2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)
eylul ahh bızde eylulde basladıkkk ama eltım koydu kızına

yok kiz oyna,gelmeyen misafire inat oyna
simdi herker seni suzer bastan asagi, aa bak nasil.zayiflamis bilmem ne
nazar degdirmeseler bali :)
dogru bakk o zaman yerımden kalkmıyım ben degmesın nazar

@sumeyra1990 eylull evet bende cok seviyorym bu ismi, neye baglasamda eylul koysam diyodum bende sevgili oldugumuz tarih aaklima gelmedi hic sen diyince aklima geldi :)
bizde eylulde baslamistik..
tabi kiz isimlerini simdilik kalirdik heh:)

Ne güzel canım biz eylülde dügün yapmayı düşündük agustosa nasip oldu yoksa bizim için eylül başkadır :)

ayaz benımde hosuma gıdıyor ama esım o ne oyle dıyor tabı bızım ortada cocuk yok ama hayal ıste :)
eylul ahh bızde eylulde basladıkkk ama eltım koydu kızına

benimde ark benden duydu eylül koydu kızına her görüştügümüzde bu isim mevzusunu açıyodu. kaynanası demezmi sen bu ismi koyma diye bana... orda koptum

benimde ark benden duydu eylül koydu kızına her görüştügümüzde bu isim mevzusunu açıyodu. kaynanası demezmi sen bu ismi koyma diye bana... orda koptum
eltı neysekı benden duymadı eylul dogumlu dıye koydular sanırım :)
hadı ya ınadına kızın olursa koy valla arkadasın nasıl olsa eltın yada kız kardesın vs olsa neyse :)

eltı neysekı benden duymadı eylul dogumlu dıye koydular sanırım :)
hadı ya ınadına kızın olursa koy valla arkadasın nasıl olsa eltın yada kız kardesın vs olsa neyse :)

Onun için vazgeçmem zaten bende dedim kaynanasına bizim bu isim 7 yıldan beri belli dedim araya kız girdi karışmasana anne istedigini koyar sanane dedi fazla uzamadı konu.

Canım demek bu seferde erkek dediler... Ayy sen son aya kadar bekle bence :)))

ayaz ismini ben de çook seviyorumm

benim eltimin kızı da eylüll

diimi guzel isim ama yaslilar eminim.dalga gecer :)
esim Ayazdan baska erkek ismi begenemedi. hatta ortada cocuk yokken. demistik daha ayaz diye. hayirlii bakalim, omru guzel olur insallah :)

Mia- o n bicim kaynanaymis oyle, hadi gelinine karissa yinr anlarim ama sana ne karisiyo, ne insanlar var yahu

duman91 heh diimi canim, bidahakine gidince kiz.derse sasmam.
dun ilkimizi yapip ufak ufak kiyafet aldik. beyaz aldim hem kiza,hem erkege uysun diye.
annemde dunden merakliymis oda bisiler aldi.
erken daha biliyorum ama baska almam simdilik, ama Allahim.ne tatli seyler vaar minnncacik:)
senin bulantilar devam desene, azalma veya artma varmi.. ya sabir canim :)

Canım annemle bizde hafta sonu baktık, ama sadece bakmakla kaldık :))) Hele görümcem cinsiyetinin belli olması için can atıyor resmen... Hemen alışverişe koşacak sanırım :))
Evet canım, sarı, yeşil, krem, turuncu bu renkler hem erkeğe hem de kıza olur :)) hevesini biraz olsun almışsın işte.. Kız resimlerini görmek isteriz minnoşuna aldığın :))
Evet canım hala devam ediyor, dolu dizgin :))) Ama çok şükür ki birkaç gündür birşeyler yiyebiliyorum, özellikle akşamları... Ama sabahları çok fenayım, alıştım artık gerçi bu duruma :))

Ayaz ismi güzel gerçektende .... Boşver bizimki küçük bir eylül meselesi oldu takmıyorum :) bebek kıyafetleri çok tatlı ya bende dayanamaz alırdım sanırım.hem pahalı oldukları için her ay yavaş yavaş almak mantıklı

insan heveseniyor iste canim, gorumcende kucuk ya o iyice hveslidir :)

diimi.alisiyo insan bulantilara , genelde ne zamanlar olur bilmeye basliyosun falan..
ben seni 7 sanuyodum bak masallah 8 olmussun.
sabircanim.azcik daha sIk disini :)

insan heveseniyor iste canim, gorumcende kucuk ya o iyice hveslidir :)

diimi.alisiyo insan bulantilara , genelde ne zamanlar olur bilmeye basliyosun falan..
ben seni 7 sanuyodum bak masallah 8 olmussun.
sabircanim.azcik daha sIk disini :)
Evet canım küçük o yüzden daha bi hevesli :))

Hemde nasıl sabah yataktan kalmak istemiyorum resmen hatta uyanmak :)))
Ayy bu ara hiç iyi şeyler canım istemiyor, mesela asitli şeyler içiyorum zararlıdır değil mi kola değil de fanta ya da soda mesela ?

maden suyunun faydası var ablamdan biliyorum günlük 1-2 tane içiyodu :)

sorma sorma , demin minnacik coraba denk geldim amaan o ne oyle,ki corap bas parmagim kadar anca.
sanki yetiskin corabi aliyorum ne pahali.

dedigin gibi her ay almak mantikli ama iste daha nasipse onumuzde 5 ay var,hadi 4 bucuk diyyeyim azcik moral gelsin bana heh, nasipse 8 gibi alirim.herhalde cogunu.
cok tatlilar hakkaten,hepsini alasi geliyor insanin, ama bisi farkettim erkek icin olanlar cok kisitli, kiz icin masallaaahhh bolluk ki ne bolluk :)

canim benimde acayip canim istiyordu, hani 3-4yudum iciyodum.
ilk aylar belki zarri olur diye.
gecen doktora sordu esim, cunki cok canim istiyor bildigin hepsini icebilirim , doktorda siskinlik yapma harici bi zarari yok dedi.
hakkatende oyle siskinlik yapiyo.
yani istetsen simdilik azicik ic, hayirlisiyla su 3 ayi atlattiktan sonra azicikda olsa rahat icersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…