2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende yorgunum ama iyiyim sagol canım :)
hımmm tafra diye güzellik merkezi var havva ablanın hamileyken gidiyodum ama şimdi durumu ne oldu bilmiyorum. :)
Ayy çok pahalı bir tane eşorman takımı sordum 40 tl dedi :) ama lcw da int sitesinde indirime düşüyo çogu hediyelikleri ordan alıyorum

İşe başladın mı şimdi tekrardan, yarın da tatil mi size de?

Hı hı evet onu diyorum, anladım canım :)

Evet öylee, ama bazen bu fiyata kendime almam diyecegım seylere para veresi geliyo insanın :) Aynen lcw biraz daha iyi, civil de iyi bak :)

Evet işe başladım malesef yarında çalışıyoruz özel sektör zaten bir sürü iş birikmiş .
2 arkadaşım daha hamile bakalım 2 ayları var o zamana kadar bulur alırım Eskişehire gittikçe yada internetten :) civile hiç gitmedim bakarım hem banada tecrübe oluyor :)

yaptım bıttı sukur :)
hadı ya olsun canın sagolsun artık :) nasılsın canım ?

Kuzum sorun buyuk mu ? umarım kucuktur ve hemen duzelır o yaklasmıyorrsa sen yaklas
evet kuzum ya yaptım temızlıgı :)

oyyy aglıyormusun artık olsun canım agla bak Ladypurple de oyleydı sımdı duzeldı demek donemsel :)
bıraz gec bslayınca yapasım gelmıyo bugun oldugu gıbı valla o kadar halsızım kı temızlık zor bıttı kotuydu bugun :) havalardan mıdır anlamadım bı ısteksızlık vardı yatıp uyuyasım var sadece :))
yaaaa hayırrr gelmedı , gelmıyo bu sabah sankı karnım agrır gıbıydı sevıncten dort kose oldum resmen heh gelecek dıye ama yok su anda da agrı degıl de gaz var sankı stresım yoktu ama gecıktıgınden berrı strese gırdım vallahı :)
esıme dun test alır mısın dedım aksam gelırken alırım ama bosuna alıyoruz dedı guldu kızgım alma ıstemıyorum dedım :) kendım gıdecek halımde yok o kadar usenıyorum kı onca yol yuruyemem sımdı bırde yarın gelırse mısafırım yurudugum yola acırım olayım dıye gece gundu dua edıyorum :))

ohh masallah temızlık bıtmıs ne guzel :) nasılsın

Mutella canım masallah evınde hazırmıs ne guzel dıs cekımde bıtmıs :) dugun gunu daha az streslısın artık :)

Darısı başınıza diyip gıcıklık yapasım geldi

ben en son bahar temızlıgı dıye 1 ay once yaptım canım tabı neye yarar ev dedıgın sureklı bakım ıstıyor bu hafta gecsın tekrar camları sıleyım ben :) hos balkondakı camı sureklı sılıyorum ama sıyah cam gıbı bı cam ondan mıdır sureklı kırlıenıyo

Tüh neyse artık Evet ev temizlemekle bitmiyor rutin işler var burdada yağmur yagcak gibi inş kirlenmez camlar

Aa canim dis cekimi dugunden once yaptirmissin usenmemissin ya ben dugun gunu yaptirdim daha once sacla basla kuaforle ugrasamam dedim
Ama dedigin gibi cok eglenceli geciyor gercekten cekimler
Evin guzel oldu mu icine sindi mi canım

Evet kuzucum önceden yaptırdım, planımız mor çiçeklerin açtığı dönemde çekim yapmaktı ama havalardan dolayı mor çiçekler açmadı Yine de çok güzel oldu, benim mor ayakkabılarım ve mor çiçeğim renk kattı. nişanlımın lacivert damatlığı da öyle yakıştı ki morla birbirini çok güzel tamamladılar maşallah ikimize de
Hiç üşenmedim hatta her gün giyebilirim onu
Evim de güzel oldu bakalım daha perdeler halılar avizeler gelecek o zaman içime tam sinecek inşallah.

Canım inşallah en kısa sürede aranız düzelir eşinle
Aynı gün yetişememek en büyük korkumdur hep benim bu yüzden başka bir gün yapalım dedik iyi ki diyorum düğün günü yapmamışız çekimi. Bizim salonda olacak ama ben 4 buçuk 5 gibi evde olmalıyım evden çıkacağım çünkü, eminim bizimkiler de rahat bırakmazdı. Eminim seninki de güzel olmuştur. İnşallah canım benim geri sayıyorum ben de işte az kaldı artık, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
Bebeğin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah

Tutkuum
Anne olcan ya sen ondan öyle duygu karmaşıklıkları normal, kıyamam ki sana ben
Evet ya gelinliğimi iki kez giydim, 1550 kez daha giyebilirim, hatta hiç çıkarmayabilirim Alerji hapı içtiğim müddetçe tabi ki
Amin kuzucum bitmiyor evin eksikleri ama, hiç bi zaman da bitmicek
Blogum açık canım ama pek yeni kurabiye ekleyemiyorum bu sıralar malum

Mutella canım masallah evınde hazırmıs ne guzel dıs cekımde bıtmıs :) dugun gunu daha az streslısın artık :)

Sağol canım benim, Evet daha az stresliyim artık, şimdi sadece evimin eksikleri kaldı çok şükür.

canim benim :*
alerji hapi derken, gelinligemi var alerjin :)

hele bi evlen nasipse esine yaparsin kuzum kurabiyeleri :) o zaman eklersin :)

PembeLokum hangi ufade canim su sasi olanmi, cikmadida :)
egeroysa benimde sen aklima geliyosun

MutluBulut_ amaa bana neden hep hamilesin.gibi geliyo yahuu :)
yorgunlukta gelmis Allahim bukadarmi belirtili olur :)

dediin gibi ogrendigindee 4 aylik olmasin bu cocuk sen 1 gun, 1 gun daha beklerken yurumeeyim diye

kizlar kontrole gittim, masallah tospam buyumus :)
veee erkek dedi bukez. nekadar dogru Allah bilir.
ya demistim kuznlerin hep kiz, cogunu beraber buyuttuk,beraber gezirdik,bez falan degistirdim , erkege nasil bakilir fikrim yokk :)
cok sukur iyi ya, artik erkegede fikrim olur birsekilde insallah :)
sag olsunlar :)

Maşallah canııım, teyzesinin miniği büyümüş, sağlıklı olur inşallah erkek kız ne fark eder di mi tutkum

Aklına gelebilecek her şeye alerjik reaksiyon gösteriyor vücudum kuzucum. Gelinliğe de tabiki, tüle dantele falan. Pamuk şeyler hariç genelde kızarıyorum kaşınıyorum. Ama gelinliği özellikle hap kullanmadan giyemiyorum, bembeyaz tenim anında kabarıyor ve bordo oluyor kan toplamış gibi. Neyse ki hapını keşfettim de rahatladım

tabii kuzum saglikli olsun insallah, gerisi bos :)
Rabbim herkeze istyenlere hayirli,saglikli evlat nasip eder insallah.

hadi yaa, zormus isim canim.ya, iyi bari bulmussun hapini.
dusunsene paamuktan gelinlik.diktoriyomussun enson ihtimal
zaten normal kiside kizariklik yapiyo , sen beyaz tenliysen ve alerjiksen hic dusunemiyorun.
6'sinda bnim arkadasimda evleniyo nasipse. baya dugun var o tarihte :)
kina yapcakmisin

heh seninki cakma gebelikten sanirim

yeni ev,yeni ortam haliyle duyusallik getirtiyor canim normaldir :)

Evet evet bizim alinganliga sebebimiz bitmez bu ifadeti yaptikca aklima hep sen geliyorsun
Yok yok bence gayet iyi adapte olmuşsun, ne güzel sofralar hazırlamışsın öyleeee :))

Aa sen nerden gordun takipleşiyo muyuz instagramda

Sen de benim gibi ayrinticisin canim harika olmustur eminim

Sen benim dis cekim fotolarimi gordun mu f.book tan?

Sen foto atmayacaksin sanirim? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…