- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Anladim canim ee iyi 2 ayda olmus hemen masallah
Bu topiğin güzel anneleri kaç yaşında anne oluyor?Sanirim tutkku 20 SirriEyvan 24 duman91 24 Ladypurple 27 yasinda anne oluyor dogru mu ki
Atladigim birisi var mi?
heh yok kiz sen 20de takilmissin
21de hamile kaldim, nasipse 22 de bebis geliyor :)
genc anne icin tam ideal yasti benim icin 22-23.
aynen kuzum cok sukur bekletmedi tospam.
Rabbim tum isteyenlere nasip eder insallahhh.
sen napiyosun, aksamlik hazirmi
20 de evlendim/ iki ay sonra 21 olmustum/.
tabi cok erken baslamistik cikmaya, daha nekadr uzatabilirdik.. yoksa 20cok kucuk geliyor simdi ama napaak
oh sende bendensin :) bende annemerdeyim , ekmek elden su golden dedikleri gibi :)
Biliyorum hikayenizi canim 2 ay sonra 21 olmussun 21de evlendim diyebilirsin
Sen de benim gibi cilginsinbu ay sonu sizin yildonumunuzmus :)
diimi 21 diyeyim heh :)
evet canim nasipse 1 yillik oluyoruz bile .. hic bisi anlammdim gecen zamandan..
pazarlari gelen giden yok, herke esiyle heh :)
ay sahiiii...
bi bir saat evvel kocam aradı...
araba alma niyetimiz vardı , şükür almış :)
ben doğuım yapmadan nasip oldu , kızımın kısmetine , çok mutluyum inanın...
kayınvalidemlere gidip gelmek , merkeze gidip gelmek , hastaneye gidip gelmek her şey daha rahat olacak artık şükür Rabbime...
kazasız belasız herkese nasip olsun :)
Evet aynen çok beklemedik, zaten yaş malum, çok geç kalmak istemedim :)Hm siz de bebiş için çok beklememissiniz şu an 6 ay 3 haftalık hamilesin anladıgım kadarıyla evlendikten 3 ay sonra mı oldu bebiş
Ben 92liyim eşim de 91li ay olarak aramızda 17 ay var canım yani 1.5 yaş var aramızda :)
Biz 6 yıl 3 aydan sonra evlendik 6. Yılımız bittiği gün öglen sözlendik akşam nişanlandık 3 ay içinde de evlendik
Doğrudur 27Bu topiğin güzel anneleri kaç yaşında anne oluyor?Sanirim tutkku 20 SirriEyvan 24 duman91 24 Ladypurple 27 yasinda anne oluyor dogru mu ki
Atladigim birisi var mi?
Selamlar kızlar, diğer topiğe yazdığım mesajı kopyaliim braya da
Evim hazır sayılır eşyalarım geldi sadece bazam kaldı o da bu hafta içi gelir inşallah. Perdelerimizi seçtik yarın akşam perdeci eve gelip ölçü alacak sonra da halılar ve avizeler kalıyor. Tv ünitesi ve mutfak masasını da bu hafta içi alıyoruz kısmetse.
Bu arada bugün dış çekimim vardı çok güzel geçti çok şükür. Kuaförlere asla güvenmemeliyiz bir kez daha öğrendim. Saat 2 buçuk 3 gibi çıkmam gerekiyor dedim 1'de gelsen yeter dedi. Allah'tan hep gittiğim yer ve biliyorum 1 buçuk 2 saatte yapamayacaklarını, 12'ye doğru gittim ve çıkmam gereken saat 4 buçuktu zaten, ona rağmen neredeyse ucu ucuna yetiştim. Şehrin oturduğumuz tarafında yağmur, dolu, şimşek ortalığı sel götürüyor, fotoğraf çekmek için gittiğimiz yerler günlük güneşliktiYağmuru görünce moralim çok bozulmuştu ama çok şükür ıslanmadan bitti çekimimiz.
Ben iki farklı saç kullandım, önce dağınık topuz modeliyle duvağımı taktırdım, ilk çekimlerimizi öyle yaptık. Daha sonra geçerken kuaförüme uğradım saçlarımı açtırdım ve çiçekli tacımı taktım. İki farklı modda harika fotoğraflar çektirdim. Fotoğrafçılarımın enerjileri müthişti. Nişanlım da hiç sevmez normalde fotoğraf çektirmeyi ama o da hiç üzmedi beni, enerjisi bir an olsun düşmedi, çok eğlendik
Oooo, hayırlı uğurlu olsun kuzucuumm.. Maşallah ne güzel, Allah kolaylık vermiş size.Kazasız belasız, güzel günlerd ekullanın inşallah..
Evet aynen çok beklemedik, zaten yaş malum, çok geç kalmak istemedim :)
Oyyyy kardeşimle yaşıtsın sen, sen de küçük gelinsin he, maşallah :)) Bana göre küçük geliyor yani, ayy kardeşimin evlendiğini düşünemiyorum şuan, bana hala küçük kardeşim gibi geliyor :))
Flört zaten uzunmuş, o yüzden resmi kısımları çok uzatmamanız iyi olmuş :)
Doğrudur 27
Oh oh maşallah, hayırlısıyla düğünü de atlattınız mı güzelce mutlu mesut yaşamak kalıyor yuvanızda :))
O dış çekimin öncesinde olması çok çok iyi olmuş bence, düğün günü aceleyle ugrasmaktansa keyfini çıkarmışsınız ne güzel :)
Hmmmm, ,inşallah :) Bizim de düğün günü oldu ve koşturmacalıydı ama ona rağmen ben bile diyorum keşke o dış çekim gününe geri dönebilsem, en güzel kısmı oydu düğünün.Yani senin rahatlığını düşünemiyorum bile. Düğününü de bu keyifle geçir inşallah :)Ay evet canım yaa bizim çekim yaptığımız yerlerde başka gelinler de vardı, gelin arabasıyla gelmişler düğün günü olduğu belliydi öyle koşturmacalılardı ki, umarım onların da gönlüne göre olmuştur ama rahat rahat gülümseyebilmek, yetişme derdi olmaması çok güzeldi. Keşke bi daha dönebilsem düne
Hmmmm, ,inşallah :) Bizim de düğün günü oldu ve koşturmacalıydı ama ona rağmen ben bile diyorum keşke o dış çekim gününe geri dönebilsem, en güzel kısmı oydu düğünün.Yani senin rahatlığını düşünemiyorum bile. Düğününü de bu keyifle geçir inşallah :)
Günaydın canıııımm.. Olsun bugün keyif günün olsun :)Kizlar bir selam verip hemen cikiyorum :))
Bugun gec kaldim daha hic is yapmadim sadece camasir yikandi onlari asicam simdi :) opuyorum sizi ogleden sonra gorusuruzz
Selamlar kızlar, diğer topiğe yazdığım mesajı kopyaliim braya da
Evim hazır sayılır eşyalarım geldi sadece bazam kaldı o da bu hafta içi gelir inşallah. Perdelerimizi seçtik yarın akşam perdeci eve gelip ölçü alacak sonra da halılar ve avizeler kalıyor. Tv ünitesi ve mutfak masasını da bu hafta içi alıyoruz kısmetse.
Bu arada bugün dış çekimim vardı çok güzel geçti çok şükür. Kuaförlere asla güvenmemeliyiz bir kez daha öğrendim. Saat 2 buçuk 3 gibi çıkmam gerekiyor dedim 1'de gelsen yeter dedi. Allah'tan hep gittiğim yer ve biliyorum 1 buçuk 2 saatte yapamayacaklarını, 12'ye doğru gittim ve çıkmam gereken saat 4 buçuktu zaten, ona rağmen neredeyse ucu ucuna yetiştim. Şehrin oturduğumuz tarafında yağmur, dolu, şimşek ortalığı sel götürüyor, fotoğraf çekmek için gittiğimiz yerler günlük güneşliktiYağmuru görünce moralim çok bozulmuştu ama çok şükür ıslanmadan bitti çekimimiz.
Ben iki farklı saç kullandım, önce dağınık topuz modeliyle duvağımı taktırdım, ilk çekimlerimizi öyle yaptık. Daha sonra geçerken kuaförüme uğradım saçlarımı açtırdım ve çiçekli tacımı taktım. İki farklı modda harika fotoğraflar çektirdim. Fotoğrafçılarımın enerjileri müthişti. Nişanlım da hiç sevmez normalde fotoğraf çektirmeyi ama o da hiç üzmedi beni, enerjisi bir an olsun düşmedi, çok eğlendik
Oooo, hayırlı uğurlu olsun kuzucuumm.. Maşallah ne güzel, Allah kolaylık vermiş size.Kazasız belasız, güzel günlerd ekullanın inşallah..
Evet aynen çok beklemedik, zaten yaş malum, çok geç kalmak istemedim :)
Oyyyy kardeşimle yaşıtsın sen, sen de küçük gelinsin he, maşallah :)) Bana göre küçük geliyor yani, ayy kardeşimin evlendiğini düşünemiyorum şuan, bana hala küçük kardeşim gibi geliyor :))
Flört zaten uzunmuş, o yüzden resmi kısımları çok uzatmamanız iyi olmuş :)
Doğrudur 27
Oh oh maşallah, hayırlısıyla düğünü de atlattınız mı güzelce mutlu mesut yaşamak kalıyor yuvanızda :))
O dış çekimin öncesinde olması çok çok iyi olmuş bence, düğün günü aceleyle ugrasmaktansa keyfini çıkarmışsınız ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?