- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
canim benim :*
alerji hapi derken, gelinligemi var alerjin :)
hele bi evlen nasipse esine yaparsin kuzum kurabiyeleri :) o zaman eklersin :)
PembeLokum hangi ufade canim su sasi olanmi, cikmadida :)
egeroysa benimde sen aklima geliyosun
MutluBulut_ amaa bana neden hep hamilesin.gibi geliyo yahuu :)
yorgunlukta gelmis Allahim bukadarmi belirtili olur :)
dediin gibi ogrendigindee 4 aylik olmasin bu cocuksen 1 gun, 1 gun daha beklerken yurumeeyim diye
kizlar kontrole gittim, masallah tospam buyumus :)
veee erkek dedi bukez. nekadar dogru Allah bilir.
ya demistim kuznlerin hep kiz, cogunu beraber buyuttuk,beraber gezirdik,bez falan degistirdim , erkege nasil bakilir fikrim yokk :)
cok sukur iyi ya, artik erkegede fikrim olur birsekilde insallah :)
sag olsunlar :)
canim benim :*
alerji hapi derken, gelinligemi var alerjin :)
hele bi evlen nasipse esine yaparsin kuzum kurabiyeleri :) o zaman eklersin :)
PembeLokum hangi ufade canim su sasi olanmi, cikmadida :)
egeroysa benimde sen aklima geliyosun
MutluBulut_ amaa bana neden hep hamilesin.gibi geliyo yahuu :)
yorgunlukta gelmis Allahim bukadarmi belirtili olur :)
dediin gibi ogrendigindee 4 aylik olmasin bu cocuksen 1 gun, 1 gun daha beklerken yurumeeyim diye
kizlar kontrole gittim, masallah tospam buyumus :)
veee erkek dedi bukez. nekadar dogru Allah bilir.
ya demistim kuznlerin hep kiz, cogunu beraber buyuttuk,beraber gezirdik,bez falan degistirdim , erkege nasil bakilir fikrim yokk :)
cok sukur iyi ya, artik erkegede fikrim olur birsekilde insallah :)
sag olsunlar :)
tabii kuzum saglikli olsun insallah, gerisi bos :)
Rabbim herkeze istyenlere hayirli,saglikli evlat nasip eder insallah.
hadi yaa, zormus isim canim.ya, iyi bari bulmussun hapini.
dusunsene paamuktan gelinlik.diktoriyomussun enson ihtimal
zaten normal kiside kizariklik yapiyo , sen beyaz tenliysen ve alerjiksen hic dusunemiyorun.
6'sinda bnim arkadasimda evleniyo nasipse. baya dugun var o tarihte :)
kina yapcakmisin
Sen de benim gibi ayrinticisin canim harika olmustur eminim
Sen benim dis cekim fotolarimi gordun mu f.book tan?
Sen foto atmayacaksin sanirim? :)
Amiin kuzucum, azıcık işim gücümü elime alayım da öyle olsun diye geçiyor içimden ama hayırlısı tabiki Rabbim aratmasın. Yok yok sıkıntı yok artık gelinliğimde
Kınasız düğün olur mu kıız, hem de ne kına yapıcam(İnşallah) çok hazırladım çok güzel olacak inşallah.
Gördüm tabi bebeğim bin kere beğendim eğer sonradan eklemediysen
Ya daha elime dvd ulaşmadı malum dün çektirinceTelefon fotoları var bolca ama koyma istemedim herkes evlendik sanıcak diye.
Tuh ya tek cizgi mi sırayı sen alamadın yani
yok kuzim zaten olsaydi 10 hafta kurali bozulmus olacakti :)) napiyosun bakalim yeni gelin :))
Dogru canim gercekten bitmiyor :) birde demiyolar mi iki kisiniz ne pislencek diye sinir oluyorum :)Yorgun argın yatıyorum ya hep aynı seyi soyluyorum ama ev işleri bitmiyor bitmiyor yaw
Sen napıyorsun canım
Dogru canim gercekten bitmiyor :) birde demiyolar mi iki kisiniz ne pislencek diye sinir oluyorum :)
Bende ask yenideni izliyorum :)
Iki kisi boyleyse cocuk coluga karisinca ne olur artik tahmin edemiyorum
Iyi seyirler canım
Senin malum gunun neden bu kadar gecikti acaba
Dogru valla hic oturmak yok o zaman
Sagol kuzum
Bende bilmiyorum karnim agriyo.belim cok agriyo geciktigi icin
Aaa merhaba canım, çok teşekkür ederim İnşAllah görürüz o günleriYeni bi anne adayımız daha varmışşşşduman91 canım hayırlı oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Bu arada kızlar içimden yine bi hamiş daha çıkacak sanki diyoay hiç sevmem böyle tahmin yapmaları :/ bu arada sizden çok çok uzakta kaldım oğlumu büyütüyorum şu sıra zorlanıyorum bırakın oturmayı inanın bazen tuvaletten donum aşağıda çıkıyorum o derece meşgul oluyorum oğluşum kucağa alıştı ayakta sallanmaya alıştııı en kotusude emmeyi bıraktı :'( sütüm o kadar azki doğduğundan beri doğru düzgün sütüm hiç olmadı sağıp azıcık bişi veriyorum .. Mama vermek hiç içimede sinmiyor mecburum..
Canım atlatacağımızı biliyordum ama işte bende inat ettim bu sefer çünkü yanlışı o yaptı ben değil ki yanlış yaptığının farkına vardı.. bu sebepten ötürü ben sırnaştım :))) eee sonuç güzel oldu :))Kuzuuum sevindim güzel bir haftasonu olmasına.
Eşinle durumuna gelince evet yalan kötü bir şey, umarım atlatırsnız ki atlatırsınız canım illaki.Şu hamilelik süresince senin alınganlıkların da çok olacak. Biz de geçen hafta öyle gibiydik, ortada birşey yok ama şakalarına bile alınıyodum, halbuki onun da yorgunlugu varmış çok , o durgunlugunu bana karsı sogukluk olarak algılıyodum, hatta eni sonu ciddi ciddi konusucaktım sunun surasında daha bır yıllık bile evli degılız ama hersey cok degıstıi bana karsı çok değiştin farkında mısın diye ama sonradan kendime geldim , meğer içime fazlaca hormon kaçmış :) Değişen eden birşey yokmuş, benim algınlanlıgımmış sadece, şükür aynen devam.Yani sizin durumunuzla alakası yoktur belki ama bundan sonraki süreçte böyle hissiyatlar yaşayabilirsin, kolay atlat diye dedim canım.Sen de dikkate alabilirsintutkku kuzuucugumm.. :)) Bu arada o sarılma olayını şu sıcaklar da etkileyecek, özellikle birkaç ay içinde sen bile geri kaçabilirsin. Ufff ara ara öyle sıcak basıyor ki şimdiden, şöyle ferah ferah yatasım geliyor.İşin şakası moralini bozma kuzum toparlarsınız Allah ın izniyle..
Yok canım öyle büyük bir yalan değil de sadece kıvırmaca diyelim biraz kaba bir tabir oldu ama :))) Çok şükür ki atlattıkHm anlatmak ister misin istemez misin bilemedim buyuk bir yalan degildir umarim
Çok şükür düzeldik canım benim, 3 gün doğru düzgün konuşmadık, birbirmizin yüzüne bakmadık, sarılmadık iki yabancıydık ama neyse ki atlattık bu durumu:)Evet kuzucum önceden yaptırdım, planımız mor çiçeklerin açtığı dönemde çekim yapmaktı ama havalardan dolayı mor çiçekler açmadıYine de çok güzel oldu, benim mor ayakkabılarım ve mor çiçeğim renk kattı. nişanlımın lacivert damatlığı da öyle yakıştı ki morla birbirini çok güzel tamamladılar maşallah ikimize de
Hiç üşenmedim hatta her gün giyebilirim onu
Evim de güzel oldu bakalım daha perdeler halılar avizeler gelecek o zaman içime tam sinecek inşallah.
Canım inşallah en kısa sürede aranız düzelir eşinle
Aynı gün yetişememek en büyük korkumdur hep benim bu yüzden başka bir gün yapalım dedik iyi ki diyorum düğün günü yapmamışız çekimi. Bizim salonda olacak ama ben 4 buçuk 5 gibi evde olmalıyım evden çıkacağım çünkü, eminim bizimkiler de rahat bırakmazdı. Eminim seninki de güzel olmuştur. İnşallah canım benim geri sayıyorum ben de işte az kaldı artık, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
Bebeğin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
Tutkuum
Anne olcan ya sen ondan öyle duygu karmaşıklıkları normal, kıyamam ki sana ben
Evet ya gelinliğimi iki kez giydim, 1550 kez daha giyebilirim, hatta hiç çıkarmayabilirimAlerji hapı içtiğim müddetçe tabi ki
Amin kuzucum bitmiyor evin eksikleri ama, hiç bi zaman da bitmicek
Blogum açık canım ama pek yeni kurabiye ekleyemiyorum bu sıralar malum
Sağol canım benim, Evet daha az stresliyim artık, şimdi sadece evimin eksikleri kaldı çok şükür.
Zaman zaman canim mesela gecen sene bu zamanlari sonra nisan zamani olmustu ama en fazla 1 hafta kadar. Bu kadar ilk adet pldugum zamanlar olmustu suan sirtim belim her yerim cok agriyo nolur Allah'im olayim cok.kotuDaha once de boyle oluyor muydu, yoksa ilk defa mı oluyor?
Yeni bi anne adayımız daha varmışşşşduman91 canım hayırlı oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Bu arada kızlar içimden yine bi hamiş daha çıkacak sanki diyoay hiç sevmem böyle tahmin yapmaları :/ bu arada sizden çok çok uzakta kaldım oğlumu büyütüyorum şu sıra zorlanıyorum bırakın oturmayı inanın bazen tuvaletten donum aşağıda çıkıyorum o derece meşgul oluyorum oğluşum kucağa alıştı ayakta sallanmaya alıştııı en kotusude emmeyi bıraktı :'( sütüm o kadar azki doğduğundan beri doğru düzgün sütüm hiç olmadı sağıp azıcık bişi veriyorum .. Mama vermek hiç içimede sinmiyor mecburum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?