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…