2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ya daaa sevimli ayıcık bakkala gidiyormuş. Cebindeki bir miktar parayı düşürmüş farkında olmadan. Arkasından gelen tilki de almış bu parayı, çekilmiş bir köşeye..'' Oyy gidip ne alsam acaba bu parayla demiş'' O sırada ordan geçen tavşan kardeş bu olaya şahit olmuş. Tilkinin yanına gitmiş.''Tilki kardeş az önce yaptıgın hiç doğru bir hareket değildi, sevimli ayıcığın düşen parasını, gidip ona vermeliydin. O senin paran değil. Hadi gidelim ayıcığa parasını verelim.'' demiş. Tilki kardeş de '' Doğru söylüyorsun, az kalsın tavşanın parasını harcayıp yanlış bir davranışta bulunucaktım.Teşekkür ederim uyardığın için.'' demiş. Gidip sevimli ayıcıgın parasını vermişler.Ayıcıgın mutlu oldugunu görünce onlar da mutlu olmuşlaar..

Benim de aklima nasihatli bisiler gelmisti canim ama tam uyduramadim

Annem toz aliyor su an supurgeyi bitirdi kvye bir tek el opmeye gittik onun disinda hic aramadi hic gelmedi de zaten soylemisti onceden ben gelip gitmem gonul koyma diye

amaan iyi canim, takma sende.
isterse gelsin, zaten gelseler vi deeert,gelmeseler bi dert..
sen bilirajn yine ama esinin hatri icin bari siz gidin. simdi daha yeni ya onunda alismasi zor olur

amaan iyi canim, takma sende.
isterse gelsin, zaten gelseler vi deeert,gelmeseler bi dert..
sen bilirajn yine ama esinin hatri icin bari siz gidin. simdi daha yeni ya onunda alismasi zor olur

Canim ben esime bu islerin raconu once gelinin davet edilmesidir dedim davet edilmeden kimseyi davet etmryecegim bu herkes icin gecerli dedim o da tamam dedi :) yani onlar cagirirsa bizi oturmaya ben de cagiririm :)

ne bıleyım ben ne cahılım
deme ya o zaman ıyıkı eczane uzakta
aynen canım kısa alayım baska dugunde yıne gıyerım

MutluBulut_ canim bi hamilelik testi yap artik

Ya ovu. Doneminde degilim ama dun yine de olur mu acaba diye bir korunmayalim dedik ben boyle bi heyecanlandim ya kizlar boyle planlayarak yapmak zor herhalde surpriz olsa keske ama :)
bızde kurtulalım sende dıyosun
ınsallah canım kız olur mu olur bıde olursa sızın

dımı ılla oluyor ama nasıhat eden bıle ıcınden bu paraya neler alınır dıye gecırıyodur
Ladypurple massallah guzel ama :) not verecekler mı bundan

Ben annemi yardimci olarak kullaniyorum valla sadece yemek yapiyorum

Canim sen kac dogumluydun unuttum bir de calisiyorsun degil mi ne mezunusun esinle kac yillik evliydin esin kac dogumlu bi de evlenmeden once kac yil flort ettiniz

Oh iyiymiş valla, yakınınd aolunca tabi iyi :)) Hamileliğinde müthiş faydası olur o zaman, sagolsun kadın :)

Ben 88 doğumluyum, eşim 80 doğumlu canım.Evet iki yıldır çalışıyorum, veteriner fak mezunuyum. Agustosta evleneli bir yıl olucak, iki yıl flört dönemi oldu, sonra söz oldu, sözden bir yıl sonra nişan, nişandan bir yıl sonra da düğün oldu canım :))

Senin eşinle kaç yaş vardı aranda?

bak buda iyiymis ama ben ilkini yapayim.
simdi mesele bunu baska dile cevirmekte heh
en azindan konusunu bulmus oldum.
cok sagol kuzucumm
sizde cok sagolun kizlarr :*

PembeLokum disim.benim ovu.da degilken oldu.
yani adetimden hemen sonra veya 1 hafta sonra okdu.
ama buyuk.ihtimal adetten sonra oldu.
yani Rabbim ol desin oluyor iste.
hayirlisi diyelim

bak buda iyiymis ama ben ilkini yapayim.
simdi mesele bunu baska dile cevirmekte heh
en azindan konusunu bulmus oldum.
cok sagol kuzucumm
sizde cok sagolun kizlarr :*

PembeLokum disim.benim ovu.da degilken oldu.
yani adetimden hemen sonra veya 1 hafta sonra okdu.
ama buyuk.ihtimal adetten sonra oldu.
yani Rabbim ol desin oluyor iste.
hayirlisi diyelim

Heee onu bir de bulgarcaya mı cevıreceksin? İyi bari canım yardımcı olabildiysek ne mutlu :) Rica ederiiz :)

Aynen öyle yapcaz kısmetse, canım babamla arada ankaraya gidip geliyorlar, babamın sağlık sorunları nedeniyle, daha bizim buraya gelemediler, onlar gelmeyince ben gidiyorum :)
Hmmmm anladım canım.Nasıl peki durumları iyiler mi?

Hmmmm anladım canım.Nasıl peki durumları iyiler mi?
Yani bana söylediklerine göre bir problem yok, ama ben pek inanmıyorum, dedem mide kanserinden vefat etti, onun üstünde duruyorlar genelde... Normalde hemorid için gitmişti ama bambaşka birşeymiş ben üzülmeyim diye de söylemiyorlar gizliyorlar((

kiz zaten tivaletim geldi,gul gul birhal oldum altima yapcam simdi

evet kesinlikle geciyodur

not vereceklr canim evet, yapmayanda tehdit ediliyor heh 3ctane daha yazacak yapmayan.
ilk okuldaiz sanki

not vereceklr canim evet, yapmayanda tehdit ediliyor heh 3ctane daha yazacak yapmayan.
ilk okuldaiz sanki
Valla bugünlerle var M mutlubulut da birşeyler, beni de çok güldürüyor :))))
Yapmayan 3 tane dahamı yazacak harbiden ilkokuldasınız sanki korkutuyorlar...
Ayy bende düşündümde Meltemin ilk söylediği güzeldi o plan üstünden gidebilirsin..

Hmmmm, sen yine de kötü düşünme canım.Allah ın izniyle başka bir şey yoktur inşşalh..Rabbim şifa versin..

ilk okuldaiz sanki
kos gıt gel
ooo bıde 3 tane aman hemen yap bıtsın sonra ısın falan olur yapamazsın 3 tane hıkaye uydurmakta zor

demek kı hamılelerı guldurebılıyorum ne mutlu bana mıllete kısı basına gulen cıkar bana ıse bır bedenden 2 kısı guluyor toplam 4
yaa hemen yarın olsa dısarı cıkmak ıstıyorumm
bu akssamda kara ekmek var kızlar tv de ızlıyor musunuz ?
Gercı sızın ıcın rısklı olabılır heycan yapıyor ınsan bıraz

diimi , adina yakisir bi sekilde donus yapti :KKk48:

evet canim, sorma oldu olcak 10 kere ayni seyleride yazalim :)

Haydi canlar, hepinize öpücükleirmi sıpıtıyorum.. Güzel bir haftasonu olsun inşallah. Beş oldu olacak, ben kaçar :))

Ayy kızlar kocişim geldi yanıma hadi ben çıkıyorum iyi akşamlar size, hayırlı kandiller, öpüldünüz hepiniz :)))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…