2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tutkumm bu kezde sen benı cok guldurdun oyle ben beklerken 4 ayda olur
ya bu sabah aklıma geldı de sen gecenlerde demıstın hatırlıyomusun hanı ben soganı yutmustum bogazım tyanmıstı o zaman eger oyle bırsey varsa acayıp sekılde ıcıne dogmus olur
moddan moda gezıyorum ben zaten :)) yarın aksama kadar sure verıyorum kendıme eger sonuc olmazsa gıdıp alıcam..ve eger negatıf cıkarsa bu sefer haftaya pazartesıye kadar beklıcem hala yoksa doktora gıdıp neyıp var dıye ogrenmem lazım Allah'ım 3. ıhtımal olmasın nolur

oyyy erkek yıgenımız gelıyormuss :) saglıklı olsunda hem ılk deneyımını erkek olarak yavrunda yasarsın :)
benım daha br bebek altı acmıslıgım yok

N

Evet canim sasi olan eheh

Ay canım bi kız bi erkek diyorlar yasen de bi kız bebek icin heyecanlanıyorsun bir erkek icin
Rus takvimi yaptin mi hic son adet tarihini hatirliyor musun yapalim bi bakalim ne cinsiyet cikacak

Amiin kuzucum, azıcık işim gücümü elime alayım da öyle olsun diye geçiyor içimden ama hayırlısı tabiki Rabbim aratmasın. Yok yok sıkıntı yok artık gelinliğimde
Kınasız düğün olur mu kıız, hem de ne kına yapıcam (İnşallah) çok hazırladım çok güzel olacak inşallah.

Sen de benim gibi ayrinticisin canim harika olmustur eminim

Sen benim dis cekim fotolarimi gordun mu f.book tan?

Sen foto atmayacaksin sanirim? :)

Gördüm tabi bebeğim bin kere beğendim eğer sonradan eklemediysen
Ya daha elime dvd ulaşmadı malum dün çektirince Telefon fotoları var bolca ama koyma istemedim herkes evlendik sanıcak diye.

Hehe sagol canim benim dugunden sonra eklersin evet simdi millet evlendin sanir onceden cekim yaptirdigini anlamazlar :)

Gunaydınnnn :)
tutkku sabah Perim35 ınde yap rahatla dıyınce aldım testı yaptım sonuc tek cızgı rahatladım sankı beynım dolmus acabalarla :) tabı suan ıstemedıgım ıcın sonuc mutlu ettı ama ınsallah ıstedıgımız vakıt sonuc boyle olmaz :)
sımdı mısafırım gel gel gel

Tuh ya tek cizgi mi sırayı sen alamadın yani

Dogru canim gercekten bitmiyor :) birde demiyolar mi iki kisiniz ne pislencek diye sinir oluyorum :)
Bende ask yenideni izliyorum :)

Iki kisi boyleyse cocuk coluga karisinca ne olur artik tahmin edemiyorum
Iyi seyirler canım
Senin malum gunun neden bu kadar gecikti acaba

Iki kisi boyleyse cocuk coluga karisinca ne olur artik tahmin edemiyorum
Iyi seyirler canım
Senin malum gunun neden bu kadar gecikti acaba

Dogru valla hic oturmak yok o zaman
Sagol kuzum
Bende bilmiyorum karnim agriyo.belim cok agriyo geciktigi icin

Yeni bi anne adayımız daha varmışşşş duman91 canım hayırlı oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Bu arada kızlar içimden yine bi hamiş daha çıkacak sanki diyo ay hiç sevmem böyle tahmin yapmaları :/ bu arada sizden çok çok uzakta kaldım oğlumu büyütüyorum şu sıra zorlanıyorum bırakın oturmayı inanın bazen tuvaletten donum aşağıda çıkıyorum o derece meşgul oluyorum oğluşum kucağa alıştı ayakta sallanmaya alıştııı en kotusude emmeyi bıraktı :'( sütüm o kadar azki doğduğundan beri doğru düzgün sütüm hiç olmadı sağıp azıcık bişi veriyorum .. Mama vermek hiç içimede sinmiyor mecburum..

Aaa merhaba canım, çok teşekkür ederim İnşAllah görürüz o günleri

Kıyamam yaaa bebişn demek rahat bırakmıyor seni, ne güzel tatlı telaşeler bunlar, Sütünün az olmasına üzüldüm canım ama ne yapalım sende mecbursun mamayla beslersin yavrucağını, sağlıklı olsunda inşAllah...

Canım atlatacağımızı biliyordum ama işte bende inat ettim bu sefer çünkü yanlışı o yaptı ben değil ki yanlış yaptığının farkına vardı.. bu sebepten ötürü ben sırnaştım :))) eee sonuç güzel oldu :))
Alınganlık bende de var ama çok aşırı değil tabi henüz...
Aynen nasıl yanıyorum anlatamam, eve gidince kapı pencere açık, adam battaniyenin altında duruyo benim yüzümden :))) Bu yaz biraz zor olacak ama hayırlısı bakalım....

Çok şükür düzeldik canım benim, 3 gün doğru düzgün konuşmadık, birbirmizin yüzüne bakmadık, sarılmadık iki yabancıydık ama neyse ki atlattık bu durumu:)
Çok teşekkür ederim canım benim sende evlen bakalım da Rabbim sanada nasip etsin İnşAllah :)))

Daha once de boyle oluyor muydu, yoksa ilk defa mı oluyor?
Zaman zaman canim mesela gecen sene bu zamanlari sonra nisan zamani olmustu ama en fazla 1 hafta kadar. Bu kadar ilk adet pldugum zamanlar olmustu suan sirtim belim her yerim cok agriyo nolur Allah'im olayim cok.kotu yarinda kina gecesi var kuzenimin yarina kadar olsamda rahat olsam insallah

Canim benim olsun uzme kendini oldugu kadar olmadigi yerde mama ac kalmiyor ya.kucak meseleside evet dana vakit kalmiyor ama bi yurumeye yada emeklemeye baslayinca durmaz zaten simdi iyice sarilin birbirinize internette hep.boylesinin daha iyi oldugu yaziyo zaten :) ne kadarlik oldu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…