- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)yaz canim tabiki
Ayaz dusunmustuk ama simdilik iste
Mia- eylull evet bende cok seviyorym bu ismi, neye baglasamda eylul koysam diyodum bende sevgili oldugumuz tarih aaklima gelmedi hic sen diyince aklima geldi :)
bizde eylulde baslamistik..
tabi kiz isimlerini simdilik kalirdik heh:)
dogru bakkyok kiz oyna,gelmeyen misafire inat oyna
simdi herker seni suzer bastan asagi, aa bak nasil.zayiflamis bilmem ne
nazar degdirmeseler bali :)
@sumeyra1990 eylull evet bende cok seviyorym bu ismi, neye baglasamda eylul koysam diyodum bende sevgili oldugumuz tarih aaklima gelmedi hic sen diyince aklima geldi :)
ayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)
eylul ahh bızde eylulde basladıkkkama eltım koydu kızına
eltı neysekı benden duymadı eylul dogumlu dıye koydular sanırım :)benimde ark benden duydu eylül koydu kızına her görüştügümüzde bu isim mevzusunu açıyodu. kaynanası demezmi sen bu ismi koyma diye bana... orda koptum
eltı neysekı benden duymadı eylul dogumlu dıye koydular sanırım :)
hadı ya ınadına kızın olursa koy valla arkadasın nasıl olsa eltın yada kız kardesın vs olsa neyse :)
Onun için vazgeçmem zaten bende dedim kaynanasına bizim bu isim 7 yıldan beri belli dedim araya kız girdi karışmasana anne istedigini koyar sanane dedi fazla uzamadı konu.
:) masallah uzun yıllar bırlıkteydınız esınle sanırım
Çok şükür iyiyim canım (bulantılar hariç), sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
Canım demek bu seferde erkek dediler... Ayy sen son aya kadar bekle bence :)))yaz canim tabiki
Mia- eylull evet bende cok seviyorym bu ismi, neye baglasamda eylul koysam diyodum bende sevgili oldugumuz tarih aaklima gelmedi hic sen diyince aklima geldi :)
ayaz ismini ben de çook seviyorummyaz canim tabiki
benim eltimin kızı da eylüllayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)
dogru bakko zaman yerımden kalkmıyım ben degmesın nazar
diimi guzel isim ama yaslilar eminim.dalga gecer :)ayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)
dogru bakko zaman yerımden kalkmıyım ben degmesın nazar
ayaz ismini ben de çook seviyorumm
Canım annemle bizde hafta sonu baktık, ama sadece bakmakla kaldık :))) Hele görümcem cinsiyetinin belli olması için can atıyor resmen... Hemen alışverişe koşacak sanırım :))diimi guzel isim ama yaslilar eminim.dalga gecer :)
esim Ayazdan baska erkek ismi begenemedi. hatta ortada cocuk yokken. demistik daha ayaz diye. hayirlii bakalim, omru guzel olur insallah :)
Mia- o n bicim kaynanaymis oyle, hadi gelinine karissa yinr anlarim ama sana ne karisiyo, ne insanlar var yahu
duman91 heh diimi canim, bidahakine gidince kiz.derse sasmam.
dun ilkimizi yapip ufak ufak kiyafet aldik. beyaz aldim hem kiza,hem erkege uysun diye.
annemde dunden merakliymis oda bisiler aldi.
erken daha biliyorum ama baska almam simdilik, ama Allahim.ne tatli seyler vaar minnncacik:)
senin bulantilar devam desene, azalma veya artma varmi.. ya sabir canim :)
diimi guzel isim ama yaslilar eminim.dalga gecer :)
esim Ayazdan baska erkek ismi begenemedi. hatta ortada cocuk yokken. demistik daha ayaz diye. hayirlii bakalim, omru guzel olur insallah :)
Mia- o n bicim kaynanaymis oyle, hadi gelinine karissa yinr anlarim ama sana ne karisiyo, ne insanlar var yahu
duman91 heh diimi canim, bidahakine gidince kiz.derse sasmam.
dun ilkimizi yapip ufak ufak kiyafet aldik. beyaz aldim hem kiza,hem erkege uysun diye.
annemde dunden merakliymis oda bisiler aldi.
erken daha biliyorum ama baska almam simdilik, ama Allahim.ne tatli seyler vaar minnncacik:)
senin bulantilar devam desene, azalma veya artma varmi.. ya sabir canim :)
Canım annemle bizde hafta sonu baktık, ama sadece bakmakla kaldık :))) Hele görümcem cinsiyetinin belli olması için can atıyor resmen... Hemen alışverişe koşacak sanırım :))
Evet canım, sarı, yeşil, krem, turuncu bu renkler hem erkeğe hem de kıza olur :)) hevesini biraz olsun almışsın işte.. Kız resimlerini görmek isteriz minnoşuna aldığın :))
Evet canım hala devam ediyor, dolu dizgin :))) Ama çok şükür ki birkaç gündür birşeyler yiyebiliyorum, özellikle akşamları... Ama sabahları çok fenayım, alıştım artık gerçi bu duruma :))
Evet canım küçük o yüzden daha bi hevesli :))insan heveseniyor iste canim, gorumcende kucuk ya o iyice hveslidir :)
diimi.alisiyo insan bulantilara , genelde ne zamanlar olur bilmeye basliyosun falan..
ben seni 7 sanuyodum bak masallah 8 olmussun.
sabircanim.azcik daha sIk disini :)
Evet canım küçük o yüzden daha bi hevesli :))
Hemde nasıl sabah yataktan kalmak istemiyorum resmen hatta uyanmak :)))
Ayy bu ara hiç iyi şeyler canım istemiyor, mesela asitli şeyler içiyorum zararlıdır değil mi kola değil de fanta ya da soda mesela ?
Ayaz ismi güzel gerçektende .... Boşver bizimki küçük bir eylül meselesi oldu takmıyorum :) bebek kıyafetleri çok tatlı ya bende dayanamaz alırdım sanırım.hem pahalı oldukları için her ay yavaş yavaş almak mantıklı
Evet canım küçük o yüzden daha bi hevesli :))
Hemde nasıl sabah yataktan kalmak istemiyorum resmen hatta uyanmak :)))
Ayy bu ara hiç iyi şeyler canım istemiyor, mesela asitli şeyler içiyorum zararlıdır değil mi kola değil de fanta ya da soda mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?