- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
iyiyim.kizlar buna sukur.
kuznler oturuyomus disarda onlarin yanina indim biraz.
Ladypurple evet meltemim.ya, napayim buyuyoruz iste canim.
yuvarlanip gidiyoruz diyeyim heh :)
kizlar ya kuzenim geldi yurt disindan, 3 yildir gelmediydi.
kendisini sevmem, erkek zaten sohbetimiz uyusmuyo pek buyuk bnden belki ondandir. neyse
haliyle dugune gelmedi, hic aklimda yoktu ama aannem davet et,kapini ac dedi.
iyi hos aksam kackez aradim acmadilar,busabah aradim.aksama gelin kahvemi icin diye halam dedi habe vercem sonra diye. saat 1 oldu haber yok,hani gelseler hazirlanmaya zamanim kalmicak.
baskasindan ogrendim gelemeyecekmis, dislerini yaptiriyomus.
e bn simdi tekrarmi davet edeyim, hazir okulum.yokken halledeyim.demistim. yarin okuldayim.
ne yapsam bilemedim, benden gunah gitti diyip ugrasmak isteniyorum o suratsizlarla, biyanda olmaz oyle diyorum.
Kuzucum sen cagırmıssın, ama onlar gelemıyoruz dıye bı haberr dahı vermemıs. Tekrarlama bence gelmek ıstıyorlarsa sana ugrayacagız dıye onlar desın artık
Ben de katılıyorum canım.Sen gerekeni yapmışsın zaten.esimde oyle dedi.
cagirmamdan yana degildi zaten cunki karsimda yasayan kuzenleride ayiramam kardesler zaten, 10;12 kisi olacaklardi ugrasmana degmez dedi.
artik kendileri gelir, ne varsa onu yer icerler diye dusunuyorum bende.
Ben de katılıyorum canım.Sen gerekeni yapmışsın zaten.
Ben de katılıyorum canım.Sen gerekeni yapmışsın zaten.
esimde oyle dedi.
cagirmamdan yana degildi zaten cunki karsimda yasayan kuzenleride ayiramam kardesler zaten, 10;12 kisi olacaklardi ugrasmana degmez dedi.
artik kendileri gelir, ne varsa onu yer icerler diye dusunuyorum bende.
diimi.canim takmayayim bari.
aglamakliyim cunki sinir oldum , onari bari duaunmeeyim.
gelirlerse kapim.acik umdugunu degil,buldugunu yesinler ne yapayim
CennetiMelegiM - 24.05.2014edaa91 - 11.05.2014zzzzynpppp- 25.01.2014SirriEyvan - 26.10.2013Çook şükür kavuştuk kii
su misali22 - 22.04.2014
hanzade_87 - 24.05.2014
tuttku - 31.05.2014
duman91 - 30.07.2014
Ladypuprle - 09.08.2014
Gleenyn - 10.08.2014
AskInihan - 12.08.2014
sumeyra1990 - 17.08.2014
kayacans - 04.09.2014
monserose - 06.09.2014
theodore - 14.10.2014
Çok huzurlu olalım inşallah..
Hoş geLdiniz güzel geLinLeer ve geLin adayLarıı..
bu yıl bizim yıLımız oLdu.. çok şükür Rabbimize
lafı fazla uzatmadan konuya gireyim
burası bizim topiğimiz olsun.. ailemizi,dertlerimizi,mutLuLuğumuzu ve en önemlisi inşallah sadece güzel haberleri paylaşaLım burda
not: böyle bir topic var ama bu yıl evlenen arkadaşlarım çok ve hepimiz dağılmış durumdayız.. burada yeniden sohbet etmek dileğiyLe..
Listeye eklenmek isteyenler özel mesajla evlilik tarihinizi atarsanız sevinirim..
Sanada hayırlı cumalar canım, hepimize hayırlı kandiller olsun inşAllah... Rabbim dualarımızı kabul etsinHepinize günaydın, hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller canlar..
:)
Amin canımmm..Nasılsın???Sanada hayırlı cumalar canım, hepimize hayırlı kandiller olsun inşAllah... Rabbim dualarımızı kabul etsin
Valla iyi olmaya çalışıyorum ama o kadar halsizim kii, işe gelmek benim için işkence resmen, afedersin banyomu bile yapamıyorum o derecedeyim yaniAmin canımmm..Nasılsın???
Ah canım başta hormonlardan bi halsizlik oluyor, son zamanda da ağırlaşmaya başlıyorsun onun halsizliği oluyormuş.Doğrudur yanii, çok iyi anlıyorum seniiiiValla iyi olmaya çalışıyorum ama o kadar halsizim kii, işe gelmek benim için işkence resmen, afedersin banyomu bile yapamıyorum o derecedeyim yani((
Sen nasılsın?
Valla aynen öyle olduk, hadi uyku hali olsa sadece anlarım o kadar sorun etmem de şu bulantı durumu beni mahvediyor...Ah canım başta hormonlardan bi halsizlik oluyor, son zamanda da ağırlaşmaya başlıyorsun onun halsizliği oluyormuş.Doğrudur yanii, çok iyi anlıyorum seniiiiEvde ağırlık çöküyordur, işte halsizlik oluyordur, Allah kolaylık versin.
Çok şükür iyiyim de otur otur belim tutuluyor. Ara ara kalkıp koridor boyu yürüyüş yapıp geliyorum. :) Bir de sürekli sandalye tepesinde ayaklar aşağıda ya , ayaklarımın canı sıkılıyo :) Oyyy oy yaşlı nene muhabbeti içinde gibi hissettim kendimiii
Ah canım yaaa mide bulantısı biliyorum hiç hoş bir şey değil.Sabır.. İlk başlarda olan bir şey en azından.1-1 buçuk ay daha sabır.Valla aynen öyle olduk, hadi uyku hali olsa sadece anlarım o kadar sorun etmem de şu bulantı durumu beni mahvediyor...İyice sinirim bozuluyor ağlıyorum yaa o derece (((
Evet canım ara ara yürümek iyi gelir.. biz her akşam yürüyoruz 1 saate yakın umarım hep böyle devam eder:)))
Valla bu 5. günüm... Rabbim yardım etsin İnşAllah, umarım o kadar sürer, birde daha çok sürerse ne hale gelirim bilemiyorumAh canım yaaa mide bulantısı biliyorum hiç hoş bir şey değil.Sabır.. İlk başlarda olan bir şey en azından.1-1 buçuk ay daha sabır.
Ne güzel canım, inşallah. En azından kışa girene kadar bol bol yürü canım. Benim en büyük sıkıntım o. Hafta içi ev iş arası ne yürüdüysem o. Allah tan evde bayağı kaçınıyorum.
Hmmm şu son bir haftadır başladı yani senin.Yok yok üç aydan sonra kalmaz canım inşallah.Valla bu 5. günüm... Rabbim yardım etsin İnşAllah, umarım o kadar sürer, birde daha çok sürerse ne hale gelirim bilemiyorum(((
Evet canım ekim-kasıma kadar yürüsem tamam dır:)))
Sende öğle arası çıkışta falan gidip geliyorsun ya o da yine de etkili olur canım benim
selam kizlar :)
MutluBulut_ dunku konu yuzunden canim ya,ama canimi sIktigima degmez iste.
PembeLokum kzum aklimda ekliycem nasipse, evdeki netim bitti gelince yaparim.
telefondan zor oluyor cunki
duman91 canim hani genelde 3 ay oyle gidiyor ama haftadan haftaya fark var. mesela 10.hafada azalacak, 11. yine buanti olur.. oyle iyle yavastan gececek insallah canim.
banyo bile yapamiyorum dedin ya bende ayniydim, banyodaki herseyy kokuyodu sanki. dus jelleri bilmem neler hep sekerli kokuyodu.
ay aklima geldi yine.
burda okumstum biri halsizlikten banyoya tabure koymus, oda iyi fikir cunki ayakta kalmak bile yoruyodu beni , sendenasil bilmem ama bir dene istersen.
sabir canim sabirr :*
Ladypurple camimcim sende iyi yapiyorsun yurumekle. tum gun otur otur zor oluyor.
benim daha simdiden belim agriyo hafiften seni dusunemiyorum bile :/
oturdugun sandalye yumusakmi bari
Evet canım yeni başladı, inşAllahh, çok kötü bir durummuşHmmm şu son bir haftadır başladı yani senin.Yok yok üç aydan sonra kalmaz canım inşallah.
İşte o git gel yürüyüşleri 40 dk ya yakın ediyor, yani hiç yoktan iyidir.
10. haftada azalacak mı nerden baksan 1 ayım varselam kizlar :)
MutluBulut_ dunku konu yuzunden canim ya,ama canimi sIktigima degmez iste.
PembeLokum kzum aklimda ekliycem nasipse, evdeki netim bitti gelince yaparim.
telefondan zor oluyor cunki
duman91 canim hani genelde 3 ay oyle gidiyor ama haftadan haftaya fark var. mesela 10.hafada azalacak, 11. yine buanti olur.. oyle iyle yavastan gececek insallah canim.
banyo bile yapamiyorum dedin ya bende ayniydim, banyodaki herseyy kokuyodu sanki. dus jelleri bilmem neler hep sekerli kokuyodu.
ay aklima geldi yine.
burda okumstum biri halsizlikten banyoya tabure koymus, oda iyi fikir cunki ayakta kalmak bile yoruyodu beni , sendenasil bilmem ama bir dene istersen.
sabir canim sabirr :*
Ladypurple camimcim sende iyi yapiyorsun yurumekle. tum gun otur otur zor oluyor.
benim daha simdiden belim agriyo hafiften seni dusunemiyorum bile :/
oturdugun sandalye yumusakmi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?