- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Teşekkürler canım , sen de :)))Yine soyluyorum cok tatlisin ya eheh
Kızçeler merhaba nasılsınız bakalım.??
Hafta sonum çok güzel geçti, bebişimizle akraba ziyaretimizi yaptık, ancak biraz yol beni mahvetti :))) Onun dışında herşey çok güzeldi.. Gerçi kocişle aramız bu ara limoni ama geçici bir durum olur umarım
SirriEyvan araba almışsınız canım, güle güle kullanının hayırlı günlerde inşAllah, desene bebiş size şans getirdi :)))
Ladypurple canım erken kalkabilmek güzel ama herzaman bu mümkün olamayabiliyor, ohh yarında tatil valla süper keşke bugünle birleştirselerdi neyse bu da yeter :)))
M mutlubulut canım yine temizliğe giriştin sanırım, hadi sana kolay gelsin.. :))
tutkku hikayeni bitirdin mi bakalım? Hocaların ne dedi merak ettim açıkcası :))
Mutella ne güzel düğün çekimini önceden yaptırmışsın, çok da iyi yapmışsın ben rezil olmuştum aynı gün olunca, ev düğünü olduğu için akrabaları rahat bırakmadı hadi nerde kaldınız diye ( İçinde ukte kalmamıştır ne güzel, umarın düğünün de çok güzel olur..
PembeLokum sen ne yapıyorsun yeni gelin? Nasıl gidiyor alışabildin mi yavaştan?
Ayyy atlamadığım olmamıştır umarım, öpüldünüz :))))
Canım henüz daha erken çünkü, şöyle birkaç ay geçsin bakalım :))Iyi gidiyo canım cok sukur, alıstım da sanki halen daha sevgilimle ev tutmusum da sonra geri eve donecekmisim gibi hissediyorum yasimdan dolayi mi acaba bilmiyorum
Sizin araniz neden limoni ya
Canım henüz daha erken çünkü, şöyle birkaç ay geçsin bakalım :))
Amaaann bişey demiyorum artık ben ilk defa günlerdir sarılmadan uyuyoruz, biraz kötü bir durum ama düzelir diye umut ediyorum... Sorun bana yalan söylemesi....(
Kızçeler merhaba nasılsınız bakalım.??
Hafta sonum çok güzel geçti, bebişimizle akraba ziyaretimizi yaptık, ancak biraz yol beni mahvetti :))) Onun dışında herşey çok güzeldi.. Gerçi kocişle aramız bu ara limoni ama geçici bir durum olur umarım
SirriEyvan araba almışsınız canım, güle güle kullanının hayırlı günlerde inşAllah, desene bebiş size şans getirdi :)))
Ladypurple canım erken kalkabilmek güzel ama herzaman bu mümkün olamayabiliyor, ohh yarında tatil valla süper keşke bugünle birleştirselerdi neyse bu da yeter :)))
M mutlubulut canım yine temizliğe giriştin sanırım, hadi sana kolay gelsin.. :))
tutkku hikayeni bitirdin mi bakalım? Hocaların ne dedi merak ettim açıkcası :))
Mutella ne güzel düğün çekimini önceden yaptırmışsın, çok da iyi yapmışsın ben rezil olmuştum aynı gün olunca, ev düğünü olduğu için akrabaları rahat bırakmadı hadi nerde kaldınız diye ( İçinde ukte kalmamıştır ne güzel, umarın düğünün de çok güzel olur..
PembeLokum sen ne yapıyorsun yeni gelin? Nasıl gidiyor alışabildin mi yavaştan?
Ayyy atlamadığım olmamıştır umarım, öpüldünüz :))))
selam selam kizlar :)
ben aglayamiyorum diye diye nazar degdirdim endime sanirim,simdi habire agliyorum, evde,arabada,derste,yolda.. nedeni varmi onuda bilmiyorum,herseye aliniyorum.
derte yemek yiyodum, hoca yeme gibisinden bisi yapti onada agladim.. ama napayim acimm :/
enistee beeey neden oyle yapiyo bakayim, uzmesin anneyi oyle :)
merak etme canim, insallah yoluna girer hersey. tatli.bir dille anlatirsin seni nekadar uzdugunu, ona yalanlari yuzundn guvenemedigini. sIkma canini, gerekirse sen bir adim at, sen saril :)
Mutella mutimm masallah size :
iyi olmus onceden yapmaniz, en azindan gelinliini 2 kez giyimis oldun heh :)
evinde hazirmis nerdeyse, insallah hersey gonlunce olur canim.
bizimde dugun gunuydu cekim, evet acele oldu biraz ama olsun cok guzeldi :)
buarada blogun acikmi.hala, unutuyorum hep bakaim.diyorum :)
Ladypurple kuzum selamm :)
masallah erken kalkmisin, e peki 7:20 de kalkop hangi ara hazirlanip,hangi ara kahvalti yapip 8de cikiyosunuz masallah
Jettt hiziylami hazirliyosun herseyi :)
benim banyodan cikip,hazirlanmam 20dakikami aliyo :)
MutluBulut_ kuzum kolay gelsin ama neden zora sokuyosun kendini gec kaldim flan :) evdesin bak, streslenme bosuna yavas yavas yaparsin :)
veee sey misafirin geldimi :)
SirriEyvan
PembeLokum sizlrede selam kizlar :)
duman91 canim demin ciktim dersten ama okumadim, meger konusunda para,banka,calismak,borc bunlarda gecmeliymis.
birazda moralim.yoktu okumadim :)
ama buyuk.ihtimal yine bu kalir hc ugrasasim yok.
zaten biride benimkine benzer bisi yazmis, dedim bunudami.meltem yazdi
Canımcığımm aleyküm selam .. işte o jet hızı moduna girdiğim için alalecele bir sinir stres geciyor bende sabahaları, ama uykuyu da bölemiyorum :)) on dakika içinde kahvaltı hazırlıyorum.Giyinmem beş dakika zaten.Üfff eskisi gibi özen yok malesef, ya sacımı tarıyorum öylece ya da topluyorum.Makyaj fln yok öyle.İşte yine de koştur koştur oluyodu ama bugun çok rahat ettim, umarım kalkabilirim bundan sonra :)
Eyvah eyvah, hormonlar harekete geçmiş canım. İlk zaman bende cok yogundu, ciddi ciddi bende sorun var zannediyordum ama normal zamanımda aniden ortaya cıkınca aglama durumları dedimki tamam hormonlardan. O yüzden takma canım, olsun rahatlarsın.
Heheheh evet tüm anaokulu öğretmenliği okuyanların masal ödevi benden
belki alarmi 7yekursan, 5dk yatakta durup kalsan daha iyi olmazmi canim.
hani sadece 10-15 dakika erken kalkms olursun,hem bu sure icinde cok is halledersin.
okaar sIkintiya verme kendini, zamana alisirsin zaten erken kalkmaya :)
hormonlar canim hormonlar, masallah iyi gelis yapti. dedigin gibi hersey normal aslinda ama biz abarta bilesiye abartiyoruz.
bbege zarari olurmu diye dusunuyorum ama kendimi.sIkmaktansa, aglayayim rahatlayayim diyorum.
Ya sabir napalim :)
diimi oyle aslinda, birde giyinmesi daha kolay :)Evet mantıklı :)) Bir de farkettim yazın daha rahat kalkılıyor.Kışın buz gibi, insanın yataktan çıkası gelmiyor da.Yazın güneşli sıcak güne uyanması daha kolay. :)
Yaniiii çok yıpratma kendini ama ben de ağlamak daha iyidir diye düşünüyorum kendini sıkmaktansa.
diimi oyle aslinda, birde giyinmesi daha kolay :)
kisin kat kat giyinene kadarr cok zamanimi aliyodu :)
yahu kuzenimin karisi dun dogurmasi gerekiyodu hala tik yok
hayirlisiyla dogsa bebis sevsek :)
gununu gecirince beklemekte zor ya, gerci doktorun biri 17 dems,digeri 23.
biri tutturamadi digeri tutacakmi acep :)
CennetiMelegiM 'in bebisi buay sonu 2 aylik oluyor demi masallah buyuttu oglusunu bile :)
Evet bence de ferah ferah iyi oluyor ama ilk başta bana zor gelmişti biraz.Panço tarzı bi montum vardı sürekli onu giyordum, rahat geliyordu dolaşırken.Şuan koca göbeği kapatmak zor oluyor, bazen çekiniyorum yolda yürürken
Hadi yaa günü geçmiş derken 40 hafta doldu mu pekiii ? Hadi hayırlısı madem :))
Evet yaa dünyaya gelen büyüyor işte :)) Kuzenim de doğum yapacaktı 4 bucuk ay oldu. Daha en son onun heyecanlarını konusuyorduk, yavrucak büyüdü bile.Şimdi düşününce Rabbim nasip ederse aynı şekilde olacagını hayal edemiiyorum, hala şaka gibi geliyor.Allah tan tekmelerini eksik etmiyor da kızacağızım varlıgını bolca hissettiriyor :))
Of canım yaa bu ara çok vefat haberi alıyorum :/ Her daim olan bir şey bu ama etraftan bildik kişilerden olunca garip oluyor. Netten tanıdığım bir kız vardı, eşi vefat etmiş, otuzlu yaşlardaydı adam.İki tane de küçük ogulları var.Ne üzüldüm.Allah sabır versin, çok zor bir şey. Kayıp zaten çok zor hele ki genç yaşta kaybetmek, off..Rabbim sevdiklerimizle sınamasın hiçbirimizi..
Canım henüz daha erken çünkü, şöyle birkaç ay geçsin bakalım :))
Amaaann bişey demiyorum artık ben ilk defa günlerdir sarılmadan uyuyoruz, biraz kötü bir durum ama düzelir diye umut ediyorum... Sorun bana yalan söylemesi....(
selam selam kizlar :)
ben aglayamiyorum diye diye nazar degdirdim endime sanirim,simdi habire agliyorum, evde,arabada,derste,yolda.. nedeni varmi onuda bilmiyorum,herseye aliniyorum.
derte yemek yiyodum, hoca yeme gibisinden bisi yapti onada agladim.. ama napayim acimm :/
enistee beeey neden oyle yapiyo bakayim, uzmesin anneyi oyle :)
merak etme canim, insallah yoluna girer hersey. tatli.bir dille anlatirsin seni nekadar uzdugunu, ona yalanlari yuzundn guvenemedigini. sIkma canini, gerekirse sen bir adim at, sen saril :)
Mutella mutimm masallah size :
iyi olmus onceden yapmaniz, en azindan gelinliini 2 kez giyimis oldun heh :)
evinde hazirmis nerdeyse, insallah hersey gonlunce olur canim.
bizimde dugun gunuydu cekim, evet acele oldu biraz ama olsun cok guzeldi :)
buarada blogun acikmi.hala, unutuyorum hep bakaim.diyorum :)
Ladypurple kuzum selamm :)
masallah erken kalkmisin, e peki 7:20 de kalkop hangi ara hazirlanip,hangi ara kahvalti yapip 8de cikiyosunuz masallah
Jettt hiziylami hazirliyosun herseyi :)
benim banyodan cikip,hazirlanmam 20dakikami aliyo :)
MutluBulut_ kuzum kolay gelsin ama neden zora sokuyosun kendini gec kaldim flan :) evdesin bak, streslenme bosuna yavas yavas yaparsin :)
veee sey misafirin geldimi :)
SirriEyvan
PembeLokum sizlrede selam kizlar :)
duman91 canim demin ciktim dersten ama okumadim, meger konusunda para,banka,calismak,borc bunlarda gecmeliymis.
birazda moralim.yoktu okumadim :)
ama buyuk.ihtimal yine bu kalir hc ugrasasim yok.
zaten biride benimkine benzer bisi yazmis, dedim bunudami.meltem yazdi
Ve aleykum selam canim boyle duygusal olman normal canim gebesin :)
Ben de cok alinganim bu aralar benimki neden acaba
heh seninki cakma gebelikten sanirim
yeni ev,yeni ortam haliyle duyusallik getirtiyor canim normaldir :)
:))) Büyüyolar napalım, dediğin gibi utanılacak bir sey yok ama işte :)sorma ben bile simdiden gobegi cikarmaya utanuyorum,masallah seninki kocaman, insan utaniyor iste aslinda gururlanmak gerek ama :)
evet saka gibi, dunyaya geln buyuyor iste :)
Allah rahmet eylesin canim, Rabbim yakinlarina sabir versin insallah..
zor,zor Rabbim gecinden versin insallah.
ne diyeceimi bilemedim, cok zor , halimize binlerce kez sukurler olsun
Yok yok bence gayet iyi adapte olmuşsun, ne güzel sofralar hazırlamışsın öyleeee :))Iyi gidiyo canım cok sukur, alıstım da sanki halen daha sevgilimle ev tutmusum da sonra geri eve donecekmisim gibi hissediyorum yasimdan dolayi mi acaba bilmiyorum
Sizin araniz neden limoni ya
Selam kızlar nasılsınız
tabi ben bir gözüküp kayboluyorum ama 5 gün izinliydim bahar temizligi yaptım.
geçen gün bebek görmeye gittik 20 günlüktü çok minnak ve tatlıydı şimdi sizi görünce aklıma geldi :)
bide bebekler için ne güzel şeyler var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?